PDA

View Full Version : Днешното поколение ....

prince
08-21-2013, 15:53
Всеки ден виждам и чувам как 12,13,14 годишни момичета се чукат като разпрани. Много им се чудя с какъв акъл го правят това нещо, кое ги провокира да го правят това нещо ? Както и изпитват ли изобщо възбуда от това нещо? Колкото и гаден хейтър да съм , не бих си хванал такава приятелка никога, не мога да приема факта, че има 3 кила сперма в тялото си, че са я тъпкали 1500 човека и клитора и след 5 години ще и се влачи по земята. Направо чак съм отвратен от тези момичета. Не може на 15-16 години вече вагината да ти е станала като пепелник и 10 човека да пикаят и да не мога да я напълнят... Това за мен е ненормално. В днешно време се моля, ако имам деца да нямам момиченце, защото не знам , ще се побъркам. Това нормално ли е? Също така на скоро видях едно много странно момиче. Бях в Свети Влас в едно клубче и си пия стабилно, вече почнах да се опиянявам с приятелите и забелязах една как подскачаше цяла нощ (в рамките на 5-6 часа) и обикаляше заведението. Сетих се че я познавам от някъде и я попитах "шшш какво ти има бе момиче, ти полудя?" И тя ми вика: "Е като ме гледаш какво да ми има, от 36 часа съм на пико" и аз някакъв такъв ми стана смешно, щото знам , че е боклук, попитах я на колко е години и ми каза, че е 97 набор. След това я попитах: "А вашите знаят ли колко си зле ? " , а тя ми отговори " Ами знаят, той баща ми се друса повече от мен!" .... Аз направо съм потресен. Аз ли съм старомоден и не съм в крак с НОВАТА ЕРА , НОВАТА МОДА или просто това са хора с промити мозъци?

yakuza_
08-21-2013, 16:00
Добре че си ти да ни го кажеш, секунда да си взема драмапръчката.

Скорпионка
08-21-2013, 16:06
Да и аз се чудя как едни 12,13,14 момичета на тяхната възраст ще се ебат като разпрани. Понеже тяхни приятелки си се ебат и разправят колко е хубаво и те да не останат по назад решават да се чукат и те да не би да останат по назад. Ако имаш в предвид момиче да се ебе на тая възраст не не е нормално моне за мен. Не, не си старомоден просто самии решават понеже някой пушат наркотици и да пробват, особено като се съберат по купони. Нямам думи просто, че понякога и родителите не си възпитават децата, баща й да се дрогира, а тя от малка да си отваря краката кой знае като стане на 18 колко ще са я изчукали.

white knight
08-21-2013, 16:11
а тя от малка да си отваря краката кой знае като стане на 18 колко ще са я изчукали.
На билетите за влизане номера ще е четирицифрено число :D :D :D

Скорпионка
08-21-2013, 16:14
На билетите за влизане номера ще е четирицифрено число :D :D :D
Зависи колко клиенти ще има на ден.

muhatacece
08-21-2013, 16:16
Обзалагам се, че сефтето си си го направил на около 14-15 авторе :)

prince
08-21-2013, 16:18
Обзалагам се, че сефтето си си го направил на около 14-15 авторе :)

Авторът не помни , май на 17-18 ....

tori
08-21-2013, 16:19
Хубаво, че няма такива теми пред 2-3 седмици. Изживявате се като моралисти. Едва ли знаеш, че пикото е боклук, без да имаш собствен опит.

prince
08-21-2013, 16:20
Да и аз се чудя как едни 12,13,14 момичета на тяхната възраст ще се ебат като разпрани. Понеже тяхни приятелки си се ебат и разправят колко е хубаво и те да не останат по назад решават да се чукат и те да не би да останат по назад. Ако имаш в предвид момиче да се ебе на тая възраст не не е нормално моне за мен. Не, не си старомоден просто самии решават понеже някой пушат наркотици и да пробват, особено като се съберат по купони. Нямам думи просто, че понякога и родителите не си възпитават децата, баща й да се дрогира, а тя от малка да си отваря краката кой знае като стане на 18 колко ще са я изчукали.

Ако съм на бащите на тия , ще ги вържа за тоалетната със синджир и ще им давам храна 1 път на 3 дни.
Да от приятелките и е напълно възможно. Но според мен не могат да изпитат това удоволствие, а го правят просто за да са готини. Ако попадне някой на такава трябва да я дъни с 3 презерватива и една подвързия.

muhatacece
08-21-2013, 16:21
Неее, на 13-14 си си го направил на 100 % :)

prince
08-21-2013, 16:22
Хубаво, че няма такива теми пред 2-3 седмици. Изживявате се като моралисти. Едва ли знаеш, че пикото е боклук, без да имаш собствен опит.

Просто споделям. И през оная работа ми е какво е пикото. Грозно е да гледаш някакви малки момичета как се друсат. А относно до мен, аз се радвам, че нямам такъв опит, имам си собственото самоуважение. Да използвам наркотици, не това не е за мен.

prince
08-21-2013, 16:24
Неее, на 13-14 си си го направил на 100 % :)

Разкри ме!

tori
08-21-2013, 16:28
Грозно е, никой не отрича. Само дето постоянно тук минават някви рандъми, които като теб се жалват от поколението ни и след няколко дни се стига до там, че "с каквито се събираш, такъв ставаш", "тези, които си приличат, се привличат", "има изключения от стадото", темата се затрива по задните страници и след някоя и друга седмица се прави нова и пак омагьосания кръг. Общо взето се прави проветрявка на устата. Тренираме бързопис. И аз не попаднах на клас, но четвърта година ги трая искам или не. Само че можеш да си избираш приятелите.

Fisherman
08-21-2013, 16:30
кво ме ебе,нали мога да им се смея

Roberto Di Matteo
08-21-2013, 16:31
Какво да ти кажа?! Да се смееш ли , да ревеш ли?!

prince
08-21-2013, 16:31
кво ме ебе,нали мога да им се смея

Аз лично обичам да ги гавря. :)

tori
08-21-2013, 16:32
Ми кво тогава? Гаври ги.

prince
08-21-2013, 16:35
Какво да ти кажа?! Да се смееш ли , да ревеш ли?!

