View Full Version : Любовта е лудост..
byby0202
08-06-2013, 20:49
Здравейте! Ходя с едно момче вече трети месец,в началото беше по-лесно,защото учихме в един град,но сега всичко е доста трудно и въпреки това всяка седмица се виждаме.Адски много го обичам,преди да тръгнем доста време се занимавахме и знам,че и тои ме обича.Проблема е там,че всеки ден се караме.Винаги мен искарва виновна,но аз отстъпвам.Голям е инат,много труден характер,много по-зрял от повечето хора.Той е с две години по-голям.Тази вечер след поредния спор по телефона ми каза,че мисленето ми е като на дете.Даде ми един ден да се опомня и искал да види накаква промяна в мен.Проблема е там,че винаги,като се постарая да не го дразня и ядосвам,винаги точно обратното става.Хич не мога да го разбера.Едно знам и то е че искам да съм с него.Много съм щастлива с него.Как да му покажа от толкова разтояние?(отделно той сега е на море 1 седмица и няма как да отида при него,защото работя).Знам че и вие не го познавате,но съм адски отчаяна,имам нужда от съвет.Помогнете ми,моля...
Schliwobeatz
08-06-2013, 21:07
Как хем щастлива, пък хем все се карате? Както го описваш, това е онзи вид изпепеляваща любов, която ще трае още макс 2 години със раздели и събирания. Според мен не можеш нищо да направиш освен да го изживееш.
Два съвета от мен:
Не загубвай себеуважение, за когото и да било! Милиони хора.. никой не е незаменим. (:
Отстоявай позицията си. Първо заради себе си и второ, защото никой не обича слабите. Заложено ни е да гоним "невъзможното". Поне аз видя ли, че мога да се катеря на някого на главата ми става скучно и прекратявам всякакви отношения.
Два съвета от мен:
Не загубвай себеуважение, за когото и да било! Милиони хора.. никой не е незаменим. (:
Отстоявай позицията си. Първо заради себе си и второ, защото никой не обича слабите. Заложено ни е да гоним "невъзможното". Поне аз видя ли, че мога да се катеря на някого на главата ми става скучно и прекратявам всякакви отношения.
.
soul1199
08-07-2013, 10:21
Любовтта е една борба,трябва да му покажеш,че си заслужаваш.