Name doesnt matters
08-26-2013, 23:02
Здравейте, От както започна лятната ваканция и започнах да излизам с приятели отново срещнах едно момиче от моя град което е 2 години по малко от мен и буквално се влюбих в нея... Познаваме се от преди но никога не сме си приказвали преди. Можеби от 1 месец си пиша с нея в FB и правя намеци, че я харесвам. Тя разбра, че я харесвам още преди да почна да и намеквам нещо. Една вечер нея я нямаше и една нейна приятелка ме попита кого харесвам. Аз и дадох отгова който тя се надяваше да чуе и вероятно след това и е казала. Една вечер си писахме до късно и аз реших да и пратя песен с която да я поздраявя. Тогава тя започна да се смее и аз я попитах дали е смешно, а тя отговори, че е смешно много. Аз и отговорих Добре и затворих чата и след 20-тина секунди тя започна да ми пише и да ме заговаря и продължехме разговора до сутринта.Но след няколко дена към 4 сутринта нейните приятелки се бяха събрали на някаква улица и когато и се обадих да я питам къде е тя не искаше да ми каже. На другия ден разбрах, че тя не е искала мен да ходя там при нея. Всичко вървеше добре, когато се събрахме в един приятел около 10 човека и имаше доста fun. Когато отидох да пикая през това време нейната приятелка ми сложила кисело зеле в бирата и когато дигнах кенчето без да исках разлях около 2-3 ML по косата и тя ме нарече идиот.. Почуствах се зле след като разбрах, че не тя е виновна. Ден след това и се извиних но тя вече не искаше да разговаря с мен и аз го разбрах. Просто прие извиненията ми.
Моля кажете какво да правя объркан съм много. Не съм и признавал все още нищо. Много я искам и не искам да я оставя просто така...
Моля кажете какво да правя объркан съм много. Не съм и признавал все още нищо. Много я искам и не искам да я оставя просто така...