Влез

View Full Version : Подарък за приятеля ми

SummerMakesMeHappy
08-15-2013, 20:18
Зравейтее :)
Искам да направя нещо мило за приятеля ми,нещо да му остане за спомен.Засега съм се спряла на тениска,на която да изкарам рисунка на 2 мечета,защото така си казваме, и отзад или отдолу да пише нещо мило.Как ви се струва?Дали е добре или да се откажа?
вече от много време мисля какво да е и се сещам само за това,други предложения някой? o.O

Silviahh
08-15-2013, 21:07
Ами принципно знам, че това е подарък за св. Валентин, но ако ти харесва и това става ;д
Ако ти се занимава...

http://3.bp.blogspot.com/-Cdyf0ojlK-8/TyF8SK7ckhI/AAAAAAAAAa0/kAY5XbjmoVI/s1600/52+reasons+031.JPG

Като вземеш едно тесте карти и на всяка карта пишеш по едно нещо, което обичаш в него :) и става "52 причини защо те обичам" ... нещо подобно ;д смисъл идейно е

SummerMakesMeHappy
08-15-2013, 21:25
да,доста идейно е :д а тестето нормално ли е или? и с какво е захванато отстрани? :дд

urlittlelady
08-16-2013, 04:21
аз съм правила това с картите :D много му се зарадва ^^

fckd
08-16-2013, 09:00
Добра идея е. Аз, лично, хич не съм по подаръците, просто НЕ ЗНАМ какво да подаря на даден човек..Таа,ако направиш тениската може ли после да пратиш снимка да я видим? :)

Silviahh
08-16-2013, 13:19
да,доста идейно е :д а тестето нормално ли е или? и с какво е захванато отстрани? :дд

Да, тестето е съвсем обикновено, просто върху всяка една карта може да лепиш листчета на които си писала нещата, които обичаш в него и т.н и да ги украсяваш със сърца..
Ами това дето е захванато предполагам е такова дето се захващат някои папки, от по - големите..
Ако искаш може да продупчиш дупчиците и да завържеш панделка :)

SummerMakesMeHappy
08-16-2013, 14:13
Добра идея е. Аз, лично, хич не съм по подаръците, просто НЕ ЗНАМ какво да подаря на даден човек..Таа,ако направиш тениската може ли после да пратиш снимка да я видим? :)

Да, ако го направя ще снимам,обаче май почвам да се отказвам от тениската :Д Сега съм измислила да му взема голяяяяяяяямо бурканче Nutella (много го обича) и да му завържа отгоре малко мече :Д Обаче пак не съм сигурна :Д това по-добре ли е или да се върна към тениската? :д
Оххххх ще се побъркам,не знам вече :Д

Silviahh
08-16-2013, 21:56
Да, ако го направя ще снимам,обаче май почвам да се отказвам от тениската :Д Сега съм измислила да му взема голяяяяяяяямо бурканче Nutella (много го обича) и да му завържа отгоре малко мече :Д Обаче пак не съм сигурна :Д това по-добре ли е или да се върна към тениската? :д
Оххххх ще се побъркам,не знам вече :Д

Направи тениските! :)

Cloud9
08-17-2013, 10:19
Не прави тениските!Според мен е прекалено женски подарък.Идеята с картите е добра иначе.Лично от теб и хубав спомен.Аз направих подобно нещо,но използвах лепещи листчета,които разлепих из целия апартамент.

BraziliaN_girl
08-17-2013, 10:41
Готино е и онези големи кутии-сърца и вътре примерно мече както си решила и на мънички листчета навити например както късметчетата от Lavazza 101 причини поради които го обичаш...

EmiliesAngel
08-17-2013, 10:54
Ако питаш мен няма да може да носи тениската,защото ще е прекалено женствена,но ти си решаваш!А иначе на колко години е той? Все пак трябва и с това да се съобразим!:)

urlittlelady
08-18-2013, 15:19
аз ги захванах само от едната страна [картите] със халка от ключодържател :D иначе има много интересни идеи за подаръци, ако искаш да е ръчно изработено. Може да направиш пухкави сърчица с разтегателна опаковъчна хартия/плат и памук. Има и много интересни картички, мисля че бяха POP UP или нещо такова :D Аз съм правила и релефна книжка като тези от едно време... нещо като "Нашата приказка" в релефни рисунки. и отпред на корицата наша снимка. На морето имаше сувенири украсени шишенца с коркови тапи и вътре лист хартия.. писмо в бутилка.. ако обичаш да пишеш можеш да му напишеш нещо.. де да знам и аз... Ние скоро имаме годишнина и трябва и аз да мисля нещо.. горе-долу съм го измислила, но ще видим какво ще се получи накрая :D