Във всяка една трагедия има и нещо комично ....

Roberto Di Matteo
08-21-2013, 16:37
Във всяка една трагедия има и нещо комично ....
Тук обаче е по - различно.

prince
08-21-2013, 16:37
Ми кво тогава? Гаври ги.

Виж когато имаш нещо да казваш казвай го, когато няма какво да кажеш е прието да си замъчиш и да не говориш глупости.

tori
08-21-2013, 16:53
Тогава ти защо говориш? Още повече, че тези неща са дъвкани и предъвкани много пъти? Пък и ти правиш темата, защото имаш проблем, а аз ти казвам решението.

prince
08-21-2013, 16:58
Тогава ти защо говориш? Още повече, че тези неща са дъвкани и предъвкани много пъти? Пък и ти правиш темата, защото имаш проблем, а аз ти казвам решението.

Забравяш само едно нещо. Аз съм регистриран от 2 дни тук. Не мисля и не искам да се ровя в архивите.

tori
08-21-2013, 17:03
Тогава дай да задръстим целото форон със такива теми.

Vladislav Hellsing
08-21-2013, 17:05
Ако си възпиташ момичето като хората от рано няма да имаш такива проблеми с нея(говорим, ако ти се роди момиченце)

Пък и тия 13-14 момичета копират големите какички и впоследствие стават такива. Техните родители, вероятно, също са някакви наркомани и не са си възпитали децата.

Поне така аз виждам ситуацията.

muhatacece
08-21-2013, 17:06
Или просто им се ебе ...

EmiliesAngel
08-21-2013, 17:20
Ееее от къде ги намирате такива аз съм на 14 и нито една от познатите ми не е правила секс имам 2-3 дето са се целували ама за секс дума да не става! И преди да ме нападнете "ами като сте толкова читави, защо пишеш в раздел секс....бляблябля" ще кажа, че пиша и чета в този раздел, за да се образовам и да не се получават после комични ситуации.

:)

muhatacece
08-21-2013, 17:21
еби, еби

baby_baby
08-21-2013, 19:02
Еми момичетата се водят по мода да се друсат,да пушат и да се ебът на 12-13 което е много жалко иначе после се оплакват че никои не ги харесва е как да ги хареса човек като ги види какви са пропаднала работа просто

prince
08-21-2013, 19:15
Еми момичетата се водят по мода да се друсат,да пушат и да се ебът на 12-13 което е много жалко иначе после се оплакват че никои не ги харесва е как да ги хареса човек като ги види какви са пропаднала работа просто

+ :)

Dannie96
08-21-2013, 19:33
Това е резултатът, когато от всякъде сме заливани от секс- реклами, филми, песни, списания... навсякъде.

Но трябва да отбележа, че не си напълно прав. Не цялото поколение сме такива (на 17 съм, смятам,че е редно и аз да се включа към цялото). Развалените ябълки наистина са много, но да не слагаме всички под общ знаменател. На пръв поглед се открояват въпросните момичета, което е нормално, те са тези, които правят впечатление с поведението си. И въпреки това картината е различна. Също толкова сме и тези със съхранена ценностна система и добро възпитание. Обаче, както във всяко отношение, лошото взема превес и замъглява гледката.

Roberto Di Matteo
08-21-2013, 19:38
Това е резултатът, когато от всякъде сме заливани от секс- реклами, филми, песни, списания... навсякъде.

Но трябва да отбележа, че не си напълно прав. Не цялото поколение сме такива (на 17 съм, смятам,че е редно и аз да се включа към цялото). Развалените ябълки наистина са много, но да не слагаме всички под общ знаменател. На пръв поглед се открояват въпросните момичета, което е нормално, те са тези, които правят впечатление с поведението си. И въпреки това картината е различна. Също толкова сме и тези със съхранена ценностна система и добро възпитание. Обаче, както във всяко отношение, лошото взема превес и замъглява гледката.
Манталитетът на болшинството е такъв - да откроява лошото.

an7raks
08-21-2013, 19:47

Е тва го обясняваме няколко човека във всяка такава идиотска тема, но уви нищо не излиза...

Fisherman
08-21-2013, 19:51

Ти си бръснеш краката,някак си не се връзва да им се подиграваш,от едно тесто сте.

hipster
08-21-2013, 19:52
Като цяло съм съгласна с автора,но обърнах внимание на това "Дано някой ден като имам деца да не са момичета" Ъмм ... и момчетата се ебат на 12-13?Това да не е нормално?

an7raks
08-21-2013, 19:54
Като цяло съм съгласна с автора,но обърнах внимание на това "Дано някой ден като имам деца да не са момичета" Ъмм ... и момчетата се ебат на 12-13?Това да не е нормално?

Мм, това е доста рядко по простата причина, че няма коя да ги огрее... Пък има загорели пичове на по 17-18, дето 13 годишни дечица ги устройват напълно.

muhatacece
08-21-2013, 20:09
Е, хора .. При момчетата е само ебането, а не модата според мен ...

Fisherman
08-21-2013, 20:16
Е, хора .. При момчетата е само ебането, а не модата според мен ...

уоу изгубих думи

hipster
08-21-2013, 20:21
Мм, това е доста рядко по простата причина, че няма коя да ги огрее... Пък има загорели пичове на по 17-18, дето 13 годишни дечица ги устройват напълно.

Не мисля,че сексът на 13 години е номрален,нито за момичетата нито за момчетата.А иначе и аз имах една такава "приятелка"като бях на 13,и тя беше на моите години и ходеше с един на 19,който уж много обичаше и к'во ... наеба я и я заряза.Абе толкова им е акъла на някой ...

