View Full Version : Гаджето ми не е готово?
Гаджето ми не е готово за секс .. Съблича се пред мен ! Какво да правя ?
Тя иска да го направим , но не искам да стане някоя бела и после аз да съм виновен .. :(
Аз съм на 16 , тя е на 14
Ми като не мислиш,че е готова - няма да правите секс бе.
muhtesemfan
08-11-2013, 10:59
Какво си се разбързал да топнеш чушлето си?Горкото момиче,не заслужава момче като теб.
Няма да правите секс,и толкова!
Какъв кеф ще получиш от това да шибаш ДЕТЕ?
Какво си се разбързал да топнеш чушлето си?Горкото момиче,не заслужава момче като теб.
по-тесни са, за тънка патка са супер
Fisherman
08-11-2013, 11:31
само прошляк ще го сложи на 14 годишно дете и като се съблича ми кажи и ,че не е правилно и се разкарай
Като е на 16 да не би да е пораснал?
по-тесни са, за тънка патка са супер
А на по 20 и някоя години са като за нас нали? :D
Rocknroll
08-11-2013, 11:54
+1
Няма секс и толкова.
Ако я харесваш,ще си го държиш в панталоните.
На 14 години,какъв секс,бе?
Ще й обясниш, че не е редно да се съблича пред теб и толкова. В крайна сметка 2 год. разлика не са много, но все пак тя наистина е малка.....на 14 е...
muhtesemfan
08-11-2013, 12:16
Като е на 16 да не би да е пораснал?
Да си намери някаква колкото него,а не да иска секс от 14 годишно дете,което не знае е*е ли му се,пикае ли му се,или да си държи пишока в гащите и толкoз ;p
Да си намери някаква колкото него,а не да иска секс от 14 годишно дете,което не знае е*е ли му се,пикае ли му се,или да си държи пишока в гащите и толкoз ;p
Че той на 16 да не е много пораснал.
От моя гледна точка мога спокойно да кажа че и двамата са лапета.
muhtesemfan
08-11-2013, 12:44
Че той на 16 да не е много пораснал.
От моя гледна точка мога спокойно да кажа че и двамата са лапета.
Да,така е,но има разлика да праска 14 годишно лапе и 16-17 годишно момиче :)
Fisherman
08-11-2013, 12:46
Мислиш ли,че ще те разбере ,рагиол по цял ден яде трици
baby_baby
08-11-2013, 13:06
Ами просто не го правете все пак е на 14 рано и е за секс
Да права си има разлика.
А ако спиш с по-голяма и гордостта е по-голяма, разбира с в степен в която не се прекалява. :D
muhtesemfan
08-11-2013, 14:06
Да права си има разлика.
А ако спиш с по-голяма и гордостта е по-голяма, разбира с в степен в която не се прекалява. :D
Мда,така е ,но повечето 16-17 (не казвам всички) ходят с по-големи 19,20+ и момчетата не могат да си намерят приятелка колкото тях и отиват при по-малките защото са наивни и лесно ще се вържат, и с няколко мили думи ще ги вкарат в леглото...Макар,че и момчето го разбирам донякъде,хормони какво да правиш..Но момичето е дете и лично аз ако бях момче,не бих праскал 13-14 годишно дете с детска сливка :D
Pr0gr3civ3R
08-11-2013, 14:14
Теди , недей ! Знам , че ти ще я изчакаш да порасне :) ...
И хора това ,че той е на 16 и тя е на 14 не значи че е с нея само за да я е*е
Мда,така е ,но повечето 16-17 (не казвам всички) ходят с по-големи 19,20+ и момчетата не могат да си намерят приятелка колкото тях и отиват при по-малките защото са наивни и лесно ще се вържат, и с няколко мили думи ще ги вкарат в леглото...Макар,че и момчето го разбирам донякъде,хормони какво да правиш..Но момичето е дете и лично аз ако бях момче,не бих праскал 13-14 годишно дете с детска сливка :D
А какво би казала за връзка между 30 годишна и 19 годишен?
muhtesemfan
08-11-2013, 14:50
ммммммммм......любовта няма граници,стига да изглежда млада и хубава :D
Pr0gr3civ3R
08-11-2013, 15:32
Божеее мойййй !!! Тя не го заслужавала , и кфо беее ?!!? Кво като е по-малка от него с 2 години ?? Той каза , че не иска да прави секс с нея в следващитете може би година и половина ??
muhtesemfan - точно такова момче заслужава !!
asasasadsasas
08-11-2013, 15:32
Гаджето ми не е готово за секс .. Съблича се пред мен ! Какво да правя ?
Тя иска да го направим , но не искам да стане някоя бела и после аз да съм виновен .. :(
Аз съм на 16 , тя е на 14
Ръгай го малката корва! Щом на 14 вече я сърби, ако не си ти, ще се изплющи с някой друг. По-добре да си й от първите, защото след след няколко години ще е абсолютен бълхарник и ще те е гнус да я пипнеш.
Mary_Jane_69
08-11-2013, 15:40
девойката ти се е разгонила
Пич, тя на 14 .. няма как да е готова ..
Ако държиш на нея и я обичаш ще изчакаш поне още 1 година и всичко ще стане ;)
И btw от колко време сте заедно ?
misskaprizzz
08-12-2013, 02:43
абе ся такива 14 годишни има .. приличащи на 17-18 ... кой знай ква ковра ще стане тая пикла .. сабличала се била
:D :D :D
mlakniwe
08-12-2013, 05:19
Ще чакате, аз не исках отначало после се съгласих и сега пред 1-2 седмици провим секс и я държа на сухо, щото тя иска постоянно, но според мен не е редно, за това по-рядко е по-добре инъче ще се изморявам, пък работя, така, че 1 път или 2 на седмица ми стига, даже за мен не е от значение, мога и 2 год да не правя, но тя иска и ме кара, чакам пак критика от fisherman :D но не ми пука
Anastasiq5910
08-12-2013, 12:54
Няма секс и толкова.
Ако я харесваш,ще си го държиш в панталоните.
На 14 години,какъв секс,бе?+1
АЗ като харесвам някое момиче, не мога да си го държа в панталоните. Обикновено сам изскача.
Ще чакате, аз не исках отначало после се съгласих и сега пред 1-2 седмици провим секс и я държа на сухо, щото тя иска постоянно, но според мен не е редно, за това по-рядко е по-добре инъче ще се изморявам, пък работя, така, че 1 път или 2 на седмица ми стига, даже за мен не е от значение, мога и 2 год да не правя, но тя иска и ме кара, чакам пак критика от fisherman :D но не ми пука
Колко се изморяваш от тоя секс пък ти, я не се ограничавай :D