View Full Version : Отчаяна съм..
melany12
08-21-2013, 12:16
Здравейте на всички..Искам да споделя и моя проблем..Запознах се с един мъж преди два месеца и първоначално ми хареса на външен вид,красив мъж..аз съм на 17 ,но той е на 36..Това ме спря да опитам с него..той ме намери в социална мрежа и почнахме да си пишем..той настояваше да излезем ,поне за едно питие..аз се съгласих накрая..излязохме..харесахм е се и продължихме да излизаме..връзката ни стана сериозна..аз му бях казала,че искам да опитам с него нещо наистина сериозно,защото отдавна не се бях чувствала по този начин с някого..той ми беше казал,че не иска да си пропилявам младостта,ще отида да уча и по-добре ще е за нас да не влагаме големи чувства,но да продължим да сме заедно..и така до преди няколко дена,когато той спря да ми звъни,аз му звънях той казваше,че има работа в момента и не може да ми обърне внимание,бил много зает и т.н.Вчера също не ме беше търсил и аз го видях на едно заведение с много хора около него,той ме видя и само ми махна..нищо повече..аз му звънях 4 5 пъти той не ми вдигна,след това ми написа,че утре(днес) ще ме потърси..но аз не можех да чакам толкова време ,исках да знам какво стана и го потърсех още в полунощ..той ми каза,че ще е най-добре да спрем да се срещаме,защото съм прекалено малка,а той иска семейство вече и деца..жена до себе си ..аз му казах,че ще порастна ,но искам просто да съм с него,той неговата си знае ..ужасно много го искам,не искам да се разделяме ,супер ми е криво и постоянно плача..моля ви от сърце,дайте ми съвет..какво да направя?
Прекалено млада си за такива връзки според мен. Имаш много време още за такива връзки. Живота се живее един път, наслаждавай му се. Това са ти най - хубавите години , не ги пропилявай.
Момиче,избий си ги тези от главата.
Мъж на 36 право ти е казал,че иска сериозна връзка, жена и деца. На теб сега ти е времето да живееш. Ще го преживееш, ще имаш гаджета, ще си поживееш.
Къде се буташ и ти. Не знам и аз с какъв акъл те е зарибил,може би е било просто за кеф,но или му е писнало ,или му е станало ясно,че нещата между вас няма да се получат. Колкото и да се напъваш , тва да си 19 години разлика.
просто те е наебал и сега иска да те разкара мило
Трудно би могла да имаш връзка с толкова голям мъж. Не ти е и времето. Намери си някой на твоите години и си живей, няма какво да правиш при тия, които са 30+.
dani4kata
08-21-2013, 16:13
Абе тва неговото си е педофилия. Усетил се е и те е оставил ,а това е за твое добро. Недей да се забъркваш с толкова големи мъже :)
Dannie96
08-21-2013, 19:17
Момиче,избий си ги тези от главата.
Мъж на 36 право ти е казал,че иска сериозна връзка, жена и деца. На теб сега ти е времето да живееш. Ще го преживееш, ще имаш гаджета, ще си поживееш.
Къде се буташ и ти. Не знам и аз с какъв акъл те е зарибил,може би е било просто за кеф,но или му е писнало ,или му е станало ясно,че нещата между вас няма да се получат. Колкото и да се напъваш , тва да си 19 години разлика.
По- точно не може да се каже.
Послушай го и си продължи живота.
Rocknroll
08-21-2013, 19:52
Прекалено млада си за такива връзки според мен. Имаш много време още за такива връзки. Живота се живее един път, наслаждавай му се. Това са ти най - хубавите години , не ги пропилявай.
+1
Ти си момиче,а той е мъж.Може да ти е баща,едва ли не.Не се занимавай с него.Добре ти е казал.Не си пропилявай младостта с толкова по-големи от теб.Той е напред във възрастта и вече е крайно време да има семейство и деца,с жена на неговата възраст,не непълнолетна дори,ти не можеш да му дадеш тези неща и сама го знаеш.Могат да го съдят за педофилство,ако не греша.Осъзнай се на време.Нямаш бъдеще с този човек.Мисли реално.
aposiopeza
08-21-2013, 20:05
Казала си му, че ще пораснеш- замисли се дали наистина можеш да създадеш семейство толкова рано и да си щастлива. Ако си сигурна, че можеш и искаш, му кажи и вижте дали действително сте един за друг и ще се справите.
seek&destroy
08-21-2013, 20:12
Ти просто си поредната заблудена :D
Как може да си помислиш, че 40 годишен мъж би се занимавал със 17 годишно дете и то сериозно. Искал е да те изчука и да се позабавлявате малко, а ти си фантазирала безкрайната любов. Осъзнай се, не можеш да му дадеш нищо от което би имал нужда на тая възраст ( е, да освен секс ).
HollyGolightly
08-22-2013, 12:46
Добре поне, че се е спрял навреме, прав е, че ти не можеш да му дадеш това, което той иска. Глупаво е постъпил, че те е разигравал, но просто си била лесна за него. Не се опитвам да те обидя, но предвид възрастта ти, нормално е да нямаш достатъчно опит и да си наивна, а той се е възползвал от това.
Има си време за всичко ,на 17 определено ти е рано да се задомиш с мъж, 19 години по-голям от теб и да станеш майка. Сега ти е време да учиш и да се развиваш. Може сега да плачеш, но след време ще се радваш, че така са се развили нещата.