Vladislav Hellsing
08-21-2013, 20:22
Не мисля,че сексът на 13 години е номрален,нито за момичетата нито за момчетата.А иначе и аз имах една такава "приятелка"като бях на 13,и тя беше на моите години и ходеше с един на 19,който уж много обичаше и к'во ... наеба я и я заряза.Абе толкова им е акъла на някой ...

Да. Тя кат е на 13 какво е правила с 19 годишен?

Изобщо не може да става и думичка за любов в такива случаи. много рядко.

Rocknroll
08-21-2013, 20:25
Прав си.Но с няколко думи .. да,това са хора с много промити мозъци,не знаещи как да използват почти несъществуващият си мозък.

hipster
08-21-2013, 20:27
Да. Тя кат е на 13 какво е правила с 19 годишен?

Изобщо не може да става и думичка за любов в такива случаи. много рядко.

Това имам в предвид. То си беше очевидно,че ще я наебе и ще я зареже.Ама тя не та не,любов било.Както и да е,вече не поддържам връзка с това момиче и не искам честно казано.Не знам дали е станала курва и дали пуска на всеки втори.Дадох го като пример,защото има много такива заблудени момиченца.

prince
08-22-2013, 13:59
Ти си бръснеш краката,някак си не се връзва да им се подиграваш,от едно тесто сте.

Ако ти напълня устата с мои хора, дали ще можеш да говориш така смело ?

@Dannie96 , Не ги слагам всички под общ знаменател. Може и да съм се изразил леко неправилно. Има си и хора има си и боклуци.

CoockieMonster
08-22-2013, 14:25
fisherman е много прав, и аз съм на неговото мнение, ти си скубеш веждите и стават по-тънко от мойте а иначе солиш 13-14. Ти не искаш да имаш момиче, и по-добре.

Fisherman
08-22-2013, 14:30
Ако ти напълня устата с мои хора, дали ще можеш да говориш така смело ?

@Dannie96 , Не ги слагам всички под общ знаменател. Може и да съм се изразил леко неправилно. Има си и хора има си и боклуци.

ти си същия,като тия,които хулиш

сто процента се изсипвате в една дискотека 5 6 селски бека и плъзвате по курвите,после в интернет си християнин

EmiliesAngel
08-22-2013, 14:35
fisherman е много прав, и аз съм на неговото мнение, ти си скубеш веждите и стават по-тънко от мойте а иначе солиш 13-14. Ти не искаш да имаш момиче, и по-добре.

Ами аз познавам няколко "такива" момичета ,като се замисля, майките им са к*!$§и и бащите им не са много стока така, че можете да се замислите от къде идва цялата тая работа.

alex18
08-22-2013, 14:41
Ти не искаш да имаш момиче, и по-добре.

Той се радва на големи бръснати пат.и, кви момичета :) :) :)

prince
08-22-2013, 14:42
ти си същия,като тия,които хулиш

сто процента се изсипвате в една дискотека 5 6 селски бека и плъзвате по курвите,после в интернет си християнин

Бандо на мен ми е писнало да ходя по дискотеки. Когато е трябвало съм ходил и съм се забавлявал максимално. Но никога не съм тръгвал да свалям момиче в дискотека , кафе , клуб или каквото и да било. И повярвай не си падам по курви. Падам си по момичета , които имат своето самоуважение и самочувствие за една нормална мадама. Характера ми въобще не е селски, нито съм селянин. Мразя хора, които се използват ЛЕ,МА,БА,ЖА! Дори съм удрял хора, които говорят на половинките си от женски пол на МА. Едва ли аз съм селянина в тази ситуация.

prince
08-22-2013, 14:47
Той се радва на големи бръснати пат.и, кви момичета :) :) :)

Отива ти да говориш наизустено. Това го може всеки с по-малко мозък от нормалното. Поздравления ти успя! Мисля, че е време да преминеш в следващото ниво на обучение за бавноразвиващи се хора.

soñadora
08-22-2013, 15:28
Темата е дъвкана многократно. Епидемията е плъзнала,нищо не може да се направи. Както казва една съседка:"от калпав материал,калпаво поколение"...

deidara
08-22-2013, 15:36
Авторе,не трябваше да пускаш темата,сега всички ще те хранят.Това е положението,няма какво да променим,всеки си има глава на раменете и решава какво да прави,гледай като имаш деца,и ако е момиче да го възпиташ добре и да внимаваш в каква среда е,винаги е имало пропаднали и ще има.Гледай да не се събираш с такива хора и евентуално децата ти

prince
08-22-2013, 15:43
Авторе,не трябваше да пускаш темата,сега всички ще те хранят.Това е положението,няма какво да променим,всеки си има глава на раменете и решава какво да прави,гледай като имаш деца,и ако е момиче да го възпиташ добре и да внимаваш в каква среда е,винаги е имало пропаднали и ще има.Гледай да не се събираш с такива хора и евентуално децата ти

Права си! На мен не ми пука много,много кой ме храни и кой не. В форума съм за забавление и убиване на времето. Тези, които хранят тук , са за репутация. HAHAHAHHAHA

EmiliesAngel
08-22-2013, 15:45
Ново широко проучване установи, че хората на възраст между 15 и 24 години чакат по-дълго време, преди да предприемат голямата крачка към първия сексуален акт, в сравнение с поколенията от преди няколко години.

Изследователският екип анкетира повече от 13 500 души в този възрастов диапазон. 25% от участниците заявяват, че все още не са имали полов контакт или други сексуални прояви.

Това са 3% повече хора, в сравнение с данни от 2002 г., констатират изследователите.

57% не са имали все още полово сношение, но са правили орална любов.

Maй излиза, че сегашното поколение е по-добре от твоето. :D

deidara
08-22-2013, 15:47
Ново широко проучване установи, че хората на възраст между 15 и 24 години чакат по-дълго време, преди да предприемат голямата крачка към първия сексуален акт, в сравнение с поколенията от преди няколко години.

Изследователският екип анкетира повече от 13 500 души в този възрастов диапазон. 25% от участниците заявяват, че все още не са имали полов контакт или други сексуални прояви.

