Влез

View Full Version : Вапрос за момчетата и момичетата !!! + важно !

teamo0
08-21-2013, 12:53
Незная дали има тема като моята ... може и да не и е тук мястото, но ще я напиша тук... Имам проблем с ...
(въпроси към момичетата) Какво ще кажете за космите на краката на момчетата ??? Да ги бръснат ли да не ги ли бръснат ??? Биха ли ви попречили да станете гаджета с това момче ??? Намирате ли ги за гнусни и отвратителни ???
(въпроси към момчетата) Бръснете ли си краката пичове ??? немам друго да питам :Д

Моля без псувни ! Благодаря за отделеното време !

teamo0
08-21-2013, 12:58
А и съм на 16 год. :( мн ме мъчат и се колебая ... едни ми викат да ги махам , други да ги оставя ... И само с дънки ходя в тия жеги .... иначе стила ми на обличане направо кърти мифки с глава .... :Д:Д

dimitar_ak
08-21-2013, 13:09
Според мен и приятелката ми да обезкосмиш крака и/или ръце вече е гейско.

an7raks
08-21-2013, 13:13
За мен е тъпо да си бръснеш краката, за ръцете не говоря, щото мразя педали...

prince
08-21-2013, 13:20
Чакай малко бе готин , кое му е гейското да си бръснеш ръцете и краката? Всеки си е различен като човек. Както и всеки има различен характер и поддръжка. Аз лично си бръсна ръцете и краката, защото ми е по-готино за мен самия, не го правя за да впечатля момичета или т.н. Това че си бръснеш ръцете или краката не те прави гей. Или пък да си оправяш веждите, да ги оформяш и т.н. Ако бях момиче щях да предпочитам, момчето, което си харесам да е с оправени вежди,крака за ръце се тая. Аз предпочитам в лицето да не съм като Реджеп и да правя мексиканска вълна с едната ми свързана вежда, или да съм като "Голямата стъпка" някакъв космясъл бандит. Гей те правят съвсем , съвсем различни неща.

EmiliesAngel
08-21-2013, 13:25
Аз харесвам повече без, но си нямам гадже така, че не ме слушай много!:D :D :D

Dusty
08-21-2013, 13:25
Чакай малко бе готин , кое му е гейското да си бръснеш ръцете и краката? Всеки си е различен като човек. Както и всеки има различен характер и поддръжка. Аз лично си бръсна ръцете и краката, защото ми е по-готино за мен самия, не го правя за да впечатля момичета или т.н. Това че си бръснеш ръцете или краката не те прави гей. Или пък да си оправяш веждите, да ги оформяш и т.н. Ако бях момиче щях да предпочитам, момчето, което си харесам да е с оправени вежди,крака за ръце се тая. Аз предпочитам в лицето да не съм като Реджеп и да правя мексиканска вълна с едната ми свързана вежда, или да съм като "Голямата стъпка" някакъв космясъл бандит. Гей те правят съвсем , съвсем различни неща.
+1 Без веждите:D

Stan4o123
08-21-2013, 13:30
Нищо лично пич,но се съмнявам някоя по-зряла жена да хареса някой без косми...това е 1 от отличителните белезите на мъжете - доста по-висока степен окосмяване.Представи си мъжкия лъв без грива?Да не говорим,че жените се чувстват по-неуверени около толкова поддържани мъже,което е напълно нормално,все1 приятелката ти да прави повече лицеви опори от теб?По принцип не взимам страна в това отношение,но ако не е прекалено ( което пак е въпрос на разбиране ),мисля,че мъжкото окосмяване не трябва да се дискредитира в подобни мащаби,както от днешните псевдо-мъжленца!

an7raks
08-21-2013, 13:33
Да, да, добре! ;)

EmiliesAngel
08-21-2013, 13:34
Не си скуби веждите това вече е прекалено, но за ръцете и краката на твойте години момичетата харесват обезкосмени.(поне тези които познавам аз)

Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 13:35
Прави като мен, подстригвам ги веднъж на 3 седмици. Просто ми омръзна всяка сутрин, като се събудя и на белия чаршаф да има черни косъме :(

baby_baby
08-21-2013, 13:36
Според мен е гейско да си махаш космите по ръцете краката а да не говориме за веждите аз лично обичам мъже с косми по краката и ръцете

Dusty
08-21-2013, 13:41
Да, ама вземете за пример плувците! На мен ми изглеждат много "мъжествено", а те редовно се обезкосмяват!

