View Full Version : девствен на 18
Miro_Sexyback
08-25-2013, 19:41
Здравейте,
С годините установих, че имам проблем с отношенията ми с отсрещния пол. скоро навършвам 18, а не съм имал каквото и да е съприкосновение с жени. Честно казано, не правя и опити. Какво означава това? Мислите ли че съм обратен и трябва да опитам с мъже?
georgi12
08-25-2013, 19:44
Може би асексуален или просто още не се чувстваш готов .Ако не те привличат нито жени , нито мъже - може да се каже ,че си асексуален.
Еми ето ти сам си го каза в темата.. НЕ ПРАВЯ ОПИТИ промени го тва..
Всякакъв подход към момиче е по-добре от нищо - отколкото ти да чакаш да идват да ти се свалят сами :)
за това трябва да си известен - или да показваш статус примерно спираш пред диско с X6-ца кажи речи пари да имаш :D
или да изглеждаш адски добре от петите до главата, тяло - дрехи всичко за което се сетиш :)
Всякакъв подход е по-добре от нищо :)
Ма той си каза, че няма и желание...
Всъщност, авторе, не искаш да се занимаваш с момичета и не се занимаваш, за чии е тази тема?
Всеки си има глава на раменете и решава какво да прави.
Излез,запознай се с някое момиче,или приятелите ти да те запознаят,промени външния си вид.
Не бъди срамежлив,но и не нахалствай и ще видиш как от само себе си ще се получи
Всякакъв подход към момиче е по-добре от нищо - отколкото ти да чакаш да идват да ти се свалят сами :)
за това трябва да си известен - или да показваш статус примерно спираш пред диско с X6-ца кажи речи пари да имаш :D
или да изглеждаш адски добре от петите до главата, тяло - дрехи всичко за което се сетиш :)
Facepalm
Бащицата
08-25-2013, 20:29
Зле ти е либидото.
Можеш, а не искаш.
baby_baby
08-28-2013, 14:38
"съприкосновение " хахахахахахахаха :D Еми ето сам си казваш че не правиш опити еми направи де ти какво чакаш момичетата да дойдат сами при тебе ли? и изобщо привличат ли те жени?
ADMIRALKA14
08-28-2013, 15:25
привличат ли те жени?
Много добър въпрос. :D
Fisherman
08-28-2013, 17:26
Искам вагини
Malkata porasnalA
08-28-2013, 19:14
Евала ти! Това, че не си правил секс не те прави по-различен, дори ако питаш мен те прави за предпочитане. Всичките ми приятелки ми обясняват как си търсели някакво момче като теб, което да не ги притиска. И все пак..пробвай се. Имам предвид няма коя да дойде и да ти каже: Стани ми гадже и нека правим секс. Малко усилие трябва, няма да ти пуснат момиче от небето.
nansi__00
08-28-2013, 19:47
сигурно си гей
HollyGolightly
08-29-2013, 00:47
Нямаш желание, не правиш никакви опити, какъв съвет по-точно искаш?
flamesoulbgr
08-29-2013, 04:00
По-добре ти е така пич. Не ти трябва да се замесваш с жени!
Още не си готов и това не означава,че си гей.