View Full Version : цигари през 90 дневната диета
Някой от вас знае ли дали може да се пуши през 90 дневната диета и ако да в кои дни или може във всички .? Благодаря предварително..:)
marrcandy
08-07-2013, 14:46
90 дневната диета е пълен боклук. Щом ще спазваш тая диета,мисля че цигарите ще са си най-малкия проблем после.
защо да е боклук:о баща ми по едно време беше свалил много , но я спря на след 2-рия месец ...
marrcandy
08-08-2013, 10:55
Отслабва ,защото тялото му не усвоява храната.
Тя върши работа ,но не е здравословна.
Някой от вас знае ли дали може да се пуши през 90 дневната диета и ако да в кои дни или може във всички .? Благодаря предварително..:)
НЕЕ !
dream1707
08-08-2013, 15:15
Ако 90 дневната диета, където общо взето не лишаваш тялото си от нищо е нездравословна, то тогава коя диета е здравословна о.О (не е заяждане, съвсем сериозно си питам ;д)
Принципно никога не съм спирала цигарите просто заради някаква диета, не мисля, че имат нещо общо..
DownloadVirus
08-08-2013, 16:14
Лишаваш се от много неща..Като вземем,че кренвирши са позволени ,сладкиши,пасти,торти и плюс това шоколади и всякакви други дето уж са били въглехидрати,а те имат по 30тина мазнини в 100 грама - това не е нито разделно хранене ,нито нищо
Понеже да се тъпчеш с месо е мега полезно.
DownloadVirus
08-08-2013, 16:31
Да-полезно е трябва да присъства и най-вече мазни меса. Човекът е хищник,така и трябва да е.
От личен опит ти казвам - когато не ям месо се чувствам много по- добре.
DownloadVirus
08-08-2013, 16:35
Браво,можеш да напишеш една статия за това и да пуснеш изследване. Чувствай се както искаш,това не променя фактите,а основното на тази тема е,че 90-дневната диета е глупост,а това да пушиш е още по-голяма.
BonnieandClyde666
08-08-2013, 17:14
Как може да заклеймявате месоте, е? Тва е най-върховната храна на планетата Земя!!! Не си представям живота си без мръвка!
От тая 90 дневната започнаха да ми се убразуват стрии и я спрях.Иначе си пуших и никаде не пише че цигарите пречът.Иначе и за мен не е добра.
Само аз ли мразя сладко ? :Д:Д:Д
marrcandy
08-08-2013, 19:56
Ако 90 дневната диета, където общо взето не лишаваш тялото си от нищо е нездравословна, то тогава коя диета е здравословна о.О (не е заяждане, съвсем сериозно си питам ;д)
Принципно никога не съм спирала цигарите просто заради някаква диета, не мисля, че имат нещо общо..
Веднага ще ти обясня.
Значи 1 ден ядеш белтъчини, ама тия белтъчини за да се усвоят имат нужда от въглехидрат,който ти не приемаш,следователно,тялот о ти го изхвърля.
2,3,4 ден са само захари. за да се захрани мускулната ткан трябва да има протеин,който фактически го няма,и става така че инсулина се вдига,клетката се отваря АМА НИЩО НЕ ВЛИЗА В НЕЯ ,СЛЕДОВАТЕЛНО ОТНОВО НИЩО НЕ УСВОЯВАШ.
Пък като за заключения , от диетата отслабваш защото тялото ти не усвоява нищо.
пак ли ще кажеш че е здравословна?
Ужасно нездравословна е.
DownloadVirus
08-08-2013, 20:01
Спокойно не се хаби,при тях не е така..позволено е да ядеш пасти и торти във въглехидратен,които имат и по 30тина грама мазнини на 100 грама освен въглехидратите ,както и кексове дето се правят с протеин мазнини и въглехидрати смесено всичко като яйца брашно захар прясно мляко олио например и това ако е разделно хранене,значи аз съм космонавт.
Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.
marrcandy
08-09-2013, 04:39
Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.
Горе ти обесних защо е НЕЗДРАВОСЛОВНО разделното хранене.
Здравословно е да не ядеш захар ,защото тя не ти е нужна. Скара не е готвено ,200 грама пилешка пържола не е готвено,айде да си избереш тема за гримчета и там да спамиш,защото не си доста тъчно запозната за да спориш с мен.
Вирусче,тогава кво губят си мускулната маса и затова отслабват,аз до това стигнах,като решение ,че отслабват.
