View Full Version : Мислят ме за малко момче
Здравейте! Родителите ми, или по-скоро майка ми, все още ме мислят за много малък. Аз съм на 14, а майка ми се отнася със мен като с 5-годишно момченце! Например онзи ден слизах от колата и майка ми тръгна да слиза с мен. Баща ми я попита къде отива и тя отговори супер изненадана "Е сам ли ще пресече улицата!?". Не ми дава да режа хляб, защото ще се порежа, а дори да не говорим за возене в такси! Иначе ми дава свобода като излизане където и с когото си искам и стоене до късно, но за такива неща мноооооого се дразня! Моля ви кажете какво да правя и ако може без съвети от типа на "Говори с нея." защото съм го правил много пъти, тя казва добре и после след два дена - пак същата история...
На 14, не е нужно да се правиш на мъжага :D
даже оценявай това, че родителите ти се грижат за теб :) или ще го оцениш на към 30-те години
ще видиш в сегашно време има родители, който изобщо не ги интересуват децата им - как върви с училището с какви дружат, какво правят друсат ли се ч*кат ли се.. на твойта възраст познавам момичета който правят тия неща ..
Е за мен това не са родители ..
и сигурно си мислиш и тоя е някакъв стар, но съм на 17г. ;)
Добре де, ама да не мога да пресека улицата???
Е не си ли малко момченце? На 14 си... Каква е разликата между 14 и 5?
baby_baby
09-11-2013, 15:18
Е малък си още ти какво искаш да те оставят без никакъв контрол ли ? На повечето деца на твоите години родителите им изобщо са ги разпуснали пият,правят се*с,дрогират се пушат и какво ли още не
SHPAIdURmeN
09-12-2013, 09:46
Като станеш на 17 или 18 тогава се оплаквай.
Иначе добра шега.
n1gh7mare09
09-12-2013, 12:43
Кill your mother!
Според мен не те мисли за малко момченце,просто е нормално да се притеснява за теб. Разбирам, че искаш да правиш всичко сам. Хайде кажи ми-аз съм у леля ми на гости, аз се прибирам следообед преди да стане тъмно, но след малко решавам и казвам,че ще се прибера в тъмното с едно момче, е? Не ме пуска, защото е я страх да се случи нещо с мен и е тъмно, не е заради момчето /аз не съм като онези курвички/ и я приемам. Кажи ми дали се държи с мен като дете? Хахах
Каква грижа е това бе ? Да не му дава да реже хляб, сакън да не се пореже. То от такава грижа опазил бог. Така се правят мамини синчета. Авторе говори с баща ти в него ти е надеждата и следващият път като не ти даде да режеш хляб и се опъни и кажи, че знаеш как се държи нож. Смях голям, направо не знам.
HollyGolightly
09-15-2013, 02:57
Единствено дете ли си? Ако не, най-малкият в семейството ли си? Родителите ти възрастни ли са?
Ако отговориш на един от тези въпроси с "Да", то тогава оправия няма. И на 30 да станеш, майка ти все още ще ти реже филийки, след като сега го прави
Amore-Mio*
09-16-2013, 18:18
Чакайте сега - какво притеснение?
Значи сам не може да си пресече улицата или да реже хляб, обаче може да си излиза където и с когото си иска - нещо не ми се връзва.
qhnalametlata
10-07-2013, 16:35
Каква грижа е това бе ? Да не му дава да реже хляб, сакън да не се пореже. То от такава грижа опазил бог. Така се правят мамини синчета. Авторе говори с баща ти в него ти е надеждата и следващият път като не ти даде да режеш хляб и се опъни и кажи, че знаеш как се държи нож. Смях голям, направо не знам.
+1