PDA

View Full Version : Опитваме се да бъдем готини, но родителите развалят работата

nansi_00
08-25-2013, 13:20
Здравейте читатели, ние сме най-добри приятелки, които са неразделни и са от един и същ клас. Ние се дъжим готино и небрежно в училище, но родителите не ни копуват дрехи които ние да искаме, а всичко трябва да купуват по техен вкус. Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.

WPotter
08-25-2013, 14:32
Какво представлява да се държиш "готиното и небрежното" в училище?Обясни ми го.

Momicheto:)
08-25-2013, 14:47
Първо се образувайте.

weheartiit
08-25-2013, 15:04
сериозни връзки на по 11.

:D

an7raks
08-25-2013, 15:12
Хахах :D Дано тролиш. :lol:

Supernaturalfan
08-25-2013, 15:29
Сериозни връзки на по 11 викат :D
На 11 ме беше гнус от момчета още, не че е минало много време от тогава :Д

mimeto_0o0o
08-25-2013, 16:00
Щом искате гаджета за да сте по-готини значи не сте толкова големи за колкото се мислите..

OnlyGirl
08-25-2013, 16:42
Хахахах. На 13 тва ще рече 5-6 клас ? 1во, за дрехите смятам, че щом родителите ви ви купуват дрехите, имат право да ви купят нормални такива, за 13 годишни момичета, защото съм сигурна че ако отидете сами по магазините и сами си купите всичко ще изглеждате умопомрачително в старанието си да бъдете модерни/секси/хипстър/нещо си там . Държат се с вас като с деца, защото годините в случая нямат такова значение, но по това какво искате и как се изразявате сте си деца. Ако бях на мястото на някой от родителите ви и имах възможностите които най-вероятно вашите имат, щях да изведа детето си по магазините да си хареса каквото е необходимо, и естествено ако нещо е неподходящо да му обясня като на нормален човек. `Щото се съмнявам че вашите минават един ден по магазините, купуват ви грозни дрешки и вие нямате право на никакъв глас. Плюс това, училището не е за да си показваш дрехите и да се държиш готино и небрежно, а за да се учи, damn it. За другото - любовта няма граници, но сериозни връзки на 11 .. Хахахахха... Аз 11-12 годишна със сериозна връзка не съм видяла и няма и да видя някога. Бързате да порастнете, ок няма проблеми, повечето са така. На мен самата първата ми 'връзка' беше на 13, разбирам. Беше нещо от рода на 1 седмица ходене на училище заедно и държане за ръка .. По връзките не знам какво да кажа, честно, щом имате мерак харесвайте си момчета и т.н. обаче от връзките едва ли ще ви остане прекрасен спомен след години хах.
Даже да е фейк - в училище съм в което 11-12 годишните се обличат като 10 години по големи и имат 'връзки' и имам понятие колко е абсурдно.

tireheb
08-25-2013, 16:43
Първо се образувайте.

да, трудно бихте могли да имате връзки ако сте необразувани
кой ше ви хареса ако сте без една ръка, примерно

Mary_Jane_69
08-25-2013, 16:49
Искрено се надявам да е тролска работа

Hayashi
08-25-2013, 16:58
Четенето на книги прави хората готини! И те започвайте от Здрач.

tonique
08-25-2013, 18:06
Четенето на книги прави хората готини! И те започвайте от Здрач.

Точно в днешно време една много малка част четат книги, или изобщо като повечето 13-18г. не четат изобщо.. или просто аз се движа с такива хора :D

да спомням си 5-6 клас, как се карах с родителите ми - да не ходя с ботуши през зимата, защото изглежда грозно :D
класни времена си бяха тогава .. ;d

magneticfields
08-25-2013, 19:51
Хахах :D Дано тролиш. :lol:

А, а дано, ама надали.... :D

nansi__00
08-25-2013, 20:24
Здуханяци сте _l_ ; ))) Еми ние се държим небрежно просто , бъдем себе си

RainyMood
08-25-2013, 20:51
:razz:
И как родителите ви пречат да се държите небрежно? Като не ви купуват дрехи или ...?

