PDA

View Full Version : От черна коса към руса-ПОМОЩ !

shatteredx_desires
08-13-2013, 16:43
Днес реших да си боядисам косата, тъй като вече ми омръзна това черно пък и не се бях боядисвала 5 месеца и боята ми почти беше паднала.Взех си натурално русо, защото ми казаха,че ще стане светло кестеняво. Но боята се хвана само в корените :( и приличам на чучело.Как може да ми се оправи косата ? Да се боядисам отново черна или да си купя още една боя натурално русо ? ! Eто и снимка след боядисването.... http://prikachi.com/images.php?images/576/6441576d.jpg

bybka2105
08-16-2013, 08:04
Оф..вземи си блондор(за твойта коса са нужни 3) ..боядисай се с него...2-3 лв е един...на евтерпа..водят го изсветляващ син прах,но си е блондор..ако нямате евртерпа във левчетата попитай в козметичните магазини..след 1-2 седмици вече се боядисах в какъвто искаш цвят...

POLLINA
08-16-2013, 08:18
Oтиди на фризьор да те оправи , моля ти се.
Ехх не се научихте,че това не се прави в къщи, ако нямаш необходимите умения.
Лошо ми става като видя такива коси по улиците.
Черна боя се сваля с обезцветяване. За целта е нужно цялата ти коса от корен до връх да е един и същи цвят, в противен случай започва едно напасване на цветовете, което в някои случаи се получава изкключително трудно.
Другото, което трябва да знаеш е, че след тази процедура трябва да полагаш интензивна грижа за косата си.

Naive
08-16-2013, 09:35
Олеле, ужас. За тази работа си има фризьори, девойко. :)

bybka2105
08-16-2013, 09:47
Oтиди на фризьор да те оправи , моля ти се.
Ехх не се научихте,че това не се прави в къщи, ако нямаш необходимите умения.
Лошо ми става като видя такива коси по улиците.
Черна боя се сваля с обезцветяване. За целта е нужно цялата ти коса от корен до връх да е един и същи цвят, в противен случай започва едно напасване на цветовете, което в някои случаи се получава изкключително трудно.
Другото, което трябва да знаеш е, че след тази процедура трябва да полагаш интензивна грижа за косата си.

НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!Аз за 1-ви път се изрусявам и ми се получи страхотно!Бях около 3 години с гарваново черна,а понякога и със синьо-черна коса и отраз ми падна всичко и стана русо-леко жълто,но русо...след това си взех боя на престиж 211 и сега косата ми е невероятно красива(поне според мен)..след това си подстигах около 1см от краищата,правя си през 2-3 дни маски за коса и задължително при всяко къпане ползвам балсам,или хининова вода!Хубаво действие за краищата има и ако 2 часа преди къпшане си ги натриеш с етарично масло от жасмин,сандал или нещо от този род :) бадемовото масло също е невероятно за целта!

POLLINA
08-16-2013, 10:55
Самият факт,че използваш блондор ми е достатъчен, за да разбера.

Mary_Jane_69
08-17-2013, 08:53
Доколкото знам, такава рязка промяна се прави доооста постепенно, дано вече си отишла при специалист..

bybka2105
08-18-2013, 10:51
Самият факт,че използваш блондор ми е достатъчен, за да разбера.
и кфо като използвам блондор?ти да не си мислиш,че фризьорката като й кажеш "искам да стана руса",няма да използва лондор?муахахха

POLLINA
08-18-2013, 11:32
Не само си мисля, ами и знам
Есествено зависи и от фризьорката