View Full Version : Нещо ново ....
Здравейте :) С приятеля ми сме заедно от 1 година и половина. Последните няколко пъти " сексът ни беше скучен " .. просто не е като преди. Изпробвахме всякакви пози и разни други неща, но сякаш тръпката я няма като преди. Ще ми дадете ли съвет какво да направя и как да го накарам отново да ме желае .. ?!
muhatacece
08-14-2013, 11:29
Направи му свирка, а той да те лиже, пробвайте още пози, това ще ти кажа :D
Измий са, обескосмий са и тогава може да почне да влага желание и той.
То зависи и какво сте правили, все пак. Влезте в роли, примерно, изиграйте си някакъв сюжет. Купи си костюм на медицинска сестра или там нещо, което знаеш, че го възбужда. Разрови в нета за нови пози, отиди някой ден у тях, когато него го няма и го чакай гола на вратата примерно... нещо такова.
muhatacece
08-14-2013, 11:40
То зависи и какво сте правили, все пак. Влезте в роли, примерно, изиграйте си някакъв сюжет. Купи си костюм на медицинска сестра или там нещо, което знаеш, че го възбужда. Разрови в нета за нови пози, отиди някой ден у тях, когато него го няма и го чакай гола на вратата примерно... нещо такова.
Също можеш и стриптийз да му направиш ... Да го завържеш и т.н, както каза marilyn
ще опитам .. благодаря много :)
Mary_Jane_69
08-14-2013, 12:40
купи си латексов костюм
soul1199
08-14-2013, 15:01
Пробвайте различни пози,разни белезници и т.н.
Направете го на по-нестандартно място. Във вана, джакузи, кухнята, под душа, на двора и т.н.
existenz55
08-16-2013, 06:15
Отиди някой ден у тях, когато него го няма и го чакай гола на вратата примерно... нещо такова.
Само да не се прибере бащата преди това и той да намаже :D
SNikolov_Rugby
08-16-2013, 16:56
Пробвахте в банята, коридора, кухнята, на земята и правете всичко спонтанно не си играйте да планирате иначе се обива тръпката.
PurpleSand
08-16-2013, 21:33
не правете секс няколко дена да видим дали пък ви е омръзнал толкова :D
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 22:04
Бахти тапнята, ходите от една година, нормално е нещата да са различни, ти кво очакваш да е още като първия път ли?
Застреляй се
baby_baby
08-19-2013, 15:46
не правете секс няколко дена да видим дали пък ви е омръзнал толкова :D
+1 и разрови в нета за нови пози