Hidayet
08-25-2013, 21:06
Пфу.. аман от тъпи пикли набор 00. Абе милички вие още трябва да си играете с кукли :D . Сериозни връзки на 11 години.. брей - не знаех, че от толкова малък може да имаш сериозна връзка. На мястото на вашите щях да ви бия по два шамара и да се усетите на кой свят се намирате. Отвратена съм от такива жалки малки капризни дрисли.

nansi__00
08-25-2013, 21:07
Пфу.. аман от тъпи пикли набор 00. Абе милички вие още трябва да си играете с кукли :D . Сериозни връзки на 11 години.. брей - не знаех, че от толкова малък може да имаш сериозна връзка. На мястото на вашите щях да ви бия по два шамара и да се усетите на кой свят се намирате. Отвратена съм от такива жалки малки капризни дрисли.

Да ти еба майката селска проста ;**

weenonas
08-25-2013, 21:41
Хахахахахахах.. Нямам думи. За сериозните връзки на по 11 години вече коментираха, няма да го повтарям.
Искрено съжалявам родителите ви, които предполагам се опитват да направят от вас хора, а вие как се държите.. Грозно е и ще го осъзнаете, ако не сега, то след някоя друга година. Ако мислите, че ще засегнете някой с псувните си - грешите. Постъпвате по детски начин ;)
П.С. И да добре е да ви смятат за малки за връзки, за да може да ограничат шансовете да станете някакви пикли разпоретини :)

Meonesssss
08-25-2013, 21:47
Ужас. Сигурно на 12 се женят и на 13 имат деца :?

Зайче..
08-25-2013, 22:07

ahahahah
Хубаво, като искаш да си различна (готина), ама за кво трябва да псуваш на майки? :D

Supernaturalfan
08-25-2013, 22:43
Ужас. Сигурно на 12 се женят и на 13 имат деца :?
А на 20 са баби и дядовци :DD
Иначе, троленето не е яко. Поне се надявам да си трол, защото иначе жалко, мърсите още повече поколението си/ни.

Nakadah
08-26-2013, 06:13
Тази и предишната тема имат бая общо... Дали не е 1 и същи трол...

Някой хора на 11 и 3 деца вече имат, че да могат да цоцат повече от мойте такси.... ТЪПО БЪМОВЕ!!!

Dannie96
08-26-2013, 08:40
Хахахах. На 13 тва ще рече 5-6 клас ? 1во, за дрехите смятам, че щом родителите ви ви купуват дрехите, имат право да ви купят нормални такива, за 13 годишни момичета, защото съм сигурна че ако отидете сами по магазините и сами си купите всичко ще изглеждате умопомрачително в старанието си да бъдете модерни/секси/хипстър/нещо си там . Държат се с вас като с деца, защото годините в случая нямат такова значение, но по това какво искате и как се изразявате сте си деца. Ако бях на мястото на някой от родителите ви и имах възможностите които най-вероятно вашите имат, щях да изведа детето си по магазините да си хареса каквото е необходимо, и естествено ако нещо е неподходящо да му обясня като на нормален човек. `Щото се съмнявам че вашите минават един ден по магазините, купуват ви грозни дрешки и вие нямате право на никакъв глас. Плюс това, училището не е за да си показваш дрехите и да се държиш готино и небрежно, а за да се учи, damn it. За другото - любовта няма граници, но сериозни връзки на 11 .. Хахахахха... Аз 11-12 годишна със сериозна връзка не съм видяла и няма и да видя някога. Бързате да порастнете, ок няма проблеми, повечето са така. На мен самата първата ми 'връзка' беше на 13, разбирам. Беше нещо от рода на 1 седмица ходене на училище заедно и държане за ръка .. По връзките не знам какво да кажа, честно, щом имате мерак харесвайте си момчета и т.н. обаче от връзките едва ли ще ви остане прекрасен спомен след години хах.
Даже да е фейк - в училище съм в което 11-12 годишните се обличат като 10 години по големи и имат 'връзки' и имам понятие колко е абсурдно.

