View Full Version : Може ли някой да ме осветли по тези въпроси? :)
Just Smile :)
08-11-2013, 10:23
Имам няколко темички за размисъл, които ме вълнуват от известно време и се надявам да имате някои отговори :)
- Винаги ли след неуспешна връзка, по-'пострадалият' човек не иска да има любовни отношения занапред?
- Може ли връзките да не започват с разни 'предлагания', ами просто с една целувка примерно? Смисъл хората да не си задават въпроси от типа 'Как да го/я попитам и дали ще приеме?', а смао да целунат/прегърнат и прочие човекът, когото харесват?
- Сексът без любов е вреден, защото няма емоция или поради някакви медицински причини?
- Защо страхът от провал е тооолкова голям, при положение, че с това не свършва светът?
- Не може ли след раздяла партньорите да си останат близки/приятели, а не да се мразят и/или подминават като пътни знаци?
- Защо момчетата/мъжете 'имат нужда' от секс, след като и от това не се умира?
- Защо момчетата/мъжете не харесват 'мъжкарани'?
Благодаря и желая приятен ден на всички!
lamer4e7o
08-11-2013, 10:44
На 14 годинки си, ако съдя по профила ти и затова някои от въпросите ти са адски глупави, но все пак ще изкажа своето мнение по всеки един от тях.
„Винаги ли след неуспешна връзка, по-'пострадалият' човек не иска да има любовни отношения занапред?“: Зависи какво значи според теб „занапред„? Ако сте скъсали с приятелката си/приятеля си, естествено, че няколко седмици след това няма да ви е до нова връзка, но след това нещата полека-полека утихват и така… Друг е въпросът, ако сте имали връзка с години, да речем…
„- Може ли връзките да не започват с разни 'предлагания', ами просто с една целувка примерно? Смисъл хората да не си задават въпроси от типа 'Как да го/я попитам и дали ще приеме?', а смао да целунат/прегърнат и прочие човекът, когото харесват?„: Може, естествено, даже така изглежда по-реално да речем, без глупави въпроси. Така правят по-зрелите хора. Никога няма да видиш деца на по 15-16 годинки да започват връзка без въпроса: „Искаш ли да ходим?“…
„- Сексът без любов е вреден, защото няма емоция или поради някакви медицински причини?„: Не съм чувал сексът без любов да е вреден. Този въпрос е малко нелогичен и глупав според мен.
„- Защо страхът от провал е тооолкова голям, при положение, че с това не свършва светът?“: Провал от какво по-точно? Ако имаш предвид провал от неуспешна връзка, естествено, че ще има някакъв вид страх да речем, защото, ако си влюбен страшно много в едно момиче, не знаеш какво ще стане занапред… Сложна работа.
„- Не може ли след раздяла партньорите да си останат близки/приятели, а не да се мразят и/или подминават като пътни знаци?“: При мен само веднъж се е получавало така и все още като се видя с въпросното момиче, си спомням за някои неща. Рядко се получава подобно „явление“, дори лично аз не искам да имам нищо общо, когато едно момиче скъса с мен, да речем… Особено, ако е някоя мастия. :)
„- Защо момчетата/мъжете 'имат нужда' от секс, след като и от това не се умира?“: Питай майката природа, аз не мога да отговоря тук. И жените имат нужда от секс, не само ние. Природа. :)
„- Защо момчетата/мъжете не харесват 'мъжкарани'?“: Дай дефиниция на думата „мъжкарана“. Мен лично не ме бърка, но важното е да има нещо женствено в нея все пак… Мразя момиченца, които се комплексират до толкова, че ходят с години в една фитнес зала примерно… Някакво странно ми е и не го намирам за хубаво.
klimatronik
08-11-2013, 10:54
Имам няколко темички за размисъл, които ме вълнуват от известно време и се надявам да имате някои отговори :)
- Винаги ли след неуспешна връзка, по-'пострадалият' човек не иска да има любовни отношения занапред? Не винаги. Винаги обаче има един малък период на отминаване на болката.
- Може ли връзките да не започват с разни 'предлагания', ами просто с една целувка примерно? Смисъл хората да не си задават въпроси от типа 'Как да го/я попитам и дали ще приеме?', а смао да целунат/прегърнат и прочие човекът, когото харесват? мОже, но теб ако дойде и те целуне някой, който не харесваш , как би се почувствала?