EmiliesAngel
08-21-2013, 13:49
А ся да видим кое тяло е по хубаво :

1.http://kurier.bg/thumbnail.php?file=Hairy_chest_610509462.jpg&size=article_medium

2.http://ozo.bg/offers/g_26786.jpg

Аз съм за 2.

prince
08-21-2013, 13:55
По тая тема може да спорим 72 часа без да спрем. Предлагам момчето само да си направи избора в зависимост какъв характер и принципи има. А относно до мен , това е моя характер , аз се харесвам такъв, прекалено самовлюбен съм да приема на сериозно вашите коментари.

Не си падам по мъже.
Това , че се обезкосмявам и си поддържам веждите не ме прави за мен по-малко мъжествен. Това не значи , че като тези неща за вас ме правят женствен , че не мога да разбия главата на някой или не мога да си защитя приятелката в дадена ситуация. No homo , thank you.

teamo0.
08-21-2013, 13:58
ако става дума за мен в горните няколко реда аз съм момче ! :Д на 16 съм и имам тоя проблем ... но само по краката

teamo0.
08-21-2013, 14:00
и някои келеш кат ма види и вика мале гледаи го тос с кви косми по краката , а ако ги обрасна и реша да ги оставя един ден , щот нали разбираш няма как да се бръсна кат стана и на 40 ... та ако реша да ги оставя след кат сам ги бръснал вече ... ще са още по черни и рунтави :((((

teamo0.
08-21-2013, 14:03
нз дали е геиско щот познавам момчета от моя клас дет си бръснат не само краката и оная работа но и гъза :Д:Д

teamo0.
08-21-2013, 14:05
Според мен е гейско да си махаш космите по ръцете краката а да не говориме за веждите аз лично обичам мъже с косми по краката и ръцете

вдъхваш ми надежда , че може някоя да ме хареса такъв :Д :Х

babity
08-21-2013, 14:11
Ако ще ги бръсне, предпочитам да си ходи космат. 'Щото все някога няма да има възможност да се обръсне и не искам да ми сваля кожицата. ако ще се махат, което съвсем не намирам за задължително, кола, майна.

EmiliesAngel
08-21-2013, 14:12
Аз едно не разбирам, ако едно момиче/една жена има и един косъм по тялото това е най-гнусното нещо на света и за жените и за мъжете, но ако един мъж е космат като орангутан той е секси за всички ,така ли???

В древен Египет са си махали всички косми, бръснели са си и веждите,защото смятали космите за нещо нечистоплътно!

Vladislav Hellsing
08-21-2013, 14:22
Аз едно не разбирам, ако едно момиче/една жена има и един косъм по тялото това е най-гнусното нещо на света и за жените и за мъжете, но ако един мъж е космат като орангутан той е секси за всички ,така ли???

В древен Египет са си махали всички косми, бръснели са си и веждите,защото смятали космите за нещо нечистоплътно!

Само дето не сме в древен Египет, а в 21 век :)

Всеки си решава сам. Краката са си негови, ръцете и веждите също.

teamo0.
08-21-2013, 14:22
аз си махам космите по уная работа ама краката ги виждат хората и някои ша земе да кажи гледаи го тос педерас са обръснал

teamo0.
08-21-2013, 14:25
И кво ако си харесаш някое момче през зимата например и лицето му е хубаво и има хубаво тяло а когат се събуи му гледаш краката космати и ще се откажеш ли от него ?

EmiliesAngel
08-21-2013, 14:34
И кво ако си харесаш някое момче през зимата например и лицето му е хубаво и има хубаво тяло а когат се събуи му гледаш краката космати и ще се откажеш ли от него ?

Еми ще го помоля да си ги маха.

Не ме мразете посто това ми е мнението.

teamo0.
08-21-2013, 14:35
ок ша си ги махна само зарад теб :Д :)

EmiliesAngel
08-21-2013, 14:38
ок ша си ги махна само зарад теб :Д :)

Благодаря ти! Поласкана съм! :D

teamo0.
08-21-2013, 14:43
:Д в прочем на колко си ти ?

EmiliesAngel
08-21-2013, 14:46
:Д в прочем на колко си ти ?

15 почти

dani4kata
08-21-2013, 17:24
Еми гаджето ми например си маха космите на краката ама не винаги и когато е с косми не ми пречи ! Така че не ми пука дали ще има косми на краката или не !!

an7raks
08-21-2013, 18:21
15 почти

Ох, отдъхнах си!

Mary_Jane_69
08-21-2013, 18:28
Вие луди ли сте, най-хубаво е да видиш един натурално окосмен по краката мъж!

