View Full Version : на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
istorika
08-23-2013, 08:32
Здравейте,аз съм нормално момче,но може би съм прекалено срамежлив,когато видя красиво момиче,почвам да заеквам и не мога да си кажа името,на 24 съм,а съм още девствен,мислех си да спя с компаньонка,но без любов не искам да правя секс,трябва да има химия,може ми съм старомоден,не знам,кажете ми какво да направя,а иначе съм с висше образование,завърших СУ,историк и така.Какво мислите за всичко това,дайте някакъв съвет
ами защо не си хванеш гадже стига се срамувал
Хвани си първо 2-3 "секс жрици" за по 50 - 100 кинта да се отпуснеш малко. И после няма да ти е толкова трудно да говориш с момиче.
Свържи се с рекордите на гинес.
sweetka_96
08-23-2013, 10:54
Свържи се с рекордите на гинес.
ни моа.. :lol:
Kristianc95
08-23-2013, 10:59
Може би си поставяш много високи цели. Започни да заговаряш не толкова хубави момичета. Ще ти е по-лесно. Тръгни на фитнес, смени прическата, оправи походката и бъди усмихнат. Не е нормално на 24 да се притесняваш толкова много пред момиче.
baby_baby
08-23-2013, 12:28
Стига с този срам заговори момичета няма да те изядът те няма да дойдат първи при теб
HollyGolightly
08-23-2013, 13:08
Какво точно целиш с тази тема? Да накараш някоя от форума да ти върже или просто от тъпотия през лятната ваканция се чудиш къде какви глупости да напишеш?
muhtesemfan
08-23-2013, 15:25
Ако си погледнеш аватара,ще видиш къде е проблема
lamer4e7o
08-23-2013, 15:27
Съмнява ме това да не е поредния fake…
Трудно ми е да повярвам да има човек, станал на почти 30 години и дори да не се е целувал с момиче… Независимо дали е дебел, слаб, тънък или вълнообразен, все до 24 години всеки човек си намира половинката… То станеш ли на 30 годинки кажи-речи половината ти живот е преминал, а да не си се целувал с момиче… трудно ми е да повярвам.
Lychezar
08-23-2013, 15:39
Istorik, бил съм в същото положение като твоето, но си намерих приятелка и сега даже живеем заедно, работим и се оправяме някак си. Не съм се депресирал от тази мисъл, защото не ми е стояла като приоритет.
Стереотипът на поведение в днешното поколение е, ако можем да преспим с повече момичета, да караме хубава кола, да слушаме чалга, която е висок естетически идеал и да се интересуваме коя с кой футболист спала. Ако се съмняваш в този стереотип, не би трябвало и да се притесняваш, че не си бил с жена досега. Има много сериозни момичета, дори и да не са Мис България, все пак очарователни по своему, защото всеки човек е красив, трябва само да ти допадне и най-вече - да го обичаш!
И в университета не можа да си намериш приятелка? Не си ли излизал с колеги, купони, едно, друго?
Work hard in the fitness, fuck hard in your life.
lamer4e7o
08-23-2013, 15:52
И в университета не можа да си намериш приятелка? Не си ли излизал с колеги, купони, едно, друго?
troll е, поне според мен. Аргументите ми са по-горе.
troll е, поне според мен. Аргументите ми са по-горе.
Да, споделям тезата ти. Не звучи правдоподобно в днешно време да не можеш да си намериш приятелка, да не си целувал момиче... на тия години. Все пак живеем в 21ви век, не в 18ти.
Да, споделям тезата ти. Не звучи правдоподобно в днешно време да не можеш да си намериш приятелка, да не си целувал момиче... на тия години. Все пак живеем в 21ви век, не в 18ти.
+1
Fisherman
08-23-2013, 16:04
Work hard in the fitness, fuck hard in your life.
фитнеса е за простаци,да кажеме,освен това не всички се изпедерастяваме за да ни харесат момичетата нали :)
фитнеса е за простаци,да кажеме
Като го гледаш тоя за него ли е ?
Fisherman
08-23-2013, 16:12
Виж се на снимката имаш вежди тънки,колкото приятелката ти,гола глава като,овчи поглед.
Не изисквай от другите да стават,като тебе моля,за да ги харесат.
Виж се на снимката имаш вежди тънки,колкото приятелката ти,гола глава като,овчи поглед.
Не изисквай от другите да стават,като тебе моля,за да ги харесат.
Нали знаеш , че единствено можеш да съдиш за хората по - снимките ? Друго какво ти остава? Да се скриеш в твоята пещера и да не излизаш повече от там. Тоя 24 годишния девственик мога да го взема с мен да гледа как чукам майка ти и да си дъни чекии през това време, а баща ти ще го вържа за един стол да гледа как чукам майка ти по-добре от него. Да се учи и другия път като прави деца, да направиш нещо по - стойностно, а не хейтващ неандерталец!
Здравейте,аз съм нормално момче,но може би съм прекалено срамежлив,когато видя красиво момиче,почвам да заеквам и не мога да си кажа името,на 24 съм,а съм още девствен,мислех си да спя с компаньонка,но без любов не искам да правя секс,трябва да има химия,може ми съм старомоден,не знам,кажете ми какво да направя,а иначе съм с висше образование,завърших СУ,историк и така.Какво мислите за всичко това,дайте някакъв съвет
Ако това на аватара ти си ти ,не се учудвам.
Fisherman
08-23-2013, 16:34
Нали знаеш , че единствено можеш да съдиш за хората по - снимките ? Друго какво ти остава? Да се скриеш в твоята пещера и да не излизаш повече от там. Тоя 24 годишния девственик мога да го взема с мен да гледа как чукам майка ти и да си дъни чекии през това време, а баща ти ще го вържа за един стол да гледа как чукам майка ти по-добре от него. Да се учи и другия път като прави деца, да направиш нещо по - стойностно, а не хейтващ неандерталец!
ела да чукаш майка ми, да ти завия един шут около устенцата и да си стиснете ръцете със Свети Петър.Тва не е хейт а подигравка елементарен,за разлика от тебе на мен никога не ми се е налагало да се контя и да ходя като лъснато кубе в главата,млъкни ти си овчо племе,кво си застанал да ми отваряш уста.Само като те видех и ми стана ясно,брат на буеса,братчед на никол симпсън една яма със геч сте сичките
Fisherman
08-23-2013, 16:42
ако ти фърла една плюнка ше се удавиш,вървежен
ела да чукаш майка ми, да ти завия един шут около устенцата и да си стиснете ръцете със Свети Петър.Тва не е хейт а подигравка елементарен,за разлика от тебе на мен никога не ми се е налагало да се контя и да ходя като лъснато кубе в главата,млъкни ти си овчо племе,кво си застанал да ми отваряш уста.Само като те видех и ми стана ясно,брат на буеса,братчед на никол симпсън една яма със геч сте сичките
Като гледам постоянно за тоя "буеса" говориш. Въпреки, че не ми харесва, а дори и не знам кой е, не ме и интересува. Искам да те питам за какво толкова говориш за него, тайно искаш да му лапаш малката пиша ли кво ? Или вече си му я лапал. Такива травестити,като теб са ми просто елементарни. Също така се чудя с две счупени ръце и избити зъби дали ще бъдеш толкова смел в форума, мишко? И моля те , не ме сравнявай с някакви анимационни герой. Ти си просто един клоун.
ако ти фърла една плюнка ше се удавиш,вървежен
Бих се зарадвал адски много, ако дойдеш пред мен и ме наплюеш. Преди това може да ти дам да звъннеш на бърза помощ.
Fisherman
08-23-2013, 16:50
Като гледам постоянно за тоя "буеса" говориш. Въпреки, че не ми харесва, а дори и не знам кой е, не ме и интересува. Искам да те питам за какво толкова говориш за него, тайно искаш да му лапаш малката пиша ли кво ? Или вече си му я лапал. Такива травестити,като теб са ми просто елементарни. Също така се чудя с две счупени ръце и избити зъби дали ще бъдеш толкова смел в форума, мишко? И моля те , не ме сравнявай с някакви анимационни герой. Ти си просто един клоун.
Ти говориш за травестити са,значи искат да ти подложат един кур.Буеса съм го споменавал точно 2 пъти тая година.И пак ти казвам гайдарче просто,селяк виж се на кво приличаш,ако сложиш дълга коса,щи свиркат гумаджиите прошляк,на границата си да прокървиш от яйчника.
Fisherman
08-23-2013, 16:53
Бих се зарадвал адски много, ако дойдеш пред мен и ме наплюеш. Преди това може да ти дам да звъннеш на бърза помощ.
направо звъкнаме на гробищни паркове,да ти запазат едно парцелче 10 на 10,баща ти да скове един дървен кръст и си готов лепилар
Fisherman
08-23-2013, 16:56
Ако беше отишал на казарма,щяха да ти направят халката баскетболен кош
Ти говориш за травестити са,значи искат да ти подложат един кур.Буеса съм го споменавал точно 2 пъти тая година.И пак ти казвам гайдарче просто,селяк виж се на кво приличаш,ако сложиш дълга коса,щи свиркат гумаджиите прошляк,на границата си да прокървиш от яйчника.
Измисли нещо друго, защото това като го четох ми беше толкова тъпо, че дори и се чудя защо го прочетох. Ако искаш дай си паролата да се храня от твое име, защото си ми прекалено скучен. Гайдарче, селянин ... това е присъщо за теб, не за мен. "Батенце защото в твоята София имате толкова много миграции, че не знам дори дали са останали някакви чисти Софиянци. Мама и тате нямат пари и са дошли да работят в най-голямото село в България , и ти се мислиш за гражданин."
направо звъкнаме на гробищни паркове,да ти запазат едно парцелче 10 на 10,баща ти да скове един дървен кръст и си готов лепилар
Точно, точно, ти ела пък ще го измислим. Това е най-лесното нещо.
стига си мерихте пишките бе момчета ;d
мое ти даде някой ключа от КЕНЕФА
да се храниш оттам
:О
Fisherman
08-23-2013, 17:01
Измисли нещо друго, защото това като го четох ми беше толкова тъпо, че дори и се чудя защо го прочетох. Ако искаш дай си паролата да се храня от твое име, защото си ми прекалено скучен. Гайдарче, селянин ... това е присъщо за теб, не за мен. "Батенце защото в твоята София имате толкова много миграции, че не знам дори дали са останали някакви чисти Софиянци. Мама и тате нямат пари и са дошли да работят в най-голямото село в България , и ти се мислиш за гражданин."
охо избиваме селски комплекси брао общак
охо избиваме селски комплекси брао общак
Аз ти казвам каква е истината сопол, ако си малко мъж ще си признаеш. "Всички искате да ви се казва истината , но като ви я кажем се сърдите". Аре принцесо, нека спрем да се редим, да може дебелия историк да си намери приятелка в форума.