Това са 3% повече хора, в сравнение с данни от 2002 г., констатират изследователите.

Това за България ли е ?

DarkTemplar
08-22-2013, 15:48
Подобни теми са дъвкани доста пъти тук и не водят до кой знае какви нови открития/заключения. Начинът на мислене и действие на "днешната младеж" е резултат както от начина на живот, така и от определени процеси, протичащи в семейството/обществото.

deidara
08-22-2013, 15:50
Семейството също има вина твърде много свобода,и нямат време,като са постоянно на работа,а и децата по-лесно могат да намират "мръсни" сайтове,както и списания etc ;d

DarkTemplar
08-22-2013, 15:51
Това е факт. Затова го споменах и обобщих в предния ми коментар. ;)

Chacho
08-22-2013, 15:56
Всеки ден виждам и чувам как 12,13,14 годишни момичета се чукат като разпрани.

Я кажи честно за колко момиченца на 12-13-14 си чул да се чукат като разпрани? Колко са като бройка, лично ли ги познаваш, откъде ти постъпва тая информация?

Ако момчетата им връзваше всеки път, когато искаха да правят секс, на 12-13-14 да са ебали по 15 коври и то хора, които като порастнат си стават съвсем нормални люде, с деца, семейство, работа, подобно на родителите на повечето хора в тоя форум.

prince
08-22-2013, 15:58

Maй излиза, че сегашното поколение е по-добре от твоето. :D

Кажи им да дойдат в България да видят какво става ... :D

prince
08-22-2013, 16:01
Я кажи честно за колко момиченца на 12-13-14 си чул да се чукат като разпрани? Колко са като бройка, лично ли ги познаваш, откъде ти постъпва тая информация?

Ако момчетата им връзваше всеки път, когато искаха да правят секс, на 12-13-14 да са ебали по 15 коври и то хора, които като порастнат си стават съвсем нормални люде, с деца, семейство, работа, подобно на родителите на повечето хора в тоя форум.

7 който познавам лично информацията е от тях самите. И още доста, които не познавам лично, знам кой са, но познавам тези, които са ги еб.ал.и ... Информацията е от момчетата и от адски много други хора. Която информация може да не е достоверна напълно, но има и много истина.

white knight
08-22-2013, 17:04
Това става като много добре тренирана сцена за добрия и лошия полицай (чичко), като първия е различен всяка седмица, но темите които публикува и коментарите му са подобни на всички прадеди(толкова праведни че чак изкуствени в собствената си упоритост да покажат колко са добри и уважават морални ценности чути от интернет с надеждата да станат харесани и обичани от останалите)

Oy7ofCon7roL
08-22-2013, 17:13
Дайте нещо 12 годишно насам :(

prince
08-22-2013, 18:02
Дайте нещо 12 годишно насам :(

ХАХАХАХХАХАХ ПОЛУДИАХ! :D

Vladislav Hellsing
08-22-2013, 18:14
7 който познавам лично информацията е от тях самите. И още доста, които не познавам лично, знам кой са, но познавам тези, които са ги еб.ал.и ... Информацията е от момчетата и от адски много други хора. Която информация може да не е достоверна напълно, но има и много истина.

Младежта просперира преждевременно.
Свиквай.
Няма изгледи да се оправи скоро :D

wickedbitch
08-22-2013, 18:25
И ти какво променя6 пускайки тази тема?waste of time.

Fisherman
08-22-2013, 18:33
Кажи им да дойдат в България да видят какво става ... :D

ти мислиш,че тия извращения се случват само тук?Моля ти се

prince
08-22-2013, 18:34
ти мислиш,че тия извращения се случват само тук?Моля ти се

То е ясно , но явно проучването не са го правили с правилните хора.

prince
08-22-2013, 18:35
Младежта просперира преждевременно.
Свиквай.
Няма изгледи да се оправи скоро :D

В това Карлово покрай тези момичета само баджанаци се навъждат! :D Повече поводи за пиене ама е гнусотия...

an7raks
08-22-2013, 18:41
И какво? Ти лично знаеш за 7-8 такива момичета. Предполагам, познаваш поне 20-30 момичета общо... Значи статистиката излиза горе-долу вярна.

prince
08-22-2013, 19:12
И какво? Ти лично знаеш за 7-8 такива момичета. Предполагам, познаваш поне 20-30 момичета общо... Значи статистиката излиза горе-долу вярна.

Много повече , но други не знам. А ако знам , статистиката ще е по-голяма. Но по-добре , че не знам....

an7raks
08-22-2013, 19:16
Много повече , но други не знам. А ако знам , статистиката ще е по-голяма. Но по-добре , че не знам....

Ти математика учил ли си? Като познаваш повече момичета, ще познаваш както повече коври, така и повече свестни и съотношението ще е горе-долу същото. Това е идеята на представителната извадка в статистиката.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 19:22
По - голямата част пропада , за съжаление. Това е , няма какво да се направи , а ако може - то ще са крайни мерки , с евентуален резултат.

an7raks
08-22-2013, 19:25
Дам... 30-40% са по-голямата част....

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 19:37
Дам... 30-40% са по-голямата част....

Това , че ти си ги наслагваш да са толкова малко , реално не е така.

Vladislav Hellsing
08-22-2013, 19:38
Да надрискаме темата с математика и несъществуващи и даже неверни статистики.

Супер план.

an7raks
08-22-2013, 19:38
Това , че ти си ги наслагваш да са толкова малко , реално не е така.
Аре и аз като Чачо! Колко познаваш лично, бе, паток? Колко курви си виждал лично как се забиват с момчетата и се чукат по кенефите? А, колко момичета познаваш общо?

102
08-22-2013, 19:40
Не успях да прочета целия ти пост авторе, но осъзнах едно - ти си комплексар и дебил и няма да ти допрочета темата.. лайнар. Поздрави на майка ти.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:01
Аре и аз като Чачо! Колко познаваш лично, бе, паток? Колко курви си виждал лично как се забиват с момчетата и се чукат по кенефите? А, колко момичета познаваш общо?