Fisherman
08-21-2013, 18:32
Аз лично си бръсна ръцете и краката

жена

an7raks
08-21-2013, 18:35
жена

Ми, заглавието на темата предполага и жените да пишат, така че си е в правото...
Между другото, Ъ-то никой ли не го брои за буква вече?

Crazy Kid
08-21-2013, 18:52
Тази тема може да се коментира дъъълго време... Не се срамувайте от окосмяването си, момчета! (Освен по лицето - бръснете се и е добре да имате две вежди, но НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ с оформянето) Ако желаеш пък може да отидеш на кола маска веднъж и след това да прецениш дали ще продължаваш с обезкосмяването на краката. Може да поговориш с някой твой близък - посъветвай се с майка си например (в това няма нищо лошо, дори ще ти даде съвет). Успех! :)

П.П. Темата не е в правилния раздел. Няма да е зле да прочетеш учебника си по БЕЛ - не е нормално младежи като теб да не знаят кога се пише "А" и кога "Ъ" :)

Rocknroll
08-21-2013, 20:32
Ми за краката ми е се едно,ама виж на други места е друго. :D

BoxiL
08-21-2013, 22:40
ДА Е ... ко е тва ся ? да си бръснеш и ръцете и краката ... вземи и веждите си обрасни нали на гол плъх да заприличаш :D ако пък ви е много некомфортно и главата си обраснете

yakuza_
08-21-2013, 22:50
тая тема е 100% ебавка :lol:

Fisherman
08-21-2013, 22:53
http://i.actualno.com/club.bg/files/2012/08/19/rrrrrrr_33784ad7f9.jpg

Supermassive____
08-21-2013, 22:54
^ Да и аз т'ва си казах като я прочетох. 100 процентова.. :lol:

Rocknroll
08-22-2013, 07:39
http://i.actualno.com/club.bg/files/2012/08/19/rrrrrrr_33784ad7f9.jpg
:D :D :D
Буеса ли беше това,кой беше?Тоя дето рита дядовци и бяга .. или аз се бъркам.Направо на плъх е заприличал. :D

Dollie
08-22-2013, 09:13
В днешно време нещата са много различни. За по-възрастните в момента, това мъжа да е като гол охлюв не е приемливо, докато днешните момченца са толкова изнежени,че няма на къде.

fckd
08-22-2013, 09:49
Твърдо НЕ за бръсненето на мъжки крака!

an7raks
08-22-2013, 09:53
Интересно ми е що повечето мацки тука във форума пишат, че са против/изключвам тея 12 годишните/, а повечето ми наборчета си ги бръснат с идеята, че било по-красиво...
Един, пък, ми обясняваше как си епилирал задника, че да не вземе някоя мацка да му бръкне и да се заплете. :lol:

prince
08-22-2013, 12:56
жена

Ела да те направя моя любовница , искаш ли ? :P Ще ми готвиш , ще ми переш , ще ми чистиш , ще ходиш до магазина за бира, а пък аз ще те направя най, най - добрата ми любовница.. =}}}

Fisherman
08-22-2013, 12:59
Ела да те направя моя любовница , искаш ли ? :P Ще ми готвиш , ще ми переш , ще ми чистиш , ще ходиш до магазина за бира, а пък аз ще те направя най, най - добрата ми любовница.. =}}}

да ето,ти си гей

ела да те направя мой труп,ще смърдиш,ще лежиш в ъгъла,ще мухлясаш,до магазина едва ли ше ходиш

Chacho
08-22-2013, 13:07
инб4 ако бяхме навън нямаше да ми приказваш така

Fisherman
08-22-2013, 13:17
инб4 ако бяхме навън нямаше да ми приказваш така

всички са поканени на Джеймс Баучер

prince
08-22-2013, 13:32
да ето,ти си гей

ела да те направя мой труп,ще смърдиш,ще лежиш в ъгъла,ще мухлясаш,до магазина едва ли ше ходиш

Трогна ме. Излагация ....

sinioliato
08-22-2013, 16:01
На мен лично ми идва в повече, когато си махате космите по краката, особено ако ги бръснете - след това създавате дискомфорт и за вас и за нас.
Спомням си като бях ученичка в последните години тъкмо навлезе това. Момчетата от класа ми разбира се не изостанаха и се обезкосмиха. След което в час по физическо тръгват да играят футбол по къси панталонки и от време на време се чува само "Ох, бодеш бе..." Е, т'ва нормално ли е за мъж? Не знам на мен просто не ми е мъжко...