Extazy Baby
08-23-2013, 17:04
пхахахах мнг се връзвате на глупости
стига си мерихте пишките бе момчета ;d
fight club.
Fisherman
08-23-2013, 17:07
Аз ти казвам каква е истината сопол, ако си малко мъж ще си признаеш. "Всички искате да ви се казва истината , но като ви я кажем се сърдите". Аре принцесо, нека спрем да се редим, да може дебелия историк да си намери приятелка в форума.
педал гол ,утайка ,сумалийски циганин ,намерил си с кой да говориш ,клошарски гъз принцесата си ти,сигурно си толкова изнежен че ако те пипна ше се счупиш на 3,с приятелката ти се епилирате заедно сигурно и тя ти бръсне путката
Не е много гот да се подигравате на хората...даже бих казала жалко е. Както и да е, до istorika: вече има много начини да се социализираш, така че запиши си се на няколко места(курсове, спорт), посещавай разни мероприятия, винаги ще си намериш познати стига да искаш. Ако пък и работиш - още повече, в работна среда се правят доста запознанства.
педал гол ,утайка ,сумалийски циганин ,намерил си с кой да говориш ,клошарски гъз принцесата си ти,сигурно си толкова изнежен че ако те пипна ше се счупиш на 3,с приятелката ти се епилирате заедно сигурно и тя ти бръсне путката
Мога да ти обещая единствено,че ако ви хвана двамата с майка ти , така ще ви чукам "нежно" , че и двамата да получите душевен оргазъм. После ще и напълня с мои хора устата и с "нежни" думи ще я накарам да ти се изпюе в лицето жалкар. Нали знаеш, че ако те набарам ще те направя моя любовница? Ще си моята сладка принцеса. Толкова ще ти хареса, че като ми духаш, ще те бия през лицето с хуя ми и ще ти го тропам на джуките. Да аз съм "педал" обичам да чукам гейчета като теб, така че да ме запомнят завинаги. Обещаваш ли ми , че ти ще си моята принцеса? Обещавам, че всеки ден ще ти пълня корема с 2 литра сперма, ще ти раздрусам бъбреците и сливиците, така че като идеш на в болницата да се чудят какво те е газило.
Fisherman
08-23-2013, 17:21
леле искаш да ме чукаш?хахахахахахахахаха педал майна геч гол яж сол визията ти крещи събирам семе,искам да забелвам препуциуми със зъбки
къде е намериш 2 литра сперма,освен ако не си я остържеш от гъза,когато си станал гей ташаците ти автоматично са се превърнали в стафиди
tweettyy
08-23-2013, 17:23
Ебати филмите
леле искаш да ме чукаш?хахахахахахахахаха педал майна геч гол яж сол визията ти крещи събирам семе,искам да забелвам препуциуми със зъбки
къде е намериш 2 литра сперма,освен ако не си я остържеш от гъза,когато си станал гей ташаците ти автоматично са се превърнали в стафиди
Е спокойно в теб има много хляб. ХАХАХХАХАХХАХХАХХАХА Аре лек стига с тия глупости. Приятно ми беше, че се хранихме. Време е да спрем. Мързи ме, минало ми е времето за тези глупости. peace
Ебати филмите
Луда работа. :/
Скорпионка
08-23-2013, 18:18
Луда работа. :/
Наистина е луда работа.
Fisherman
08-23-2013, 18:19
Е спокойно в теб има много хляб. ХАХАХХАХАХХАХХАХХАХА Аре лек стига с тия глупости. Приятно ми беше, че се хранихме. Време е да спрем. Мързи ме, минало ми е времето за тези глупости. peace
добре отивай да си премахваш космите
Скорпионка
08-23-2013, 18:22
Пак ли ще има спорове?
добре отивай да си премахваш космите
Утре ще е.
Rocknroll
08-23-2013, 18:30
Може би си поставяш много високи цели. Започни да заговаряш не толкова хубави момичета. Ще ти е по-лесно. Тръгни на фитнес, смени прическата, оправи походката и бъди усмихнат. Не е нормално на 24 да се притесняваш толкова много пред момиче.
+1
Просто се отпусни.Вдигни си самочувствието.
Все повече хора искат да те чукат, ще станеш доста известна курва.
Fisherman
08-23-2013, 19:01
Все повече хора искат да те чукат, ще станеш доста известна курва.
тва може би е твоята мечта клепоух педал
тва може би е твоята мечта клепоух педал
Ако беше женско можеше да ми е цел, но не и мечта.
Fisherman
08-23-2013, 19:31
Ако беше женско можеше да ми е цел, но не и мечта.
тука вече си на 7мата чашка и си се качил на черешата
По-скоро съм на 30-та страница щото ми скимна да чета в петък вечер вместо да изляза и да се напукам като кирка.
fire_magic
08-24-2013, 02:26
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/508764-Купувам-листчета-с-кечисти?p=10819082#post10819082
fire_magic
08-24-2013, 02:28
не искам да знам какво правиш с тия листчета
istorika
08-24-2013, 06:46
леле хора,от една обикновена тема направихте цирк,поне някои,иначе имаше хубави съвети,обаче нали знаете , че ако съм искал досега да съм си намерил момиче,защото в момента се занимавам с наука,отделил съм цялото си време за нея , а ако мислите че не съм бил с жена , защото съм задръстен,това не е вярно,просто така съм си избрал,търся идеалната,освен това познавам доста красиви момичета,които ме уважават
lamer4e7o
08-24-2013, 08:05
Ами след като не искаш да си с жена, защото „така си си избрал“, то защо тогава пусна тази малоумна тема?
И продължавам да твърдя, че си troll. Няма как да си на 24 години и в тия времена да не си се целувал поне веднъж с някоя булка (момиче). Просто няма как… А това за „идеалната“ беше голям виц. Няма идеални хора. :)
Fisherman
08-24-2013, 09:08
Ами след като не искаш да си с жена, защото „така си си избрал“, то защо тогава пусна тази малоумна тема?
И продължавам да твърдя, че си troll. Няма как да си на 24 години и в тия времена да не си се целувал поне веднъж с някоя булка (момиче). Просто няма как… А това за „идеалната“ беше голям виц. Няма идеални хора. :)
ти какво разбираш от жени се чуда
tweettyy
08-24-2013, 09:17
ти какво разбираш от жени се чуда
Кво ги храни всичките. 8-)
Кво ги храни всичките. 8-)
Sled malko idva nai - golemiq my koshmar
lamer4e7o
08-24-2013, 09:55
Може да не разбирам много от жени, но все пак всеки има право на мнение, уважаеми Fisherman. :)
istorika
08-24-2013, 12:08
всъщност пуснах темата ей така да видя колко хора ще ми дадат " съвет " по този въпрос,но явно не е мястото,и да целувал съм се с момиче,но без език,тя ме целуна,но не го броя , защото беше просто така,без чувства
всъщност пуснах темата ей така да видя колко хора ще ми дадат " съвет " по този въпрос,но явно не е мястото,и да целувал съм се с момиче,но без език,тя ме целуна,но не го броя , защото беше просто така,без чувства
Налазвай ги яко. На 24 години си? Какво още чакаш? Ти пак си учи ама излез и си намери жена.
istorika
08-24-2013, 17:39
така и ще направя
Приятелю ако на аватара си ти ще ти дам един съвет. Започни да се обличаш подобаващо за възрастта си, направи една прическа и сложи едни лещи, последното може да се замени с хубави очила разбира се. Определено първото впечатление е от външният вид трябва да го знаеш. Колкото и интелигентен да си, ако не гледат на теб с добро око никое момиче няма да пожелае да разбере колко ти сече акъла. Мъжете поне от към обличане сме лесни, един панталон/дънки с риза и хубави обувки и си 6.
Успех с намирането на момиче, сигурен съм че ще успееш, но недей да пропиляваш младите си години в чакане на съвършената.
Тренирай здраво, никоя няма да ти се влюби в характера от пръв поглед!
xXxAngerfisTxXx
08-24-2013, 18:49
начи... ся слушай ! купуваш си мега якото бмв E46 поне, КУПЕ !!! надуваш тва http://vbox7.com/play:8f72aed3c7 обличаш хубави дрешки, намираш някоя, викаш ко стаа е да та закарам някъде ? а тя като види ангелските очи на ба'aреца и димака ще се качи веднага... таа такоа... газ маз и я караш до тях... и питаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходи ли ти се утре на кафе или когато можеш ? тя ако е яка п^^ка ще каже да, и действаш, ако каже не е ебати забилия мъж лек...
trabi_bs
08-24-2013, 18:55
начи... ся слушай ! купуваш си мега якото бмв E46 поне, КУПЕ !!! надуваш тва http://vbox7.com/play:8f72aed3c7 обличаш хубави дрешки, намираш някоя, викаш ко стаа е да та закарам някъде ? а тя като види ангелските очи на ба'aреца и димака ще се качи веднага... таа такоа... газ маз и я караш до тях... и питаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходи ли ти се утре на кафе или когато можеш ? тя ако е яка п^^ка ще каже да, и действаш, ако каже не е ебати забилия мъж лек...
brata :cool:
Ако ти си на аватара ... ето го проблема .
Почни да тренираш, обличай се по- добре, намери си нови приятели, излизай вечер и ходи по дискотеки и така :)
lamer4e7o
08-24-2013, 20:22
Защо всички казвате „почни да тренираш“? Защо е нужно всички мъже да имат мускулесто тяло и т.н.? Аз като нямам мускули, комплекси ли трябва да избивам? Странно мислене имате 15-17 годишните момиченца в днешно време. ;]
evilgirl95
08-24-2013, 21:42
Защо всички казвате „почни да тренираш“? Защо е нужно всички мъже да имат мускулесто тяло и т.н.? Аз като нямам мускули, комплекси ли трябва да избивам? Странно мислене имате 15-17 годишните момиченца в днешно време. ;]
Не е нужно да има мускули, но от снимката ярко си личи, че той има наднормено тегло. Това не е здравословно за него, а и не вярвам да е привлекателно за някой! Нужно му е да отслабне, никой не говори за мускули, но все пак мускулестите са по-привлекателни и ти го знаеш :)
До автора: Отдай се малко на социалния си живот, време ти е! Както казаха другите- потренирай (ако това на снимката си ти) .. за да придобиеш малко повече самочувствие и увереност, да се чувстваш добре в кожата си.. смени стила.. излизай често.. и момичетата ще завалят :) УСПЕХИ с момичетата и в областта на науката :)
betudontbet
08-24-2013, 21:57
brata :cool:
много крива преса
FireFly0
08-25-2013, 00:47
Всичко е възможно
Аз съм на 22 и не съм се целувал и на сън :\
lamer4e7o
08-25-2013, 07:30
Лоша работа. Излезте и вижте малко свят. Не става така…
Fakecock
08-25-2013, 08:20
присъединявам се към 20+ девствените :D
Потресаваща статистика, потребителите от раздел секс, не правят секс.
nansi_00
08-25-2013, 13:30
О.О ТФА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА , КАК НЕ СИ ПРАЙЛ СЕКС
Да се чуди човек на какво се дължи а!
