PDA

View Full Version : Объркана съм

BraziliaN_girl
08-16-2013, 22:12
Привет съфорумци..
Отдавна не съм писала тук, но нека премина към темата.
Не отдавна си имам приятел. При нас, обаче разликата е малко по-голяма - 5 години.
На 15 съм, девствена съм, а той постоянно ми прави намеци. Искам да му обясня, че искам да съм с него, но ми трябва време за да се подготвя за тази стъпка, която е голяма част от моят живот.
Винаги връзките ми приключват на първият, вторият месец ..започвам да се замислям дали е вярно, че сексът поддържал връзката.
Страх ме е до някаква степен, стресирана съм. Искам го и съм готова, но ми трябва още време за да се подготвя за това, но как да го задържа с мен?
Успокойте ме, дайте ми съвет как да му го обясня.. МОЛЯ

fckd
08-16-2013, 22:23
Миличка, спокойно!
Просто му намекни или направо му кажи, че ти трябва още малко време. Ако момчето наистина иска да е с теб ще те чака.
Макар че на неговата възраст просто няма как да не му се... Когато го направиш ще видиш, че ще искаш и ти и то доста често.. А, ако имаш притеснения или въпроси относно първият път, сподели. :)

Oy7ofCon7roL
08-16-2013, 22:26
Като си се хванала с 20 годишен ще си дадеш задника, ако ли не намери си някой пъпчивко на твоята възраст с всичките му недостатъци и да се държите за рачичка. Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни

xdreamerx
08-16-2013, 23:09
Кажи му, че все още не си готова, ако е свестен и държи на теб ще те изчака :)

interista8
08-16-2013, 23:24
Като си се хванала с 20 годишен ще си дадеш задника, ако ли не намери си някой пъпчивко на твоята възраст с всичките му недостатъци и да се държите за рачичка. Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни

Чисто, просто, ясно!

PurpleSand
08-17-2013, 08:35

мда..

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 09:22
Те пък 20 годишните едни мъже ги изкарахте... :lol:

Е, ся, недей така, много добре знаеш за кво става дума. Никой не говори за мъже тук. На 20 години едно момче горе долу вече знае какво иска, кръгът на интереси му е много по-голям и съответно като излязат някъде с копанийка нивото на разговора е доста по-високо.Родителите му не му звънят да го питат кога ще се прибира. Евентуално има кола, лични пари и може да взима самостоятелни решения, общо взето все неща, които дават повече сигурност(може би илюзорна), ключовата дума за едно момиче.

FuCKkK13
08-17-2013, 10:04
Те пък 20 годишните едни мъже ги изкарахте... :lol:

Обясни му го директно. Нормално е да ги имаш тези притеснения, много си малка още. Като не искаш, не искаш и толкова. Ако на него това му е проблем, ти нямаш никаква вина.
съгласна... а и 20 годишен не знам как си го представяш ама в повечето случаи не е сериозен,пораснал на акъл ''мъж''
малко едитнах: а ако е такъв,ще те разбере.. сега,каквото и да си говорим всеки може да търпи без секс 2-3 месеца,че и повече ако поиска
изхвърляния като ''аз 2 седмици без секс не мога,ще полудея'' са ми меко казано смешни

Cloud9
08-17-2013, 10:29
Той е трябвало да е наясно,че се хваща с 15 годишна и да не очаква много от теб в сексуално отношение.Кажи му кратко, точно и ясно-НЕ! Ако си тръгне не съжалявай-като него има такива много.Ако остане все пак настоявай да изчакате докато станеш готова.Не се съгласявай само за да му угодиш на желанията.Ти си достоен човек и трябва да си знаеш цената.

aylinxxa
08-17-2013, 13:20
Поговорете си . Обясни му, че ти трябва време. Все пак това е важна крачка (поне при момичетата) . Нормално е да иска , но не трябва да те насилва , ако е момче на място ще почака. Ако ли това го накара да се откаже от теб, значи не си е струвал ;)

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 13:33
Ае стига глупости бе, ако бил свестен да чака. Колко да чака ? Каква е гаранцията, че мацката няма да я стегне шапката и няма да му бие шута след няколко месеца, малко ли такива случи има ? Разбира се, че има един период, в който момчето трябва да изчака, най малкото да засвидетелства уважение, но никой не говори, че има и друг период, в който момичето трябва да вземе решение дали той е човека.