funkey
08-22-2013, 16:53
Аз също си бръсна краката,не за да се харесам на момичетата,а за лична хигиена и повече удобство :) И да по лесно се поддържа хигиената на краката без косми ;) Веждите също си ги скубя да,но нито са с чупка,нито по тънки и от нормалното,все пак не всеки може да има нормални вежди,ако не ги скубя,спокойно могат да ми казват господин 1 вежда,работата е много сериозна :D И на всичкото отгоре до сега нито 1 момиче не ми е казвало "омг ти си скубеш веждите"

draid
08-22-2013, 16:55
Никога не съм си махал космите по ръцете и краката, нито пък съм си скубал веждите. И стига ми набърквахте хигиената с космите по краката...

funkey
08-22-2013, 16:58
Никога не съм си махал космите по ръцете и краката, нито пък съм си скубал веждите. И стига ми набърквахте хигиената с космите по краката...

Хахахаха айде бе , точно ти ли го казваш като не си бръснеш краката?Всъщност аз не ги бръсна,минавам ги на кола маска.

draid
08-23-2013, 13:03
Хахахаха айде бе , точно ти ли го казваш като не си бръснеш краката?Всъщност аз не ги бръсна,минавам ги на кола маска.

Аз го казвам да, космите по краката и ръцете нямат нищо общо с хигиената на човек.

funkey
08-23-2013, 14:15
Аз го казвам да, космите по краката и ръцете нямат нищо общо с хигиената на човек.

Брато,на каква база информация го казваш това?Пробвал ли си да знаеш? За рацете не казвам,защото окосмлението там не е толкова силно, както при краката.

betudontbet
08-23-2013, 14:30
абсолютно всичко брат... даже незнам защо си направил тема.

Космите тряя да се махат задължително

tireheb
08-23-2013, 14:32
ама да не забравите да си бръснете и ГАЗО, после като ви го пъхат да не им се заплита

koteto4
08-23-2013, 14:53
освен , ако не е мнооооооооого , ама много космат въобще не ми пречи ;D дори напротив , издава някаква мъжественост , която в очите на жените (или поне в моите) е привлекателно . Не говоря за косми тип "чубака" , просто съвсем нормални косми по краката , ръцете , гърдите .. не виждам нищо непривлекателно в това http://men.hotnews.bg/uploads/tinymce/jason-statham1_1471.jpg , https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1006111_484114531663664_334353073_n.png , НО виж това вече http://svejo.net/attachments/stories-photos/0060/6543/size_thumb/samo-babi-obichat-mazhe-s-kosmi-lyubopitno-novini-ot-trud-bg.jpg?1358154227 има нужда от поддръжка. Да ,разбирам и това , че на някои по-окосмени момчета , може би им се налага да се поддържат , просто , за да подобрят собственото си самочувствие , но не мисля , че съм единственото момиче което НЕ предпочита приятелят и да е по-гладък от нея , някак стряскащо ми е мъжа да е по-женствен от мен и тялото му да е по-гладко от моето .

roki25
08-26-2013, 12:42
Аз лично не си бръсна краката и ръцете но всичко друго да .

Dumb
08-26-2013, 13:42
koteto4 , да!
Харесвам мъже с косми

an7raks
08-26-2013, 14:10
Брато,на каква база информация го казваш това?Пробвал ли си да знаеш? За рацете не казвам,защото окосмлението там не е толкова силно, както при краката.

Я ти ми кажи, на база на к'ва информация ми казваш, че е по-хигиенично? Микроби ли ще си завъдя по космите на краката? Или ще взема да си слагам краката на масата докато ям и може да ми падне косъм в супата?

draid
08-26-2013, 15:22

Това което твърдиш е комично. Все едно да кажа че е нехигиенично да имаш коса. Представи си пък жените с тая коса лятото малее да им заври главата - нехигиенично и води до сваряване на мозъка и затъпяване. Само жени с бръснати глави от утре, ай със здраве.

HollyGolightly
08-26-2013, 17:52
Според мен не е нормално един мъж да си обезкосмява краката и/или ръцете или да си оформя веждите. Изглежда ми грозно и не разбирам ако не си спортист, за какво ти е да го правиш.

an7raks
08-26-2013, 18:23
Изглежда ми грозно и не разбирам ако не си спортист, за какво ти е да го правиш.
Я, сподели на спортистите за какво им е да се бръснат?
Бахти, пак изоставам от модата...

antevasin
08-26-2013, 19:06

Примерно тея от леката атлетика, докато тичат да не се препъват в космите на краката си :D

an7raks
08-26-2013, 19:10
Примерно тея от леката атлетика, докато тичат да не се препъват в космите на краката си :D

Ииих, че съм тъп ама! Веднага отивам да се избръсна, безопастността преди всичко!