Fisherman
08-25-2013, 14:06
Потресаваща статистика, потребителите от раздел секс, не правят секс.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSxPlzm3auUxFZNHala1d3hc-S3bSZFfVABmsgYxuSU1leBgVHTxQ
Скивай фишър вече имаш съмишленици. :D
Lewskarche
08-25-2013, 14:29
Грозен си , дебел си доколкото виждам на снимката (ако си ти) , така че фитнес да се оправиш малко и 1-2 курви да те отворят в секса малко да ти се дигне самочувствието.
Smrazqvashta
08-25-2013, 14:33
Посети психолог.
Между временно при психолога:
-Ще ти дам визитките на много добри фитнес инструктори и пластични хирурзи.
Посети психолог.
Не ме съди че обичам черния хумор, все пак съм негър!
Smrazqvashta
08-25-2013, 14:43
Между временно при психолога:
-Ще ти дам визитките на много добри фитнес инструктори и пластични хирурзи.
Не ме съди че обичам черния хумор, все пак съм негър!
:D :D :D
Да, само че при автора проблема не е само естетически, а и психологически. Аз имам приятел, който е 100килограма, 180висок и въобще не е поддържан мъж, но е умен и заблудените малки лигли му чуруликат на онази работа. При този момък нещата са доста по-сериозни. ;)
Да доста от проблемите на хората са предимно на психическа основа.
Лоша работа. Излезте и вижте малко свят. Не става така…
Къде пише че не може ? Що да не става , къде е проблема в това , обясни ми моля те ?
:D :D :D
Да, само че при автора проблема не е само естетически, а и психологически. Аз имам приятел, който е 100килограма, 180висок и въобще не е поддържан мъж, но е умен и заблудените малки лигли му чуруликат на онази работа. При този момък нещата са доста по-сериозни. ;)
А аз съм с леко завишено его, как мислиш трябва ли да ходя на психолог? :D
Грозен си , дебел си доколкото виждам на снимката (ако си ти)
доста жалко изказване...
доста жалко изказване...
жалко е да, ама е истина :D
в днешно време, ако се обличаш от Mania (дрехи втора употреба) и си дебел - не знам коя ще ти върже.. освен, ако не е много пияна и грозна :D
Вие момичетата сте много интересни като толкова казвате, че нямало значение външния вид- вие бихте ли дали дори само да ви заговори момчето от аватара му :D
Примерно на мене, като ми лафи някво грозно момиче или си права гавра или и казвам да изчезва, щот ме нервира и я храня :D
в днешно време, ако се обличаш от Mania (дрехи втора употреба) и си дебел - не знам коя ще ти върже.. освен, ако не е много пияна и грозна :D
Вие момичетата сте много интересни като толкова казвате, че нямало значение външния вид- вие бихте ли дали дори само да ви заговори момчето от аватара му :D
Примерно на мене, като ми лафи някво грозно момиче или си права гавра или и казвам да изчезва, щот ме нервира и я храня :D
бах та в тъпака
бах та в тъпака
Еми вие балъците, като сте на принципа коя върже важно е да има дупка да я ръгам - кво да те праа, аз не излизам с бизони :D
Оставаше и да нямам изисквания за момичетата.. като посещавам фитнеса повече от 2 години, посещавам козметик и такива булшити, така де с една дума грижа се за себе си, пхаха :D
ясно, с една дума си сопол
не се обяснявай
ясно, с една дума си сопол
не се обяснявай
знаеш ли, колко много ме интересува мнението на някъв пропадняк в интернет ;) - такива мишоци като теб ми лазят в краката :D
само ще кажа едно нещо от Zyzz: Haters gonna hate - Let the haters be your motivators :)
Еми вие балъците, като сте на принципа коя върже важно е да има дупка да я ръгам - кво да те праа, аз не излизам с бизони :D
Оставаше и да нямам изисквания за момичетата.. като посещавам фитнеса повече от 2 години, посещавам козметик и такива булшити, така де с една дума грижа се за себе си, пхаха :D
Ние балъците сме на принципа, че всеки заслужава уважение, ама ако дойдеш да ми се правиш на остроумен на живо с удоволствие ще ти кажа да изчезнеш ;)
Canis_Dirus
08-25-2013, 19:53
plot twist
авторът е гей и се е целувал и го е правил с много момчета
Tonique , доста повърхностно гледаш на нещата ,типично за блъскач от фитнеса . Какво ти пречи да се държиш нормално с някой независимо дали е красив или грозен.
Ние балъците сме на принципа, че всеки заслужава уважение, ама ако дойдеш да ми се правиш на остроумен на живо с удоволствие ще ти кажа да изчезнеш ;)
ама нали се сещаш, че няма да те заговоря не ме привличат такъв тип момичета, който си слагат такива призраци за аватари представям си те :D а пък дори и да го направя няма да можеш да устоиш на външността ми и ще си глътнеш граматиката, пхаха :D :D
Tonique , доста повърхностно гледаш на нещата ,типично за блъскач от фитнеса . Какво ти пречи да се държиш нормално с някой независимо дали е красив или грозен.
Еми всеки човек е различен, според мен е по-добре малко да се ограничи от мързелуването и яденето по цял ден и да отиде да потренира малко и да отслабне.. или пък да се напива през вечер и да си реди линиите в кенефите, защото повечето на мойта възраст тва правят - за да се чувстват готини ;)
Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.
Canis_Dirus
08-25-2013, 20:46
Не ме разбра . Просто е тъпо така да се изтъкваш с това ,че тренираш и едва ли не тея които не спортуват са нисши същества и подчовеци.
Понеделник - гърди. Вторник - рамо.
Курви и културизъм само!
Четвъртък - ръцете, петък - краката.
Който не тренира да му яде главатаа!
И ти не ме разбираш ;dd имам и приятели, който не са фитнес маниаци - ако мислиш, че не уважавам хората, който не тренират :D
но просто ме нервира като ме заговарят или гледат грозни и дебели момичета, бляяяк :D
или са ще ми кажете да не се подигравам на тъпаците и грозните хора и повече няма да влизам в тоя форум :D:D:D
знаеш ли, колко много ме интересува мнението на някъв пропадняк в интернет ;) - такива мишоци като теб ми лазят в краката :D
само ще кажа едно нещо от Zyzz: Haters gonna hate - Let the haters be your motivators :)
АМА КВО МИ ОТГОВАРЯШ КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МИ БЕ
тъп ли си къв си
краката освен да ти ги счупя, друга роля не играят в тоо филм
АМА КВО МИ ОТГОВАРЯШ КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МИ БЕ
тъп ли си къв си
краката освен да ти ги счупя, друга роля не играят в тоо филм
е такива много ме нервират само хейтват, виждаш ги на живо и се сдухват отвсякъде и се правят, че нищо не са лафили зад гърба ти или по интернет - викат не бе брат и се държат като пе*али ;)
тва, че не ти връзват пи*ките, не е нужно да си го изкарваш в форума - или по-точно на мен
- ти имаш сигурно някаква фобия от хората който си поддържат тялото, защото си някакъв слабак или некъв дебел тип ;)
ще минавам покрай теб с високо вдигната глава и ти ще гледаш в земята и ще се съжаляваш :D
ще минаваш покрай мен и изобщо няма да те забелязвам
ич не ми пука как ше си държиш празната глава
калъф
ама нали се сещаш, че няма да те заговоря не ме привличат такъв тип момичета, който си слагат такива призраци за аватари представям си те :D а пък дори и да го направя няма да можеш да устоиш на външността ми и ще си глътнеш граматиката, пхаха :D :D
Дам сега разбирам. Интелектуално изоставаш, щях да кажа че е от възрастта, но ако си на 17 значи вече е почти късно да намериш късчета мозък из главата си. Не е нужно да си гений за да видиш че не съм от женски пол, също така не е нужно да имаш висше образование за да разпознаеш аватара ми. Призрака дето му викаш с косата си има малко по специфично име ;) А относно това как ще си глътна граматиката като те видя - много ми се ще да го видя, но не мисля че имаш необходимият интелектуален заряд за да ми докараш каквото и да било по-различно от усмивка.
Хайде сега лягай да спиш и сънувай колко си готин и вървежен и как режеш грозотиите по улиците, поне в сънищата си човек може да бъде всякакъв.
ще минаваш покрай мен и изобщо няма да те забелязвам
ич не ми пука как ше си държиш празната глава
калъф
само така лафиш, ама друго правиш :D
Дам сега разбирам. Интелектуално изоставаш, щях да кажа че е от възрастта, но ако си на 17 значи вече е почти късно да намериш късчета мозък из главата си. Не е нужно да си гений за да видиш че не съм от женски пол, също така не е нужно да имаш висше образование за да разпознаеш аватара ми. Призрака дето му викаш с косата си има малко по специфично име ;) А относно това как ще си глътна граматиката като те видя - много ми се ще да го видя, но не мисля че имаш необходимият интелектуален заряд за да ми докараш каквото и да било по-различно от усмивка.
Хайде сега лягай да спиш и сънувай колко си готин и вървежен и как режеш грозотиите по улиците, поне в сънищата си човек може да бъде всякакъв.
еми лафиш ми че, ако съм бил дошъл щял си да ми кажеш с удоволствие да изчезна да не съм пе*ал като тебе - мое да легнеш да си го сънуваш само - и ти кво мислиш, че ще изчезна само, защото така си ми казал - бих се сдухал само, ако е някой 2 пъти по-огромен от мен :D
еми гледам 29 годишен в тийнфорум кофти е това депресията :D ако беше на моите години щеше да ти покажа, как ще си глътнеш граматиката с 2 шамара не съм казвал, че ще ти показвам колко голямо ми е интелектуалното състояние ;)
доволен съм от тази вечер прибавих няколко хейтъра към списъка си, ще продължавам да го правя до края на живота си - и ще мога да легна да спя спокойно :)
Mladenoff
08-25-2013, 21:58
Няма да ти коментирам мисленето и изказванията, щото не знам толкова гнусни думи, за да ги опиша, обаче едно ще те помоля - МАРШ от залата и повече не стъпвай там. Заради такива имбецили (май така ще е най-правилно да се изразя), ме е срам да казвам на хората, че ходя на фитнес, защото ме приравняват в тази прослойка на обществото, на която ти си цар.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: v
Няма да ти коментирам мисленето и изказванията, щото не знам толкова гнусни думи, за да ги опиша, обаче едно ще те помоля - МАРШ от залата и повече не стъпвай там. Заради такива имбецили (май така ще е най-правилно да се изразя), ме е срам да казвам на хората, че ходя на фитнес, защото ме приравняват в тази прослойка на обществото, на която ти си цар.
