PDA

View Full Version : Аз и той

Tedi Petrova
08-08-2013, 19:44
Здравейте, искам да споделя историята си, за да дадете мнение дали да се откажа или да продължа да се боря за него. Познаваме се от 5 месеца, от 4 месеца излизаме, приятели сме, но нищо повече. Аз го харесвам много, той в момента харесва друго момиче. Въпросът е там, че правихме секс като си обещахме, че ще бъде "по приятелски" но ето, че аз се влюбих. Преди един месец спряхме да поддържаме всякакви контакти, не говорехме по телефона, не си пишехме, нищо. Но преди две седмици той ми писа.. започна да ми се обяснява как съм го била забравила, защо не съм се сещала за него и всякакви такива. Държи се адски мило, нежен е, грижи се за мен.. но само за момент. Когато се видим е мил и нежен, много добър.. но след 2-3 дни всичко се променя. Пак спираме да поддържаме контакт, а след седмици всичко се повтаря.. Пак започваме да се търсим, пак излизаме, пак правим онова нещо "по приятелски". Много съм объркана.. та въпроса ми е.. пука ли му за мен изобщо? Защо се държи толкова мило и сладко, а изведнъж изстива? Точно когато се сближим и се появява някаква пречка между нас.. не е честно, моля ви, помогнете :(