Влез

View Full Version : Секса.

CoockieMonster
08-18-2013, 19:17
Как да върнеме секса във връзката, и какви да причините той да липсва от 6 месеца, във връзка година и един месец?

marilyn
08-18-2013, 19:22
Явно е безвъзвратно изгубен и няма как да се върне.

PimKie
08-18-2013, 20:44

6 месеца?! о.О

Smrazqvashta
08-18-2013, 20:50
Ехе 6месеца? Какво ме направи ти? Защо не сте правили толкова много време секс? Той има ли желание? Ако той няма желание и си измисля оправдания, най-вероятно има друга, която те "замества", докато ти пишеш във форума и се чудиш какво става.

baby_baby
08-18-2013, 20:50

+1

CoockieMonster
08-19-2013, 06:53
Аз имам безотказно желание, почти всеки ден го карам нали, а той оправдания някой път, а друг просто казва, че нямаме време и трябва да излизаме от тях.
Вариянта за другата и аз съм го мислила, но ние сме всеки ден заедно по 7-8 часа, той ходи на фитнес преди да се види с мен, след като ме изпрати при баща си, и се прибира. Кога да си па има тая любовница? :D

Dannie96
08-19-2013, 07:18
Като сте всеки ден заедно по 7-8 часа как няма да си омръзнете. Поне за мен не е здравословно за връзката да сте толкова време заедно, говоря за млада връзка. Тръпката изчезва като се видите, става много монотонно всичко, следователно и желанието за секс може да изчезне. Предлагам да не се виждате за известно време, например седмица, и после да видите дали ще е както преди.

Rocknroll
08-19-2013, 09:03
Като сте всеки ден заедно по 7-8 часа как няма да си омръзнете. Поне за мен не е здравословно за връзката да сте толкова време заедно, говоря за млада връзка. Тръпката изчезва като се видите, става много монотонно всичко, следователно и желанието за секс може да изчезне. Предлагам да не се виждате за известно време, например седмица, и после да видите дали ще е както преди.
+1
Поговорете и се виждайте всеки ден,но не по толкова време.

Cloud9
08-19-2013, 11:42

Имах гадже, което се премести да учи далеч от мен.За 2 месеца вече го бях забравила.Със сегашния ми сме неразделни от повече от 2 години и няма никога да ми омръзне.Зависи си от хората.Ако връзката се е основавала на нещо мимолетно е нормално честото виждане да я убие.
По темата мисля че трябва авторката сериозно да седне и да поговори с гаджето й.Липсата на секс още в началото на една връзка си е проблем.Но пък от друга страна той наистина може да е под голям стрес и да е много уморен.Поговорете и поеми и ти инициативата за секса като му направиш свирка или си само ти отгоре,например. Едва ли ще откаже поне веднъж.

marilyn
08-19-2013, 13:26
Интересно ми е, като не сте правили секс 6 месеца, ти сега ли се усети, че имате проблем? Защо не сте говорили? Не е нормално да имаш гадже толкова време и изведнъж да решиш, че не искаш да правиш секс с приятелката си.

CoockieMonster
08-19-2013, 19:04
Говори ли сме, като питам какво става, защо не прайме нищо, той само казва "така стана, утре ще е различно". Но пак си е същото. Знам, че тоя проблем си е от месеци, говори ли сме но нищо не се променя, все пак темата реших да пусна по късно.
Ако аз предложа да се виждаме по малко, колкото и да не ми се иска, знам какво ще стане. Той ще се разърди и ще каже "Дай направо да скъсаме, а??" :(
Ние се обичаме, знам го това, но секса ни е проблема. А уж сме подходящи зодии, той е рак, а аз- риби. :D :D

Rabalka
08-19-2013, 20:22
Явно ти сее наситил и не го кефиш вече, него вазбуждаш по точно

LDR
08-19-2013, 20:29
Добре, значи просто го попитай директно.

DragonLady
08-19-2013, 20:39
От година и малко заедно, а от половин година няма секс ... за мен това е приятелство, а не връзка ...
И да, доста вероятно е някоя друга да те замества, и за това на него да не му се прави секс. Щом разговора не променя нищо, пробвай малко по-агресивни действия. В смисъл тръгни да му се натискаш и тн. с ръка към панталоните ( или с устни по-добре ), да се разсъбличаш и тн. Или пък го изненадай - кажи му мило излез за 2 мин от стаята, остани по секси бельо и работата е опечена. Ако и това вече не помогне, или е станал гей внезапно или има любовница.

CoockieMonster
08-19-2013, 21:10
Като почна да го пипам винаги има оправдание, защо да спра. Боли го глава, като легне му се доспива, жега му е, гладен е. Не знам си кво, не знам си кво.. писнало ми е. Като му кажа "Кажи ми коя ме замества" Той почва да се смее и казва "Абе мило, моля ти се, по цел ден съм с тебе, кога да си имам и друга, стига с тоя филм.."
Това с бельото ще го пробвам, но дори и да стане.. ох всеки път ли така? :(
Като го питам, той казва "Прави ми се секс с тебе, просто така се получава"

Naive
08-19-2013, 21:13
Олеле, ужас. И сте всеки ден заедно, не сте девствени, правили сте помежду си секс, но в продължение на 6 месеца той ти отказва? И ти си с него?