Брат, не мисля да променям себе си само заради мисленото на другите хора ;)
пък кво ти ще ми кажеш, че те радват дебеланите ли? ;d
само така лафиш, ама друго правиш :D
еми лафиш ми че, ако съм бил дошъл щял си да ми кажеш с удоволствие да изчезна да не съм пе*ал като тебе - мое да легнеш да си го сънуваш само - и ти кво мислиш, че ще изчезна само, защото така си ми казал - бих се сдухал само, ако е някой 2 пъти по-огромен от мен :D
еми гледам 29 годишен в тийнфорум кофти е това депресията :D ако беше на моите години щеше да ти покажа, как ще си глътнеш граматиката с 2 шамара не съм казвал, че ще ти показвам колко голямо ми е интелектуалното състояние ;)
доволен съм от тази вечер прибавих няколко хейтъра към списъка си, ще продължавам да го правя до края на живота си - и ще мога да легна да спя спокойно :)
Благодаря, че затвърди тезата ми. Виждам ти подписа, виждам че те сдухва това да седи пред теб някой 100кг, а не някой много по-интелигентен от теб. Виждам ти коментарите и мисленето, спокойно мога да заключа, че мислиш като 13г, а не като почти пълнолетен човек. Ако наистина си на 17, много жалко.
Gang Starr
08-25-2013, 22:08
Има ли смисъл да коментирам в тази тема
Брат, не мисля да променям себе си само заради мисленото на другите хора ;)
пък кво ти ще ми кажеш, че те радват дебеланите ли? ;d
Захапаха те заради изказването ти, а не заради мнението ти.
И аз не бих погледнал някоя на моите килограми, че какво остава и отгоре да има. Тъпо е обаче да се държиш като лайно с някой само 'щото не те кефи. Т'ва е. Мисли си ги за мързеливи лоени топки щом искаш - през оная работа им е на хората. Само не виждам от какъв зор ти е да ги храниш и унижаваш.
Слабите хора често така изразяват "превъзходството" си над другите. Разбира се този случай вероятно е просто неосъзнато хлапе.
Слабите хора често така изразяват "превъзходството" си над другите. Разбира се този случай вероятно е просто неосъзнато хлапе.
Нз не мисля ;д Като си още в даскало всякакви хора има - може на такава компания да е попаднал пичът, в която е нормално да сипваш на поразия. И такива познати съм имал.
Все тая, де. Ще се освести като завърши
Благодаря, че затвърди тезата ми. Виждам ти подписа, виждам че те сдухва това да седи пред теб някой 100кг, а не някой много по-интелигентен от теб. Виждам ти коментарите и мисленето, спокойно мога да заключа, че мислиш като 13г, а не като почти пълнолетен човек. Ако наистина си на 17, много жалко.
Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхах :D еми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг. - а не някъв като от клипа на кажи честно - бях го виждал един път пред The Mall с някво момиче, пфф огромен е смазва от респект :D
Захапаха те заради изказването ти, а не заради мнението ти.
И аз не бих погледнал някоя на моите килограми, че какво остава и отгоре да има. Тъпо е обаче да се държиш като лайно с някой само 'щото не те кефи. Т'ва е. Мисли си ги за мързеливи лоени топки щом искаш - през оная работа им е на хората. Само не виждам от какъв зор ти е да ги храниш и унижаваш.
Доставя ми удоволствие и смях на околните :) все едно само аз го правя, та така се държите с мене :D
Нз не мисля ;д Като си още в даскало всякакви хора има - може на такава компания да е попаднал пичът, в която е нормално да сипваш на поразия. И такива познати съм имал.
Все тая, де. Ще се освести като завърши
А дано, ама надали :D :D :D
Mladenoff
08-25-2013, 22:23
А дано, ама надали :D :D :D
Ааа, спокойно, всеки си намира майстора рано или късно :)
Еми, аз не се смятам за Айнщайн или Нютон, пхах еми мн ясно кво мое да ми направи някой с зубърски очила 50кг.
Поздравявам те за това ти мислене. Доста добре разсъждаваш върху живота. Сигурно имаш стабилни планове за бъдещето си.
Но след като вече си станал самостоятелен и финансово независим човек, искам само да те предупредя, че чийзбургера го обичам без кисели краставички :)
дано некой път тъй докато си правиш гавра с някое грозно момиче да те дочуе брат й, примерно, да ти се изплюе в лицето и след тва и да си събираш зъбите от земята
и да е със "зубърски очила", щото съм абсолютно убеден, че който и да те погледне накриво ше обърнеш поглед настрани, па ако ти каже и кафенце ше изтичаш да купиш
льохман
Ааа, спокойно, всеки си намира майстора рано или късно :)
Поздравявам те за това ти мислене. Доста добре разсъждаваш върху живота. Сигурно имаш стабилни планове за бъдещето си.
Но след като вече си станал самостоятелен и финансово независим човек, искам само да те предупредя, че чийзбургера го обичам без кисели краставички :)
Ще ми ядеш к*ра с сметана за закуска ;) имам план намирам си богата жена и съм уреден :D
пък и кво се едно за пръв път ще се бия, че ми лафиш - всеки си намира майстора :D
дано некой път тъй докато си правиш гавра с някое грозно момиче да те дочуе брат й, примерно, да ти се изплюе в лицето и след тва и да си събираш зъбите от земята
и да е със "зубърски очила", щото съм абсолютно убеден, че който и да те погледне накриво ше обърнеш поглед настрани, па ако ти каже и кафенце ше изтичаш да купиш
льохман
нЕма, аз проучвам жертвите си :D :D и случайно, след няколко дни после ще гледа се*с клипчета в нета на сестра си и мое после да си събира неговите зъби, ако се прай на тежък :D
Ще ми ядеш к*ра с сметана за закуска ;) имам план намирам си богата жена и съм уреден :D
пък и кво се едно за пръв път ще се бия, че ми лафиш - всеки си намира майстора :D
нЕма, аз проучвам жертвите си :D :D и случайно, след няколко дни после ще гледа се*с клипчета в нета на сестра си и мое после да си събира неговите зъби, ако се прай на тежък :D
http://www.youtube.com/watch?v=-cVp_ow2KTA - HATERS EVERYWHERE I DON`T REALLY CARE !!
lilqna96
08-25-2013, 22:53
Ама ти сериозно ли????
Mladenoff
08-25-2013, 22:56
http://store.picbg.net/pubpic/BC/E0/e9de4be88ea3bce0.jpg
Ама ти сериозно ли????
не е момичето ми, кво искаш да си правя гавра с тебе ли, че ми се включваш в темата? :D
Радвайте се на пика и попивайте от гаврите на Zyzz :D
http://i40.tinypic.com/34ra8a8.jpg
фитнеса е за простаци,да кажеме,освен това не всички се изпедерастяваме за да ни харесат момичетата нали :)
Желязна логика,браво!
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХХАХ АХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА.И винявай,не се сдържах.
Lincheto
08-26-2013, 09:35
Всъщност момчето не е фейк. Това че вие започвате да правите секс на 12 години, не означава, че няма хора, които дори не са целували друго човешко същество освен майка си.. и са над 20. Да. Ненормалният не е той, ненормални са вашите разбирания и представи. Ще се изненадате колко хора има като него.
П.П: Не съм чела темата след първа страница.
Canis_Dirus
08-26-2013, 10:18
tonique е новият форумен покемон :D
Подмокрям се докато му чета постовете.
Lewskarche
08-26-2013, 10:55
Който не тренира да пукне. Как искате да сте добре изглеждащи , да хващате окото , да имате успех с момичетата или с хората изобщо като сте някакъв необикновен човек(я по-дебел , я по-грозен и такива ) , като по цял ден нищо не правите , само седите и говорите. Нищо не става отсамосебе си и от говорене. Говорете си колкото искате , солете ме , обиждайте ме , но колкото и да съм груб това е истината и много добре го знаете или не го знаете , което говори лошо за вас.
Fisherman
08-26-2013, 11:34
Който не тренира да пукне. Как искате да сте добре изглеждащи , да хващате окото , да имате успех с момичетата или с хората изобщо като сте някакъв необикновен човек(я по-дебел , я по-грозен и такива ) , като по цял ден нищо не правите , само седите и говорите. Нищо не става отсамосебе си и от говорене. Говорете си колкото искате , солете ме , обиждайте ме , но колкото и да съм груб това е истината и много добре го знаете или не го знаете , което говори лошо за вас.
да пукнат тия,които тренират само и единствено за да ги зебелжат,курви за внимание,никога не ми се е налагало да тренирам за да си фащам гадже,айде и един между краката
tonique е новият форумен покемон :D
Не, аз съм новия Zyzz, пхах :D
Подмокрям се докато му чета постовете.
И на тебе нещо не ти се получава да ме натъжиш :( :D
ще спасиме м*йка ти от публичния дом :D :D :D
ПОДКРЕПЯМ с главни букви ;d макар, че само ако разчиташ на едното тяло трудно ще си успешен с к*рвите - това е просто един огромен + към всичко останало :)
ADMIRALKA14
08-26-2013, 11:52
Ако това на аватара ти си ти ,не се учудвам.
Ако това на аватара си ти, извини ме, докато си свалям дрехите ;ддддддддддд
Ако това на аватара си ти, извини ме, докато си свалям дрехите ;ддддддддддд
Пак ли ми изневеряваш? :/
istorika
08-26-2013, 12:04
хаха,ей хора гледам че от една обикновена тема стана нещо невиждано-първо това на снимката съм аз преди 6 години,не съм си сложил нова снимка,защото не смятам че има нужда,за хората които писаха че съм гей,съжалявам-не съм,падам си само по момичета и още нещо не виждам смисъл от това да ходя на фитнес,защото на мен ми е много по-важно да си защитя дипломната работа ( магистърска теза ) по история на кръстоносните походи,за хората които не знаят какво е това има Уикипедия,благодаря за вниманието
ADMIRALKA14
08-26-2013, 12:08
Пак ли ми изневеряваш? :/
Аз,аз,аз... Не е това, което си мислиш. Наистина!
