View Full Version : Дебела ли съм ??
thesupermodel
08-20-2013, 21:00
Висока съм 156 и съм 50кг ??
nickeyy97
08-20-2013, 21:25
На всеки седят по абсолютно различен начин тези килограми, дори да ни кажеш колко си висока и колко тежиш, какво? Не е ли по-важно да се погледнеш в огледалото и да прецениш сама?
strawberry88
08-20-2013, 21:26
Дай снимка.
muhatacece
08-20-2013, 21:33
Зависи каква ти е структурата на тялото :) Може да си слаба, но не стегната, може да си стегната и слаба . Значи, при едно момиче дълго 162 см е г/д добре да е 50 кила, ама и 156 да е...
thesupermodel
08-21-2013, 09:44
Вече съм 48 кг ..
Дебела си, да! Трябва да си най-много 29 кг! Това твоето му се вика свръхтегло, марш в дебелариума!
strawberry88
08-21-2013, 09:55
Мислиш ли да покажеш снимка или не? За какво изобщо пусна темата? За да ни информираш за килограмите си и да ти правим комплименти колко си идеална?
sunshine :**
08-21-2013, 09:56
не смятам, че някой може да ти отговори по-добре от самата теб - все пак не сме те виждали , не те познаваме - сама си прецени , ако си мислиш ,че си дебела ходи на фитнес , прави упражнения и т.н. Ако смяташ, че си добре - живей си и това е:ДД
Абе като и гледам ника .. :lol:
FuckingFreak
08-21-2013, 11:31
не смятам, че някой може да ти отговори по-добре от самата теб - все пак не сме те виждали , не те познаваме - сама си прецени , ако си мислиш ,че си дебела ходи на фитнес , прави упражнения и т.н. Ако смяташ, че си добре - живей си и това е:ДД
О да, страхотна логика. Само дебелите трябва да спортуват и да се грижат за фигурата си.
sunshine :**
08-21-2013, 19:50
О да, страхотна логика. Само дебелите трябва да спортуват и да се грижат за фигурата си.
не мисля, че това казах , но явно ти така си разбрал/ла
Meonesssss
08-21-2013, 20:02
Ако се чувстваш дебела значи си дебела. След като питаш имаш такива съмнения. Не си дебела, но не си и слаба. Диети, упражнение, фитнес - може да почваш. Като те мързи - продължавай да се тъпчеш с простотии и да си киснеш на задника, ама не пускай глупави теми !
Anastasiq5910
08-21-2013, 20:52
снимка ще покажеш ли ??
Rocknroll
08-21-2013, 20:56
Ако не покажеш снимка,няма как да преценим реално.
Но според мен,ако се чувстваш добре в кожата си е все тая колко килограма си.Все пак не мисля,че си дебела,но трябва и снимчица. ;)
Ако се чувстваш дебела значи си дебела.
Това не е вярно.
nickeyy97
08-22-2013, 10:37
Много анорексички се чувстват дебели, това не значи че са....
Ако се чувстваш дебела значи си дебела. След като питаш имаш такива съмнения. Не си дебела, но не си и слаба. Диети, упражнение, фитнес - може да почваш. Като те мързи - продължавай да се тъпчеш с простотии и да си киснеш на задника, ама не пускай глупави теми !
Имаше един цитат за мъжкото мнение "Ако ни питате дали сте дебела, сигурно сте".
Няма как да ти кажем, стоят различно килограмите в зависимост от фигурата. Дай снимка и ще ти кажем.
Като ти гледам ника явно не си дебела. :D
Офф ... всички сме на тая мания "краосота"
Еми снимка
Имаш едър кокал просто. :D :D
аз съм по-висока и тежа по-малко
дебела си
DisappointedDreamer
08-22-2013, 19:50
аз съм по-висока и тежа по-малко
дебела си
А ти sи sтрашно зле. Имам приятелка, която тежи 61 кг и е по-ниsка от мен (166 sм) и изглежда по-добре от мен, въпреки че аз тежа 50 кг.
Килограмите на вsеки sедят различно. Има много фактори, от които завиsят. Не е sамо до виsочината. Не гледайте кантара, а огледалото.
А ти sи sтрашно зле. Имам приятелка, която тежи 61 кг и е по-ниsка от мен (166 sм) и изглежда по-добре от мен, въпреки че аз тежа 50 кг.
Килограмите на вsеки sедят различно. Има много фактори, от които завиsят. Не е sамо до виsочината. Не гледайте кантара, а огледалото.
ок
мерси, че ми каза
Абе, не мога да разбера каква е тази мания по килограмите?! Никой не вижда килограми, а форма. Ти си тренирай и се поддържай стегната, пък да видим кой ще те върне, щото си била тежка!