Що пък момичето не му врътне една свирка да декларира, че е сериозна , м ?

anonymous708973
08-17-2013, 14:00
На 20 години едно момче горе долу вече знае какво иска, кръгът на интереси му е много по-голям и съответно като излязат някъде с копанийка нивото на разговора е доста по-високо.

В голяма илюзия тънеш...

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 14:10
Къде ги тези 20 годишни момци? Един на сто може и такъв да е, останалите са си чисти бебета, дето още ги дундурка мама. А пък ако този е от редките екземпляри, мислиш ли, че щеше да се хване с деветокласничка?

Ако сравняваме 20 годишно момче с нейн връстник, не са ли това разликите като цяло ?
Ами 20 годишен с 15 годишна не звучи добре, но след една година стават 21/16 мисля, че тогава ще си дойдат местата на мястото. Дай да не си говорим за разлика във възрастта моля ти си

Както казах, малка е още, абсолютно нормално е да ги изпитва тези съмнения и не е редно да бъде притискана от негова страна. Като се е хванал с момиченце, ако държи на нея, ще чака. Като не му се чака, да се ориентира към по-зрели екземпляри.

Като е малка кво прави с батковци ?

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 14:11
В голяма илюзия тънеш...

Абе не ми обяснявай на мене, бил съм на 15, бил съм на 20, разликата е огромна

Ако не си разбрала сравнявах нейн връстник с 20 годишно момче

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 14:57
За сравнението така ме съгласи.

За тва ти казах, че тука не говорми за никви мъже и т.н

Иначе аз съм един от последните хора, които имат правото да са против голямата възрастова разлика. :cool:

Знам, нали сме спорили с теб точно по тая тема, аз и за тва предложих да не я захватаме :D

Проблемът в случая им е в различията. Но не е луд тоя дето яде баницата, ми тоя, дето му я дава, знаеш. В случая от тази връзка изглежда, че е по облагодетелствана тя.

Ааа значи много добре си разбрала за кво иде реч

PlakHastasi
08-17-2013, 15:10

+1

yakuza_
08-17-2013, 15:25
Аз като цяло не знам какво намира 20 годишен в 15 годишна. Аз изобщо избягвам да разговарям с хора под 17 :lol: какво остава да мъкна една 15 годишна с мен и да ми разказва, как преди 2 години и дошло за 1ви път и какво са учили по родинознание.

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 15:56
Помня аз, че имахме с теб вземане-даване из секса, ама виж темата ми убягваше. :D

Питай бе. Ей тва е темата :cool:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/447700-%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81

ilko131
08-17-2013, 18:22
ако това момче е за теб , няма нужда да му казваш каквото и да е било . Трябва сам да усети , че не си готова и да те чака

FuCKkK13
08-18-2013, 20:10
само не знам за какво спорите като и двамата са виновни,което ме навежда на мисълта,че по акъл са си на ''ти''
така че и двамата трябва да стигнат до консенсус

DENKAZ
08-18-2013, 20:25
Не може да искаш да си в света на големите, а да се държиш като дете, като не си готова, порасни и тогава излизай с 20 годишни

Мда.

CoockieMonster
08-18-2013, 20:26
1) Евала за снимката на профила ти. ^^ <3
2) Прецени си ти за това мом'е какво си. Поредната секс играчка или момиче, с което иска да има сериозна вързка. Помисли кога и как сте се запознали, кога започна да ти говори за секс.
В крайна сметка всеки сам решава кога да прави секс, за мене не си малка, обаче помисли това ли е човека, който искаш да ти е първия? Помисли, дали ти не си мy първата за деня.
А относно тва че е бил мъж, леко. :D

Oy7ofCon7roL
08-19-2013, 11:38
Опасен си. :cool:
Ама си мисля, че другаде се бяхме джафкали по-сериозно. Тук кротичко сме си дискутирали.

Вярно бее :lol:

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/540029-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D1%83-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D1%81%D0%BD%D1%8F

Тука бях много лошо въвлечен в спор, имаше много лицемерие, обиди, общо взето некоректен спор беше, при положение, че от самото начало изказах мнение, а не защитавах теза, както и да е

baby_baby
08-19-2013, 12:46
Просто му кажи че не си готова още ако държи на теб ще те чака колкото трябва