PS: Да си чакам ли издръжката другия месец? :oops:
хаха,ей хора гледам че от една обикновена тема стана нещо невиждано-първо това на снимката съм аз преди 6 години,не съм си сложил нова снимка,защото не смятам че има нужда,за хората които писаха че съм гей,съжалявам-не съм,падам си само по момичета и още нещо не виждам смисъл от това да ходя на фитнес,защото на мен ми е много по-важно да си защитя дипломната работа ( магистърска теза ) по история на кръстоносните походи,за хората които не знаят какво е това има Уикипедия,благодаря за вниманието
еми то 6 години - 6 минути няма разлика !! пък и щом не си се целувал с момиче откъде знаеш, че не си гей :D :D
Ок, тогава като си вземеш дипломната теза мисли, как с кръстоносните походи ще вкарваш момичета в леглото си, пхах
istorika
08-26-2013, 12:24
смешко,когато напишеш 60 стр за Първия кръстоносен поход ми се обади , но знаеш ли кога ще стане това-никога,защото съм забелязал че хората които тренират много не могат едно есе по философия да напишат,така че трай си
смешко,когато напишеш 60 стр за Първия кръстоносен поход ми се обади , но знаеш ли кога ще стане това-никога,защото съм забелязал че хората които тренират много не могат едно есе по философия да напишат,така че трай си
Завиждай дебеланчо :D :D :D ще гледаш ние напомпаните как ни се кефат пи*ките, а ти ще оставаш с пръст в уста - чудя се какво ли ми доставя удоволствието да храна, толко :D
istorika
08-26-2013, 12:34
хахаха,при моя ръст от 190 см въобще не смятам че съм дебел,ти колко си 160 ли,хаха
ADMIRALKA14
08-26-2013, 12:39
Моля да бъде взето предвид, че мъдрости ми идват по-рядко от Халеевата комета.
1. Nobody cares, че си писал 60стр. за кръстоносните походи.
2. Няма оправдание за немарливостта, неподдържането и т.н., ако си достатъчно дисциплиниран в това да разпределяш времето си ще имаш време за всичко.
3. Нямаш си на представа колко хора занимаващи се със сериозни професии, включително и в областта на науката, срещам във фитнеса.
4. Ще е много жалко да си трол, защото следващите ми "умни" мисли се очакват след 76-80 години. :D
nevermind...
08-26-2013, 12:40
tonique, ти не си ли скубеше веждите? :lol:
хахаха,при моя ръст от 190 см въобще не смятам че съм дебел,ти колко си 160 ли,хаха
Нем, 1,73см. съм - нормален ръст имам, но като ти гледам снимката на профила си фиданка споко :D
пък ти си на 24г. пък още не си барал момиче, пхаха
примерно, аз много пъти съм отивал на тренировка, вместо да си подобря оценките в даскало - но това е друг въпрос дори да отделяш в седмицата по 3-4 пъти да ходиш в залата и ядеш здравословно ще имаш резултати :)
но принципно, бих ти казал да си промениш гардероба, ако все още ходиш с такива дрехи - имат голямо значение за социалния статус: вземи си 2-3 хубави костюма, 4-5 ризи и 2 чифта обувки (аз бих ходил с такива работи, но просто да съм облечен в такива дрехи на 17г. ще изглежда смешно, според мен) - дънки и тениски също си вземи ;)
като гледам нямаш излишни финанси нали си, историк :D но, ако имаш също така може да си вземеш някакво BMW 2010г. да видиш как ще ти завалят офертите от момичета :D
2. Няма оправдание за немарливостта, неподдържането и т.н., ако си достатъчно дисциплиниран в това да разпределяш времето си ще имаш време за всичко.
3. Нямаш си на представа колко хора занимаващи се със сериозни професии, включително и в областта на науката, срещам във фитнеса.
4. Ще е много жалко да си трол, защото следващите ми "умни" мисли се очакват след 76-80 години. :D
можеш да се поклониш на момичето и да кажеш Благодаря, пхаха :D :D
tonique, ти не си ли скубеше веждите? :lol:
Да, и какво? не искам да прогресирам като Реджеп Иведик ;d
black pearl
08-26-2013, 13:06
Някои хора тук имате супер повърхностно мислене. И ако може някой да ми обясни какво имате в предвид под дебело момиче? Защото именно заради такива изказвания много момичета се вманиачават в това да впечатлят хора като вас и си докарват какви ли не здравословни проблеми. Не казвам , че е лошо да се спортуваш и да се храниш здравословно, лично аз се опитвам да поддържам този начин на живот, но това че някой няма перфектно тяло , не и причина да се държите с него като по - низш от вас.
С този начин на мислене до никъде няма да го докараш tonique. Ако ще да си като излязъл от списание , след като видях много от твоите коментари не мисля , че ще има момиче , което да се задържи дълго при теб, с колкото и хубаво тяло да си ;)
ама тая мисловна полюция от умните ти мисли ли беше
ADMIRALKA14
08-26-2013, 13:20
ама тая мисловна полюция от умните ти мисли ли беше
Е па да. Всеки с възможностите си. ;д
nevermind...
08-26-2013, 13:24
но това че някой няма перфектно тяло , не и причина да се държите с него като по - низш от вас.
Но ако някой има перфектно тяло, но е малоумен си в пълното право да се държиш с него като по-низш. Иначе съм сигурен, че момичетата, които си падат по tonique са интелигентни, красиви, с перфектни тела, естествени и не-кифли. :D
istorika
08-26-2013, 13:29
хахаха
istorika
08-26-2013, 13:37
От това което прочетох до тук разбирам че темата трябва да се изтрие
klimatronik
08-26-2013, 13:39
пффф, това дали имаш хубаво тяло въобще не е гаранция,че ще си намериш някоя. всичко е ин дъ брейн
Mladenoff
08-26-2013, 13:46
хаха, тоя пичага tonique накращ ще излезе някво pussy...ей сега се върнах от София, язък, че не го извиках да се погаври с мен :(
И на тебе нещо не ти се получава да ме натъжиш :( :D
ще спасиме м*йка ти от публичния дом :D :D :D
Пикльо, майки ще обсъждаш с дебилчетата, с които се събираш! Обзалагам се, че освен очевидното, че IQ-то ти е по-ниско от хлебарките, с които съжителствате из панелните блокове, и на външен вид не си нищо особено.
autumn666
08-26-2013, 13:56
Пикльо, майки ще обсъждаш с дебилчетата, с които се събираш! Обзалагам се, че освен очевидното, че IQ-то ти е по-ниско от хлебарките, с които съжителствате из панелните блокове, и на външен вид не си нищо особено.
++++
istorika
08-26-2013, 13:57
не се нервирай на глупостите на някои индивиди
Адмирации!
Не ги слушай какво ти говорят, ти много добре си се ориентирал. Те ще си останат комплексари с учебници, а след теб ще тичат женските. Много ясно, че никоя няма да хареса някакъв си там мухльо без плочки и уникално оформени бицепси. И аз не разбирам как може да не тренират по цял ден (или поне по половин, хайде) и да не се интересуват най-вече от външния си вид. Бахти хората... Учене, четене, учене, ми т'ва живот ли е?! Направо съм отвратена!
май и ти искаш малко да ти сипя :D
Добрем все някое момиче от форума е ходило тая година на плаж или на море - ще ми кажете, че повече се заглеждате в момчетата който четат книги и си бъркат в носа (точно такъв видях, докато обядвахме с фр-та в някво заведение и до нас имаше басейн на хотела) :D или примерно някой с тяло като на Лазар Ангелов направо само в него ще гледате или по-зле ще почнете да тичате след него, нали?
От това което прочетох до тук разбирам че темата трябва да се изтрие
леле брат недей си сменя аватара, че момичетата ще вземат да се влюбят в тебе :D :D :D
пффф, това дали имаш хубаво тяло въобще не е гаранция,че ще си намериш някоя. всичко е ин дъ брейн
+1 казах го по-рано и аз - това е просто един огромен + към всичко останало :)
хаха, тоя пичага tonique накращ ще излезе някво pussy...ей сега се върнах от София, язък, че не го извиках да се погаври с мен :(
Ще кажа само едно: щом нямаш врагове/хейтъри в живота си, значи нищо не си постигнал ;)
Недей така, миличка - много агресивно момиче ще излезеш, а пък аз не си падам по такива, пхаха :D
не се нервирай на глупостите на някои индивиди
Ще те помоля само да ги сваляш на ЛС - ще всички ще почнат да се учат от "istorika" baby :D :D
иначе отговаряш на всеки поотделно
да не би някой да си помисли, че не можеш да СИПВАШ яко
пп: деба и постижението, да те псуват у форум :Д
Виж ся, дришльото/tonique/много мрази фитнеса. Ама като ти казвам много, имам предвид зверски много. Мрази го, обаче ходи, за да е селския 'убавец. И сега, като вижда как на някои не им пука и правят, каквото си искат - ядат, дебелеят, наливат се с бира, нашия човек го е яд, че не може и той така и си избива комплексите върху тях. Трябва да си много тъпо и ограничено същество, за да не можеш един нормален разговор да проведеш, независимо от външността на отсрещния.
nevermind...
08-26-2013, 14:26
+1 казах го по-рано и аз - това е просто един огромен + към всичко останало :)
Защо аз през целия си живот не съм срещал някой, който прекарва по 5 часа на ден във фитнеса и не е пълен кретен и human trash?
ADMIRALKA14
08-26-2013, 14:38
Вие от едната крайност в другата. Видите ли има едни свръхестествени създания, които комбинират ученето с 2-3 пъти седмично ходене за по един час във фитнеса (едит: или какъвто и да е спорт), хранят се здравословно и не са пълни нърдове, нито пък кретени, и изглеждат добре без да са Брад Пит или Анджелина Джоли.
nevermind...
08-26-2013, 14:43
Вие от едната крайност в другата. Видите ли има едни свръхестествени създания, които комбинират ученето с 2-3 пъти седмично ходене за по един час във фитнеса, хранят се здравословно и не са пълни нърдове, нито пък кретени, и изглеждат добре без да са Брад Пит или Анджелина Джоли.
Aхаааа.... сега чак разбирам. За да изглеждаш добре трябва да ходиш на фитнес. Яснооо...
Защо аз през целия си живот не съм срещал някой, който прекарва по 5 часа на ден във фитнеса и не е пълен кретен и human trash?
Не отделям по 5 часа на ден в фитнеса - макс по 2 часа и 4-5 пъти в седмицата (зависи, как се чувствам) - (ако тренираш по 5 часа на ден ще изпаднеш в катаболно състояние и ще губиш мускул - не знам дали ще ти помогнат и забранените субстанции за възтановяването) И си мислите, че е някво много лесно да тренираш ограничаваш се от сладко, алкохол (имаше една такава снимка с Zyzz в Facebook) - гледаш да се храниш на всеки 3 часа с ориз, пилешко и някаква салата - ходил съм в залата да тренирам на рождения ми ден, на Нова Година и на доста други празници и защо да не се радвам на тялото си, питам?
ADMIRALKA14
08-26-2013, 14:50
Aхаааа.... сега чак разбирам. За да изглеждаш добре трябва да ходиш на фитнес. Яснооо...
Не е задължително да е на фитнес, това е просто пример. Тренирай, каквото ти е на сърце - волейбол, футбол, баскетбол, йога, ако щеш. Просто поддържай някакво ниво на физическа активност различна от - от леглото до хладилника и обратно. Никой не иска да изглеждаш като Брад Пит, нито да се криеш под 10 лоя сланина, освен ако не присъстваш на коледната трапеза под по-различна форма.
Vladislav Hellsing
08-26-2013, 14:57
violenza
голяма си овца.
