Влез

View Full Version : suvetche?

someonlikeyou
08-27-2013, 17:32
Здравейте на всички,започвам направо. Пишеме си с едно момче от доста време ( 6-7 месеца) признахме си и двамата,че се харесваме,виждаме се,но той е приятел с брат ми и някак си не се получава кофти ми е от него,понеже са приятели,криеме се от него...... Постоянно ми пише,че съм наи-милото и сладко момиче,което познава, много е мил,но стане ли дума да се виждаме и някак си ми се убива желанието и не заради брат ми а незнам и аз каква е точната причина... понякога ме задушава като започне с романите.. Тааа не знам дали го харесвам или просто си пиша с него колкото да убивам време... знам,че вие няма как да ми кажете какво чувствам,но ми дайте някакъв съвет как да постъпя,какво да му кажа... Ще съм много благодарна на всички отзовали се :)

fenastz
08-27-2013, 22:54
Кажи му да не е толкова лигав

betudontbet
08-28-2013, 00:05
Пишеме си с едно момче от доста време ( 6-7 месеца)

http://i41.tinypic.com/1z56crr.gif

Amore-Mio*
08-28-2013, 14:22
Толкова месеци писане? И нищо повече?

Да-а-а-а, губиш си времето с него, нищо друго.

Защото, когато харесваш някого в истинския смисъл на думата, няма да се притесняваш от някого или от нещо, и ще искаш да се виждаш с него. При тебе тия неща ги няма.

baby_baby
09-26-2013, 13:22
Явно не го харесваш щом не искаш да се виждате и това за брат ти ти е извинения за да не се виждате