View Full Version : Първото бръснене
Здравейте аз съм Драгомир на 14, почти 15 и забелязах, че ми е пораснал доста мустак и то доста голям. Въпросът ми е как да го махна с бръсначка стъпка по стъпка и да кажа ли на майка ми за това(с баща ми не си говорим за такива работи и не мога да го попитам поради ред причини). Aко може да обясните всичко едно по едно като за най-малоумния човек, включително и каква да е бръсначката, какъв афтършейв и всякакви съвети и т.н. ще съм ви много благодарен. Мерси предварително :)
Бикчето няма значение, но аз предпочитам с 3 ножа (преди, вече само си я постригвам с машинка за коса). Първо си измии добре лицето, с топла вода, за да омекне косъма малко. След това си слагаш крем за бръснене и има едни четки (намокри я първо с топла вода) които разнасят пияната. И после бръснеш, по посока на косъма. Има и пяна за бръснене, която не е нужно да се разнася с четка. След като се избръснеш си слагаш афтършейв или някакъв крем.
Въй въй...страшен проблем... как да си обръснем мустака?? Ще ти кажа, че като станеш по-голям ще ти писне да си го бръснеш, както и брадата и няма да се бръснеш, само ако стане прекалено голяма или ако имаш приятелка да не и бучка. Иначе като цяло квото и да е бикчето е се едно.. но жилет са много добри, вземи си и пяна да не ти излизат пъпки. Ти пък за един мустак ся и майка си да занимаваш, мъже сме все пак, да не ти пука толкова за него.
BRUNETTE,
08-18-2013, 00:16
Приятеля ми има някаква на Жилет електрическа, и е хубава и няма да се занимаваш много.. поне така предполагам незнам :Д
Попитах за съвет, а не да ми се подиграват!!!