DarkTemplar
08-26-2013, 15:13
Суетата и ограниченото мислене водят до интересни резултати.
DarkTemplar
08-26-2013, 15:18
Лазар Ангелов е идолът на младото поколение, страдащо от ниска самооценка и очевидни комплекси относно външния си вид.
АМА КОЙ Е ЛАЗАР АНГЕЛОВ БЕ
и кой е тоо азис дето го повтаря във всеки пост
Суетата и ограниченото мислене водят до интересни резултати.
Само се чудя защо досега никой не ми е казвал подобно нещо на живо? може би, защото повечето нямате смелост!!
Да не повярва човек. :shock: Ти взе че схвана иронията.
А Лазар Ангелов има отвратително тяло. Хич не ни го пробутвай.
Ок, щи предложа модифицирана версия на Лазар Ангелов: http://marica.bg/люси-иларионов-разкри-защо-е-качил-86-кг-news99353.html
Еми не всички имат еднакъв вкус, но повечето момичета който познавам и не само му се възхищават на тялото ;)
DarkTemplar
08-26-2013, 15:25
Защото си карикатура и на никой не му се занимава с теб. Чудя се ква е тая вълна от бездарни слабоумни покемони, която заля форума напоследък...
istorika
08-26-2013, 16:19
а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм
май и ти искаш малко да ти сипя :D
Добрем все някое момиче от форума е ходило тая година на плаж или на море - ще ми кажете, че повече се заглеждате в момчетата който четат книги и си бъркат в носа (точно такъв видях, докато обядвахме с фр-та в някво заведение и до нас имаше басейн на хотела) :D или примерно някой с тяло като на Лазар Ангелов направо само в него ще гледате или по-зле ще почнете да тичате след него, нали?
Ти не разбра ли, че може да сипваш само на слабоумните ти съученички с които сте на едно интелектуално ниво ?
violenza
голяма си овца.
Ирония приятелю
а,и tonique, като те видя с тога,което много ме съмнява,тогава чак може да ми даваш акъл,ясен ли съм,човек който не е прочел 2 книги през живота си не може да ми казва как да живея,ясен ли съм
то като гледам много интересен лайфстайл водиш, направо отивам да плача - искам и аз да заспивам и да се будя с книгата и като излезна навън всички да ме гледат с насмешка, пхаха
вместо да ми кажеш едно благодаря, че ти казах какво да направиш, ти се прай още на тежкар ..
И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя ;)
istorika
08-26-2013, 16:36
хайде да не задълбаваме,не искам да се карам с деца,всеки да си живее живота както смята за добре-ок
сипва на грозните същества
Обичаме да избиваме комплекси а?
nevermind...
08-26-2013, 16:58
то като гледам много интересен лайфстайл водиш, направо отивам да плача - искам и аз да заспивам и да се будя с книгата и като излезна навън всички да ме гледат с насмешка, пхаха
вместо да ми кажеш едно благодаря, че ти казах какво да направиш, ти се прай още на тежкар ..
И предпочитам да съм някой, който си внушава еди кво си и сипва на грозните същества - отколкото да съм 24 годишен без да съм целувал момиче - камо ли да съм праскал нeкоя ;)
Нали осъзнаваш, че твоя лайфстайл го води всеки 2ри селски тЕрикат и всички като тебе си мислят, че са адски уникални и кифлите им се лепат, защото и те са малоумни. Но като станеш на 24 к'во ше правиш? Най-вероятно ше живееш с мама и тати и ше имаш някаква мизерна работа... Pathetic. A т'ва, че ходиш на фитнес и си нацепен не е гаранция, че не си грозно същество.
Mladenoff
08-26-2013, 17:17
аз поставям силно под въпрос това колко е нацепен :D
Takaki Tono
08-26-2013, 17:55
Братле. смешен си. Пишеш, за да ти помогнат, а когато някой ти каже че си дебел и смотан и трябва да се промениш се сдухваш.
Друго което ме озадачава е негативното мнение на много от хората към фитнеса и спортуващите. Много жалко. Това, че някой хора на даден етап не са се харесвали и са имали волята и желанието да се променят не трябва да бъде причина да ги категоризирате като комплексари и женчовци. Дори напротив- нужно е първо да се промениш духовно, за да направиш тази крачка. На много от вас са непонятни усилията и волята която се изисква, за да отидеш във залата докато другите пият по парковете и градинките. Говорим за самодисциплина, нещо което мършави интернет плъхове като вас не могат да разберат. Но злобата ви е основателна донякъде. И аз бих хейтил ако, пич с добре оформеното тяло е забил момичето което съм искал. Никои не е виновен са собствените ви неуспехи.
Ааа и към автора, погледни го така- за да привлечеш някое момиче и, за да иска да те опознае на едно по висото ниво от физическото, първо трябва да я привлечеш физически. И повярвай ми твоята тога няма да привлече никое момиче. Баница 40санта+ ги привлича :)
Toniqie във кой фитнес ходиш?
klimatronik
08-26-2013, 18:10
Ааа и към автора, погледни го така- за да привлечеш някое момиче и, за да иска да те опознае на едно по висото ниво от физическото, първо трябва да я привлечеш физически. И повярвай ми твоята тога няма да привлече никое момиче. Баница 40санта+ ги привлича :)
Глупости. Митьо Крика щото има 6 по Ф В С :Д
Важно е характера, хигиената, модата. Вякво тяло може да има... и да привлечеш красиво момиче, което не е кифла.
Знаеш ли, якото е, че докато ти си мислиш, че "сипваш" и че си оригинален, другите се смеят НА теб, вместо С теб. ;)
Радвай се на тялото си и аз съм малко нарцис, ама защо трябва да унижаваш околните?
Takaki Tono
08-26-2013, 18:14
Глупости. Митьо Крика щото има 6 по Ф В С :Д
Важно е характера, хигиената, модата. Вякво тяло може да има... и да привлечеш красиво момиче, което не е кифла.
Да, всеки си открива собствен начин. Моя е да имам добро тяло, да се чувствам здрав и силен и да се обличам добре. Правя го за собствено удовлетворение и на второ място за путките. :D
klimatronik
08-26-2013, 18:28
Правя го за собствено удовлетворение и на второ място за путките. :D
Това е. Правиш го за удоволствие. Не може да накараш човек, на който не му се отдава спорта, да тренира.
Въпреки това може да се промени от части. Да се постегне малко, да се облича добре - това са общо приети правила. Винаги има изключения. Може да го ареса дива селянка, ама надали ще е за него, щом е отдаден на науката. Може да подобри държанието си с жените. Вероятно е възможно да се намери с половинката си някой ден. На него му е много по-трудно сега,защото е на 24 години, а не на 14, 15 или дори 18. Има изграден характер. Не може след толкова години да се промени цялостно
antevasin
08-26-2013, 18:57
tonique не мога да те разбера за какво се хвалиш? За това, че след теб тичат някакви пропаднали курви и кифли, които и с пръст не бил докоснала, или за мършавото ти тяло, което може да се направи за по-малко от година!?
Едва ли някое нормално момиче ще иска до себе си мъж (макар, че ти даже не си мъж а малък пикльо), който има няква МАСА,ама няма грам мозък и ще трябва ТЯ да го издържа щото принца ходи на фитнес и е красив... Или ще станеш плейбой и цял живот курвите ще тичат след теб? Всеки си има няква мечта мдам..
П.П. Пишеш доста неграмотно :/
П.П.2 Сега се сетих, чувала съм че тея където се блъскат във фитнеса по цял ден имат малки пишлета :D Така избиват комплекси. Ти си примера за тва.. като ти е малък дай поне тяло да направиш да има на кво да се кефят женските.
Жалка история си.. не си заслужава човек да си губи с теб времето дори секунда.. нз к'ви са тея деградирали момичета, които могат да ти кажат и 1 дума без да те нахранят.
Може да звучи малко вулгарно ама не бил сеганала даже да сера с теб толкова си ми противен!!!
tonique не мога да те разбера за какво се хвалиш? За това, че след теб тичат някакви пропаднали курви и кифли, които и с пръст не бил докоснала, или за мършавото ти тяло, което може да се направи за по-малко от година!?
Едва ли някое нормално момиче ще иска до себе си мъж (макар, че ти даже не си мъж а малък пикльо), който има няква МАСА,ама няма грам мозък и ще трябва ТЯ да го издържа щото принца ходи на фитнес и е красив... Или ще станеш плейбой и цял живот курвите ще тичат след теб? Всеки си има няква мечта мдам..
П.П.2 Сега се сетих, чувала съм че тея където се блъскат във фитнеса по цял ден имат малки пишлета :D Така избиват комплекси. Ти си примера за тва.. като ти е малък дай поне тяло да направиш да има на кво да се кефят женските.
Жалка история си.. не си заслужава човек да си губи с теб времето дори секунда.. нз к'ви са тея деградирали момичета, които могат да ти кажат и 1 дума без да те нахранят.
Може да звучи малко вулгарно ама не бил сеганала даже да сера с теб толкова си ми противен!!!
Нищо лично, ама се заяждаш на дребно... Пича може да си има и маса, и мозък, и чеп. Трите не са свързани по никакъв начин... ;) Просто, конкретния индивид е кретен.
klimatronik
08-26-2013, 19:02
и разберете ,че фитнеса не е с цел съблазняване на противоположните полове
klimatronik
08-26-2013, 19:06
Нищо лично, ама се заяждаш на дребно... Пича може да си има и маса, и мозък, и чеп. Трите не са свързани по никакъв начин... ;) Просто, конкретния индивид е кретен.
пича е стар потребител на форума, не е кретен, просто сега нещо се прави на такъв.
иначе, колкото и банално да звучи - е прав.
в днешно време вероятността момиче да хареса такъв като автора - е почти нулева.
Но както казах.. ще си намери някоя сходна колежка по науката ..
antevasin
08-26-2013, 19:11
Ок, за масата и "чепа" ще си затрая, ама доста може да си поспорим за това дали има мозък..
1. Ако имаше мозък, щеше да се отнася добре с хората независимо от външния им вид.. неслучайно са казали : отнасяй се с хората така, както искаш ТЕ да се отнасят с теб!
2. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да изтъква колко повече е от всички нас, които не ходим на фитнес и нямаме неговото страхотно тяло.
3. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да казва, че курвите тичат след него и му лазят в краката.
4. И НАЙ-ВАЖНОТО, ако имаше мозък щете да пише грамотно. Т'ва което ме дразни най-много и вече все по-често се забелязва при младото поколение е незнанието кога се слага "Й" и кога "И" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klimatornik за въпросния човек фитнеса е точно това : "с цел съблазняване на противоположните полове " Изтъкна го поне 10 пъти докато ни казваше колко по-низши същества сме от него.
пича е стар потребител на форума, не е кретен, просто сега нещо се прави на такъв.
