View Full Version : Хапчета за отслабване
radostina23
08-17-2013, 16:49
Здравейте, знам че този въпрос се задава често ... предложете някакви хапчета за отслабване, които сте пробвали и има ефект (ако изобщо сте пили някакви) ... знам за спорта, че е нужен, но нямам свободно време, а бих искала да сваля някои килограм ... ако някои е пил някакви хапчета и е свалил някои ненужен килограм да пише ... ще съм благодарна ако няма злобни коментари и такива от сорта на яж плодове и зеленчуци и спортувай ...
BonnieandClyde666
08-17-2013, 17:05
Без спорт, плодове, зеленчуци и мЯсо, няма как, миличко! Сори, че те разочаровам, ама без тия неща ше си останеш тюленче! :)
Ако ти е зора в кило-две, купи си Майчин лист. След две дозички от чайчето ще си достатъчно дехидратирана...
radostina23
08-17-2013, 17:30
Въпросът не е да се дехидратирам а да сваля килограми ... някакви здравословни и действащи хапчета или чайчета ....
Еми казаха ти вече НЯМА КАК !!
Като нямаш време да спортуваш ,в което се съмнявам,поне почни да се храниш правилно и здравословно.
С хапчета никакъв шанс!!! Спорт му е майката
BonnieandClyde666
08-17-2013, 18:58
Въпросът не е да се дехидратирам а да сваля килограми ... някакви здравословни и действащи хапчета или чайчета ....
Ти и дехидратация не знаеш какво е, май?
Хапчетата без тренировки не действат, а и са вредни. И не може да нямаш време за спорт, натоварващи дейности можеш да извършваш по всяко време - ако живееш в блок бягай нагоре по стълбите, а не използвай асансьора, във вас дори за 30 мин можеш да правиш коремни преси и клякания, бягане на едно място, подскоци, скачане на въже, дори лицеви.
"Нямам време" = оправдание
Като имаш желание намираш и начин. :)
DownloadVirus
08-17-2013, 22:19
Не съществуват такива.
FuckingFreak
08-18-2013, 07:51
Не искам да те разочаровам, но ако имаше открито хапче, с което отслабваш и влизаш във форма, нямаше половината свят да страда от затлъстяване. Нали не мислиш, че ще има балъци, които са почти всеки ден във фитнеса, потейки се с години, докато други просто ще си пият хапченцата и ще имат мечтаните тела?!
Докато казваш, че нямаш време да се погрижиш за себе си, ще си стоиш на едно и също положение, смятам че ти е ясно... ;)