SummerMakesMeHappy
08-18-2013, 23:26
Ако питаш мен няма да може да носи тениската,защото ще е прекалено женствена,но ти си решаваш!А иначе на колко години е той? Все пак трябва и с това да се съобразим!:)

на 17 сме и двамата .. :)

tweettyy
08-21-2013, 15:09
Ами принципно знам, че това е подарък за св. Валентин, но ако ти харесва и това става ;д
Ако ти се занимава...

http://3.bp.blogspot.com/-Cdyf0ojlK-8/TyF8SK7ckhI/AAAAAAAAAa0/kAY5XbjmoVI/s1600/52+reasons+031.JPG

Като вземеш едно тесте карти и на всяка карта пишеш по едно нещо, което обичаш в него :) и става "52 причини защо те обичам" ... нещо подобно ;д смисъл идейно е

Имам въпрос относно това. :D Пиша тук за да не отварям нова тема. Направих това с картите само че перфоратора не иска да перфорира картата, много дебела ли е.. не знам.. та с какво може да стане така като тефтерче, смисъл така да се продупчи..? ;д

wasch0
08-21-2013, 16:45
Ако не се виждате много често, може да използваш кутийка от нещо, да залепиш надпис "Хапчета за любов. Употреба при липса на любимия..." и да я напълниш с бонбони - мечета. Готино се получава.
Онзи ден гледах много хубави ключодържатели. Може да си избереш надпис, снимка и модел. Ефектни са.
Ако искаш да е нещо по-предизвикателно в магазините за сувенири има доста провокативни игри. Също така можеш да направиш игра специално за вас двамата - нещо като не се сърди човече например, но когато попаднете на червено квадратче, изпълнявате любовно предизвикателство, а на синьо - сексуално. Това ми припомни и за курабийки с късметчета, които можете да приготвите заедно.
Ти изрично си споменала, че искаш да е нещо, което може да му остане, но има и доста нещо, които можете да правите заедно и да запази спомена за тях - пейнтбол, яхта\карабче\лодка, можете да си направите ретро снимки..или нещо от рода.

urlittlelady
08-21-2013, 16:46
намери по качествен перфоратор :D не се сещам с какво друго може да го продупчиш правилно

tweettyy
08-21-2013, 16:51
намери по качествен перфоратор :D не се сещам с какво друго може да го продупчиш правилно

Да, намерих ама трябва 1 по 1 и се дразня.. Мерси :D

urlittlelady
08-21-2013, 17:19
и аз така съм ги дупчила... изнервящо е... ама какво да се прави :D

zlatna lqstovica
08-21-2013, 17:58
И бормашината върши работи.Но,ако искаш при примерно го заведи на някое романтично място или пък на място,където обича да ходи.Или пък на романтична вечеря в къщи със свещи или нещо подобно.

kstew
08-22-2013, 13:22
Тениската е добра идея, но ако искаш да му подариш нещо, което няма да се захаби ей така и да го изхвърли помисли още. Можеш да му вземеш гривна или нещо за врата. Сребърно да речем, защото са хубави и не са скъпи. Ще си го носи всеки ден и няма да се развали. А и да се скъса примерно може да се оправи. А ако наистина много, ама инзвъредно много го обичаш.. Татуирай си името му, предполагам че много би се зарадвал.

prince
08-22-2013, 14:09
Ако ти се занимава...

Отлична идея!

tweettyy
08-22-2013, 19:43
и аз така съм ги дупчила... изнервящо е... ама какво да се прави :D

Да, ама аз направих със 110 причини ии е доооста изнервящо :D

NissaN
08-23-2013, 13:09
Дай му пари аз на това най-много бих се зарадвам а не на някви педалски тениски с мечета...

XTREMEFREERIDE
08-23-2013, 13:34
NissaN, посредствени човеко. Не знам имал ли си някога хубава, сериозна, изпълнена с обич интимна връзка с някоя мацка, която може да мисли. Даването на пари е само ако човека я е помолил/казал, че има нужда от нещо голямо, за което предпочита да спестява. Или ако става дума за баба ти. Но да дам пари на приятеля ми, вместо да помисля на какво би се зарадвал и да го изненадам...е пошло.

Мисля, че ще се зарадва на тениската с мечетата, но не мисля, че ще я носи навън. Всеки мъж има по нещо романтично в себе си, повечето дори имат по много, но предпочитат това да остане лична емоция. Може би дори би спал с плюшена играчка от теб, когато му липсваш в леглото до него, но би си го запазил за себе си - и като информация, и като изживяване.