в днешно време вероятността момиче да хареса такъв като автора - е почти нулева.
аха, прав е да се ебава със сестра ти/примерно/, щото е пълна и да я прави на 2 стотинки!
Ок, за масата и "чепа" ще си затрая, ама доста може да си поспорим за това дали има мозък..
1. Ако имаше мозък, щеше да се отнася добре с хората независимо от външния им вид.. неслучайно са казали : отнасяй се с хората така, както искаш ТЕ да се отнасят с теб!
2. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да изтъква колко повече е от всички нас, които не ходим на фитнес и нямаме неговото страхотно тяло.
3. Ако имаше мозък, нямаше във всеки пост да казва, че курвите тичат след него и му лазят в краката.
4. И НАЙ-ВАЖНОТО, ако имаше мозък щете да пише грамотно. Т'ва което ме дразни най-много и вече все по-често се забелязва при младото поколение е незнанието кога се слага "Й" и кога "И" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Той този е смотан до безобразие, ама има свестни пичове в залите.
Otis_Driftwood
08-26-2013, 19:16
Голям смях в тази тема... Авторът иска помощ, а когато му казват истината в очите, започва да компенсира недостатъците си с това което възприема за качество. Въпросът с недостатъците и качествата ми се струва, че не случайно се разисква в подобни теми, и то главно от две групи хора - такива, които не възприемат обществената парадигма за това кое е значимо, и такива, които изграждат самочувствието си изцяло подпирайки се на същата парадигма. Мотивацията и в двата случая е еднаква, нищо че води до противоположни изказвания. Едните се чувстват ощетени от социалните идеали и стандарти, и затова изпитват нуждата постоянно да ги подкопават, като по този начин фиктивно да унищожават нуждата да покриват същите стандарти. Това е именно групата на наранените и ощетените. Другата група пък изгражда своята идентичност изцяло около имитирането на социалния идеал, вярвайки в крехката илюзия на социалните стандарти. Именно груповото боготворене на тези идеали, подхранва егото на тези, които имитират същите идеали.
А самите стандарти и идеали постоянно се изменят, динамиката им е изключително сложна. Самото определение за стандарт е напълно условно, то съществува реално единствено в главите на хората, които вярват в него. А вярата в стандартите никой не я подкопава, защото е важно и за двете групи да се вписват в някакви стандарти, с които да се определят пред самите себе си. Социалният идеал е толкова противоречив и динамичен именно защото е еднакъв за всички, но хората са различни и всеки се бори да се впише. Тези които не могат, изпитват нуждата да го отричат. Или както направи автора, да се опита да изпъкне с други качества. Затова е тук цялото наддумване. Въпросът е деликатен, понеже засяга това как гледате на самите себе си. Трудното е да разберете че това не са вашите "очи" с които гледате, а "очите" на останалите, през които се проектира вашия образ. Това е пряко следствие от колективния разум, които направлява животът ви, без който вие не можете - понеже той храни всичко онова, което наричате себе си. Къде бихте стъпили вие, на какво бихте се подпрели, ако ги нямаше социалните разбирания за това какво трябва да се прави, как трябва да изглеждате и т.н. и т.н? Цялата къщичка от карти наречена "битие" би се срутила, заедно с всички, припознали своето "битие" в социума. Затова всички тук сте се събрали да обсъждате, кое как било правилно да се прави, и колко били важни всичките тези тези неща. Всъщност няма никакво значение дали си дебел, грозен, няма значение дали си умен или глупав, няма значение дали си девствен или не, няма значение и дали си грозен отвън, но с прекрасна душевност - всичкото е преходно човешко мерило за човека.
Всичко което казах, не променя факта, че в обществото все пак има стандарт и идеал, и това се отнася най-вече за сексуалните предпочитания между половете. На този етап, всичките "неща"(качества и т.н.), които трябва да притежаваш за да бъдеш харесан, са отражение на времето в което живеем и ще се променят много, но засега са в сила. В този смисъл съм съгласен, че трябва да ги придобиеш ако искаш да бъдеш харесан. Но погледнато в по-голям аспект, малка е ролята на тези качества, върху непреходните човешки ценности. И всеки които се определя чрез крехките социални норми е обречен постоянно да нагажда себе си към тези норми, или обратното, да ги нагажда към своя собствен образ. Всичкото е един прост атавизъм, произхождащ от нуждата да се покрият стандартите на един имагинерен образ - социума. А социума е най-големия "образ-родител" в ума на отделния социален член, понеже включва целия пакет от колективни взаимоотношения. Затова и нуждата да се покрият стандартите е толкова силна. Опитомените членове на обществото действат съгласувано именно чрез несъзнателната си вяра в подобни "схеми", "договорки", общи консенсуси върху това, какво е правилно, допустимо и задължително. Вярата в тези консенсуси е задължителната спойка, която определя самата същност на колектива. Въпросът защо хората имат нужда от колективното самоопределяне няма да го разисквам, но тази нужда е показателна и обяснява защо темата се измести в тази посока. Лесно е да се види и кой на какво реагира, което пък подсказва кой с какво се идентифицира. Но всичко това е невидимо за реагиращия, понеже реакцията е по своя характер винаги несъзнателна, което всъщност обяснява и общата несъзнателна природа на реагиращите.
Моето отношение към въпроса: Ходя на фитнес, мога да пиша и философски есета, но тези неща не изразяват кой съм всъщност. Поне не ме изразяват в моите очи. Целия въпрос ми се вижда безсмислен.
klimatronik
08-26-2013, 19:18
аха, прав е да се ебава със сестра ти/примерно/, щото е пълна и да я прави на 2 стотинки!
той отначало даде просто съвет и каза директно какво мисли
после автора се секна, почна да се садва, все едно отхвърля напълно всичко, все едно не е било вярно
и тункуто се ядоса..в спора да го убеди ,че греши - го обиди, за да разбере !
И всички скочиха върху него..
той отначало даде просто съвет и каза директно какво мисли
после автора се секна, почна да се садва, все едно отхвърля напълно всичко, все едно не е било вярно
и тункуто се ядоса..в спора да го убеди ,че греши - го обиди, за да разбере !
И всички скочиха върху него..
Ама ти май четеш избирателно! Я му прочети постовете в темата от край до край, ама не по диагонал! ;)
За климатика с либоф!
socareless
08-26-2013, 19:34
tonique,пичага ще си говорим след 20-30години,когато така наречените ти мускули ще са станали на стафиди,а ти още няма да можеш да вържеш една адекватна мисъл,интересно ми е с кво ще забиваш пичета тогава;p
klimatronik
08-26-2013, 19:34
За климатика с либоф!
е ко? Това няколко пъти го повтаря по различен начин. Автора обаче постоянно отхвърляше истината, повтаряше колко бил чел. Единия дърдори колко ходил на фитнес. Другия - колко бил чел. Да обаче историка беше пуснал темата, не Тункуе. И въпроса е защо? Да получи съжаление и подкрепа и да продължи по старо му? И като му казаха това, което не иска да чува - оле, ма не така''..
е ко? Това няколко пъти го повтаря по различен начин. Автора обаче постоянно отхвърляше истината, повтаряше колко бил чел. Единия дърдори колко ходил на фитнес. Другия - колко бил чел. Да обаче историка беше пуснал темата, не Тункуе. И въпроса е защо? Да получи съжаление и подкрепа и да продължи по старо му? И като му казаха това, което не иска да чува - оле, ма не така''..
Някъде да съм казал, че автора е прав?
Казах, че оня има дебилско мислене с това "сипване на грозните същества".
klimatronik
08-26-2013, 19:45
Изразяваше се грубо, да. За това си прав. Не бива по такъв начин.
Но би ли тръгнал с някоя 100 кг мецана с нос като на пинокио, въпреки красивата й вътрешна душевност? Физиката е важна. Аз не бих ходил с такъв човек. Предполагам и ти, както и едни 90% от хората. Винаги има изключения, както казах.
Изразяваше се грубо, да. За това си прав. Не бива по такъв начин.
Но би ли тръгнал с някоя 100 кг мецана с нос като на пинокио, въпреки красивата й вътрешна душевност? Физиката е важна. Аз не бих ходил с такъв човек. Предполагам и ти, както и едни 90% от хората. Винаги има изключения, както казах.
Не, не бих тръгнал, но не бих я обидил за външността й, камоли да взема да й слагам, щото била "грозно същество".
antevasin
08-26-2013, 19:55
Всеки си има предпочитания! Познавам хора, които харесват пълните хора... но не мисля, че за това ставаше въпрос.
tonique не просто каза, че няма да излезе с такъв човек.. каза че като види подобно момиче/момче започва да го обижда и да го тъпчe.. дори дебел и той/тя е човешко същество с чувства. И повярвайте ми има хора, които се мъчат да отслабнат, но не им се получава. Познавам момиче което е с наднормено тегло,винаги е на салати,солети и тренировки и все пак си е пълна..бях питала брат и ми каза, че има някаква болест (забравих к'ва :D) и за това е с толкова пълна.
Не мисля, че щом човек е пълен,грозен, с голям нос или с криви очи трябва да се държиш с него като с нищожество...
аз поставям силно под въпрос това колко е нацепен :D
Не съм некъв 1,90см. - 130кг. :D 17г. - 1,73см. макс най-добрите резултати ми бяха преди морето 69-70kg гръдна 102,5см. - ръка 41см. напомпана - с лежанката съм стигал 85kg. 5 повторения (но това беше малко преди 1 месец някъде) *записал съм си ги в една тетрадка :D
Братле. смешен си. Пишеш, за да ти помогнат, а когато някой ти каже че си дебел и смотан и трябва да се промениш се сдухваш.
Друго което ме озадачава е негативното мнение на много от хората към фитнеса и спортуващите. Много жалко. Това, че някой хора на даден етап не са се харесвали и са имали волята и желанието да се променят не трябва да бъде причина да ги категоризирате като комплексари и женчовци. Дори напротив- нужно е първо да се промениш духовно, за да направиш тази крачка. На много от вас са непонятни усилията и волята която се изисква, за да отидеш във залата докато другите пият по парковете и градинките. Говорим за самодисциплина, нещо което мършави интернет плъхове като вас не могат да разберат. Но злобата ви е основателна донякъде. И аз бих хейтил ако, пич с добре оформеното тяло е забил момичето което съм искал. Никои не е виновен са собствените ви неуспехи.