DragonLady
08-19-2013, 22:23
Като почна да го пипам винаги има оправдание, защо да спра. Боли го глава, като легне му се доспива, жега му е, гладен е. Не знам си кво, не знам си кво.. писнало ми е. Като му кажа "Кажи ми коя ме замества" Той почва да се смее и казва "Абе мило, моля ти се, по цел ден съм с тебе, кога да си имам и друга, стига с тоя филм.."
Това с бельото ще го пробвам, но дори и да стане.. ох всеки път ли така? :(
Като го питам, той казва "Прави ми се секс с тебе, просто така се получава"

Всеки път не, ама поне за един да помогне. След това би трябвало сам да си иска ( ако номера с бельото сработи ), ако и тогава не иска той секс, а ти търпиш само откази от негова страна, не виждам защо да продължаваш да си с тоя човек.

DENKAZ
08-19-2013, 22:46
гладен е.

Това е голям проблем за трениращ.

EmiliesAngel
08-20-2013, 11:47
Ако сте заедно от дълго време и сексът се е превърнал просто в досадно задължение – има много просто решение. Оказва се че, отсъствието от къщи по работа на един от партньорите допринася за по-добрия сексуален живот на двойката. Това твърди британско проучване, цитирано от сайта Lipstick.

От изследването става видно, че 70 на сто от възлюбените правели задължително секс в нощта преди командировка на другия. Повече от половината от анкетираните признали, че раздялата и последващото събиране им действали възбуждащо.

Проучването обхванало 2007 пълнолетни двойки от цяла Великобритания. При тези от тях, при които партньорът отсъствал поне веднъж месечно поради служебни ангажименти, те имали повече секс с партньора, отколкото онези, на които не им се налагала раздяла.

А двойки, които не са заедно два пъти месечно, правели секс 110 пъти през този период. За сравнение това е два пъти повече от тези, които се разделят по-малко от 12 пъти годишно.

Но командировките били и добра възможност за романтично преживяване, ако и двамата нощували извън дома. Тогава хората се чувствали по-релаксирани. Вероятността да правят секс при тези условия била 9 пъти по-голяма, отколкото ако си останат у дома.

Споделянето на общо ложе с любимия у дома не означава, ще ще правите повече секс с партньора, заключава сайтът, цитиран от БТА.

insprbL
08-20-2013, 11:49
Ами при мене някви скандали , разделяне някви интриги и изневяри ни върнаха искрата на връзката, след сдобряване няма такъв агресивен секс !

draid
08-20-2013, 20:42
И тоя твоя приятел се лишава от секс 6 месеца след като му се предлагаш ? Има много сериозен проблем тука.

NissaN
09-14-2013, 05:06
Омръзнали сте си.

scandalo
09-14-2013, 09:16
А дали все още си пада по жени?За мен това не е нормално.Вариантите са няколко:Или е залухав,или ти си зле и не му доставяш никакво удоволствие в секса и се е отказал да го прави и си те има като сестричка,или има друга и си я треска нея и накрая не изключвам да е осъзнал,че е лева резба.

shik69
09-14-2013, 10:33
... със сигурност е минал на другия "тротоар"!

fenastz
09-14-2013, 11:40
Явно ти сее наситил и не го кефиш вече, него вазбуждаш по точно

+1

Oy7ofCon7roL
09-14-2013, 11:45
Авторке ти сигурна ли си, че му става оная работа ? Питам, защото спомена, че гаджето ти ходи на фитнес, а познавам няколко човека, които от разни химии и инжекции си ебаха майката на патките. На кой не му става, кой не може да разбере кога се празни и т.н. Не знам тоя твоя дали ползва нещо, но си струва да питам

dream1707
09-14-2013, 11:52
Ами не си стойте на дупетата и само да се питате какво става. Направи нещо по въпроса. Едва ли, ако успееш да го разпалиш някоя вечер ще ти се дръпне и ще ти каже "не, ай другия път ще е".

wonderful_life1
09-14-2013, 13:43
Възможно ли е той да се притеснява от нещо? Имам една позната, която ходеше с един дето постоянно й отказваше секс, не защото не я желае, а защото се притесняваше и мислеше, че не е добър е леглото! Ако не се притеснява от нищо, връзката ви просто няма бъдеще за мен! Това си е приятелство! Не че секса е най-важното, но пък липсата му създава големи проблеми!

Stan4o123
09-14-2013, 16:22
Приятелят ти е А-сексуален,гей или вече не те харесва,но мъж,който отказва секс...6 поредни месеца...не мога да си го представя - айде,да нямаш приятелка,как и да е,но да си по 8 часа на ден с нея и на теория да се обичате...

POLLINA
09-14-2013, 16:32
Според мен тука проблемът е мнооого по-дълбок.
Очевидно с приятеля ти се случва нещо и има някакъв проблем. Възможно е да е на психическа основа ( сериозна съм)
Едва ли ще го накараш да отиде да поговори с някой професионалист, но според мен трябва да бъдеш по-упорита в разговорите. 6 месеца е прекалено дълъг период. Сексът е важна част от една връзка, не казвам, че е най-важното, но определено не може без него.

~~~~Ghostface~~~~
09-14-2013, 22:26
или ти се е наситил или е станал гей о.О

6mateto
09-15-2013, 09:56
Авторке ти сигурна ли си, че му става оная работа ? Питам, защото спомена, че гаджето ти ходи на фитнес, а познавам няколко човека, които от разни химии и инжекции си ебаха майката на патките. На кой не му става, кой не може да разбере кога се празни и т.н. Не знам тоя твоя дали ползва нещо, но си струва да питам
+1
А на колко години сте?