+1
Спомням си преди, като бях по- малка, как и аз се ядосвах на нашите, че не ме пускат наляво-надясно, но ако не го бяха направили кой знае какво леке щях да съм сега. Смешно ми е като се сетя, че се имах за много голяма и опитна. Та то още не съм.
И вие ще го осъзнаете след време, че е за ваше добро. Не бързайте да пораснете.

terezita97
08-26-2013, 11:53
Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.

shusha
08-26-2013, 12:00

Искате да сте готини ... и имате аватар с Мечо Пух ?! пхааа
А дано верно си трол :дд

WPotter
08-26-2013, 12:04
Еми ние се държим небрежно просто , бъдем себе си
Обясни ми какво точно правите.Виждм,че псуваш като каруцарка (това няма да коментирам),та напримерно в училище как си с оценките?Пушиш ли,пиеш ли (това най-вероятно е не,но все пак да попитам)? + Я разкажи за "сериозната си връзка".
П.П1 Спомних си как като по-малка (10-11г) исках да се напиша по скайпа "BonbonchityuyyyyYY" или пък "Sladk0 k0teE" :D :D Добре,че тогава беше майка ми да ми влее малко разум в кухата клава.. :D

mimeto_0o0o
08-26-2013, 17:32
Виж сега миличка. Всички разбираме, че на около 13 започваш да се отпускаш да псуваш и ти е "готино" да го правиш, но това изобщо не те прави по-готина и камо ли пък по-голяма.
За дрехите аз не разбрах искаш вашите да те пуснат сама да ходиш да си ги купуваш ли? Аз не съм мнооого по-голяма от теб обаче все още си пазарувам с майка ми. Просто не обичам да си купувам сама. Както при мен и в твоя случай майка ти може да ти даде най-компетентното мнение което можеш да чуеш, а не от някви приятелки колкото теб или продавачка, която винаги би ти казала че си супер само за да си продаде стоката. Така че осъзнайте се малко :**
Много се надявам, че след всичко изписано ще промените мисленето си..

nansi__00
08-26-2013, 18:35
_l_ Хорското мнение след моето погребение! Цунки !!

magneticfields
08-26-2013, 18:38
Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.

А деца искате ли?

Hidayet
08-27-2013, 09:55

A тогава защо искаш мнение от нас, хората във форума? Поне като използваш тези клиширани изрази недей да си противоречиш и го направи малко по-правдоподобно. Много съжалявам родителите ти - жалко е дъщеря ти от 13 годишна да псува като каруцарка и да се прави на мноого "яка", каквато ти и да искаш, очевадно е, че не можеш да бъдеш. С този прост език, който показваш не само не си яка, ами си много смешна. Иди да си гушкаш плюшените играчки ;)

mimeto_0o0o
08-27-2013, 11:04
Хах, милата :д

SpringBreakBitch
08-27-2013, 14:44
Здравейте читатели, ние сме най-добри приятелки, които са неразделни и са от един и същ клас. Ние се дъжим готино и небрежно в училище, но родителите не ни копуват дрехи които ние да искаме, а всичко трябва да купуват по техен вкус. Искаме да имаме гаджета, но те се държат с нас като с 5 годишни (на 13 год. сме) и мислят че сме още прекалено малки за връзки, но ние не смятаме така, а сегашните момичета имат сериозни връзки на по 11.

А,да бе..Аз като гледам тая тема е пусната наскора,преди 2 дена някъде,при положение,че я има и в spodeli.net и стои там отпреди 2 години,и някой е решил и тука да я пусне и да гледа какъв сеир ще ядат....Сега и да кажеш,че 11 годишните си имат гадже - добре няма да отрека,някои имат..Ама чак пък сериозни..не ми се вярва!! За дрехите - аз сама си ги избирам,защото майка ми знае,че ако купи нещо,което не ми харесва и няма да го нося,просто няма смисъл... Ако дрехите ви са неприлични няма да се учудя,ако е техен избор. Нямам думи.