Достатъчно са.

an7raks
08-22-2013, 20:03
Достатъчно са.

Няма смисъл да говорим на тази тема, щото явно е пълно с хора, дето вярват на големите заглавия, вместо да си измият очите, да се поогледат около себе си и да поразсъждават сами.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:07
Няма смисъл да говорим на тази тема, щото явно е пълно с хора, дето вярват на големите заглавия, вместо да си измият очите, да се поогледат около себе си и да поразсъждават сами.

Колкото и да я дъвчем тая тема , нищо не може да се направи и е само губене на време.

an7raks
08-22-2013, 20:08
Нищо не може, а и не е нужно да се прави...

Vladislav Hellsing
08-22-2013, 20:08
YOU. CANT. HANDLE. THEIR. SWAG.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:10
Нищо не може, а и не е нужно да се прави...

Нужно е , просто на хората ги е кеф да им връзват разни пуберки.

an7raks
08-22-2013, 20:12
Нужно е , просто на хората ги е кеф да им връзват разни пуберки.

И на теб какво ти пречи, ако можеш да ги разпознаваш и да не се забъркваш с тях?
А и определено не са преобладаващата част от младежта.

prince
08-22-2013, 20:15
Не успях да прочета целия ти пост авторе, но осъзнах едно - ти си комплексар и дебил и няма да ти допрочета темата.. лайнар. Поздрави на майка ти.

Ти вече имаш поздрави от твоята. Тука му духа под бюрото. След малко ще я пращам да си ходи у вас. Лягай си да не те накаже като те види до колко часа стоиш на компютъра орг смешен.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:15
И на теб какво ти пречи, ако можеш да ги разпознаваш и да не се забъркваш с тях?

Не са , но с това , че се хвалят , с кого са си легнали , провокират и другите да си легнат , да не са "задръстени и бавни".

prince
08-22-2013, 20:16

Уважих

an7raks
08-22-2013, 20:21
Не са , но с това , че се хвалят , с кого са си легнали , провокират и другите да си легнат , да не са "задръстени и бавни".
И това не е много вярно... Свестните момичета, дето имат пълнеж между ушите, а те не са малко, не се поддават на подобни глупости. ;)

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:24
И това не е много вярно... Свестните момичета, дето имат пълнеж между ушите, а те не са малко, не се поддават на подобни глупости. ;)

Не казвам , че няма свестни момичета. Просто някои се чувстват "изостанали" и го правят не за удоволствие и за следваща крачка в живота си , а за да са "звезди" едва ли не?! И говоря в момента за тези , които претендират , че имат мозък , а реално или нямат , или имат малко , но не достатъчно.

an7raks
08-22-2013, 20:26
Не казвам , че няма свестни момичета. Просто някои се чувстват "изостанали" и го правят не за удоволствие и за следваща крачка в живота си , а за да са "звезди" едва ли не?! И говоря в момента за тези , които претендират , че имат мозък , а реално или нямат , или имат малко , но не достатъчно.

Пак ще те попитам, колко такива познаваш лично и колко свестни момичета познаваш? Това, че някоя е пуснала на двама преди теб, а на теб неще, не се брои.

tireheb
08-22-2013, 20:29
аз па не виждам 12-13 годишни да се чукат като разпрани
излезте си от шибаното мангалско гето
писна ми да четем глупотевини

an7raks
08-22-2013, 20:31
аз па не виждам 12-13 годишни да се чукат като разпрани
излезте си от шибаното мангалско гето
писна ми да четем глупотевини

И аз не виждам... Виждам само разни 12-13 шматки, дето се обличат като магистрални феички, но са си нормални хлапета.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:32
Пак ще те попитам, колко такива познаваш лично и колко свестни момичета познаваш? Това, че някоя е пуснала на двама преди теб, а на теб неще, не се брои.

Аз не съм искал някоя да ми "пусне" и скоро няма да искам. Свестни - 3 - 4 , а курви - 20 - 25. Но не си правя статистики , няма смисъл.

an7raks
08-22-2013, 20:34
Аз не съм искал някоя да ми "пусне" и скоро няма да искам. Свестни - 3 - 4 , а курви - 20 - 25. Но не си правя статистики , няма смисъл.

20-25, дето се чукат всяка вечер и си видял лично с очите си как се натискат по баровете с непознати батковци? Стига, бе! Освен, ако не си от някое циганско гето, друг вариант не виждам. Или се водиш по градските легенди, а?

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:35
20-25, дето се чукат всяка вечер и си видял лично с очите си как се натискат по баровете с непознати батковци? Стига, бе! Освен, ако не си от някое циганско гето, друг вариант не виждам. Или се водиш по градските легенди, а?

Въобще не се водя по тея "легенди". За всяка вечер - не , но през вечер - две - да. Не е нужно да гледам по баровете , тъй като не посещавам такива мероприятия. Те им се натискат по улиците. Не съм от циганско гето.

an7raks
08-22-2013, 20:37
Въобще не се водя по тея "легенди". За всяка вечер - не , но през вечер - две - да. Не е нужно да гледам по баровете , тъй като не посещавам такива мероприятия. Те им се натискат по улиците. Не съм от циганско гето.
Чакай малко, забравих да уточня, че 16-17 годишни, които са гаджета, не е ненормално да си се натискат...

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:42
Чакай малко, забравих да уточня, че 16-17 годишни, които са гаджета, не е ненормално да си се натискат...

Говоря ти за 12 - 13 годишните.

an7raks
08-22-2013, 20:44
Ок.
Между другото, снощи спах с Меган Фокс... Пълно дърво в леглото е.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:48
Ок.
Между другото, снощи спах с Меган Фокс... Пълно дърво в леглото е.

Радвам се за успеха ти.

an7raks
08-22-2013, 20:49
Радвам се за успеха ти.

Къв успех, бе, братче, тая не струва! Трябва да дойда до майнасити и да си избера някоя свежа 13-годишна.

