View Full Version : Някаква игра или какво?
mr.muscle97
08-06-2013, 20:31
Здравейте :) Така, днес се случи нещо доста странно. С приятелката ми се видяхме и ходихме, тоест тя язди а ние бяхме с едни мотори и се разкарахме доста добре. Та, след това, като оседлахме коня, тя ми каза, много съм уморена и няма да стоя, ще си лягам. Аз и казах добре и тя все пак остана малко. Момчетата си тръгнаха. Останахме сами. Аз седнах до нея и понечих я целуна, но тя се отдръпна доста странно. После отново пробвах, нищо. Просто ми е трудно да стоя и да си гледам приятелката без да си я прегърна и целуна.... Накрая я попитах какво става и тя с някак си така странно изражение ми каза много съм уморена, и се прибра. WTFFFFFFF Ок, разбирам че е уморена, ездата не е лесна, особено в галоп, но според мен, тя все пак има сили да поостане с мен и да ми даде прегръдка поне. Очаквам вашите коментари за тъй странното държание на гаджето ми. Благодаря ви предварително! :) :)
Очаквала е да извадиш салама, а ти й даваш целувки.
Бъди месар, а не женчо!
Schliwobeatz
08-06-2013, 20:34
Дърпала ли се е преди? За първи път ли язди?
mr.muscle97
08-06-2013, 20:36
Дърпала ли се е преди? За първи път ли язди?
Не, не язди за първи път и не се е дърпала досега. Стана ми много интересно...
Schliwobeatz
08-06-2013, 20:43
А секс правите ли? Тя правила ли е?
mr.muscle97
08-06-2013, 20:45
А секс правите ли? Тя правила ли е?
Не, не сме,а тя все още е девствена. Не виждам това какво общо има.
Schliwobeatz
08-06-2013, 20:51
Ами, брато, знам че звучи странно, но някои момичета свършват от търкане при езда. Ако наистина не свързваш поведението и с някакво друго събитие, може да е това, и затова нещо да и е станало неловко. А може и просто да си я изнервил с нещо без да подозираш и тя в типичен женски стил да се цупи.
mr.muscle97
08-06-2013, 20:58
Ами, брато, знам че звучи странно, но някои момичета свършват от търкане при езда. Ако наистина не свързваш поведението и с някакво друго събитие, може да е това, и затова нещо да и е станало неловко. А може и просто да си я изнервил с нещо без да подозираш и тя в типичен женски стил да се цупи.
Според мен си прав. Сега като се замисля, тя се беше изпотила малко и може би от това я е срам. И не вярвам да е свършила, защото всеки ден язди :Д
Бъди месар, а не женчо!
:D :D :D :D :D :D :D за първи път да ми хареса трола ти браво :D :D
xdreamerx
08-07-2013, 22:53
Бъди месар, а не женчо!
разби ме :D :D
По темата: Може би си направил нещо и на приятелката ти и е станало гадно и затова се е държала така, но може наистина да е била изморена.. :)
heartsdesire
08-08-2013, 00:10
По темата: Може би си направил нещо и на приятелката ти и е станало гадно и затова се е държала така, но може наистина да е била изморена.. :)
Това от филмите го знаем всички: ''Добре ли си?'', ''Да, просто съм изморена.'' Една лъжа.
psychopath
08-08-2013, 00:20
Разсърди й се и не я търси, докато не те потърси тя.
Абсолютно сериозен съм. :Д
TrollFaace
08-08-2013, 00:36
Що спамиш в всичките теми не мога да разбера
psychopath
08-08-2013, 01:08
Аз ли спамя или ти? Защото все пак аз коментирам темите, а ти явно не можеш да асимилираш пост по-дълъг от 2 реда, защото се затрудняваш.
Щото не ми се спи, примерно, или защото много искам да посъветвам някой тийнейджър в затруднено положение.
К'во ми държиш сметка, бе, минет?
mr.muscle97
08-08-2013, 09:16
Дали ще се получи нещо? Да не се усложнят нещата? :Д
mr.muscle97
08-08-2013, 09:29
Нищо не съм и направил....
psychopath
08-08-2013, 11:53
Дали ще се получи нещо? Да не се усложнят нещата? :Д
Пробвай. Ако се усложнят, значи проблемите са били доста по-задълбочени, отколкото изглеждат на пръв поглед и е било все тая какво ще направиш.
С нейните камъни, по нейната глава.