Влез

View Full Version : Съвет, моля :)

AiKaTa
08-14-2013, 21:48
Здравейте, пише ви едно доста объркано пораснало момиче :)
Преди доста време се разделих с един младеж, минаха 8 месеца вече, бяхме заедно за кратко, но беше като онези немски филми, на чиито финал даже и мъжете плачат. Разделихме се, защото се върна при приятелката си,която беше оставил заради мен, чувам, че сега са ок, макар че преди не се разбираха много. Наскоро баща му почина, така и не му звъннах, не поддържаме връзка, последно се виждахме преди 3-4 месеца на купони с общи приятели, не сме смъртно скарани, но и няма какво да си кажем, но от няколко дни ужасно ме гложди желание да му пиша, липсва ми, искам да чуя как е, но се страхувам от остра реакция от него, мисли, че като е гаден на мен ще ми е по-лесно да го преживея. Мислите ли, че е удачно, наистина много ми се иска и ако бяхте на мое място какво бихте написали? Благодаря!

misskaprizzz
08-15-2013, 00:53
Пиши му пък каквото стане, поне няма цял живот да се чудиш какво ли би станало, ако си му писала. Мое мнение :)

balu4ka
08-15-2013, 06:25
Мое мнение-не се занимавай.Не се ври между шамарите,сега си има приятелка,не им разваляй взаимоотношенията.Раздели� �и са се,бил е кратко с теб,пак се е върнал при нея-на теб какво ти говори това?..
Живота продължава,изхвърли го от мислите си.Има кой да го утешава и да бъде до него в тежки моменти.

Smrazqvashta
08-15-2013, 10:25
Миналото си е минало, за да остане там, авторке. Само ще се самонараниш, като се върнеш назад и ровиш.

skyworld
08-15-2013, 11:07
според мен, ако искаш просто да знаеш как е, го попитай, но без думи и носталгични пристъпи за миналото. Явно в тази ситуация, си безсилна и най-добрия вариант е да се отдръпнеш, а и щом се е върнал при старата си приятелка явно нямаш какво повече да направиш.

seek&destroy
08-15-2013, 11:16
Не се бутай там, където не те искат и най-важното няма място за теб.

elenna346
08-15-2013, 14:40
Обади му се.

sneering
08-15-2013, 14:52
Не ги слушай всичките морални,дето крепят тезата за оставянето на мира или развалянето на връзката му.
Човек е егойст и ако не е такъв си остава сам с моралните възгледи за живота,докато другите се забавляват и не им дреме нито за него,нито за принципите му.
Според мен направо действай.Виж кое му е актуалното в момента,от кое се интересува и го питай именно за него.

Silviahh
08-15-2013, 15:10
Забрави го...
Само ще се нараняваш повече...

marilyn
08-15-2013, 15:19
Оставил гаджето си заради теб, после скъсал с теб, заради нея??? WTF? Не се занимавай с този. Намери си занимание, лято е, прави нещо, ако толкова ти е натрапчива мисълта, запознавай се с нови хора и тн.

soul1199
08-15-2013, 19:01
Ако не му звъннеш ще те гризе отвътре.Звънни му просто да го чуеш и го остави намира.

Starless
08-15-2013, 20:36
Не е редно да го търсиш, при положение, че е обвързан. Още повече, че веднъж е зарязал това момиче заради теб (и после теб заради него?!?), сигурно няма да се почувства добре ако разбере. Пък и между двама души няма място за трети. Той не те търси, недей и ти.

mysoulisalwaysfree
08-15-2013, 21:27
Ако го попиташ как е,не проявяваш слабост или нещо такова. Тоест,не губиш нищо. Стига да не се задълбочаваш,просто нормален разговор. Може би ти липсват спомените повече,от колкото самия човек. Остави го,не те заслужава ако те е оставил заради бивша. Да го питаш как е няма нищо общо с това "да се вреш между шамарите",а по-скоро морална подкрепа в този предполагам труден за него момент. :)

Cloud9
08-17-2013, 10:24
Здравейте, пише ви едно доста объркано пораснало момиче :)
Преди доста време се разделих с един младеж, минаха 8 месеца вече, бяхме заедно за кратко, но беше като онези немски филми, на чиито финал даже и мъжете плачат. Разделихме се, защото се върна при приятелката си,която беше оставил заради мен, чувам, че сега са ок, макар че преди не се разбираха много.