- Сексът без любов е вреден, защото няма емоция или поради някакви медицински причини? не е вреден
- Защо страхът от провал е тооолкова голям, при положение, че с това не свършва светът? защото се вманиачаваш
- Не може ли след раздяла партньорите да си останат близки/приятели, а не да се мразят и/или подминават като пътни знаци? в много случаи остават приятели
- Защо момчетата/мъжете 'имат нужда' от секс, след като и от това не се умира? всъщност е възможно получаването на здравословен проблем, ако не се изпуска хормона.. не е само до психическо отпускане на напрежението
- Защо момчетата/мъжете не харесват 'мъжкарани'? -??? тва какво значи?
хрус
Smrazqvashta
08-11-2013, 10:56
- Винаги ли след неуспешна връзка, по-'пострадалият' човек не иска да има любовни отношения занапред?
Понякога се случва и двамата да не го искат. Всичко идва оттам, когато единия примерно е вложил достатъчно усилия и чувства, имал е очаквания, които не са оправдани. При което идва разочарованието и обидата, които подтикват наранения да няма желание за каквото и да е било повече с другия.
- Може ли връзките да не започват с разни 'предлагания', ами просто с една целувка примерно? Смисъл хората да не си задават въпроси от типа 'Как да го/я попитам и дали ще приеме?', а смао да целунат/прегърнат и прочие човекът, когото харесват?
Да. Всички мои започват така. Това с питането/предлагането ми се вижда адски детинско и несериозно. Свеждам всичко до мисълта, че ако има желание и тръпка между двама души те просто го показват и не им е нужно да си задават такива елементарни въпроси.
И
- Сексът без любов е вреден, защото няма емоция или поради някакви медицински причини?
Тук предполагам е въпрос на предпочитания и принципи. За мен е вреден, защото не ми се вижда достатъчно пълен. Т.е. едно е да го правиш първично, защото нагона ти го изисква, друго е да го правиш, влагайки доста повече и най-вече желание. Иначе не знам дали е вреден, но единият е далеч по-приятен.
- Защо страхът от провал е тооолкова голям, при положение, че с това не свършва светът?
Тук пак зависи от човека. Някои хора се страхуват да не се провалят, защото ще се почувстват слаби, незначителни, неспособни и т.н. Други пък толкова много държат на въпросното нещо, т.е. искат то да се случи и от там идва страхът им.
- Не може ли след раздяла партньорите да си останат близки/приятели, а не да се мразят и/или подминават като пътни знаци?
Може, просто е трудно, защото се иска зрялост, която при повечето хора липсва.
- Защо момчетата/мъжете 'имат нужда' от секс, след като и от това не се умира?
Генетика.
- Защо момчетата/мъжете не харесват 'мъжкарани'?
Има такива, които харесват. За всеки влак си има пътници.
AnarchyBoy
08-11-2013, 11:11
:lol:
- Винаги ли след неуспешна връзка, по-'пострадалият' човек не иска да има любовни отношения занапред? А какво е успешна връзка? Такава с брак и деца?
- Може ли връзките да не започват с разни 'предлагания', ами просто с една целувка примерно? Смисъл хората да не си задават въпроси от типа 'Как да го/я попитам и дали ще приеме?', а смао да целунат/прегърнат и прочие човекът, когото харесват? Аз не предлагам, понякога някои момичета ми се обясняват колко ме обичат, но това с "Искаш ли да сме гаджета?" е детинщина.
- Сексът без любов е вреден, защото няма емоция или поради някакви медицински причини? Полезен е, даже. Сексът си е секс и дори да не се обичате, пак си има емоции. Моите свършвания са много емоционални и големи, все едно пиша заключение на есе.
- Защо страхът от провал е тооолкова голям, при положение, че с това не свършва светът? В каква връзка? Никой не обича да се проваля, поне аз де, чувствам се победител :D[b]
- Не може ли след раздяла партньорите да си останат близки/приятели, а не да се мразят и/или подминават като пътни знаци? [b]Възможно е, с по-отраканите мадами така става. Другите са заухави и се цупят, нищо, че допреди седмици са ти викали "Свърши ми на коремчето".[b]
- Защо момчетата/мъжете 'имат нужда' от секс, след като и от това не се умира? [b]Щото е естествена биологична нужда - също както яденето, дишането и т.н.
- Защо момчетата/мъжете не харесват 'мъжкарани'? Искам някоя палава боркиня да ме мета със суплес на леглото и после да ми прави интимни ключове :D You know`!