Айде най-напред да не ми даваш наклон на... желанието да пиша в която и да е тема. 'Щото за да се захвана да говоря, най-вероятно имам личния опит в тая сфера. Специално с тая диета съм свалила немалко килограми. А разделно хранене, препоръчват диетолози, ама т'ва е сигурно 'щото и те не разбират от метаболизъм...
Ем, аз не мога да ям всеки ден едно и също, съответно за мен няк'ви пържоли всеки ден ще ги ям точно 3 дни после ш' ми писне на оная работа, освен че след като не можеш да ми предложиш нищо, освен тези пържоли, такова еднотипно хранене също няма да ми се отрази добре. Или ще се отрази до момента, в който не спра да се храня с едно и също...
Теорията ти за 90-дневната издиша най-напред заради състава на хранителните продукти на пазара. Нищо от т'ва, което го пише на етикета не е така, но не желая да съм аз тази, 'дето да ви спука сапунения мехур. Освен т'ва как ще коментираш общата ферментация на различните видове храни в стомаха? (и понеже най-вероятно няма да можеш, ще ти подскажа, че е свързано с токсини) Повече не смятам да коментирам каквото и да е, 'щото вие знаете и можете всичко ;)
DownloadVirus
08-09-2013, 09:20
Разделно хранене е ядене само на протеин или само въглехидрат или само мазнини . Това означава без ядки,означава без яйца,без месо,без повечето неща,защото трудно изолираш едното от другото,а за неща като пасти торти сладкиши пържени картофи както и кренвирши салами и тн забравяш напълно.Ще имаш 4-5 храни дето ще ядеш до края на живота си само тях,защото друг начин да спазваш разделно хранене не съществува.Това,което правят повечето пикли не е разделно хранене и 90-дневната диета не е разделно хранене,защото включваш повече от един макронутриент в едно хранене и това става постоянно като гледам.
А иначе готвено става супа яхния пица кекс дюнери например..Има още много други,които можеш да си направиш.
Не опроверга ли току що предния си пост за липсата на въглехидрати и усвояването на протеини или само на мен така ми се струва?
Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано.
Не съм привърженик на разделното хранене, въпреки че съм съгласна, че някои хранителни комбинации са по-удачни и действат по-добре на стомаха от други. Но т'ва си е според човека и трябва да се експериментира.
Според мен 90-дневната е пълна тъпотия като диета, много недомислен режим.Просто храната е по-малко, затова хората свалят - плод до 12h, демек не се тъпчеш на закуска, вечерята е 1/2 от обяда, демек пак ядеш по-малко, + ядеш до 20h, а масово хората преяждат с нездравословни храни късно вечер и това ограничение ги спира.
DownloadVirus
08-09-2013, 10:27
Не опроверга ли току що предния си пост за липсата на въглехидрати и усвояването на протеини или само на мен така ми се струва?
Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.
Разделно хранене не значи да ядеш само един макронутриент на ядене, означава да не смесваш макронутриентите по някакъв определен начин.. примерно белтъчини и въглехидрати, нещо такова е май... не знам и не ме интересува, честно казано..
Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.
marrcandy
08-09-2013, 10:33
Айде най-напред да не ми даваш наклон на... желанието да пиша в която и да е тема. 'Щото за да се захвана да говоря, най-вероятно имам личния опит в тая сфера. Специално с тая диета съм свалила немалко килограми. А разделно хранене, препоръчват диетолози, ама т'ва е сигурно 'щото и те не разбират от метаболизъм...
Ем, аз не мога да ям всеки ден едно и също, съответно за мен няк'ви пържоли всеки ден ще ги ям точно 3 дни после ш' ми писне на оная работа, освен че след като не можеш да ми предложиш нищо, освен тези пържоли, такова еднотипно хранене също няма да ми се отрази добре. Или ще се отрази до момента, в който не спра да се храня с едно и също...
Теорията ти за 90-дневната издиша най-напред заради състава на хранителните продукти на пазара. Нищо от т'ва, което го пише на етикета не е така, но не желая да съм аз тази, 'дето да ви спука сапунения мехур. Освен т'ва как ще коментираш общата ферментация на различните видове храни в стомаха? (и понеже най-вероятно няма да можеш, ще ти подскажа, че е свързано с токсини) Повече не смятам да коментирам каквото и да е, 'щото вие знаете и можете всичко ;)
Ясно ми е колко разбираш,щом си я спазвала,направо ми изгуби внманието да споря с теб.
А за диетолозите в България няма да говоря, защото те наистина нищо не разбират,ако наистина препоръчват неща като разделно хранене и 90дневни простотии.
