View Full Version : Анален секс
sunnyxbunny
08-05-2013, 07:59
Здравейте .С приятеля ми смятаме скоро да правим анален секс,но се страхувам ..За повечето момичета болката е много голяма.А също така е възможно и "изпускането" ..Задължително ли е да се прави клизма преди проникването или е достатъчно само да съм ползвала тоалетната преди това ? Имам лубрикант Глайтгелен,който смятам че ще свърши работа.Ще ползваме и презерватив,но съм чувала че може да има "петна " от ануса ..Вярно ли е това ?
stambelan
08-05-2013, 10:41
Щом толкова го мислиш и разпитваш, значи скоро няма да го направиш.
LadyTerrible
08-05-2013, 10:46
Клизмата не е на 100% задължителна,но е най-сигурно така.Болката зависи от това дали приятелят ти знае как да подходи по-внимателно от началото,не е груб,дали използвате лубрикант,от позата и от собствената ти физика.Ако не се чувстваш готова или сигурна за това,недей да избързваш.
ForsakenFreak
08-05-2013, 10:52
Гледай да не ти го пъха веднага, първо ануса трябва да се поразшири, за да не боли после толкова проникването.
Добра идея ще е и да си се изходила преди това, за да не стане някой фал после, макар че някои намират изхождането за секси. Използвайте лубриканта. Ако искате го пробвайте под душа за по-хигиенично и след акта се подмий. Важно! Не му позволявай след като ти го е вкарвал в ануса веднъж, да ти го вкара у вагината отново, не е хигиенично и това може да ти докара замърсяване!! Нека първо си го изчисти и след това.
baby_baby
08-05-2013, 12:41
Клизмата не е задължителна на 100% но ще те боли все пак ще ти е за първи път
PurpleSand
08-05-2013, 12:45
Щом толкова го мислиш и разпитваш, значи скоро няма да го направиш.
и аз така си мисля ... то са подготовки,то е чудо ... и тва ти влияе на психиката и се панираш.. не го мисли толкова ..
Ползвайте лубрикант и не мисли как ще те боли. Повечето момичета ги боли, защото не правят нещо като хората. Освен това трябва да го искаш, ако си се навила, само защото приятеля ти е поискал... е, тогава по-добре не го прави.
Аз пък не съм се потготвяла и първия ми анален беше само със презерватив без лубрикант
Wickedness
09-03-2013, 11:34
Аз също не се подготвям особенно а за болката...след първите няколко пъти ще свикнеш.Това зависи и от момчето разбира се и трябва да използвате много лубрикант
Задължително лубрикант и нека в началото проникне с пръст докато се отпуснеш и физически и психически.Ако много те боли, не е задължително още първия път да си напъха и члена.
MaLkaTa_LaDy
09-04-2013, 06:01
Ако не се прави редовно, мускула се свива и всеки път е като първи, нали?
Ако го направите като хората, няма да обърнеш внимание на болката.
След като се изходиш и сложите лубрикант, твоята роля е единствено да не се стягаш отзад. Напъваш се все едно отиваш до тоалетна. Понеже не можеш постоянно да се напъваш, поне стой отпусната и не се стягай. Изберете си и поза, в която няма да си стегната (ако си отгоре, например, ще си, ако лежиш по корем, вероятно няма). Неговата роля е да усеща кога се стягаш и да спира движението в тоя момент.
И почнете с пръсти, като постепенно да добавя по един (ползвайте лубрикант). Като стигнете до проникването с член, просто трябва да го направи достатъчно бавно. Може да прави "помпащо" движение с пениса като съвсееем леко увеличава натиска. Достатъчно бавно, че да проникне, да речем, за 3-4 минути. Много плавно. След това още поне 2-3 минути да влиза и излиза бавно, ти сама можеш да му дадеш знак кога да загрубеят нещата.
Ако си възбудена и си се стимулираш отпред, хептем няма да ти направи впечатление болката, ако има такава.
И не са нужни клизми, достатъчно е да минеш през тоалетната по голяма нужда и да се измиеш хубаво. Не знам колко често стават гафовете, но тая процедура ни е опазила.
Според мен по - добре ще е да си направиш клизма, просто ще е по - сигурно. :)
Според мен по - добре ще е да си направиш клизма, просто ще е по - сигурно. :)
КОТКА
Ами аз нямам особено голям опит в тази сфера и съм пробвала само 2 пъти,но бяха 2 поредни вечери.И аз много време се каних да го направя и си бях приготвила лубрикант,но се случи спонтанно и нямаше друг вид подготовка.Първият път имаше известна болка,но определено не е кой знае какво,а вторият беше супер яко.Пробвай,нищо не губиш...ако не ти хареса,здраве да е :)
niq govori
09-16-2013, 15:23
клизмата не е задължителна, аз лично най-много харесвам поза "лъжичка". ако си играе достатъчно с ерогенните ти зони мускулите в ануса ти се разширяват и избутват изпражненията навътре (когато ги стягаш, изкарваш). аз нямам нужда от лубрикант... ако съм достатъчно възбудена навлажняваме с вагиналните течности. още от начало започваме с пениса, а не с пръсти.. бавни съвсем леко натискащи движения... ако примерно те целува и хапе по врата и раменете и си достатъчно възбудена, няма да усетиш болката... тя е минимална... все пак, те съветвам да не го правите много дълго, защото се протрива твърде лесно. (не искаш да го изживяваш) забавлявайте се :)
Andreas74
09-16-2013, 15:32
Ако ще ти е за пръв път - по-добре пробвай с някой по-опитен... АКо на момчето му е за пръв път - не знае как и оже да се получи неприятно усещане, което да те отврати от аналния... и после ще те е яд...
DragonLady
09-16-2013, 19:12
Гледай да не ти го пъха веднага, първо ануса трябва да се поразшири, за да не боли после толкова проникването.
Добра идея ще е и да си се изходила преди това, за да не стане някой фал после, макар че някои намират изхождането за секси. Използвайте лубриканта. Ако искате го пробвайте под душа за по-хигиенично и след акта се подмий. Важно! Не му позволявай след като ти го е вкарвал в ануса веднъж, да ти го вкара у вагината отново, не е хигиенично и това може да ти докара замърсяване!! Нека първо си го изчисти и след това.
+1
И да не го изкарва рязко, защото тогава почти сигурно ще има фалове, от сорта на изпускане.
Първо-който го е страх от мечки да не влиза в гората.Второ-ползвайте презервативи Лада Нива - газят в дълбока кал :)