View Full Version : На прага на смъртта ... от любов
Здравейте. На 15 съм. Страшно много съм отчаяна от живота си... изпаднала съм в ужасна депресия, постоянно плача не ми се излиза не ми се яде... Имах връзка с момче година и половина..всичко вървеше добре до преди 4 5 месеца. Многократно опитвах да прекратя връзката, но не можех да преодолея раздялата и се връщах. На него много не му пукаше че късаме и не правеше опити да ме търси. Днес разбрах, че си има друга.. Просто не мога да го приема не мога и не мога ... за мен живота свърши :( Мислила съм да посегна на живота си.На прага на смъртта съм. моля ви кажете какво да правя и ако някой има подобен проблем да ми пише на лс ще дам скайпа си просто искам помощ ..
DragonLady
08-28-2013, 21:49
Тегли му една майна, започни да се храниш, и си изкарай простотиите за самоубииство от главата. Явно въпросният боклук не го ебе за тебе, и гледа само да трупа бройки. Като си намериш някой друг, ще видиш как бързо, бързо ще го забравиш.
pandabear
08-28-2013, 21:52
прочетох само заглавието и първото изречение, ама аре недей да умираш на 15, де... =/
Тегли му една майна, започни да се храниш, и си изкарай простотиите за самоубииство от главата. Явно въпросният боклук не го ебе за тебе, и гледа само да трупа бройки. Като си намериш някой друг, ще видиш как бързо, бързо ще го забравиш.
Много съм отчаяна.. ужасно е .. задушавам се... не мога да дишам.. усещам че вътрешно умирам и няма с кои да споделя :(
DragonLady
08-28-2013, 22:02
Стига си си внушавала ... Проблема ти е психологическата нагласа! Имам в предвид това, че се задушаваш и тн, физически не е така, но като си си го втълпила в главата, мозъка ти изпраща грешни сигнали. Ако наистина се задушаваше, едва ли щеше да можеш да се добереш до компа си ;)
Бъди щастлива и без него.
Плачи, ако ти се плаче, излез с приятели, ако ще се почувстваш по-добре. Рисувай, гледай филми, отдай се на хобито си. Не оставяй подобни моменти да те подтикват към крайни мисли като самоубийство. Ти си млада, толкова млада, през живота ти ще преминеш през много трудни моменти и ако се запъваш на всяко предизвикателство, само ще загниваш вътрешно повече.
Зарадвай се, моля те. На каквото и да било, просто се радвай, че си тук и сега, че си здрава, че имаш покрив над главата си, което мнозина нямат. Помисли за всичко, което можеш да направиш, а още не си. Много хора страдат от болести, които ги обричат на сигурна смърт, а те биха дали всичко за да имат поне още ден живот, да усещат въздуха в дробовете си, силата в ръцете си и живеца, който още гори в тях.
Стига си си внушавала ... Проблема ти е психологическата нагласа! Имам в предвид това, че се задушаваш и тн, физически не е така, но като си си го втълпила в главата, мозъка ти изпраща грешни сигнали. Ако наистина се задушаваше, едва ли щеше да можеш да се добереш до компа си ;)
Много ми е трудно и тежко.. толкова много мечти, толкова много любов, а сега само болка :( Няма смисъл да живея
Meonesssss
08-28-2013, 22:09
Убий приятелката му :D
http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/1102/suicide-watch-sucicide-popcorn-demotivational-posters-1298427526.jpg
Хвани се стегни, живота е тепърва пред теб !! ;)
Бива ли да си толкова проста? Късаш с момчето и очакваш той да бяга след теб. Няколко пъти опитът ти да се направиш на интересна е минал, но явно на него му е писнало от теб. Така ти се пада като не знаеш какво искаш.
xdreamerx
08-28-2013, 23:02
Боже мой...излез от филма.Била на прага на смъртта :cool: Ти си на 15? Живота е пред теб..какви са тези глупости да посягаш на живота си, защото си скъсала с гаджето си.
Lian4ety
08-28-2013, 23:29
Момиче, живота тепърва предстои и съвсем не се върти около едно момче. Спри да си внушаваш самоубийства, задушавания и прочие, а започни да живееш пълноценно за себе си. Сама го каза, на 15 си, и е смешно отстрани да кажеш,че на 15 искаш да се самоубиеш от любов, извинявай.
Вземи се в ръце и гледай напред,още много като него ще минат през живота ти и ще си отидат, докато намериш подходящия! :)
HollyGolightly
08-29-2013, 00:18
Момиче, я се стегни , събери си хубаво мислите в главата, прочети няколко пъти темата и виж колко нелепо звучиш. Как може да не искаш да живееш, заради някакъв пикльо, на когото дори не му пука дали е с теб или с някоя друга.
