Влез

View Full Version : Аз съм загубеняк...

dancho.1
08-08-2013, 15:00
На 19 години съм девствен без гадже,дори никога не съм се целувал нито пък съм прегръшал момиче(хайде на бала,но там не се брои)..На улицата виждам красиви момичета(падам си по руси) заглеждам се,но не мога да стигна дори до свалка..Срам ме е нещо а и никога не съм говорил със родителите си за секс.Смятам да отида на лекар,ако и той не помогне ще се гръмна със газовия пистолет.Просто не ми е писано според мен да си имам гадже и аз да съм щастлив в любовта.

пAteNцЕ
08-08-2013, 15:03
Не се отчайвай. Бъди оптимист (моят приятел така беше отчаян преди да се запознае с мен)
;)

TheBeliever
08-08-2013, 15:15
И ние какво да направим?

Chacho
08-08-2013, 15:17
Както беше казал якудзата, макар и силно перефразирано, забавно е как проблемите с липса на гадже се поместват в раздел секс. :D

AnarchyBoy
08-08-2013, 15:23
:D

marilyn
08-08-2013, 15:40
Няма как ние да ти намерим приятелка. Бъди комуникативен, ако не можеш да общуваш- няма как да те харесват. Запознавай се, общувай с момичета. Щом си на 19 си представям, че си студент? Най-лесно е в такава среда, с много млади хора. Все ще си намериш някое момиче. Ако имаш прекалено ниско самочувствие също е кофти.

baby_baby
08-08-2013, 16:22
Говори си повече с момичетата излизай

Fisherman
08-08-2013, 16:41
боли те кура,пичките сами шси доат

POLLINA
08-08-2013, 16:42
пробвай с черни

Smrazqvashta
08-08-2013, 16:51
Сам, ако не си помогнеш няма кой.

evilgirl95
08-08-2013, 16:52
Излизай повечко.. опитвай се да заговаряш момичета, пък нека да има неуспешни опити, тъкмо ще се научиш да не бъдеш срамежлив.. намери си компания, в която има момичета..

fUcKsMiLe
08-08-2013, 16:52
С това мислене за никъде не си. Тегли си куршума.

lamer4e7o
08-08-2013, 16:58
С това мислене за никъде не си. Тегли си куршума.

Много ме е яд като гледам подобни мнения. Само за момент се сложи на неговото място и ще видиш какво е! Как не ви писна да блещите глупости не знам…

Ако си студент — намираш си компания, в която има и момичета. Завързваш нови запознанства и т.н. Всичко ще си дойде на мястото, ако имаш самочувствие (но не прекалено високо!) и ако преодолееш срамът. Успех! :)

flo0pY
08-08-2013, 17:03
Много го мислиш, само тва е проблема !
Изключи главата и действай.

Fantasyyy
08-08-2013, 19:39
Просто бъди по общителен с момичетата,няма място за притеснение. За тва действай,ако само чакаш нищо няма да стане.

fUcKsMiLe
08-08-2013, 22:16
Много ме е яд като гледам подобни мнения. Само за момент се сложи на неговото място и ще видиш какво е! Как не ви писна да блещите глупости не знам…
Не мога да се сложа на негово място. Няма как да няма поне един приятел от другия пол, а и да няма, надявам се да има от неговия си, които (ако е толкова отчаян) би помолил или би подхвърлил даже и на шега да го запознаят с някоя мацка. А и всеки един от тук присъстващите знае, че без запознанство с момиче, той няма да може да я сваля(освен ако не иска нещо набързо) и евентуално да се съберат заедно. На 19 е, това най-вероятно значи, че е студент или ако не е, то по-вероятно е да си има работа и от там пак тръгват разни запознанства и т.н. Това, че е срамежлив.. никой от тук няма да го накара да се отпусне пред момиче, затова трябва сам да си се хване в ръце. И какъв лекар.. нищо такова не му трябва. Само да вземе да излезе навън и ще му бъде добре. Ако се самосъжалява и си мисли, че това е края на живота му след като не е намерил половинката си ЕДВА в началото на живота си.. то не знам какво се случва с хората на тоя свят.
Мързи ме повече да пиша. Неговия проблем е в главата му, само той може да си помогне.