Били са заедно, ти си ги разделила един вид,събрали са се и сега се чудиш как да ги разделиш пак?Е не ставаш ли малко нахална?Аз не бих му писала.Може би само за смъртта на баща му за да изкажа съболезнования, но нищо повече.Излез от тия немски филми дето не само че мъжете на плачат на тях, а дори и аз не ги гледам,защото ще хвана диабет от тях.

PlakHastasi
08-17-2013, 15:16
Щом един път е свършило .. Няма смисъл отново до му напомняш за миналото ..

Жълто
08-17-2013, 15:24
Имах подобен случай, почти същия. И аз се колебаех дали да пиша на момичето, което обичах и с което се разделихме, щото си мислех, че и досаждам вече, но и пишех и тя ми отговаряше макар и с по 1-2 думи. Накрая осъзнах, че няма как да възстановя връзката ни и я блокирах, за да я забравя....и да ти кажа действа.

shadygirl
08-18-2013, 10:22
Ако е скъсал с приятелката си му пиши но,ако са заедно още... не се занимавай!Забрави го по-добре ще е за теб блокирай го в фб в скайп навсякъде за да го забравиш аз така направих и почти съм успяла ... :)

AiKaTa
08-19-2013, 21:11
Ако е скъсал с приятелката си му пиши но,ако са заедно още... не се занимавай!Забрави го по-добре ще е за теб блокирай го в фб в скайп навсякъде за да го забравиш аз така направих и почти съм успяла ... :)

Ох, блокирала съм го от 8 месеца вече... все тази, за мислите блок няма ... :(

Благодаря на всички, дори и на недобре реагиралите и неразбралите темата, все пак ми отделихте малко време за което пак- благодаря :)

shadygirl
08-19-2013, 22:01
Ох, блокирала съм го от 8 месеца вече... все тази, за мислите блок няма ... :(

Благодаря на всички, дори и на недобре реагиралите и неразбралите темата, все пак ми отделихте малко време за което пак- благодаря :)

Охх и при мене мн мн няма блок за мислите ми ... аа иначе срещаш ли го случайно примерно ..кога последно го видя ?

feikk
08-19-2013, 22:14
Пиши му, обади се. Мисля, че да звъннеш на познат в тежък момент, не е кой знае какво престъпление. Но наистина не изпадай в някакви носталгии и глупости. Ако ти отговори остро просто най-простичко му обясни, че си му звъннала без задни мисли и не го търси повече..... разбира се, ако наистина нямаш задни мисли...

strawberry88
08-19-2013, 23:06
Не го търси.

XTREMEFREERIDE
08-20-2013, 06:21
Ако ти е само за да го чуеш как е, защото ти е мило за този човек, понеже е бил част от живота ти - окей, пиши му.

Но ако мислиш, че някакви филми за стари чувства се мотаят в главата ти - по-добре недей. Само ще си усложниш живота. Направи така - всеки път, когато ти се прииска да му пишеш, пиши на някой друг, с който не си се чувала отдавна. Хем ще възобновиш контакти и евентуално ще се обградиш с хора сравнително бързо, хем по-лесно ще ти отшуми от главата това желание.

:)

Късмет.

dani4kata
08-20-2013, 07:24
Уау,ама аз наистина щях да се разплача!!! А моя съвет е щом толкова много искаш да му пишеш пиши му!! Кажи му че ти липсва а ако не отговори на чувствата ти явно е крайно време да го преодолееш !! :)