Истината е ,че всички дето ходят на диетолог и спазват глупави диети,са чревоогодници, и ядат като свине,все едно са кофа,мързи ги да тренират и се опитват да отслабнат по "лесния" начин ( с гладуване и други безумия).
Какво ти пречи да гледаш какво ядеш през целия си живот и да спортуваш? А не всяко чудо за 3 дни.
DownloadVirus, тук вече можем да стиснем ръцете. Но всяка диета рано или късно води до някакво недоимъчно състояние. От тъпкане само на протеин приятелка си докара бъбречна недостатъчност, на мен почна да ми капе косата от еднотипно хранене... Истината е в някакъв разумен баланс, поне аз така виждам нещата. И дори и диетата да не е чак толкова балансирана, особено от гледна точка на въглехидрати, защото захарта е бича на съвременната жена, мисля че с някаква подходяща физическа дейност дори и това може да се обърне на плюс за добрия външен вид.
marrcandy, пречи ми т'ва, че живота ми се заробва в броене на калории и висене по фитнеси. 'Щото единственото ми задължение не е да се чудя къде в кой фитнес/зала да се заробя и да се занимавам само с т'ва. Балансираната диета, при съдържанието на храните на пазара, за които говорих по-горе, е доста скъпо начинание в наш'те условия, освен всичко друго. При 8-часов работен ден за да поддържам перфектния режим или трябва да работя като инструктор някъде, или да съм социопат. Мерси!
DownloadVirus
08-09-2013, 10:41
Никой не те кара да се храниш еднотипно,диетата която включва и протеини и въглехидрати и мазнини от всякакъв вид е балансирана диета,трябва ида и микроелементите,демек витамини минерали ,които ако не от храна трябва да ги приемаш от аптеката/магазина за добавки.
Относно бъбречната недостатъчност зависи какво е правила и как го е правила. Всеки може да си разправя каквото си поиска,да дойде при мен аз да й казвам какво да яде и как да тренира и ще приема по 2 пъти повече протеин и нищо няма да й стане.
DownloadVirus
08-09-2013, 10:47
Г-ца Прасе Прасчева.
marrcandy
08-09-2013, 10:52
DownloadVirus, тук вече можем да стиснем ръцете. Но всяка диета рано или късно води до някакво недоимъчно състояние. От тъпкане само на протеин приятелка си докара бъбречна недостатъчност, на мен почна да ми капе косата от еднотипно хранене... Истината е в някакъв разумен баланс, поне аз така виждам нещата. И дори и диетата да не е чак толкова балансирана, особено от гледна точка на въглехидрати, защото захарта е бича на съвременната жена, мисля че с някаква подходяща физическа дейност дори и това може да се обърне на плюс за добрия външен вид.
marrcandy, пречи ми т'ва, че живота ми се заробва в броене на калории и висене по фитнеси. 'Щото единственото ми задължение не е да се чудя къде в кой фитнес/зала да се заробя и да се занимавам само с т'ва. Балансираната диета, при съдържанието на храните на пазара, за които говорих по-горе, е доста скъпо начинание в наш'те условия, освен всичко друго. При 8-часов работен ден за да поддържам перфектния режим или трябва да работя като инструктор някъде, или да съм социопат. Мерси!
Кой ти казва да броиш калории ? Кой ти говори да ходиш на фитнес?
И аз работя по 8 часа. Ама има ли желание има и начин. Истината е ,че нищо не ти пречи да ядеш по 3-4 пъти на ден. И да се храниш здравословно. А пречи ли ти след работа да се прибереш да си сложиш гащи за тренировка и да изкачиш 10 етажа . Примерно. Не не ти пречи,просто те мързи и се оправдаваш с работата. Просто ти не се интересуваш от това как изглеждаш и по-важно как си отвътре. И естествено,че всички храни съдържат това което пише. Замисли се,че има много хора,с различни алергии. Производителите не могат да си позволят да слагат нещо,без да го напишат. А ако ми говориш за зеленчуците и плодовете от пазара,да за тях няма как да си сигурен,аз затова не ги купувам. А захарта,където всички я бичите като откачени няма да я коментирам. И нея не я консумирам.И познай какво ,здравословно съм в перфектно състояние.
Това за приятелката и бъбреците също. Не са и виновни белтъчините,виновна е тя.