Сега как е?

lamer4e7o
08-08-2013, 22:49
По-добре! ^^

Това се казва хубав пост, не като миналия — като цяло беше глупаво да го пишеш, но ти си знаеш. :)

babity
08-08-2013, 23:15
Реално никой не го ебе за неговите проблеми. Както и впрочем за твоите и моите. За'тва си ги решаваме сами, нали? Няма как да му заведа няк'ва подка и да му я нахуля на чепа, нали?

tireheb
08-08-2013, 23:17
боен няма ли, че с газовия

tori
08-08-2013, 23:18
Кво, да ти намерим приятелка ли? Какъв доктор, най-много психятър да ти е нужен.

maro
08-09-2013, 11:10
Ххахахахахахахаха това с газовия пистолет е върха :D :D :D Да опитай да се гръмнеш, половин час ще лежиш на земята, ще кашляш, ще ревеш и ще се гърчиш, а най гадното е че пак оставаш със същия проблем :D Пич вземи се стегни, момичета под път и над път. Още повече и сега в това фейсбук общество да си хванеш някоя к*рва е лесно като да си купиш сладолед :D Аа за газовия пистолет - ДАВАЙ СМЕЛО поне ще си разнообразиш малко ежедневието, макар и болезнено :D

ge6aaaa3
08-09-2013, 11:28
Интересно ми е как може на млад човек да му минава мисълта за самоубийство през главата. Още повече за толкова тъп проблем...

fUcKsMiLe
08-09-2013, 12:32
По-добре! ^^

Това се казва хубав пост, не като миналия — като цяло беше глупаво да го пишеш, но ти си знаеш. :)

А мен ме дразнят теми като тази, при положение, че никой няма как да му помогне от тук. Не е като да се познаваме irl.
Ако за времето, което беше отделил да напише темата, беше отишъл до магазина примерно, колко момичета можеше да срещне по пътя и да се запознае с тях. Ей ти ново запознанство.

lamer4e7o
08-09-2013, 13:05
Честно да ти кажа, не всички градове са като София, Бургас или Варна и като отидеш до магазина, там да има пет мацоранки, хванати за ръчичка и да им подадеш близалчица…

Казвам го от опит, защото и аз не живея в голям град и там е малко по-трудно, но не се оплаквам. :)

xdreamerx
08-09-2013, 13:07
Не се срамувай и общувай с повече момичета. :)

mlakniwe
08-09-2013, 13:10
На 19 години съм девствен без гадже,дори никога не съм се целувал нито пък съм прегръшал момиче(хайде на бала,но там не се брои)..На улицата виждам красиви момичета(падам си по руси) заглеждам се,но не мога да стигна дори до свалка..Срам ме е нещо а и никога не съм говорил със родителите си за секс.Смятам да отида на лекар,ако и той не помогне ще се гръмна със газовия пистолет.Просто не ми е писано според мен да си имам гадже и аз да съм щастлив в любовта.
E и? И мойто първо гадже беше на 19 и преди това не бях пипал жена, така, че няма нищо странно и няма определена възраст за тия неща и аз съм много срамежлив, но така се стекоха нещата, че си намерих, споко не се отчайвай, просто малко по смело

Fisherman
08-09-2013, 13:11
E и? И мойто първо гадже беше на 19 и преди това не бях пипал жена, така, че няма нищо странно и няма определена възраст за тия неща и аз съм много срамежлив, но така се стекоха нещата, че си намерих, споко не се отчайвай, просто малко по смело

по смело с девръстните деца

fUcKsMiLe
08-09-2013, 13:41
Честно да ти кажа, не всички градове са като София, Бургас или Варна и като отидеш до магазина, там да има пет мацоранки, хванати за ръчичка и да им подадеш близалчица…

Казвам го от опит, защото и аз не живея в голям град и там е малко по-трудно, но не се оплаквам. :)

И аз не живея в голям град. По данни на Гугъл в моя град (аз бих го нарекла село, ама как да е) сме 7 917 човека. И като се има в предвид, че половината действително не живеят тук, като изляза пак виждам минимум по 1-2-3 хубави момчета и момичета, които мога да заговоря и да предложа да се видим на кафе или просто да си разменим фейсбуците.

draid
08-09-2013, 14:33
Щом се самоопределяш като загубеняк, като какъв очакваш да те възприемат жените ?

sneering
08-09-2013, 14:43
Не мога да се сложа на негово място. Няма как да няма поне един приятел от другия пол, а и да няма, надявам се да има от неговия си, които (ако е толкова отчаян) би помолил или би подхвърлил даже и на шега да го запознаят с някоя мацка. А и всеки един от тук присъстващите знае, че без запознанство с момиче, той няма да може да я сваля(освен ако не иска нещо набързо) и евентуално да се съберат заедно. На 19 е, това най-вероятно значи, че е студент или ако не е, то по-вероятно е да си има работа и от там пак тръгват разни запознанства и т.н. Това, че е срамежлив.. никой от тук няма да го накара да се отпусне пред момиче, затова трябва сам да си се хване в ръце. И какъв лекар.. нищо такова не му трябва. Само да вземе да излезе навън и ще му бъде добре. Ако се самосъжалява и си мисли, че това е края на живота му след като не е намерил половинката си ЕДВА в началото на живота си.. то не знам какво се случва с хората на тоя свят.
Мързи ме повече да пиша. Неговия проблем е в главата му, само той може да си помогне.

