PDA

View Full Version : Дали е свършил?

SilverLinings
08-19-2013, 13:41
Здравейте! Преди да ме нападате,искам да кажа, че съм още нова в тези неща и не мога сама да стигна до отговора.. :D Та, снощи се натискахме с приятеля ми на една пейка в парка, много се въбудихме. Аз му бях седнала в скута, с лице към него, бях го прекрачила през кръста, т.е. той беше между краката ми (надявам се да ме раберете). И по едно време усетих, че му е станал,и то доста. Той ме пипаше долу с пръсти,когато слязох от него, още му беше малко твърд, но след 5 секунди да речем вече му падаше. И на дънките му имаше петно, точно отпред. Според мен той си е свършил в панталоните. Обаче въпросът ми е дали може петното да е от това? Защото това беше последния ден от цикъла ми, уж беше спряло да тече (цял ден не беше текло и реших, че ми е свършил), но когато се прибрах, видях че е текло (бях с ежедневна превръзка, но все пак имаше изтекла кръв). Та въпросът ми е това леке на панталоните му от мен ли е било или от него :D По-точно ако си е свършил в панталоните, възможно ли е да се е появило това петно на дънките му? В смисъл петното беше сравнително голямо и равномерно,не мисля,че ако е било от мен щеше да изглежда по този начин.. Благодаря предварително, знам,че въпросът е малко глупав, но не мога да го измисля :D

Dusty
08-19-2013, 13:52
Какво значение има, просто майка му ще му изпере гащите и готово.:D

Ivaaaaa
08-19-2013, 13:56

ако е било от теб сигурно щеше да е червено?

SilverLinings
08-19-2013, 13:59
еми беше тъмно,не се виждаше цвят, аз затова се чудя.. :D то няма значение,просто ще ми е малко неудобно,ако е от мен

baby_baby
08-19-2013, 14:16
Според мен е било от тебе

NissaN
09-09-2013, 04:12
Да свършил е и какво толкова

~~~~Ghostface~~~~
09-09-2013, 12:57
свършил е, каквато и кръв да ти тече няма да изглежда само като петно, ами ще има цвят :D

draid
09-09-2013, 21:04
Е нали за да е от тебе,трябва и твоите да са пропуснали...

Smith_6
09-09-2013, 22:02
Забременяла си през панталона, това е много често срещано.