Всеки път, когато ти се отвори възможност да излезеш, преодолей мислите, които ти казват да не го правиш, вдигни си трибуквието от леглото и излез. Събирай се с приятелки, завързвай нови контакти. Не казвам, че изведнъж ще стане лесно, но с времето всичко се преодолява.
И стой на слънце и "чист" въздух повече, това застояване у вас само те подтиска още повече.
Бива ли да си толкова проста? Късаш с момчето и очакваш той да бяга след теб. Няколко пъти опитът ти да се направиш на интересна е минал, но явно на него му е писнало от теб. Така ти се пада като не знаеш какво искаш.
+3
Знам, че не ти е лесно, два-три дена е нормално да си седиш у вас и да страдаш, но трябва да се отърсиш от страданието и да започнеш да излизаш, съветвам те да си намериш наистина свястно момче, което няма да те лъже, най-добре да е по-голям от теб, и гледай как ще го забравиш за няколко месеца! Успех
най-добре да е по-голям от теб
Защо по-голям?
Щеше да ми е смешно, ако не беше трагично! Много на нейната възраст наистина посягат на живота си заради глупост като любовта.Не е последния и с него живота не свършва.Просто не се самоубивай, отдай си се на мъката известно време и остави времето да си свърши работата.
Smrazqvashta
08-29-2013, 07:51
Недей да умираш още. Само, ако знаеш колко по-добри от него ти предстоят! 8)
На 15 всички сме изпадали в депресия от любовна мъка. Причината не е психологическа нагласа, ами хормоналният дисбаланс по време на пубертета. И единственият начин да се отървеш от това е да се постараеш да спреш да мислиш за него. По-добре се замисли, че ако сега ти минават самоубийствени мисли в главата, как ще се справяш по-нататък в живота? Дай си сметка, че светът не се върти около един единствен човек, колкото и натрапчиво да смяташ, че го желаеш в момента.
Както преди си живяла без него, така ще живееш се оправиш и сега.
heartshapedbox
08-29-2013, 08:43
"на прага на смъртта"..о, боже.
Стегни се, нито си първата, нито последната 15 годишна с любовни драми. Както всички други са се оправяли и се оправят, така ще можеш и ти. Хората се разделят след 15-20 години брак и продължават с живота си, но ти няма да можеш, защото, видиш ли, си си зарязала момчето няколко пъти и той е решил да продължи с някоя, която няма да го мотае. Нали си искала да прекратяваш връзката, защо се депресираш сега?
Нищо фатално не е станало. Ще го преживееш, кофти ти е нагласата. Колко още момчета ще срещаш и ще се влюбваш. Излизай, виж си приятелите, прави нещо, не се забивай вкъщи постоянно.
girlwithblueeyes
08-29-2013, 08:44
Ми самоубий се тогава
Не й се живеело има болни деца и хора които се молят да живеят а тя рева че не й се живее заради някъв тъпак
Я се стягай и си взимай живота си в ръце той няма да е първият нито последният
Наскоро прекратих 3 годишна връзка в която дадох сърцето си е не съм си помисляла и за миг че ще умра
Никой не е единствен и незаменим нито ти нито аз нито той . Ще има и други след него
invisible_girl
08-29-2013, 09:05
tova,prez koeto ti minavash pochti vsqka tineidjurka go e izpitvala (:
opitite za samoubiistvo nqmat smisyl. Momcheto,koeto haresvash ili obichash ili si vliubena v nego..ne e samo toi,nito e pyrviq nito e posledniq na toq svqt, predstavi si che tam nqkyde ima chovek na kogoto shte mu puka za teb, shte se interesuva za tova kakvo obichash da qdesh,kak obichash da se zabavlqvash, shte se radva na vsqka edna minuta prekarana s teb..?! kak ti se struva?
a i na teq godini liubov edva li ...
glavata gore i ne se predavai, bydi silna zaradi horata,koito te obichat i cenqt takava kakvato si, nai-veche za roditelite ti!
Имала си живот и преди негоъ ще има и след. Твърде много драмосваш. Хората какви по-големи депресии преживяват, ти за момче.
Light_Dreamer
08-29-2013, 09:56
Недей една приятелка ще си реже вените щото бившия й приятел го заразял гаджето му(момичето с което й изневеряваше). Боже, до три часа съм я укротявала, да не се реже зареди един пикльо, че тя е на 14 год. Не си заслужава.
vivienneg
08-29-2013, 16:47
Бий си два шамара и се успокой малко , моля те. Ако придаваш на всяка малка ''трудност'' в живота ти толкова голямо значение , до 30 ше развиеш няква психическа болест. Има толкова по-лоши неща в живота , ти за некъв тука , чак ше умираш що сте толкова филмирани? Ще има още 100 като него спокси
justcallmeV
08-30-2013, 07:19
Знам как се чувстваш, мила. И аз минах през същото нещо на твоите години - не беше лесно. В момента обаче дори не се сещам за въпросния тип. Мисли си "Всичко ще е просто минало някой ден". На 15 си, животът е пред теб, не го захвърляй заради някакво момче. Живи и здрави да са с новата му, не им доставяй това удоволствие да се депресираш заради тях. : ))
"на прага на смъртта"..о, боже.