SpringBreakBitch
08-27-2013, 14:50
Не им се карайте, те са в тая възраст, в която искат да са модерни и като големите.
Струва им се, че техните родители им купуват грозни дрехи и не осъзнават, че не бива да носят разголени потничета, тесни дънки, къси полички и токове на 15см. 100% съм убедена, обаче, че дрехите са нормални и прилични.
Към авторката: не се безпокой, не завиждай на тези на по 11 - те определено нямат сериозни връзки.

К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.

Jayce
08-27-2013, 19:51
Здрасти.Аз също съм на 13, но мойте родители не ми дават нищо от това което ти описа.А виж не си единствената с такива родители :Д. Надявам се да си трол, но ако не си ти пожелавам много такива годинки такива каквито ги описа.Защо ли?Ами може би защото ако майка ти и баща ти ти отуснат ''юздите'' знаеш ли какво ще стане от теб?К***а!Ти може да кажеш , че няма така да се получи , но след 1 година някоя твоя приятелка ще прави секс , ще ти каже и за да си в крак с нея и ти ще го направиш!Така че се радвай че имаш два грижовни родителя , които се грижат за теб и им пука за теб.
О и как си готина в училището?Като бягаш от часовете и си вееш п*****а на всеки втори?Аре малко да се стегне младежда , че ще взема да се засрамя , че съм на твойте години :#!

muhatacece
08-27-2013, 20:21
Дете .. Нямам какво да добавя, всичко е изписано горе . :)

HollyGolightly
08-29-2013, 00:30
Видяхме ви вече що за "най-добри приятелки сте" :D

nansi__00
08-29-2013, 09:25
Завиждайте :*
Смешки БОЛ ! :) :) ;)

trabi_bs
08-29-2013, 09:35
Завиждайте :*
Смешки БОЛ ! :) :) ;)

i nai golqmata sa obadi :razz: :lol:

Meonesssss
08-29-2013, 10:29

Умри тук! Умри тук! :D :D

trabi_bs
08-29-2013, 10:58
Dead By August :D:D:D

heartshapedbox
08-29-2013, 11:04
Някой на 11-12-13 ще ми дефенира ли "сериозна връзка"? ;д

terezita97
08-31-2013, 11:58
К'во пък му е лошото на тесните дънки? Аз попринцип винаги съм ходила с тесни дънки,не понасям да са ми широки дънките. Е аман. Я разгледай каталога на hm и виж колко тесни дънки има.

Обожавам тесни дънки и само такива нося. :)
Просто дадох за пример, може би не толкова на място. Мисълта ми беше, че ще е по - добре да ги носи след 1-2 годинки, или поне аз на 13 не носех тесни дънки, но май вече времената се променят.. `щото като влезнеш в повечето магазини вече - тесни дънки се предлагат.

ArtemisD
08-31-2013, 14:37
Видяхме ви вече що за "най-добри приятелки сте" :D

През цялото време чаках някой да го каже. :D

POLLINA
08-31-2013, 15:04
Maйчице мила как мразя днешните подобни келеши :lol:

CoNviCt
08-31-2013, 15:21
Родителите ти дрехите ти цял живот да ти кОпуват; Фулмакс да ти избират само; гадже да не си хванеш; само с маратонки булдозер да ходиш;отличничка да станеш; на първия чин да седиш; висше да запишеш по математика; брада да ти порасне даноооооооооооо

baby_baby
09-02-2013, 13:54
Какво представлява да се държиш "готиното и небрежното" в училище?Обясни ми го.

Демек курвенски :D

mayaaa
09-02-2013, 19:23
А,да бе..Аз като гледам тая тема е пусната наскора,преди 2 дена някъде,при положение,че я има и в spodeli.net и стои там отпреди 2 години,и някой е решил и тука да я пусне и да гледа какъв сеир ще ядат...
Аааа 2 часа се чудих къде съм я виждала темата. :D
То явно няма смисъл да коментирам при това обстоятелство. Само да кажа, че поне се успокоих, че "цунки" накрая на отговора е тролски коментар. То това като го прочетох направо ме застреля. :D

Game_Fan98
09-02-2013, 21:08
http://bringthereality.files.wordpress.com/2013/05/triple-facepalm-picard-812.jpg

Просто един Facepalm не е достатъчен...

