View Full Version : Целувката или свирката е....
KokoDjambo
08-20-2013, 14:10
...по-голямата изневяра?Говорим за целувката с език, не по бузката
Няма понятие по-голяма изневяра.Или си изневерил,или не си.И двете еднакво ще наранят човекът, който те обича.
П.С. Това ми напомни за "малко бременна"
(angelofdarkness)
08-20-2013, 14:19
ти не може да си на 21 и сериозно да питаш това ....
въпроса е дали ще прайш свирка или на теб ще ти правят. според мен да ти правят не е , но ти да правиш си е изневяра
Mary_Jane_69
08-20-2013, 14:21
Някои хора приемат психическата изневяра, повече от физическата.
KokoDjambo
08-20-2013, 14:21
ти не може да си на 21 и сериозно да питаш това ....
Може, може. :)
KokoDjambo
08-20-2013, 14:22
въпроса е дали ще прайш свирка или на теб ще ти правят. според мен да ти правят не е , но ти да правиш си е изневяра
Ами с целувката...?
ее целувка може абе зависи от обстоятелствата са неможе че веднъж си се напил на мотика и това да развали хубава и стойноста връзка , изневяра е въпроса е дали се прощава изневярата или сасибва сичко, то моята приятелка счита за изневяра че съм си писал с някоя в скайп или че съм гледал на някоя циците путката или задника на улицата
даже веднъж се обръщам на зад да видя дали идва торлея, и си помисли че гледам няква путка разголена и изядох един шамар
EmiliesAngel
08-20-2013, 14:36
Да, особено ако си мъж и ти правиш! :D (LOL)
TheDevilInMe
08-20-2013, 14:38
Какво значение има, целувката е по-скоро духовна изневяра, а свирката физическа. И в двата случая половинката ще е наранена.
EmiliesAngel
08-20-2013, 14:39
ами шпакла ве момиче
Не ,бе,момче, не схвана, ако си мъж и правиш на мъж! :D
muhatacece
08-20-2013, 14:40
Боже ! Как можеш да питаш такъв тъп въпрос ? ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ Е ИЗНЕВЯРА, както по-горе казаха, все едно какъв вид е пак ще нараниш човека, който те обича, ако са ти направили свирка-изневяра, ако си ПРАВИЛ/а свирка-изневяра( не ти знам пола ), целувка-изневяра, СЕКС-изневяра, какви тъпи въпроси ...
аааа бегай бегай гнус не на мен тия историй направо драйфоч само като го прочетх :д
Изневяра е само ако ви хванат!
muhatacece
08-20-2013, 14:42
Ааааа, това е логика ! :D
EmiliesAngel
08-20-2013, 14:43
Гаджето ти едва ли мисли така! :D
Гаджето ти едва ли мисли така! :D
и по-добре :D
baby_baby
08-20-2013, 15:09
За мен и двете са изневяра
Скорпионка
08-20-2013, 15:15
За мен и двете са изневяра
Същото!
tweettyy
08-20-2013, 18:30
И двете са изневяра, но свирката вече е прекалено.
soñadora
08-20-2013, 18:47
И двете ги слагам на един кантар. В това отношение съм малко крайна. За мен дори само в помислите си да е с друга жена пак си е изневяра.
Няма понятие по-голяма изневяра.Или си изневерил,или не си.И двете еднакво ще наранят човекът, който те обича.
+++
Физическата изневяра не е чак толкова сериозна, все пак може да се оправдае с много неща като алкохол и тн. :D и все пак не е нещо, което бих направил...повече от веднъж :D
ее целувка може абе зависи от обстоятелствата са неможе че веднъж си се напил на мотика и това да развали хубава и стойноста връзка , изневяра е въпроса е дали се прощава изневярата или сасибва сичко, то моята приятелка счита за изневяра че съм си писал с някоя в скайп или че съм гледал на някоя циците путката или задника на улицата
даже веднъж се обръщам на зад да видя дали идва торлея, и си помисли че гледам няква путка разголена и изядох един шамар
това е то :D
И двете ги слагам на един кантар. В това отношение съм малко крайна. За мен дори само в помислите си да е с друга жена пак си е изневяра.
това
CoockieMonster
08-21-2013, 10:17
И двете е изневяра, свирката- физическата, а целувката- духовна. Друг е въпроса кой грях е по-голям за тебе.
Имаше по НОВА един филм "Позабременяла":D.
Rocknroll
08-21-2013, 20:39
+1
:D :D :D