Влез

View Full Version : изглежда че съм полудял

ilko131
08-17-2013, 18:15
Не съм писал в форума от няколко години . Но мисля , че тук ако не решение може да чуя други мнения по моя въпрос . Та тръгвам направо . Имам връзка с едно момиче (жена) която е по голяма от мен с няколко години , дотук ОК но тя я омъжена и има дете . Работим заедно и всичко поне за сега е само секс , но нещо тези неща като изневярата и то в подобна ситуация явно не са за мен . Едва ли тук ще има някои с моите проблеми . Надявам се поне на някакви споделяния от тези които са изневерили или им са изневерили в някаква дълготрайна връзка . Моето намерение е да се разделя с нея но работим заедно ( бармани в дискотека ) и не мие по силите .

Oy7ofCon7roL
08-17-2013, 18:24
Казваш, че се разделяте и толкова, нали е жена, а не дете, ще те разбере

6mateto
08-18-2013, 11:27
Щом усещаш, че не е редно така, казваш "край" и толкова. Мисля, че сте зрели за да се разберете :)

Smrazqvashta
08-18-2013, 11:29
Поговорете.

baby_baby
08-18-2013, 16:02
И според мен е по-добре да я зарежеш все пак си има семейство и се постави на местото на мъжа няма да ти е приятно нали?

ilko131
08-19-2013, 11:06
Не си търся извинения , не е само секс а и много разговори , от тези разговори почти винаги прерастват в секс , но все пак разговаряме за това и двамата сме на мнение , че това трябва да спре . След като един вид се изповядах тук , виждам нещата от различен ъгъл

Oy7ofCon7roL
08-19-2013, 11:13
но все пак разговаряме за това и двамата сме на мнение , че това трябва да спре .

Значи проблема е решен

insprbL
08-19-2013, 12:48
дръж си я да си я периш ве брат, ако стаа

(angelofdarkness)
08-20-2013, 04:48
След като тя си търси някои настрани значи нещата със съпругът не вървят. Има точно 2 варианта ==> тя търси само секс и да седи женена за него само заради детето си или иска да го напуска и си търси нов човек които да се грижи за нея и за детето и. Няма как нещатата да се развият по друг начин.Мога да ти кажа че както си я зарязал си е намерила друг, ако и в момента си няма. Моят съвет е продължаваи да си правиш кефа с нея, не се оставяи да се влюбиш в нея, в никакъв случеи не се навивай да зареже съпруга си и ти да се грижиш за тях. В момента които си го направил пападаш на мястото на мъжа и тя почва да си търси друг които да я забавлява.

Dollie
08-20-2013, 09:11
Аз съм много против изневярата във всяко едно отношение. На теб не ти ли е малко гузно, че мъжа и който я обича си я чака вкъщи (примерно) докато вие си чешете крастата? Или на нея поне малко да и е неудбно .. като иска да си вее байрака да зареже мъжа си и тогава. Изобщо не толерирам такива к*рвенски изпълнения.