Стегни се, нито си първата, нито последната 15 годишна с любовни драми. Както всички други са се оправяли и се оправят, така ще можеш и ти. Хората се разделят след 15-20 години брак и продължават с живота си, но ти няма да можеш, защото, видиш ли, си си зарязала момчето няколко пъти и той е решил да продължи с някоя, която няма да го мотае. Нали си искала да прекратяваш връзката, защо се депресираш сега?
Депресирам се, защото не приемам факта, че е с друга, че обича друга .. Живях с мисълта, че само аз съществувам за него и ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен .. Обичахме се а сега ми остана само една болка, която се мести от корема в гърдите, от гърдите в гърлото и обратно и с която няма да мога да живея дълго :(
Имаш сериозни проблеми, които няма да се разрешат със самоубийство.
По-добре помисли за психолог.
Здравейте. На 15 съм. Страшно много съм отчаяна от живота си... изпаднала съм в ужасна депресия, постоянно плача не ми се излиза не ми се яде... Имах връзка с момче година и половина..всичко вървеше добре до преди 4 5 месеца. Многократно опитвах да прекратя връзката, но не можех да преодолея раздялата и се връщах. На него много не му пукаше че късаме и не правеше опити да ме търси. Днес разбрах, че си има друга.. Просто не мога да го приема не мога и не мога ... за мен живота свърши :( Мислила съм да посегна на живота си.На прага на смъртта съм. моля ви кажете какво да правя и ако някой има подобен проблем да ми пише на лс ще дам скайпа си просто искам помощ ..
всички го знаем това чувство, аз познавам депресията (бегло, един фр му стана нещо за седмица ходеше някакъв блед и не говореше мн, изглеждаше направо като препариран, не ядеше, ма се опраи) . виж сега, не позволявай някой да развали живота ти. ти си на 15. хората живеят поне до 70. как смяташ, струва ли си заради 1 година да пропилееш 55...
На прага на смъртта си,заради любовна драма на 15?
Недей да правиш мизерий заради това на 15 си живота е пред тебе пак ще се влюбиш заеби го този.
klimatronik
09-08-2013, 07:55
Депресирам се, защото не приемам факта, че е с друга, че обича друга .. Живях с мисълта, че само аз съществувам за него и ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен .. Обичахме се а сега ми остана само една болка, която се мести от корема в гърдите, от гърдите в гърлото и обратно и с която няма да мога да живея дълго :(
запомни какво си писала тук и след 1 година като се четеш - доста ще се смееш .. иначе да.. това,което усещаш в корема и гърдите е едно вещество, повишено количество на един вид хормони .. И като оставаш сама и нарочно си внушаваш и мислиш за него - то се повишава
Mary_Jane_69
09-08-2013, 08:37
Няма да мреш, спокойно.
Извлечи си поуката - твърде много си си разтворила душата за някого. Не го прави повече. Обичай хората, радвай им се, давай им каквото сметнеш за добре, но не се разкривай напълно. Чувстваш се като обелен и нетраен вече банан, но запомни много добре, че е грешка да си посветиш живота на някого ИЗЦЯЛО.
После, седни за 20мин, удари го на размисъл, извлечи си приоритетите в живота, фокусирай се в това, в което искаш да наблегнеш и да добавя - НЕ ВЪВ ОПИТ ДА СИ ВЪРНЕШ ВРЪЗКАТА.
Ако имаш коте,куче,хамстер,животно, прекарай повече време с животинката. Ще ти подейства много успокояващо.
Изгледай няколко филма, направи си киновечер, сама избери какви да са, но гледай да не са много сълзливи, щото си бало майката. :Д
Нареви си се като говедо, а и явно вече си го правила много до ся, свикни че постепенно се забравя и ти трябва поне от половината време, прекарано с човека. Гледай да не се тревожиш за нищо, напиши си на листчета всякакви позитивизми и си ги разлепи навсякъде, където не очакваш да ги видиш или пък ще ги виждаш постоянно. (И двете)
Купи си нови обувки.
Смени парфюма.
Открий някой нов.
Но гледай да не се насилваш за "чувства", когато ги няма, но винаги бъди готова за някой нов човек, който ще влезне в живота ти и го приеми с усмивка.
Mary_Jane_69
09-08-2013, 08:40
Искам само да допълня към потребителите отговорили в темата - не е важно как виждаш една ситуация, важно е по какъв начин подходиш към нея.