Сега как е? Това че имаш някакви селф мейд теории за живота,които се базират на клишета и чути-недочути приказки от твои приятели,не означава че не трябва да се поставяш на мястото на острещния.

Аз,ти и целия скапан свят сме различни индивиди и всеки е растял и се е развивал различно.Следователно той няма как да мисли и реагира като теб и просто има проблем които му пречи.

Много повече харесвам хора с проблеми в социализирането отколкото такива плиткоумни дебили като теб,които идея си нямат как се поставя в обувките на острещния.

Относно автора,идеята е ясна че ако се развиваш правилно към учене и работа,ще влезнеш в системата и нито ще си единствения,нито последния.В чужбина гъмжи от подобни кампании и кръжоци и е основен глобален проблем.Така че,всичко с времето си... Успех!

Баща Ти
08-09-2013, 14:50
Я си бръкни в гащите и си намери топките?!? Хленчиш като жена, ако не биеше чикии по цял ден, може би щеше да ти е останал малко тестостерон, за да не си такава путка.

Rocknroll
08-09-2013, 17:20
Както беше казал якудзата, макар и силно перефразирано, забавно е как проблемите с липса на гадже се поместват в раздел секс. :D
+1
Това май е по-скоро за раздел ''Любов'',но както и е да е.
Споко,пич,ще дойде и твоят златен момент.
Хвани си някоя руса кака да те отрака. :D :D :D

klimatronik
08-09-2013, 19:29
е па аз съм на 18 и 1/2 и също съм така, само дето не съм много срамежлив, просто някакво желание или аз не знам какво точно ми липсва, но не ми пука особено . ;)

Така така
08-09-2013, 23:15
Просто се запознавай с хора, излизайте с приятелите си, най-лесно е с приятели да се запознавате, най-отпуснат се чувстваш и не бързай.

littleconfused...
03-12-2014, 09:48
знам че темата е стара но.. преди време имах подобна ситуация , с разликата че на мен някакви пълни анонимници от училище ми викаха "загубеняк" без никаква причина. Това значи ли че трябва да вярваш на думите на всеки срещнат? Точно онези които го казваха бяха някакви перковци , единия с перчем и наконтен повече от жена сигурно , а другия нищо не прави ама той като придружител и този с перчема говори на другия неговите разсъждения какъв съм аз , и не знам си още какво.. Общо взето нормалните тинейджърски истории :D

Rza
03-12-2014, 10:58
Вие па` се изкарахте,че всеки срещнат заговаряте..момчето щом споделя тук,явно му е тежко и очаква да му олекне,не е нужно от нападки..като пишете тъп пост,с цел злепоставяне..не ставате по-интересни :)

Masquerade
03-12-2014, 20:31
Не знам доколко е удачно да давам идеи, но защо не отидеш в някой арт/джаз/пияно клуб с приятели/колеги? От гледна точка на това, че там хората са супер отворени към нови запознанства и няма да ти е никак трудно да намериш някоя, която да ти допада като човек и/или да може да те понаучи на някои работи. И това ти го казва човек, който е пълен социален инвалид.

fUcKsMiLe
03-14-2014, 12:02
Това че имаш някакви селф мейд теории за живота,които се базират на клишета и чути-недочути приказки от твои приятели,не означава че не трябва да се поставяш на мястото на острещния.

Аз,ти и целия скапан свят сме различни индивиди и всеки е растял и се е развивал различно.Следователно той няма как да мисли и реагира като теб и просто има проблем които му пречи.

Много повече харесвам хора с проблеми в социализирането отколкото такива плиткоумни дебили като теб,които идея си нямат как се поставя в обувките на острещния.

Относно автора,идеята е ясна че ако се развиваш правилно към учене и работа,ще влезнеш в системата и нито ще си единствения,нито последния.В чужбина гъмжи от подобни кампании и кръжоци и е основен глобален проблем.Така че,всичко с времето си... Успех!

К.

DA BUDE SMURT!
03-16-2014, 08:54
ДА БЪДЕ СМЪРТ!