Влез

View Full Version : първи път.

fluffy_123
08-27-2013, 11:08
ако може всичко да ми кажете, каквото трябва да се знае ;д

DarkTemplar
08-27-2013, 11:09
желание, търпение, подходящ партньор, капути

Reenata
08-27-2013, 11:32
има тооолкова много теми, а да не говорим и в нета .... -_-

AnarchyBoy
08-27-2013, 11:40
:lol:

shusha
08-27-2013, 11:45
ask google. Той знае всичко

AnarchyBoy
08-27-2013, 11:46
Ъмм, това по мое време идваше от самосебе си, смисъл, сериозно ли трябва да питате гугъл относно това "как се прави секс"?.. Мхммьммхмм....

Еххх... :?

Reenata
08-27-2013, 11:54
Ъмм, това по мое време идваше от самосебе си, смисъл, сериозно ли трябва да питате гугъл относно това "как се прави секс"?.. Мхммьммхмм....

Еххх... :?
:smt023

meagain
08-27-2013, 12:37
Охх.. ами айде ще обесня.
Партньорът ти трябва да си заслужава. Обикновено момичетата се притесняват доста относно този първи път, както и аз преди. Всъщност няма за какво да се притесняваш. Поносима болка, за кръв не се знае, може да има, може да няма. ( може да имаш след това на гащите ) ''Отварянето'' може да не стане от първият път. За друго не се сещам сега, ако имаш въпроси, питай.

gogo4o4o
08-27-2013, 19:39

Бих добавил, че капутът е на първо място.

baby_baby
08-27-2013, 19:48
Партньорът ти трябва да си заслужава. Обикновено момичетата се притесняват доста относно този първи път, както и аз преди. Всъщност няма за какво да се притесняваш. Поносима болка, за кръв не се знае, може да има, може да няма. ( може да имаш след това на гащите ) ''Отварянето'' може да не стане от първият път. За друго не се сещам сега, ако имаш въпроси, питай.

+1 И да не забравиме най-важното презервативи да имате задължително :)

FuCKkK13
08-27-2013, 20:35

добра сексуална култура

FuCKkK13
08-27-2013, 20:36

и болка може да няма
лубрикант може да си вземете

EmiliesAngel
08-31-2013, 21:33
Aз искам да питам, освен този естествен "лубрикант" :D който отделят жените има ли още някакви течности от жената??? Съжелявам ако ви се струва тъпо,но наистина ме интересува???

evilgirl95
08-31-2013, 22:20
Aз искам да питам, освен този естествен "лубрикант" :D който отделят жените има ли още някакви течности от жената??? Съжелявам ако ви се струва тъпо,но наистина ме интересува???

Освен естествения "лубрикант" какви други течности по-точно искаш да отделя една жена? ;д Е някои жени уж получават т. нар. squirt оргазъм (женска еякулация) ама това май е само в приказките :д

DarkTemplar
08-31-2013, 23:17
Не е в приказките, но тоя вид оргазъм няма никакво отношение към овлажняването.

EmiliesAngel
08-31-2013, 23:51
Не е в приказките, но тоя вид оргазъм няма никакво отношение към овлажняването.

е щом има друга течност при този оргазъм то колко би трябвало да е тя ще се налага ли да се слагат кърпи върху чаршафите ,има ли цвят, мирис може ли да създаде дискомфорт по някакъв начин .Може ли да се сбърка с уриниране ....

DarkTemplar
08-31-2013, 23:55
Колко ще е като количество е строго индивидуално, до колкото знам течността е безцветна, не знам дали има мирис (мисля, че не). От това, което съм чувал/чел имала сладък вкус и както видимо (цвят), така и по това се различавала от урината. От личния ми опит пък мога да кажа, че това е най-силният вид оргазъм при жените (меко казано разтърсващ е), но се постига и най-трудно (обаче която се е научила да стига до него, после иска редовно да свършва така).

EmiliesAngel
09-01-2013, 00:13
A според вас момчето би ли се притесило от този вид женски оргазъм, т.е. да му е неприятно и да се отблъсне или да се възмути...

DarkTemplar
09-01-2013, 00:22
A според вас момчето би ли се притесило от този вид женски оргазъм, т.е. да му е неприятно и да се отблъсне или да се възмути...
Това е основният въпрос, който си задават повечето жени. И отговорът е НЕ. По-скоро ще се зарадва на удоволствието на партньорката си (което до немалка степен и той е предизвикал).

Но имайте предвид и друго - едно са момченЦАта с бедна сексуална култура и ограничени възприятия (в стил "лелеее братле, тая опика леглото на нашите, кво ше правиме сега?!"), друго са поузрелите такива и мъжете, които ще си кажат "ебати колко яко свърши тая мацка, трябва да пробваме пак". Правете разлика и то още преди да си легнете с някой от двата типа, че да не си патите после. ;)

EmiliesAngel
09-01-2013, 00:27
лелеее братле, тая опика леглото на нашите, кво ше правиме сега?!

:D :D :D

DarkTemplar
09-01-2013, 00:37
Тоя пример го дадох нарочно, та да поразчупим сухата дискусия. ;)

Momicheto:)
09-01-2013, 08:31
Колко ще е като количество е строго индивидуално, до колкото знам течността е безцветна, не знам дали има мирис (мисля, че не). От това, което съм чувал/чел имала сладък вкус и както видимо (цвят), така и по това се различавала от урината. От личния ми опит пък мога да кажа, че това е най-силният вид оргазъм при жените (меко казано разтърсващ е), но се постига и най-трудно (обаче която се е научила да стига до него, после иска редовно да свършва така).
От женска гледна точка мога да кажа, че това не е най-силния вид оргазъм при жените. Поне при мен? Можеш да свършиш без да изпиташ 'върховно сексуално удоволствие' (оргазъм) и обратното.

(обаче която се е научила да стига до него, после иска редовно да свършва така).
:D

DarkTemplar
09-01-2013, 10:45
От мъжка гледна точка мога да кажа, че имаш хубав аватар. 8-)