HollyGolightly
08-26-2013, 22:13
Тъй като не съм спортистка, не съм наясно, но имам приятели, които тичат или плуват и това се изисква от тях.
Както вече казах на мен това не ми харесва, приятелят ми маха само от някои места и то понеже ТОЙ така си е решил. На мен ми е все едно къде има косми и къде няма.
И не е нужно да се заяждаш.

an7raks
08-26-2013, 22:18
Тъй като не съм спортистка, не съм наясно, но имам приятели, които тичат или плуват и това се изисква от тях.
Както вече казах на мен това не ми харесва, приятелят ми маха само от някои места и то понеже ТОЙ така си е решил. На мен ми е все едно къде има косми и къде няма.
И не е нужно да се заяждаш.
Не се заяждам. ;)
На мен, до сега, не са ми изисквали такова нещо. Какво общо има плуването с космите по краката?

HollyGolightly
08-26-2013, 22:23
Не се заяждам. ;)
На мен, до сега, не са ми изисквали такова нещо. Какво общо има плуването с космите по краката?
Забавяли ги по някакъв начин, или поне така твърдят.

an7raks
08-26-2013, 22:24
Хъ-хъ, на теория, може и да оказва някакво влияние... :D
ОК, приема се. :D

funkey
08-27-2013, 00:08
Даже нямам желание да ви обяснявам,стойте си с 10 сантиметрови фитили,като слагате дънкитата да произвеждате 220 вата ток и зимата да спестявате от парно или климатик.

HollyGolightly
08-27-2013, 00:13
Даже нямам желание да ви обяснявам,стойте си с 10 сантиметрови фитили,като слагате дънкитата да произвеждате 220 вата ток и зимата да спестявате от парно или климатик.
Наистина, по-добре не се обяснявай.

funkey
08-27-2013, 00:34
Наистина, по-добре не се обяснявай.

Ако искаш да ти го дам,да си поиграеш малко?

an7raks
08-27-2013, 06:48

Уау 220 ВАТА ТОК! :lol:
По-добре замълчи и ни остави да си мислим, че си тъп, отколкото да проговориш и да ни убедиш в това! ;)

Meonesssss
08-27-2013, 06:58
Ахах, още ли наричате, момчетата които се обезкосмяват " гейове " ...
А пък ти какво питаш другите ? Няма заради едно момиче/жена да се обезкосмяваш. Ако не се харесваш с косми - обезкосмявай се... Мен лично ми е все тая, момчето има ли няма ли косми. Той си решава, не трябва да му се меси някой друг :?

ArtemisD
08-27-2013, 13:09
Няма смисъл да си бръснеш краката. Моят приятел е всъщност доста окосмен, но мога да кажа, че това изобщо не ме притеснява. В крайна сметка не съм с него заради космите му, кви са тея повърхностни истории.

ADMIRALKA14
08-27-2013, 13:35
Метросексуалността е толкова яко нещо. Ще ходим заедно на кола маска, маникюр, педикюр, оформяне на веждите, фризьор.. Но се притеснявам завистта да не убие връзката ни.. Ами ако той има по-гладки крака и по-хубави вежди от моите? Ша го строша тоз серсемин! :smt067

funkey
08-27-2013, 13:41
Уау 220 ВАТА ТОК! :lol:
По-добре замълчи и ни остави да си мислим, че си тъп, отколкото да проговориш и да ни убедиш в това! ;)

По-добре лягай да спиш,че децата в 1-ви клас,не са толкова ограничени колкото теб.

an7raks
08-27-2013, 13:47
По-добре лягай да спиш,че децата в 1-ви клас,не са толкова ограничени колкото теб.

Смешен, прочети малко и пак ми говори!

RainbowGirl
08-27-2013, 14:14
Аз лично не виждам нищо лошо, ако момчето има косми по ръцете или краката. Даже са ми противни тези, които си обезкосмяват ръцете или си оформят веждите. :Д

DENKAZ
08-27-2013, 14:34

Пхаха :lol: На колко си?!

funkey
08-27-2013, 14:37
Смешен, прочети малко и пак ми говори!

