PDA

View Full Version : Отчаяна съм..

melany12
08-21-2013, 12:16
Здравейте на всички..Искам да споделя и моя проблем..Запознах се с един мъж преди два месеца и първоначално ми хареса на външен вид,красив мъж..аз съм на 17 ,но той е на 36..Това ме спря да опитам с него..той ме намери в социална мрежа и почнахме да си пишем..той настояваше да излезем ,поне за едно питие..аз се съгласих накрая..излязохме..харесахм е се и продължихме да излизаме..връзката ни стана сериозна..аз му бях казала,че искам да опитам с него нещо наистина сериозно,защото отдавна не се бях чувствала по този начин с някого..той ми беше казал,че не иска да си пропилявам младостта,ще отида да уча и по-добре ще е за нас да не влагаме големи чувства,но да продължим да сме заедно..и така до преди няколко дена,когато той спря да ми звъни,аз му звънях той казваше,че има работа в момента и не може да ми обърне внимание,бил много зает и т.н.Вчера също не ме беше търсил и аз го видях на едно заведение с много хора около него,той ме видя и само ми махна..нищо повече..аз му звънях 4 5 пъти той не ми вдигна,след това ми написа,че утре(днес) ще ме потърси..но аз не можех да чакам толкова време ,исках да знам какво стана и го потърсех още в полунощ..той ми каза,че ще е най-добре да спрем да се срещаме,защото съм прекалено малка,а той иска семейство вече и деца..жена до себе си ..аз му казах,че ще порастна ,но искам просто да съм с него,той неговата си знае ..ужасно много го искам,не искам да се разделяме ,супер ми е криво и постоянно плача..моля ви от сърце,дайте ми съвет..какво да направя?

prince
08-21-2013, 13:45
Прекалено млада си за такива връзки според мен. Имаш много време още за такива връзки. Живота се живее един път, наслаждавай му се. Това са ти най - хубавите години , не ги пропилявай.

granger
08-21-2013, 13:48
Момиче,избий си ги тези от главата.
Мъж на 36 право ти е казал,че иска сериозна връзка, жена и деца. На теб сега ти е времето да живееш. Ще го преживееш, ще имаш гаджета, ще си поживееш.
Къде се буташ и ти. Не знам и аз с какъв акъл те е зарибил,може би е било просто за кеф,но или му е писнало ,или му е станало ясно,че нещата между вас няма да се получат. Колкото и да се напъваш , тва да си 19 години разлика.

insprbL
08-21-2013, 13:52
просто те е наебал и сега иска да те разкара мило

marilyn
08-21-2013, 15:11
Трудно би могла да имаш връзка с толкова голям мъж. Не ти е и времето. Намери си някой на твоите години и си живей, няма какво да правиш при тия, които са 30+.

dani4kata
08-21-2013, 16:13
Абе тва неговото си е педофилия. Усетил се е и те е оставил ,а това е за твое добро. Недей да се забъркваш с толкова големи мъже :)

Dannie96
08-21-2013, 19:17
Момиче,избий си ги тези от главата.
Мъж на 36 право ти е казал,че иска сериозна връзка, жена и деца. На теб сега ти е времето да живееш. Ще го преживееш, ще имаш гаджета, ще си поживееш.
Къде се буташ и ти. Не знам и аз с какъв акъл те е зарибил,може би е било просто за кеф,но или му е писнало ,или му е станало ясно,че нещата между вас няма да се получат. Колкото и да се напъваш , тва да си 19 години разлика.

По- точно не може да се каже.
Послушай го и си продължи живота.

Rocknroll
08-21-2013, 19:52
Прекалено млада си за такива връзки според мен. Имаш много време още за такива връзки. Живота се живее един път, наслаждавай му се. Това са ти най - хубавите години , не ги пропилявай.
+1
Ти си момиче,а той е мъж.Може да ти е баща,едва ли не.Не се занимавай с него.Добре ти е казал.Не си пропилявай младостта с толкова по-големи от теб.Той е напред във възрастта и вече е крайно време да има семейство и деца,с жена на неговата възраст,не непълнолетна дори,ти не можеш да му дадеш тези неща и сама го знаеш.Могат да го съдят за педофилство,ако не греша.Осъзнай се на време.Нямаш бъдеще с този човек.Мисли реално.

aposiopeza
08-21-2013, 20:05
Казала си му, че ще пораснеш- замисли се дали наистина можеш да създадеш семейство толкова рано и да си щастлива. Ако си сигурна, че можеш и искаш, му кажи и вижте дали действително сте един за друг и ще се справите.

seek&destroy
08-21-2013, 20:12
Ти просто си поредната заблудена :D
Как може да си помислиш, че 40 годишен мъж би се занимавал със 17 годишно дете и то сериозно. Искал е да те изчука и да се позабавлявате малко, а ти си фантазирала безкрайната любов. Осъзнай се, не можеш да му дадеш нищо от което би имал нужда на тая възраст ( е, да освен секс ).

HollyGolightly
08-22-2013, 12:46
Добре поне, че се е спрял навреме, прав е, че ти не можеш да му дадеш това, което той иска. Глупаво е постъпил, че те е разигравал, но просто си била лесна за него. Не се опитвам да те обидя, но предвид възрастта ти, нормално е да нямаш достатъчно опит и да си наивна, а той се е възползвал от това.
Има си време за всичко ,на 17 определено ти е рано да се задомиш с мъж, 19 години по-голям от теб и да станеш майка. Сега ти е време да учиш и да се развиваш. Може сега да плачеш, но след време ще се радваш, че така са се развили нещата.