DieselBlood
09-02-2013, 21:49
Родителите ти дрехите ти цял живот да ти кОпуват; Фулмакс да ти избират само; гадже да не си хванеш; само с маратонки булдозер да ходиш;отличничка да станеш; на първия чин да седиш; висше да запишеш по математика; брада да ти порасне даноооооооооооо
Ехееееееее. :D
Съмнявам се да има мозъчният капацитет да запише висше.

NissaN
09-08-2013, 08:12
Порастнете още 1-2 години и тогава.

n1gh7mare09
09-08-2013, 09:47
Сериозна връзка и секси момиче на 11 години няма колкото и да си небрежна!

xdreamerx
09-10-2013, 19:22
В шок съм :cool:

BVBnoname
09-13-2013, 08:02
Еми аз съм една година по-голяма от теб и смях се много. Значи на 13 искаш да имаш сериозна връзка. Не знам какво разбираш под това, но да ти кажа честно никоя от приятелките ми не е имала такава. Щом толкова подражаваш на сегашните момичета е лошо, защото това значи че се влияеш много. Разбирам малко да се кефиш на някоя какичка от даскалото ти ама чак толкова.
За дрехите пък до миналата година майка ми идваше с мен по магазините, но вземахме това което на мен ми харесва. Сега пък ходя сама да си купувам и не това не означава, че се обличам като кучка.

Illusion772
09-13-2013, 08:27
Дано да разбираш че една "сериозна връзка" се гради от двама , а не само от един, и ми е малко трудно да си представя как една 13 годишна ще се държи достатъчно сериозно за да изгради тази "сериозна връзка".

Котка.
09-13-2013, 15:27
Продължавате да пишете в тролската тема, а? :D

Жълто
09-19-2013, 00:59
1во - сериозно момиче на 13 - ппахьхаАХХАЬХХАххахххахх
2ро - сериозни връзки на 11? - АХАХХАХАХХАХАХАХАХАПХЬПАХ ПЬХАХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХ ХАХА

ТИ сериозно ЛИ?

SpringBreakBitch
10-09-2013, 14:01
Демек курвенски :D
+1 :D :D :D

tHe_COolEst_GIrl
10-11-2013, 18:37
Абе миличка, училището е, за да се УЧИ! Не съм виждала модни шоута в даскало, няма и да видя. Знаем, че сега сте суетни и се чудите как да свалите сладура от 2-я чин, ама не ходете с токчета и някакви разголени блузи. Родителите ти предполагам ти купуват нормални дрехи, но ти още не го осъзнаваш. Жалко, че поколението ни е такова и 11-12 годишни ходят с кецове с 10 см платформи(била съм свидетел на това). Чупят и подгъват крака, ама нали трябва да са готини...

anonymous895156
10-11-2013, 18:52
Жалко, че поколението ни е такова

всяко поколение е такова, не се лъжете

Amareta24
10-30-2013, 23:43
Докато четох темата имах чувството че слушам 10 годишни кифли.
1. Да, добре може да ви излагат, но поне имайте уважение.. Инъче ще станете като мен заради същото.. Ще загубите връзка със семействата си.
2. Дрехите и обувките не са най-важните неща ОСОБЕННО на вашата възраст.
3. По-добре те да ви копуват дрехи, защото знам, че като отидете вие ще си купите нещо хипер скъпо например блуза тип : Hipster, SWAG, YOLO и т.н. за около 60-70 лв. .
4. Разбирам да сте на 15-16 да сте "по-отпуснати" в училище, но вие сте едва 6-7 клас.
5. Да, някой хора имат връзки на по 6-7 години, но те в никъкъв случей не са сериозни.

Amareta24
10-30-2013, 23:48
Жалко, че поколението ни е такова и 11-12 годишни ходят с кецове с 10 см платформи(била съм свидетел на това). Чупят и подгъват крака, ама нали трябва да са готини...

+1
Има едно момиче в нашето училище ако не се лъжа е на 10 и съм я виждала с токове -.0 Също така си слага грим като за модно шоу (Фон Дьо Тен и т.н.) и просто е смешна..