В кв.Люлин не е много оферта ама става, защото има прИмоция за непълнолетни :D
айде ще се сдържа да не ти сипя :D еми явно ти на такива попадаш с малките пишлета, кво да те праа мастио :D
ти нещо, кво опитваш се да ми сваляш като не искаш да сереш с мене ли - ще те почерпя с една диария, скъпа :D :D
ето един най-накрая да ме знае отпреди нали съм VIP Member :D:D правя го, защото ми е смешно и се радвам :D
вафла Троя - да се тункваме :D откъде ви дойде тва тункуе
*** и да добавя, че бях изпуснал 1 см. от гръдната 103,5см. след тренировка :D
Всеки си има предпочитания! Познавам хора, които харесват пълните хора... но не мисля, че за това ставаше въпрос.
tonique не просто каза, че няма да излезе с такъв човек.. каза че като види подобно момиче/момче започва да го обижда и да го тъпчe.. дори дебел и той/тя е човешко същество с чувства. И повярвайте ми има хора, които се мъчат да отслабнат, но не им се получава. Познавам момиче което е с наднормено тегло,винаги е на салати,солети и тренировки и все пак си е пълна..бях питала брат и ми каза, че има някаква болест (забравих к'ва :D) и за това е с толкова пълна.
Не мисля, че щом човек е пълен,грозен, с голям нос или с криви очи трябва да се държиш с него като с нищожество...
Това е, което нямах търпението да обясня на климатика.
klimatronik
08-26-2013, 19:58
Не, не бих тръгнал, но не бих я обидил за външността й, камоли да взема да й слагам, щото била "грозно същество".
аз също. Като те пита защо? Ти ще отг. щото не те харесвам.
ПИта ли те защо не я харесва? - ще мълчиш или ще измънкаш нещо и ще си заминеш. ( да обаче на ум, подсъзнателно или не - ти се отвъщаваш от нея и си казваш колко е грозна.
Не мисля,че тункуе на живо ще обиди по такъв начин момичето.
Ако го направи - тогава наистина е олигофрен, който трябва да бъде изнасилен от 100 травестита.
antevasin
08-26-2013, 20:00
tonique не можеш да си представиш кооолко жалко изглеждаш от страни.. не си заслужава да си хабя думите за индивид като теб. "мастио" :P
Айде със здраве ушев! тренирай си там, прави си смешните мускули и се мисли за голямата работа.
"айде ще се сдържа да не ти сипя" - т'ва така и не го разбрах.. ако ще ми сипваш ракийка с удоволствие ще приема ! :smt006
tonique , нисък си това не влияе ли на плейбойския ти стил? Не знам яките путки да се кефят на ниски момченца :(
аз също. Като те пита защо? Ти ще отг. щото не те харесвам.
ПИта ли те защо не я харесва? - ще мълчиш или ще измънкаш нещо и ще си заминеш. ( да обаче на ум, подсъзнателно или не - ти се отвъщаваш от нея и си казваш колко е грозна.
Не мисля,че автора на живо ще обиди по такъв начин момичето.
Ако го направи - тогава наистина е олигофрен, който трябва да бъде изнасилен от 100 травестита.
Рядко са толкова прости мацки, че да се налага да им обясняваш що не ги харесваш... Ако все пак, ме пита, ще й изцепя някоя заучена фраза от сорта "Не си пасваме" и толкова, вместо да задълбавам.
Spikyhedgehog
08-26-2013, 20:07
Пръскаш сексапил и интелигентност навсякъде, dude. Жалко, че на момичетата не им се слуша трактат за кръстоносните походи от преди 1000г... :( :( :( :(
Да, направо като видя дебело момиче отивам до нея и давам месо в устата, щот е дебела, пхаха - само когато съм в настроение храня и не отивам баш при нея да и го кажа или нещо казвам на висок глас или и аз не знам ще ви турим един клип да видите :D :D с солети, салати и тренировки не се отслабва само :D
Е вие кво не се ли ебавате с някой хора от вашия клас примерно, че така сте ме нарочили като роб :D
кво да нямаш криви очи.. родителите ти да нямаш проблеми с зрението - щи се изплюя в очите да се оправиш :D:D
(е кажи са тва как да не ти достави оргазъм) :D
tonique не можеш да си представиш кооолко жалко изглеждаш от страни.. не си заслужава да си хабя думите за индивид като теб. "мастио" :P
Айде със здраве ушев! тренирай си там, прави си смешните мусклули и се мисли за голямата работа.
"айде ще се сдържа да не ти сипя" - т'ва така и не го разбрах.. ако ще ми сипваш ракийка с удоволствие ще приема ! :smt006
еми сигурно си пропаднала пияница за тва, искаш ти сипя ракия :D
tonique , нисък си това не влияе ли на плейбойския ти стил? Не знам яките путки да се кефят на ниски момченца :(
на тебе, кво да не ти връзват на педалските лафчета :D
klimatronik
08-26-2013, 20:09
Рядко са толкова прости мацки, че да се налага да им обясняваш що не ги харесваш... Ако все пак, ме пита, ще й изцепя някоя заучена фраза от сорта "Не си пасваме" и толкова, вместо да задълбавам.
Примера не беше действителен. Исках да покажа какво ше си мислиш за нея... ама карай , не ми са сере в темата повече. Лека ;)
Връзват ми доста не се оплакваМ,70 килограмов билдъре хахахах я постни някоя снимка бе готин
Примера не беше действителен. Исках да покажа какво ше си мислиш за нея... ама карай , не ми са сере в темата повече. Лека ;)
Схванах ти идеята. Да, ще си го мисля, но няма да я обиждам...
Ай лека, боклук! :D
klimatronik
08-26-2013, 20:14
Схванах ти идеята. Да, ще си го мисля, но няма да я обиждам...
Ай лека, боклук! :D
ааа тъйй научих та да мислиш на глас :D :D
Е вие кво не се ли ебавате с някой хора от вашия клас примерно, че така сте ме нарочили като роб :D
Ебаваме се, да, ама има разлика между майтап и целенасочени обиди.
кво да нямаш криви очи.. родителите ти да нямаш проблеми с зрението - щи се изплюя в очите да се оправиш :D:D
(е кажи са тва как да не ти достави оргазъм) :D
Ако съм кривоглед и дойдеш да ми го кажеш, ще те бия и чукам пред класа. И плюнка няма да ти сложа, щото си хардкор пичага.
Връзват ми доста не се оплакваМ,70 килограмов билдъре хахахах я постни някоя снимка бе готин
ти, кво очакваш на 17г. 120кг. ли да съм :D пък и аз съм ендоморф
мое да пратя снимка на майка ти, ако искаш :)
Ебаваме се, да, ама има разлика между майтап и целенасочени обиди.
Ако съм кривоглед и дойдеш да ми го кажеш, ще те бия и чукам пред класа. И плюнка няма да ти сложа, щото си хардкор пичага.
аз пък ще плюя в лицата на цялото ви семейство после ще ги чукам и ще викна няколко клошара и те да се включат в забавата :D после, мое да ви дам по 2лв. да се почерпите за добре свършената работа
аз пък ще плюя в лицата на цялото ви семейство после ще ги чукам и ще викна няколко клошара и те да се включат в забавата :D после, мое да ви дам по 2лв. да се почерпите за добре свършената работа
Мхм и пак да се събудиш целия в кръв и сперма, гъзът ти да е засмукал чаршафа, а устата ти да е пълна с кондоми, ратегнати до епичен размер. Познато ти е, нали?
Имаш предвид ектоморф?
И майки ли оправяш вече тцтц голяма работа си.
Мхм и пак да се събудиш целия в кръв и сперма, гъзът ти да е засмукал чаршафа, а устата ти да е пълна с кондоми, ратегнати до епичен размер. Познато ти е, нали?
Да от клипа с майка ти ;) добре я шлякахме всички :D :D
Имаш предвид ектоморф?
И майки ли оправяш вече тцтц голяма работа си.
е обърках се точно си мислех, да не напиша ендоморф вместо ектоморф ..
Да от съня с майка ти ;) добре я шлякахме всички :D :D
;)
Едит: Защо ли си правя труда да споря с човек, в чиито подпис е Азис?! :/
klimatronik
08-26-2013, 20:56
тункое, разочарова ме момче. ща вдиаме за бицепс
HardstyleIsMyStyle
08-26-2013, 21:33
Не съм некъв 1,90см. - 130кг. :D 17г. - 1,73см. макс най-добрите резултати ми бяха преди морето 69-70kg гръдна 102,5см. - ръка 41см. напомпана - с лежанката съм стигал 85kg. 5 повторения (но това беше малко преди 1 месец някъде) *записал съм си ги в една тетрадка :D
Абе мойка на твойте години когато бях с 38 ръка и вдигах 110 на лежанка 2 пъти бе картоф, без даже да съм изпил и 1 протеинов шейк! Това, че си нежно педерунгелче и че те харесват 1-2 прости путки не те прави по-добър от автора, глупак, толкова жалки същества да има днешно време не е истина тръгнал да ми говори как се свалят жени пикляша тея путетата дето те харесват 15-16 годишните жени ли им викаш бе галфон? Баси ненормалното поколение аз преди си мислех, че моя набор 91 има много убитаци ама сегашните 11-12 клас сте още много по-трагични, едва ли не искара, че който не ходи на фитнес, няма как путка да му върже. Аз сега за цяло лято дето работя с общо 4 почивни дни от юни месец до сега и бягам когато имам повече свободно време, бас връзвам, че ще забия повече каки от тебе нищо, че нямам плочки на корема.
П.С. И аз съм 173, 75 килограма да не намираш извинения пак. Че и аз съм 2 метра 160 килограма......
още ли се обясняваш, цирк самоходен
тункое, разочарова ме момче. ща вдиаме за бицепс
Според мен ръцете са си добре като се върнах от морето е мн кофти положението, почти никаква мотивация да тренирам и поспаднала сила, но вече никога няма да спирам да тренирам дори и за седмица :D
Абе мойка на твойте години когато бях с 38 ръка и вдигах 110 на лежанка 2 пъти бе картоф, без даже да съм изпил и 1 протеинов шейк! Това, че си нежно педерунгелче и че те харесват 1-2 прости путки не те прави по-добър от автора, глупак, толкова жалки същества да има днешно време не е истина тръгнал да ми говори как се свалят жени пикляша тея путетата дето те харесват 15-16 годишните жени ли им викаш бе галфон? Баси ненормалното поколение аз преди си мислех, че моя набор 91 има много убитаци ама сегашните 11-12 клас сте още много по-трагични, едва ли не искара, че който не ходи на фитнес, няма как путка да му върже. Аз сега за цяло лято дето работя с общо 4 почивни дни от юни месец до сега и бягам когато имам повече свободно време, бас връзвам, че ще забия повече каки от тебе нищо, че нямам плочки на корема.
П.С. И аз съм 173, 75 килограма да не намираш извинения пак. Че и аз съм 2 метра 160 килограма......
Еми да съм казал, че съм най-напомпания за мойте године.. НЕ !!
И не съм казал, че който не ходи на фитнес няма да види п*тка на живо :D
просто на автора с това тегло и тия дрехи (ако си му ги видял преди да сложи сегашната си снимка) ще си чака бая време ..
и се едно вече ми омръзна малко да сипвам на грозни същества в тоя форум :D така, че Adios
Темата се заключва по желание на автора.