Влез

View Full Version : Въздържание до първата брачна нощ

antevasin
08-13-2013, 11:54
Здравейте. Преди малко четох една статия : http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/41038-zashto-triabva-da-se-ozhenishomazhish-devstvena/
Трябва ли наистина да се пазим до 1вата брачна нощ или това е отживелица?
Аз мисля, че е малко тъпо да се пазиш, защото когато се обичаш с даден човек трябва да си подхождате за да сключите брак. В смисъл не казвам че секса е всичко в една връзка, но не е ли от първостепенно значение как сте и в леглото? Няма ли да е малко тъпо още на 1вата брачна нощ да не си паснете в леглото? Знам че в днешно време е почти невъзможно 2ма девтсвени да се оженят, но все пак ако стане смятам че ще е супер тъпо примерно мъжа да се окаже някво дърво в леглото. И знам че някои ще кажете, че им е за 1ви път, ще се научат с времето бла бла, но все пак мисля, че от 1вия път не си ли паснете така ще си и остане :) А няма ли добър секс в една връзка рано или късно или единия или другия ще си намери страничен човек с който да задоволява тази своя нужда.
Също така смятам, че е тъпо да срещнеш човек и да се ожените при положение, че си бил САМО и единствено с него. Рано или късно ще се появи любопитство към чуждото.. примерно жената ще иска да знае как ли е да спи с други мъже и т.н.
Знам, че някои хора няма да са на моето мнение, но бързах и аз да се изкажа :)
Вие как мислите? Трябва ли да се пазиш до първата брачна нощ или не?

Oy7ofCon7roL
08-13-2013, 11:56
Само сектантите се пазят до първата брачна нощ !

Ivaaaaa
08-13-2013, 12:56
Трябва ли да се пазиш до първата брачна нощ или не?

не
всеки сам си решава
?-с на принципи

Cloud9
08-13-2013, 13:15
Прекалено много се американизираме вече. Това за първата брачна нощ е измислица на фанатични католици.Затова толкова звезди от Дисни ченъл носеха пръстени за въздържание- това е техния начин да се справят с нарастващата бременност сред младежите.По-лесно е да промотираш липса на секс отколкото да плащаш за секс образование в училищата.Масово 16-17 годишни вече са с деца там. Не ги гледайте тия неща.И да се пазиш до сватбата не е сигурно че няма да изневеряваш след нея!

fckd
08-13-2013, 13:24
Според мен е ПЪЛНА ГЛУПОСТ да се пазим до първата брачна нощ!!!

marilyn
08-13-2013, 15:17
Естествено, че съм против. За да имам изобщо връзка с някого, трябва да си пасваме и в кревата.

draid
08-13-2013, 20:51
Няма такъв филм. Тотална глупост е за мен. Който желае да го прави.

Fisherman
08-13-2013, 22:16
Според мен е ПЪЛНА ГЛУПОСТ да се пазим до първата брачна нощ!!!

ти си момиче със съмнителен морал

LDR
08-13-2013, 22:34
Въпрос на гледна точка. Но аз също мисля, че е глупаво. Ако се пазиш за бъдещия си съпруг не значи, че ще го обичаш повече и няма да му изневеряваш. Ами ако не си паснете? Ами ако времето не ви помогне? Стари разбирания са това...

tori
08-13-2013, 22:41
Обсъждахме я в любов тая тема. Против съм. Това са остарели разбирания.

DragonLady
08-13-2013, 22:44
Естествено, че съм против. За да имам изобщо връзка с някого, трябва да си пасваме и в кревата.

И аз съм на това мнение :)

dimitar_ak
08-14-2013, 14:02
Прекалено много се американизираме вече. Това за първата брачна нощ е измислица на фанатични католици.Затова толкова звезди от Дисни ченъл носеха пръстени за въздържание- това е техния начин да се справят с нарастващата бременност сред младежите.По-лесно е да промотираш липса на секс отколкото да плащаш за секс образование в училищата.Масово 16-17 годишни вече са с деца там. Не ги гледайте тия неща.И да се пазиш до сватбата не е сигурно че няма да изневеряваш след нея!

Само за протокола... Американците са протестанти.

baby_baby
08-21-2013, 13:50
Само сектантите се пазят до първата брачна нощ !

+1

granger
08-21-2013, 13:51
Който иска да се пази, тяхна си работа, аз не бих могла ...

prince
08-21-2013, 14:11
Глупост.