View Full Version : Странно
Здравейте, пиша за първи път и не знам дали темата е за тук, но...
Момиче съм на 14.
Живея в столицата и миналия ден в една малка уличка продаваха някакви бургери и докато чакаш моя приятелка да си поръча и вземе,дойдоха две двойки (момче и момиче- гаджета) + друго момиче с тях, по- късно след няколко секунди дойдоха 2 момчета и 2 момичета(като групичка) на моите години, единия ме погледна и каза нещо на другия, той се обърна и направи някаква физиономия- някак си се усмихна и ме огледа (бях на няколко метра от тях). После след известно време, чух единия да казва на другия- секси е. Беше ми странно, смисъл мен ли имаше предвид или говореше за някой друг. Какво беше това? Момичетата, които бяха с тях или ...
Те не ме познават...
DisappointedDreamer
08-28-2013, 06:52
Да ни sе похвалиш ли иsкаш?
Не, не мисля, че това е е нещо за хвалене. Просто за първи път ми се случва, а и не знам за кого говореше. Все пак аз нито ги познавам, нито нищо. Объркана съм.
FuCKkK13
08-28-2013, 07:03
аха,а ние през форума можем да ти кажем ?
точно да се похвалиш искаше ама няма лошо де,на 14 си и още явно не са ти се случвали такива неща и един поглед за теб е много
Като ви казвам, че не съм написала темата да се похваля и айдее
DisappointedDreamer
08-28-2013, 08:14
Не трябва да познаваш някого, за да sмяташ, че външно изглежда sекsи.
Ние, тук, откъде аджеба да знаем за кого sа говорили?
Баш хвалба sи е.
Поздравления.
Meonesssss
08-28-2013, 08:19
О боже :D Оставете я за първи път и се случва и се вълнува ...
Amore-Mio*
08-28-2013, 09:06
Аха.
Браво!
TrollFaace1
08-28-2013, 09:09
Всички които те хейтнаха ги е яд щото на тях не им се случва :D
Не трябва да познаваш някого, за да sмяташ, че външно изглежда sекsи.
Ние, тук, откъде аджеба да знаем за кого sа говорили?
Баш хвалба sи е.
Поздравления.
Ти май пишка не си виждала sкоро
FuCKkK13
08-28-2013, 10:46
О боже :D Оставете я за първи път и се случва и се вълнува ...
е нали и аз това казвам 8-)
FuCKkK13
08-28-2013, 10:47
Всички които те хейтнаха ги е яд щото на тях не им се случва :D
да :(
Това, което питах го разбрах, той просто се е бъзикал (било е саркъзъм) ...
Няма друго логично обяснение.
FuCKkK13
08-28-2013, 16:19
от колко профила пишеш ? 8-)
чакай да изпреваря мъжката част на форума: дай снимка,ние ще преценим 8-)
виж сега... възможно е да е говорел за теб или да е говорел за някой друг .. ти си била там и не знаеш,а очакваш ние да ти кажем ?!
разбирам,че го правиш от ъм вълнение понеже до сега не ти се е случвало ама след време такива случки изобщо няма да ти правят впечатление
ако е говорел за теб може само да се радваш
но искаш ли наистина да ти кажа какво мисля ? темата - точно за да кажеш на колкото се може повече хора беше,което си е хвалене
последния ти коментар - просиш си комплименти
та и двете неща не ми харесват и за това те хейтнах така гадно ама както казах разбираемо е... не знам какво друго искаш да ти се каже
Dannie96
08-28-2013, 16:40
от колко профила пишеш ? 8-)
чакай да изпреваря мъжката част на форума: дай снимка,ние ще преценим 8-)
виж сега... възможно е да е говорел за теб или да е говорел за някой друг .. ти си била там и не знаеш,а очакваш ние да ти кажем ?!
разбирам,че го правиш от ъм вълнение понеже до сега не ти се е случвало ама след време такива случки изобщо няма да ти правят впечатление
ако е говорел за теб може само да се радваш
но искаш ли наистина да ти кажа какво мисля ? темата - точно за да кажеш на колкото се може повече хора беше,което си е хвалене
последния ти коментар - просиш си комплименти
та и двете неща не ми харесват и за това те хейтнах така гадно ама както казах разбираемо е... не знам какво друго искаш да ти се каже
+1
Мързи ме да го пиша същото.
TrollFaace1
08-28-2013, 17:43
дай снимка,ние ще преценим 8-)
ПО БАНСКИ !