BonnieandClyde666
08-09-2013, 10:54
Леле, ти си била супер зле! Фитнес и заробване, тва само може да го измисля некоя 90-дневна глупачка! :lol: :lol:
DownloadVirus, разбра ме грешно, просто казвах к'ва диета е пазело моето момиче, не се пренадъхвай, в тия жеги може да ти стане зле.
marrcandy, правил ли си химичен анализ на храна някога? 'Щото аз съм правила на прясно мляко и голямо буу хуу за надписа "без консерванти" отгоре. Знаеш ли с к'ви препарати се третират кокошките преди да бъдат закарани в кланницата и да се превърнат във филето, което е панацеята на всички проблеми? А след като се превърнат в това филе и до момента, в който стигнат до магазинския тезгях откъдето ги вземаш? 'Ма вярвай ми, че в тоя случай протеини и въглехидрати са ти най-малкия проблем. И стига с тая захар, д г е, и аз не консумирам захар от години насам, така че спри се вече.
DownloadVirus
08-09-2013, 11:13
Не се пренадъхвам,ако мислиш влагам нерви в това,което пиша много грешиш.Пестя си ги за истински дертове,а не за по форумите.. Аз ти казах да дойде аз да я тренирам и да й казвам колко да яде и пие да видим дали ще получи пак проблеми с бъбреците,освен ако няма вече някакъв проблем,тогава се регулира по различен начин.
А това с месото всички го знаем,имат консерванти,имат Е-та,повечето меса са на открито лазят ги мухи,кръв тече навсякъде,подлагат ги на голяма жега /под слънце/,но определено проблемът си остава с протеините въглехидратите и мазнините.Те са най-големият проблем.
Не съм писал аз този пост,а маркенди.Плюс това аз говоря какво е разделното хранене,а не че това е здравословно оптимално и решаващо проблемите с килограмите.Просто за да се храниш наистина разделно трябва да присъстват изключително малко продукти в менюто ти,което от своя страна го прави крайно нездравословно,остави отслабването.
Е ти каза едно и също,макронтуриентите са протеини въглехидрати и мазнини ,а ти казваш,че не трябва да се смесват.
Хората си мислят,че храненето късно вечер им е проблемът,ама това далеч не е така.
Да, но не е казано, че не могат да се смесват протеини и мазнини, ПРИМЕРНО. Т'ва имам предвид.
Много добре знам, че не е така за храненето късно вечер, проблемът е, че повечето хора ядат и през деня, И КЪСНО ВЕЧЕР, пред телевизора най-често, нездравословна храна и си вдигат калориите много => дебелеят. ;)
DownloadVirus
08-09-2013, 13:38
Не,не могат,забранено е.Ако ги смесиш това не е разделно хранене.
FuckingFreak
08-09-2013, 14:17
Разделното хранене се основава на отделното приемане на белтъчини и въглехидрати, мазнините тука нямат общо ;)
Олеле тука само спорите така и не получих отговор на въпроса ми . 90 дневната съм решена , че няма да я спра , инат съм и няма .
BonnieandClyde666
08-09-2013, 17:32
^Те хората за добро ти говорят, ама магарето си е магаре!
DownloadVirus
08-09-2013, 20:05
Олеле тука само спорите така и не получих отговор на въпроса ми . 90 дневната съм решена , че няма да я спра , инат съм и няма .
Дано и за други неща да си така упорита,защото ако е само за това си изгубена.
marrcandy
08-10-2013, 07:24
DownloadVirus, разбра ме грешно, просто казвах к'ва диета е пазело моето момиче, не се пренадъхвай, в тия жеги може да ти стане зле.
marrcandy, правил ли си химичен анализ на храна някога? 'Щото аз съм правила на прясно мляко и голямо буу хуу за надписа "без консерванти" отгоре. Знаеш ли с к'ви препарати се третират кокошките преди да бъдат закарани в кланницата и да се превърнат във филето, което е панацеята на всички проблеми? А след като се превърнат в това филе и до момента, в който стигнат до магазинския тезгях откъдето ги вземаш? 'Ма вярвай ми, че в тоя случай протеини и въглехидрати са ти най-малкия проблем. И стига с тая захар, д г е, и аз не консумирам захар от години насам, така че спри се вече.
Не не съм ПРАВИЛА ,защото ми е през оная работа какво има в млякото. И си ма хора който се занимават с тия простотии. Аз пиле не си купувам, мляко не консумирам.
Нещо друго?
Дам. Have fun and take care! :)
marrcandy
08-12-2013, 13:35
Много ти знае устата.
И стига с тая захар, д г е, и аз не консумирам захар от години насам, така че спри се вече.
не можете да не консумирате захар.. Разберете го един път за винаги може да не е пряко, но винаги има захар дори и в някой солени храни има захар например в лютеницата също има..