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 20:53
Къв успех, бе, братче, тая не струва! Трябва да дойда до майнасити и да си избера някоя свежа 13-годишна.

Свежи - няма , само опитни са.

Fisherman
08-22-2013, 21:43
Аз па съм виждал 14 годишни момичета да се състезават,коя ще прави секс първа.

#douevenlift

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 21:49
Аз па съм виждал 14 годишни момичета да се състезават,коя ще прави секс първа.

#douevenlift

Сигурно вече за "живи легенди в занаята си"?!

Fisherman
08-22-2013, 21:50
Сигурно вече за "живи легенди в занаята си"?!

само се смея

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 21:53
само се смея

На кое по - точно?

nevermind...
08-22-2013, 21:55
А някой от вас срещал ли е тази аномалия? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014033_193240750842879_61808206_n.jpg

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 21:56
А някой от вас срещал ли е тази аномалия? https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014033_193240750842879_61808206_n.jpg

Тая е купена.

fenastz
08-22-2013, 22:16
Баба ми да бях попитал, същата реч щеше да изнесе. Мен пък ме дразнят "моралистите" дето само хленчат колко били зле децата в днешни дни. Еми не, всякога си е било така - като ти се доебе, значи ти се ебе това си е телесна функция, какво толкова? Не може да чакаш определена възраст, все едно да ти се досере, но да има правило, че преди 18:00 не може да се сере...

Roberto Di Matteo
08-22-2013, 22:26
Баба ми да бях попитал, същата реч щеше да изнесе. Мен пък ме дразнят "моралистите" дето само хленчат колко били зле децата в днешни дни. Еми не, всякога си е било така - като ти се доебе, значи ти се ебе това си е телесна функция, какво толкова? Не може да чакаш определена възраст, все едно да ти се досере, но да има правило, че преди 18:00 не може да се сере...

Значи за теб е нормално някакви пикли на 12 години , да тръгнат да го правят ли?!

Fisherman
08-22-2013, 23:31

Само,че точно моралистите държат тоя свят да не се разпадне,какво си искат правят само животните.

Fisherman
08-22-2013, 23:31
той сигурно е някаква прозводна на млакниве

muhatacece
08-22-2013, 23:32
Съмнявам за 11-12 годишни да мислят за такива неща, например на мен ми дойде сега кефа, на 15 ...

prince
08-23-2013, 10:16
Наговорихме се по темата , след това е чисто заяждане.

RagioL
08-23-2013, 10:47
Има цяла камара подобни теми.
Не ви ли омръзва да повтаряте като папагали?

Roberto Di Matteo
08-23-2013, 11:38
Има цяла камара подобни теми.
Не ви ли омръзва да повтаряте като папагали?

Тогава защо пишеш тук?

Stan4o123
08-23-2013, 12:15
Ми проблемът е,че малките ретардчета се опитват да пораснат по-бързо от необходимото,а другите виновни са по-големите,които много лаят против тия изцепки,но иначе когато ги видят на някое място и не само,че не реагират,ами и им съдействат,ми да - не трябва да пият преди 18 годишни и не трябва да ходят на тия псевдо-оргии ( така наречените чалготеки ),какво искаш да стане друго - те просто имитират по-големите...Аз лично не познавам някой човек,който да не се е напивал преди 18 годишна възраст,а от това идват и проблемите...самите възрастни ги учат да си пият и нямало нищо лошо в това...проблемът е многостранен - прелюдието от дете към възрастен е съкратено прекалено много.

prince
08-23-2013, 12:40
fucked up situation

Chacho
08-23-2013, 12:54
Сами сте си виновни, че гледате тия дечурлига.

slunch
08-23-2013, 20:35
Темата може да си обсъжда надълго и нашироко, но с това нищо няма да се постигне. Просто понякога важи тази формула ( ако може и така да се нарече) - аз не исках, ама той искаше и стана... Да наистина бързаме да порастем, но не всички стигат до това. На 16 години съм и съм девствена и не ме срам да го кажа. Просто има и такива тапачки, които постоянно си пеят една и съща песен, че е много яко и ако го направиш много ще ти харесва бля бля бля и накрая дори и да си дванайсет годишна го правиш, защото мислиш, че ще е много яко. Отделно да не говорим за филмите там нещата са... представени доста добре и сякаш те подлъгват да опиташ. Но който си има глава на раменете и поне мъничко мозък, не би го направил само заради това. Да може да съм старомодна, но предпочитам да имам чувства към човека и да сме заедно от една година да речем и да бих, но с първия срещнат с някоя дискотека - няма да стане

Roberto Di Matteo
08-23-2013, 20:41
Темата може да си обсъжда надълго и нашироко, но с това нищо няма да се постигне. Просто понякога важи тази формула ( ако може и така да се нарече) - аз не исках, ама той искаше и стана... Да наистина бързаме да порастем, но не всички стигат до това. На 16 години съм и съм девствена и не ме срам да го кажа. Просто има и такива тапачки, които постоянно си пеят една и съща песен, че е много яко и ако го направиш много ще ти харесва бля бля бля и накрая дори и да си дванайсет годишна го правиш, защото мислиш, че ще е много яко. Отделно да не говорим за филмите там нещата са... представени доста добре и сякаш те подлъгват да опиташ. Но който си има глава на раменете и поне мъничко мозък, не би го направил само заради това. Да може да съм старомодна, но предпочитам да имам чувства към човека и да сме заедно от една година да речем и да бих, но с първия срещнат с някоя дискотека - няма да стане

Радвам се , че има още такива , като теб!

Master_of_dark
08-24-2013, 08:52
Радвам се , че има още такива , като теб!
+1

prince
08-24-2013, 09:27

Evalarkata!

Chacho
08-24-2013, 10:12
Според Дюрекс, към 2005та в България средната възраст за първия път е 16.9 години. Проучването е на Durex.

Можем още да научим, че възрастта пада открай време, тенденцията не е нова и е съвсем нормална, особено предвид развитието на комуникациите и ускореното развитие на децата.

