Влез

View Full Version : Малък проблем

Lewskarche
08-20-2013, 11:20
Значи проблема ми е , че бързо свършвам. С презерватив за около 15 минути , в най-добрия случай 30 минути. А без презерватив ми се е случвало и за няма и 5 минути. Дайте някакви съвети , как да се сдържам или нещо ? И без подигравки , нов съм в тоя бизнес :D

(angelofdarkness)
08-20-2013, 12:05
Ами проблема не ти е толкова малък... това е нещо което е много отблъскващо за момичетата... няма да те лъжа, като ти казвам че няма значение... трябва да го решиш по един или по друг начин... На мои приятел му се наложи обрязване поради медицински причини (беше хванал нещо от някаква какичка... ) след обрязването държеше по повече време... И преди го бях чувал като слух и тои ми го потвърди.... другото което е има спреиове за задържане, не са евтини, незнам и колко помагат но не можеш да си позволиш капризи.... другото което знам е че има някакви пръстени които се поставят около пениса или около топките, незнам точно каде виждал съм ги в секс-шоповете, докато не го махнеш не можеш да свършиш нещо такова се получава.... препоръчвам ти да ги изпробваш.... другото което си знаеш (поне предполагам) преди секс свършваш.... момичето ще ти духа или на ръчна но свършваш преди да почнеш да проникваш в нея... винаги 2 рият път издържаш повече... ако и 2 рият не помогне и пак е бързо, свършваш спираш за секунда сменяш презерватива и продължаваш.... Аз имам точно обратният случеи на теб(не мога да свърша по 1ч най-малко независимо дали е секс, свирка или чикия и няма никакво значение дали аз си я правя или тя ми я прави...) така че не мога да ти помогна със съвети от 1 ва ръка.... все пак това което ти го казах са неща споделени ми от мои приятели които имат твоят проблем, така че опитаи всичко което ти написах и виж кое ще има най голям ефект при теб... надявам се да съм ти помогнал.... пиши като си разрешиш проблема :)

Lewskarche
08-20-2013, 12:11
оолеее , аз си мислех че е нещо дребно .. А примерно с практика няма ли да се науча да издържам повече ? щото до ся съм го правил има няма 10 пъти..

(angelofdarkness)
08-20-2013, 12:45
първият път като правих секс беше без презерватив, с много по опитно момиче (години практика имаше xD) и правихме 2 ч и нещо секс без да свърша и тя вика ае да приключваме че след 1ч трябва да съм на работа и ме довърши с уста ... години по късно съм още на същото полужение... щом без презерватив свършваш за 5 мин има няма ти трябва 6-8 пъти да си увеличиш продължителноста за да нямаш притиснеяния в това отношение.... Имам приятели на по 28-29, семеини с деца, жена му ми се жалва че правят секс по 20 мин ... викам и аз докато разбера че сме почнали и тои е свършил.... Те няма да ги зарежат заради това че са семеини и до деца чак са стигнали, но незнаеш дали няма да си потърсят друг... имам 2 други приятелки ходеха с момчета(мъже) на 29 едният другият на 30 ... пак същата работа по 20 мин макс викат и свършват.... и ги зарязаха.... седяха по 2-3 месеца и ги зарязаха.... Извинявай ако те отчаивам но не виждам как ще ти помогна ако ти говоря глупости... директен съм с хората, говоря каквото мисля... не ми е за цел да те обида по никакъв начин... надявам се да го разбираш... давам ти съвет точно все едно си ми най добрият приятел и се познаваме цял живот....

AliceSw
08-20-2013, 12:49
о, боже, това са глупости

15 минути са напълно нормалене секс, особено за начинаещ...била съм с момче, което беше девствено, едвам издържаше 3-4 с кондом...без, особено първите пъти е нормално да свършваш в пъти по-бързо

прави си нормален секс с кондом, без задържащи спрейове и пръстени или други простотии...

Lewskarche
08-20-2013, 12:58
първите 2 пъти ми бяха по 30-40 минути , с презерватив .... а след тва явно щото съм бил супер възбуден , ще видим тия дни как ще съм :D

(angelofdarkness)
08-20-2013, 12:59
о, боже, това са глупости

15 минути са напълно нормалене секс, особено за начинаещ...била съм с момче, което беше девствено, едвам издържаше 3-4 с кондом...без, особено първите пъти е нормално да свършваш в пъти по-бързо

прави си нормален секс с кондом, без задържащи спрейове и пръстени или други простотии...

И колко време се задържа с това момче което свършваше за по 3-4 мин

muhatacece
08-20-2013, 13:11

Що ? Ти ли издържаш по толкова :D

Dannie96
08-20-2013, 13:13
И как 15-30 минути са малко.
Това е нормалната продължителност. Отделно, всичко зависи и от настроение, нагласа, атмосфера. При добра предигра 15 минути са напълно достатъчни. Да не забравяме, че не количеството, а качеството е важно.

(angelofdarkness)
08-20-2013, 13:24
Що ? Ти ли издържаш по толкова :D

можеш да питаш маика ти по колко издържам...

Lewskarche
08-20-2013, 13:25
аре ако ще се обичате , на лично. пич и аз познавам един приятел ебе по 1 час и пак не свършва. Радвай се за себе си. Но щом момичета казват че им стига , значи явно е така. Ще се постарая и повече да издържам де

dani4kata
08-20-2013, 18:25
Снеман позите ,като усетиш ,че идва силата :Д

muhatacece
08-20-2013, 18:37
нека силата бъде с теб

AliceSw
08-20-2013, 20:36

проблем с тази му характеристика съм нямала, за компенсация можеше да повтори веднага, да потрети, ако съм имала мерак и до 4-5 път сме стигали...

baby_baby
08-20-2013, 20:57
Снеман позите ,като усетиш ,че идва силата :Д

+1

NissaN
09-14-2013, 05:03
Обрежи се.Аз лично не бих го направил.

Devor
09-14-2013, 09:45
Час та и повече клатене-ти ще и запали ватенката бе брат!Но поне ще заякнеш в кръста:DКато цяло може и 3-4 часа да продължите .Като това включва играта,сменяне на позите,свирки,лизане и квото друго се сетите,но да клатиш час без да спираш-това вече си е хамалогия.

wonderful_life1
09-14-2013, 13:50
Според мен нямаш проблем! Като за начало е добре и е напълно нормално! Предполагам с времето ще почнеш да издържаш повечко без презерватив. Осен това не слушай такива дето ти обясняват, че издържали по 2 часа. Първо хората лъжат постоянно и за всичко. Второ дори и да не лъже и да е издържал толкова, не значи че ти имаш проблем щото не си! Всеки е различен!