Amore-Mio*
09-08-2013, 11:41
Ти, ако на 15-годишна възраст се предаваш при малка трудност, занапред не те виждам.
klimatronik
09-08-2013, 12:52
Ти, ако на 15-годишна възраст се предаваш при малка трудност, занапред не те виждам.
бе тези чувства не са малка трудност за едно дете, което не разбира и няма никакъв опит, както и изграден характер, така че коментарът ти бе напълно лишен от всякакъв смисъл
така че коментарът ти бе напълно лишен от всякакъв смисъл
вярна на традицията
Винаги ни е по-лесно да съдим от позицията си в момента, отколкото да се замислим какво ни е било на нас на тази възраст с тези проблеми.
Самочувствието, обаче, понякога играе номера с паметта и ни кара да си мислим, че сме били много по-силни и не толкова лабилни, колкото сегашните ни тогавашни връстници ;)
~~~~Ghostface~~~~
09-09-2013, 13:14
ще ти мине, не се стряскай
baby_baby
09-10-2013, 12:56
виж сега ти си на 15 живота е пред теб момчета много не е единствен и както има една фраза : Бивш се забравя с нов ;)
krasi342
09-10-2013, 12:58
виж сега ти си на 15 живота е пред теб момчета много не е единствен и както има една фраза : Бивш се забравя с нов ;)
Ne e vqrno po dobre da se saumobie
baby_baby
09-10-2013, 13:00
Ne e vqrno po dobre da se saumobie
Колко по-тежки неща има от раздялата с едно момче а тя ако се предава от сега не я виждам по натам както казах момчета много
Прережи си вените на ръцете по дължина
ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен ..
Това, драга моя, въобще не е любов.
От всичките ти писания останах с две впечатления за теб:
-Или си някоя 15 годишна госпожица, която се е взела за кралицата на света и не можеш да понесеш факта, че вече си сама, че вече въпросното момче не ти ходи по свирката и т.н.
Та решаваш да пишеш във форум, хем да си излееш мъката, хем да привлечеш внимание, като твърдиш, че ще се самоубиваш, въпреки че и ти и аз и другите, които четат са наясно, че не би.
-Или си отново, някоя 15 годишна госпожица, която е решила, че да бъдеш с въпросното момче е призванието на живота й и няма абсулютно нищо друго на целия свят.
И изводът е, че си просто глупава и адски филмирана, но спокойно, с времето всичко се оправя.
Puberty is a bitch, get over it.
Издебни някой от ваще когато е изнервен и му заяви, че ще се самоубиваш заради момче. Любовта към математиката ще се завърне моментално ^_^
Dexterfan
09-12-2013, 16:09
Мисля ,че си прекрачила вече прага на глупостта.(малко съм груба ,но ако след всяка своя връзка ще искаш да умираш ...)
betudontbet
09-12-2013, 17:20
http://i40.tinypic.com/ixxymp.gif
lovely_smile
09-12-2013, 17:33
Е, извинявай и на мен така да ми дават заповеди както ти си правила, да ме ревнуват и от вятъра и аз бих те зарязала. "не позволявах да вижда друга освен мен"-какво е това не разбирам, не позволяваш. Той да не ти е някаква вещ та да го моташ насам-натам както искаш? Когато някой те обича и харем да наредиш пред него, той пак ще вижда само теб, а не да трябва ти да го спираш и командваш. Нали когато обичаш някой му се доверяваш и си напълно сигурен/а в това, което изпитваш. Защо трябва да има такива заповеди и "стягане на въжето"? Съвземи се малко, разбери какво е любовта и тогава се сърди на човека, че те е оставил. И какво е това самоубийство? И да се самоубиеш какво? Няма да го върнеш. Ако искаше толкова много да е с теб нямаше да остави нещата така като си искала да скъсате. Но има и друго-ти през 2 минути като си искала да скъсате какво очакваш? Накрая става безразлично независимо дали си с него или не. Човека си е открил свобода и сигурност при друго момиче. И ти трябва да продължиш и да си вземеш поука от станало, не да мислиш за самоубийства и глупости. Успех!
Самоубий се ... Как можа да го изпуснеш ... тцтц
WindOfChange
09-12-2013, 20:33
На прага на смъртта? Взимай си задачките по математика и граматиката по български и си опичай акъла.
melany94
09-12-2013, 20:48
Извинявай ама си глупаво момиче .
Значи, ако някога ще мра, определено няма да е от несподелена любов. Направи си сметка колко си заслужава.
bitchwolf
09-14-2013, 07:18
Аз пък на 15 бях в период, в който всички ме дразнеха и си мислех, че всеки иска на пук да ми прави, амаа то така е в пубертета. Преживей си твоя моля те и ще видиш колко незначителни ще ти се сторят сегашните неща. Живота все пак е хубав : )))