За последните години на световно ниво, възрастта за първия път на групата 16-20 е паднала с по-малко от 1 година спрямо групата на 21-24 годишните. От 17,2 на 16,5.

Очаквам да е над 15 години средната възраст за България в момента.

Да не говорим, че тези, които губят девствеността си със сериозен партньор са между 3 и 4 пъти повече от тези, които го правят с когото и да било.

Според вас искали да бъдат модерни и не могли да чакат, наебани са им ценностите, абе намерихте се на приказка. Ако очистим и преувеличенията в коментарите ви за манталитета им, ще си проличи, че на 15 децата правят секс масово по същите причини, по които мнозинството от вас сте го правили на 17, да речем. Щото е приятно и щото са любопитни. Модата е толкова по-слаба мотивация от хубавото усещане. И се информират по-рано от вас.

Жалката истина е, че на 13, дори и да не сте се ебали, сте били неориентирани идиотчета, които така или иначе не са имали стабилни ценности. Просто не сте знаели за секса толкова, колкото днешните деца, щото информацията продължава да става все по-достъпна. И точно както на 13 сте били като тях, но с различно поле за изява, така и на 20 ще си бъдат нормални хора, въпреки пророчествата ви.

prince
08-24-2013, 13:05
Според Дюрекс, към 2005та в България средната възраст за първия път е 16.9 години. Проучването е на Durex.

Можем още да научим, че възрастта пада открай време, тенденцията не е нова и е съвсем нормална, особено предвид развитието на комуникациите и ускореното развитие на децата.

За последните години на световно ниво, възрастта за първия път на групата 16-20 е паднала с по-малко от 1 година спрямо групата на 21-24 годишните. От 17,2 на 16,5.

Очаквам да е над 15 години средната възраст за България в момента.

Да не говорим, че тези, които губят девствеността си със сериозен партньор са между 3 и 4 пъти повече от тези, които го правят с когото и да било.

Според вас искали да бъдат модерни и не могли да чакат, наебани са им ценностите, абе намерихте се на приказка. Ако очистим и преувеличенията в коментарите ви за манталитета им, ще си проличи, че на 15 децата правят секс масово по същите причини, по които мнозинството от вас сте го правили на 17, да речем. Щото е приятно и щото са любопитни. Модата е толкова по-слаба мотивация от хубавото усещане. И се информират по-рано от вас.

Жалката истина е, че на 13, дори и да не сте се ебали, сте били неориентирани идиотчета, които така или иначе не са имали стабилни ценности. Просто не сте знаели за секса толкова, колкото днешните деца, щото информацията продължава да става все по-достъпна. И точно както на 13 сте били като тях, но с различно поле за изява, така и на 20 ще си бъдат нормални хора, въпреки пророчествата ви.

Прави си. По моето време когато съм бил на 12-13 години съм се спуквал да играя футбол, да правя простутии и някакви супер развлекателни неща. Дори не съм мислил за момичета. Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.

Vladislav Hellsing
08-24-2013, 13:07
Прави си. По моето време когато съм бил на 12-13 години съм се спуквал да играя футбол, да правя простутии и някакви супер развлекателни неща. Дори не съм мислил за момичета. Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.

ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ.
В нашия случай ще става все по-зле и по-зле :D

maldini
08-24-2013, 13:10
Тея които се оплакват къв е станал света са просто някви 20 годишни девственици ,които са комплексирани,че никой не им пуска :дд

prince
08-24-2013, 13:13
Тея които се оплакват къв е станал света са просто някви 20 годишни девственици ,които са комплексирани,че никой не им пуска :дд

Разкри ме! Девствен съм не искат да ми пускат малките кобри ... ;E

fenastz
08-24-2013, 13:28

Точно така е

Chacho
08-24-2013, 13:54
Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.

Защото мислите за момичета пречат на футбола и простотиите ли?

prince
08-24-2013, 14:01
Защото мислите за момичета пречат на футбола и простотиите ли?

Преди като малък бях тъп. Заради момиче си окачих калеврите и спрях футбола. :) Това беше една много,много голяма грешка. Тъпи кобри.

fckd
08-24-2013, 14:19
Най-много мразя, когато някоя курва каже:
Офф пълно е с курви, само ходите да се ебете, с който ви падне..
Е тва като го прочета от някоя долна курва, направо ми са стъжнява живота.

tweettyy
08-24-2013, 14:57

По-изтъркано и малоумно мнение пусни.. :Д

prince
08-24-2013, 15:30

Тоя хуй да не съм го намерил на пътя ?

s0b1esk1
08-24-2013, 17:58
деба за кво прочетох цялата тема...

ей псевдо месийчета, какво Ви пречат курветата а? нали трябва да има оборот и пикото да лети навсякъде. освен това младата плът много върви в белгия - няма да повярвате колко взима барбиона за 1 ден.
това е положението и има защо да е така. докато някои хора се възползват и адаптират към ситуацията, ти ходи да си купуваш тенисчици с деколте и фред пери хахахаха

ае пилци аз отивам да гледам мача на пулев с томсън

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 19:19
По-изтъркано и малоумно мнение пусни.. :Д

Намекваш ли ѝ нещо?!

tweettyy
08-24-2013, 19:32
направо и го казвам

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 19:33
направо и го казвам
Пораждаш съмнения.

tweettyy
08-24-2013, 19:34
а ти глупави мнения

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 19:36
а ти глупави мнения
Докажи , ако можеш.

SHPAIdURmeN
08-24-2013, 20:55
Ами нищо не може да промените, гледайте само вашите деца да не са като сегашното поколение :D

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 20:57
Ами нищо не може да промените, гледайте само вашите деца да не са като сегашното поколение :D

И то май излиза по - хубаво - да нямаш деца.

SHPAIdURmeN
08-24-2013, 21:10

ee Опита е важен :D

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 21:12
ee Опита е важен :D
Защо ти е , ако няма краен резултат от него?

SHPAIdURmeN
08-24-2013, 21:15
Защо ти е , ако няма краен резултат от него?

