View Full Version : Приятелство между Мъж и Жена
PlakHastasi
08-16-2013, 15:05
Какво ви е мнението относно този въпрос .. Дали може да има истинско приятелство или винаги единия има чувства към другия ?
Бе колкото и да има, мъжа поне 1 път ще си помисли - Какво ли е да си държа патката в нея?
druzilla
08-16-2013, 15:31
Бе колкото и да има, мъжа поне 1 път ще си помисли - Какво ли е да си държа патката в нея?
И аз съм на това мнение :D от друга страна аз имам доста приятели момчета,които никога не са ме привличали...
PlakHastasi
08-16-2013, 15:47
Е значи тогава ти си привличала тях ..
Illusion772
08-16-2013, 16:03
Е значи тогава ти си привличала тях ..
+1 Сега си дойдохме на думата
PainMonopoly
08-16-2013, 18:15
Може, примерно момичето е грозно, а момчето е с гадже. :Д
Някой бърже да дефинира "истинско приятелство"
AnarchyBoy
08-16-2013, 18:28
^ Така като гледам според другите, истинско приятелство, означава да нямаш желание да изчукаш другия... 8-)
Mary_Jane_69
08-16-2013, 18:33
^ Така като гледам според другите, истинско приятелство, означава да нямаш желание да изчукаш другия... 8-)
в обратния случай, не е приятелство
PainMonopoly
08-16-2013, 18:37
Гаджетата ви не са ли ви също така и приятели?
Гаджетата ви не са ли ви също така и приятели?
може да се каже
ние се разбираме добре, имаме общи интереси, първо бяхме приятелии..:Д
Mary_Jane_69
08-16-2013, 18:44
Ми не е ли това смисъла? А не да си с поредния случаен човек, тва го приемам като неуважение към личността.
Ще се сетитееее :)
И къв е извода - може или не може да има приятелство между мъж и жена?
Авторът като гледам не говори за връзка.
Не, говори за "истинско приятелство". Затова попитах кво значи "истинско приятелство" и дали наистина следва да изключва сексуални отношения ;)
Само 1 момче мога да нарека истински приятел, защото го познавам от около 13-14 години, целият си осъзнат живот съм прекарала с него и го приемам като брат. Никога не съм имала чувства към него, нито той към мен. Нито сме грозни, нито нищо. Явно и такива аномалии стават.
Може, примерно момичето е грозно, а момчето е с гадже. :Д
И тогава ще си е помислял, тая дали ще се навие за 3ка?
Иначе е добре да се дефинира приятелство, защото аз имам по-изкривени представи :D
Защо се хващаш за думичките? :) Не е първата такава тема в раздела. Ясно е, че пита дали според нас има приятелство между мъж и жена без задни помисли. Не дали сме приятели с половинките си или дали приятелството изключва сексуални влечения.
Не се хващам за думите. Просто си представям приятелството различно. Особено истинското.
Rocknroll
08-16-2013, 21:16
+1 :D
Иначе да,смятам че може да има. :) Дори да е казано,че мъжа и жената не са създадени за да бъдат приятели,а нещо повече,да смятам,че може. :)
muhatacece
08-16-2013, 21:24
Хора, уш си имам най-добра приятелка момиче, ама се ми се иска да я опаткам така яко, ама и намеци ми праи тя :D
Ся се чудя как да я оправя :D
Така, че сметни ... Ама мойта "приятелка" е много проста и не е хич добър човек, така че понякога наистина може, ама все някога момчето ще я хареса или неш. друго ..
PlakHastasi
08-16-2013, 21:40
Авторът като гледам не говори за връзка.
+1
Silviahh
08-16-2013, 21:50
Ми в повечето случаи все единия ще има нещо повече от приятелство към другия и когато се признаят чувствата - приятелството не е същото и става кофти :/
xdreamerx
08-16-2013, 23:31
Според мен може да има. Аз имам приятели, които никога не съм харесвала и те мен също :)
Аз имам доста приятели мъже. Даже преди бяха само мъже. Даже не знам защо отдавате толкова значение на сексуалното привличане. Първо, дефиницията ми за приятел изключва вероятността човекът отсреща да има к'вито и да е гениталии, 'щото за да е френдзоуннат, значи не се интересувам от тях. Но дори и в случаите, в които е имало сексуално напрежение, независимо дали само от една страна или и от двете, пак се е преодолявало без няк'ви сериозни драми и сътресения. Дори се е случвало с времето, под влияние на обстоятелствата малко да се пообъркаме в тъмното и пак не е имало проблеми. Съответно да, може. Не виждам причина да не може.
само не разбрах ква е разликата между приятелството и истинското приятелство..
Няма разлика-и двете не съществуват хаха
Иначе през годините аз имах няколко много близки момичета-приятелки. За да съм по-точна бройката им е 3-в началното, в гимназията и в университета.С нито една сега не поддържам контакт,защото от завист и трите ме съсипаха.От тогава не вярвам,че между момичета може да има каквито и да е добри отношение ако те прекарват много време заедно.От друга страна имам много момчета-приятели и макар да не сме чак толкова близки знам че в даден момент може да се разчита на всеки един от тях. Споделяли сме си мъката и щастието, те са ми говорили за момичетата, които харесват и аз съм им разказвала за моите любовни терзания. Може някъде по пътя да се е появило сексуално влечение на тях към мен ,но то е било чисто физическо и породено от факта,че в гимназията имах големи гърди хаха.Шегували сме се на тая тема, но никога не е ставало въпрос за нещо повече, защото аз бях едно от момчетата.В университета с един колега започнах така да си споделям и да излизаме на кафе, но той разчел неправилно знаците и се получи малко сконфузно. Сега обаче сме си много близки.Та въпрос на момчета и момичета е.Не може да се генерализира .