View Full Version : Целувки по врата ? КЪМ МОМИЧЕТАТА
Здравейте, ако има такава тема вече моля да ме извините..
Приятелката ми ме целува супер зарибено по врата... и от тези целувки и начина на дишане във врата ми и се разтапям в ръцете... един път опитах и аз, но се получи личеше си, че не е и беше яко...
някакъв съвет как да ги правя много по-добре ? питам главно момичетата защото съм сигурен, че те са по-добри в това..
Гали и лицето,косата,целувай я нежно,после по-грубо..
не на всички им харесва, мен ме е гъдел.
DisappointedDreamer
08-26-2013, 17:20
не на всички им харесва, мен ме е гъдел.
8-) и мене!!!
На теб може да ти харесва, на нея - не. Всички момчета, с които съм била се разтапяха от целувки по врата, ама мен ме е гъдел и като почнат да ме целуват там, инстинктивно се отдръпвам, избива ме на хилеш и не ми е приятно. :Д
не я е гъдел.. преди да опитам беше с усмивка очакваше нещо по-хубаво, обаче аз не се справих и усмивката й я нямаше
aylinxxa
08-26-2013, 19:14
Аз много обичам. Хем ме е гъдел, хем страшно приятно. Нежно/грубо няма значение (макар, че от нежните Настръхвам от кеф :D ) :P
Вкуса на парфюм е незабравим :D
Не на всеки му харесва.
Почни да слизаш от врата надолу.. ;дд
baby_baby
08-27-2013, 19:53
Аз много обичам целувки по врата с леко хапене направо истръпвам цялата :D :D :D
gogo4o4o
08-27-2013, 21:31
Това не е за всички. И аз се разбивам от кеф, когато ме целуват по врата, но две от предишните ми партньорки не споделяха моя ентусиазъм. Зависи от човека, не бъди сигурен, че ти правиш нещо грешно :)