ей Човекo, да на теб викам робеeeрто (напомни на песента на Лейди ГАГА) :D

Аз се шегувам, е поне за опита :D

Roberto Di Matteo
08-24-2013, 21:31
ей Човекo, да на теб викам робеeeрто (напомни на песента на Лейди ГАГА) :D

Аз се шегувам, е поне за опита :D

Какво за него?! Махни я тая ГАРГА.

RagioL
08-25-2013, 07:22
Тогава защо пишеш тук?

Пак ли не захапваш логиката пещерняк?!

Roberto Di Matteo
08-25-2013, 14:39
Пак ли не захапваш логиката пещерняк?!

Аз с лайна не разговарям.

RagioL
08-25-2013, 14:49
Не е задължително да си говориш сам.

an7raks
08-25-2013, 15:27

Мхм, ти си живото доказателство!

Roberto Di Matteo
08-25-2013, 15:52
Мхм, ти си живото доказателство!
Някой да те е питал?!

an7raks
08-25-2013, 16:06
Някой да те е питал?!

Леля.

Roberto Di Matteo
08-25-2013, 17:38
Леля.

Май иска още да ѝ го вкарвам отзад.

lilqna96
08-25-2013, 23:13
Напълно споделям мнението ти. Но ще ме извиняваш за едно. Те исегашните момчета са едни..... цветя за мирисане:) Абе тва е кръговрат. Момичетата се правят за да ги харесат момчетата(а вие се заглеждате по тях налиии)! А момчетата се правят на тежкари за да забият някоя. Е кажи ми сега кои кого.....

BG whirl
08-26-2013, 01:46

Напълно споделям твоето мнение...и, да на изчезване сме. Тъжно, нали?

Roberto Di Matteo
08-26-2013, 07:15
Напълно споделям твоето мнение...и, да на изчезване сме. Тъжно, нали?

Могат да се променят нещата.

NissaN
09-11-2013, 12:47
Има и нормални момичета,но не е нормално да се порат по на 12 години ама какво да правиш курви от малки.

Tyler The Creator
09-11-2013, 13:42
Е па вас, к'во ви бърка че друсат и че се кормят ?

Roberto Di Matteo
09-11-2013, 22:23
Има и нормални момичета,но не е нормално да се порат по на 12 години ама какво да правиш курви от малки.

Остави ги - нека си "трошат главите" , щом искат!

SHPAIdURmeN
09-12-2013, 09:11
Дами и Господа, какво да Ви пожелая. Щастие и красота? Уви, това е суета. Ще Ви пожелая това без което слънцето не би изгряло на небето, това е господа Roberto Di Matteo . Защитникът на нашето €Днешено поколение$ :D

Meonesssss
09-12-2013, 09:37
Бе има и нормални .. :D
Пък к'во се заканват " ако дъщеря ми е такава ще " , ми то от възпитанието зависи, ако не сте я възпитали добре - точно такава ще бъде

anonymous895156
09-12-2013, 09:38
Така, ще пусна това си мнение и тук:

Да произнеса и аз тежката си дума.
От има-няма три хилядолетия насам дори философите твърдят, че младото поколение вече не е като предишното. Обноските му са лоши, държи се немарливо.

Платон

"Какво се случва с младите? Те не уважават възрастните, не се подчиняват на родителите, не спазват закона. Бунтуват се по улиците, подбуждани от диви идеи. Моралът им запада. Какво ще излезе от тях?"

Сократ

"Младежта обича днес лукса. Тя има лоши обноски, пренебрегва авторитетите, няма уважение към старите хора и говори тогава, когато трябва да работи. Младите вече не стават на крака, когато в стаята влезе по-възрастен човек; те бърборят в обществото, на масата си избират най-хубавото, кръстосват крак върху крак и тиранизират своите учители."

Пиер Отшелника

"Нашият свят преживява тежки времена. Днешните млади хора мислят само за себе си. Не изпитват уважение към родителите си и към възрастните въобще. Те са нетърпеливи и невъздържани. Говорят, сякаш знаят всичко, и това, което за нас е мъдрост, за тях е глупост. Колкото до девойките, те са нахални, нескромни и невъзпитани в говора, държанието и облеклото си."

Хезиод

"Не виждам надежда за бъдещето на народа ни, ако то зависи от днешната разюздана младеж, тъй като всички младежи са неописуемо безразсъдни... когато аз бях млад, ни учеха на дискретност и уважение към възрастните, но днешните младежи са невъзпитани и невъздържани."

Излиза, че за този упадък се говори от 2500 години, но очевидно цивилизацията ни продължава да съществува и да ражда велики умове. Хората по времето на Елада са критикували младите (всяко следващо поколение, всъщност това е любимата тема на възрастни и някои млади от зората на цивилизацията), че младото поколение (каква ирония -все става дума за юношите) е глупаво, държи се непристойно, няма морал, то е нискоинтелигентно, невежо, бъдещи експлоататори, не е като нас, то не може да гради държава етэ.
И питам аз - няма ли да оставите младото поколение да се развива? Кому са нужни вашите смъмряния?
Хората се променят.

Meonesssss
09-12-2013, 09:42
Днешното поколение ?
Я виж това -> http://vbox7.com/play:df81ca9b

Fisherman
09-12-2013, 10:21
Кому са нужни вашите смъмряния?

хората са достатъчно мълчаливи за много неща,са напълно да млъкнат и да гледат мизерията около тях не е нужно.човек има пълно право,да критикува младите,защото те са бъдещето,а бъдещето е на всички.

anonymous895156
09-12-2013, 13:24
хората са достатъчно мълчаливи за много неща,са напълно да млъкнат и да гледат мизерията около тях не е нужно.човек има пълно право,да критикува младите,защото те са бъдещето,а бъдещето е на всички.

Като принадлежи на всички, защо никой не започва промяната от себе си, а гледа най-беззащитните - младите? Може би, защото е слаб?

prince
09-12-2013, 18:03
Бъдещето в лукса на новите магистрали.