Подаръците за мъже са странно нещо. Те се радват както на практични неща, така и на романтични и със скрит смисъл, който двамата си разбирате. Моят съвет е, щом няма да бъде конкретно за Свети Валентин подаръка, бягай от идеите за сърца и разни причини за любовта ви. Мъжете не го изживяват толкова deep принципно. Плюшеното мече с нутелата е прекрасна идея за мил жест без повод. Мисля, че ще се зарадва много. За такъв подарък по-скоро би трябвало да се съобразиш с това какво обича да прави ежедневно. Аз веднъж, ей така на random, бях взела на приятеля ми мелничка с подправки, защото знам колко обича да готви. И си я ползва, и всеки път се усмихва сладко. :>

NissaN
08-23-2013, 16:37
Ми например аз съм давал по 100-200лв. на приятелките си за рожденния ден и тя да си купи нещо романтично все едно е от мен защото не знам кво да и купувам

XTREMEFREERIDE
08-23-2013, 17:11
Нали усещаш колко нелепо звучи "тя да си купи нещо романтично все едно е от мен". Губи се целия смисъл. Все едно да кажеш "ми, пращам й комшията да я чука, все едно съм аз, щото аз не знам как".

zlatna lqstovica
08-23-2013, 19:09
Винаги можеш да и дадеш пари.Нали трябва да я изненадаш,да бъдеш романтичен и нежен,а не да и даваш пари.

alisssa
08-23-2013, 21:02
Нали усещаш колко нелепо звучи "тя да си купи нещо романтично все едно е от мен". Губи се целия смисъл. Все едно да кажеш "ми, пращам й комшията да я чука, все едно съм аз, щото аз не знам как".

+++++++++++++++++++++++++
:D:D

skornex
08-24-2013, 00:17
Зравейтее :)
Искам да направя нещо мило за приятеля ми,нещо да му остане за спомен.Засега съм се спряла на тениска,на която да изкарам рисунка на 2 мечета,защото така си казваме, и отзад или отдолу да пише нещо мило.Как ви се струва?Дали е добре или да се откажа?
вече от много време мисля какво да е и се сещам само за това,други предложения някой? o.O

bad idea

zlatna lqstovica
08-24-2013, 08:07
Ето една идея от мен.Примерно се снимайте някъде или,ако имаш снимка където сте заедно иди в някое студио или галерия и си поръчай такава картина.Ще му хареса.

Ивелина`
08-24-2013, 19:43
С моя приятел след 1 месец правим годинка и след голямо умуване реших да нарисувам карикатура на нас двамата и отгоре две птиченца да държат надпис от сорта "Една прекрасна година" или пък датата на която тръгнахме, още не бях го доизмислила напълно.. ноооо много се затрудних с това и май ще се откажа от тая идея, колкото и да ми хареса..
И сега отново съм на задънена улица :X

SummerMakesMeHappy
08-25-2013, 10:28
С моя приятел след 1 месец правим годинка и след голямо умуване реших да нарисувам карикатура на нас двамата и отгоре две птиченца да държат надпис от сорта "Една прекрасна година" или пък датата на която тръгнахме, още не бях го доизмислила напълно.. ноооо много се затрудних с това и май ще се откажа от тая идея, колкото и да ми хареса..
И сега отново съм на задънена улица :X

Това е много добра идея според мен :)
Така, последно останах на идеята с Nutella, това ще е :Д

Philophobe
09-07-2013, 13:59
Ако искаш да е нещо наистина мило, с което да му покажеш колко го обичаш и държиш на него, ето ти идея: Можеш да му подариш стихотворение, чиито първи букви да образуват неговото име, или пък някакво друго послание, каквото искаш. Написваш го на хубава картичка и го слагаш в плик за писмо с твоята цекувка отгоре. Това според мен е много романтично и оригинално. Аз един път подарих на моя приятел такова стихотворение, той се зарадва страшно много, почти се разплака от умиление :) Но понеже не ме бива с поезията, си го поръчах да ми го напишат от този сайт http://podarak-ot-stihove.alle.bg Ако вече си се спряла на друг вариант, моята идейка поне може да послужи на някой друг съфорумец. :)

Max Poweer
02-05-2014, 14:32
Ако искаш да я изненадаш наистина приятно , мога да ти дам един код за отстъпка в www.sexshop.bg . Кода е - valentin9
За да се възползваш от намалението при покупка го въведи в полето - код за отстъпка ;))