Шматка тъпа,прочети ти какви простотии си написал и после ми пиши.Микроби има навсякъде, мойто момче.

kotetuuu
08-27-2013, 14:42
Според мен по-добре е момчето да е с обръснати крака, на мен косматковците хич не ми харесват.

$cream
08-27-2013, 16:03
Незная дали има тема като моята ... може и да не и е тук мястото, но ще я напиша тук... Имам проблем с ...
(въпроси към момичетата) Какво ще кажете за космите на краката на момчетата ??? Да ги бръснат ли да не ги ли бръснат ??? Биха ли ви попречили да станете гаджета с това момче ??? Намирате ли ги за гнусни и отвратителни ???
(въпроси към момчетата) Бръснете ли си краката пичове ??? немам друго да питам :Д

Моля без псувни ! Благодаря за отделеното време !

аз ги обръснах и всичките ми приятели ми се смяха, ама момичетата ми се лепнаха веднага :D струва си...

young_money16
08-27-2013, 17:59
Аз лично мисля, че е много по-добре да не си махаш космите, ако си момче. Замисли се дали на приятелката ти ще й е приятно да си легнете и ти да имаш по-гладки крака от нейните. :D Губи се мъжественото.. Имам предвид за какво ви е на вас, мъжете тая мъжественост, ако вие ще я унищожавате. Аз съм против ! ;)

an7raks
08-27-2013, 18:01
Шматка тъпа,прочети ти какви простотии си написал и после ми пиши.Микроби има навсякъде, мойто момче.

Тц, няма смисъл...
Това имах предвид, бе, галфон! Точно, че навсякъде има микроби и не виждам с какво ще ми се влоши хигиената от това, че имам косми по краката.

funkey
08-27-2013, 20:27
Тц, няма смисъл...
Това имах предвид, бе, галфон! Точно, че навсякъде има микроби и не виждам с какво ще ми се влоши хигиената от това, че имам косми по краката.

Еми като има навсякъде микроби и не трябва да се бръснем,дай и да не се мием,за да не ги намаляме?И къде съм казал,че ще ти се влоши?Ако обичаш ,чети правилно.Сам си противоречиш и в същото време нищо не казваш,ходи си както искаш,мен не ме ебе,но моля ти се, само недей казва,че няма смисъл от бръснене.Ходи развивай малоумните си теории с някой приятел (ако имаш такъв) той поне ще ти е свикнал на акъла.

an7raks
08-27-2013, 20:33
Еми като има навсякъде микроби и не трябва да се бръснем,дай и да не се мием,за да не ги намаляме?И къде съм казал,че ще ти се влоши?Ако обичаш ,чети правилно.Сам си противоречиш и в същото време нищо не казваш,ходи си както искаш,мен не ме ебе,но моля ти се, само недей казва,че няма смисъл от бръснене.Ходи развивай малоумните си теории с някой приятел (ако имаш такъв) той поне ще ти е свикнал на акъла.
Е, какъв е смисълът да си бръсна краката, убеди ме!

funkey
08-27-2013, 22:35
Е, какъв е смисълът да си бръсна краката, убеди ме!

Приключихме чата.

an7raks
08-28-2013, 10:12
Смешка... Било по-хигиенично... :lol:

Meonesssss
08-28-2013, 10:20
Мхм, момчетата да почнат да си бръснат краката, момичетата да почнем да си бием чекии :Д

an7raks
08-28-2013, 10:22
Мхм, момчетата да почнат да си бръснат краката, момичетата да почнем да си бием чекии :Д

Може и по едно мустаче да пуснете, все пак трябва да има мъж във връзката. :D

HollyGolightly
08-28-2013, 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=5xMk2DCDGDI 8-)
същото важи и за космите, не само брадата

anonymous908491
08-30-2013, 19:21
Според мен по-добре е момчето да е с обръснати крака, на мен косматковците хич не ми харесват.

Какво знаение има дали ти харесват, ти си нон стоп възбудена, с горила в зоопарка би се изчукала.

anonymous908491
08-30-2013, 19:23
аз ги обръснах и всичките ми приятели ми се смяха, ама момичетата ми се лепнаха веднага :D струва си...

Защото нямаш приятели гейове, иначе освен смях, щеше да получиш и някоя пишка в дупето и устата.

Fisherman
08-30-2013, 19:23
който си бръсне краката и е момче,е или с тризомия 21 или педал

sisi002
08-30-2013, 20:21
Като цяло последното нещо което гледам в едно момче е дали си бръсне краката

NissaN
09-09-2013, 16:48
Момче съм смятам за педалско да си бръсна краката и не го права