View Full Version : Нужда от мнение !
daniela_500
08-16-2013, 18:33
Здравейте :) Аз съм на 17 години и си имам сериозен приятел вече от 2 години и няколко месеца. Той е на 19 и е супер добър с мен грижи се за мен и нежен и романтичен, на кратко е страхотен приятел. Както се досещате той ми е първият. Проблемът е, че от няколко месеца нямам никакво желание за секс. Не знам какво става. Сексът с него е супер не е от това. Винаги ми показва , че ме желае и че го привличам. Когато не искам той не ме притиска, но все пак си е мъж и си има нужди и го разбирам. Но как да правя секс без желание .. не мога така. Та искам да ви попитам вие какво мислите? И от къде идва тази нежелателност за секс . Благодаря ви предварително :)
Mary_Jane_69
08-16-2013, 18:39
Може да са твърде много неща, извън връзката ти, а и не можеш да бъдеш навитак 24/7, не очаквай че изобщо за нещо ще бъде така. Направете си почивка, какво толкова, обясни му, поговорете си, толкова ли не обсъждате кой как се чувства? Много лошо така, комуникацията е хубаво нещо.
daniela_500
08-16-2013, 19:41
Първо той знае за това. В началото си мислехме , че е заради някой проблеми странични от връзката ни като училище семейство и така нататък , но вече се съмнявам . Имахме доста почивка бях в Гърция за 1 месец и въпреки това след като се върнах няма тази страст която я имаше преди .
daniela_500
08-16-2013, 20:57
Първо той знае за това. В началото си мислехме , че е заради някой проблеми странични от връзката ни като училище семейство и така нататък , но вече се съмнявам . Имахме доста почивка бях в Гърция за 1 месец и въпреки това след като се върнах няма тази страст която я имаше преди .
Rocknroll
08-16-2013, 21:20
Може да са твърде много неща, извън връзката ти, а и не можеш да бъдеш навитак 24/7, не очаквай че изобщо за нещо ще бъде така. Направете си почивка, какво толкова, обясни му, поговорете си, толкова ли не обсъждате кой как се чувства? Много лошо така, комуникацията е хубаво нещо.
+1
Обясни му.
PurpleSand
08-16-2013, 21:32
разнообразете секса .. може и там да е проблемът ... измислете нещо ново и интересно,за да се възббудиш повече. Сббъдни някоя твоя секс фантазия :P
PlakHastasi
08-16-2013, 21:42
Еми ако трябва поговори с него .. Колкото разбрах .. Щом той е толкова нежен с теб едва ли ще е проблем.
Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 21:52
Намери си любовник да освежиш връзката си
Взимаш ли противозачатъчни? може заради тях да ти е понижено либидото. Иначе не знам, по принцип и аз имам такива дни в които нямам желание, но не за дълго.
FuCKkK13
08-17-2013, 07:58
разнообразете секса .. може и там да е проблемът ... измислете нещо ново и интересно,за да се възббудиш повече. Сббъдни някоя твоя секс фантазия :P
+...
baby_baby
08-19-2013, 15:40
Е нормално е да нямаме желание за секс всеки ден трябва си и малко почивка но не дълга :D Разнообразете малко секса вижте нещо което не сте правили и го направете