View Full Version : Девствена ципа
sramejlivkaa
08-29-2013, 09:26
Може ли разкъсването на девствена ципа по неестествен начин да улесни първия полов акт. Мнозина сигурно ще кажатя че това не е от ципата а от това а това е защото си тясна. Аз също мисля такая но в уикипедия четох, че именно девствената ципа стеснява влагалището. Моля да си кажете мнението по въпроса. :)
Smrazqvashta
08-29-2013, 10:21
Най-подходящият начин е да бъде разкъсана с краставица. Ако имате морков още по-добре, защото е по-твърд. Успех.
sramejlivkaa
08-29-2013, 10:31
Дайте да говорим посъщество .. без бъзици и тем подабни
Smrazqvashta
08-29-2013, 10:33
Сериозна съм. Всички от форума ще ме подкрепят. Морковите не са скъпи.
kotetuuu
08-29-2013, 10:39
Аз по принцип знам че ако си си бъркала преди първия секс по-лесно става отварянето ;) но има момичета които ако си бръкнат тр да се отворят направо но има и други дето имат малка дупчица на химента при тях става. На мен една фр ми каза и съм пробвала и при мен стана после мн пъти съм го правила, пробвай при теб. Първите пъти като си бъркаш може да те боли малко зависи как го правиш но после като мастурбираш само там ще ти е пръсчето :D поне аз съм така.
RedRanger
08-29-2013, 11:44
пробвай с кренвирш, но внимавай да не се счупи ! :)
Smrazqvashta
08-29-2013, 11:46
Може да си вземе ренджър?
Дебел морков, краставица, шпеков салам...
*Само да кажа, че съм твърдо против насилието над зеленчуци!!!*
sweetka_96
08-29-2013, 15:45
Най-подходящият начин е да бъде разкъсана с краставица. Ако имате морков още по-добре, защото е по-твърд. Успех.
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mladenoff
08-29-2013, 15:57
Прави стречинг ;)
Амм по-добре не. една моя приятека или по-скоро позната преди около месец се опита с кренвирш (обелила го е) и при изваждането 1/2 от кренвирша остана в нея. Та после ходи на гинеколог да й го вадят и стана една дълга и широка ;х
Амм по-добре не. една моя приятека или по-скоро позната преди около месец се опита с кренвирш (обелила го е) и при изваждането 1/2 от кренвирша остана в нея. Та после хоси на гинеколог да й го вадят и стана една дълга и широка ;х
Е не... :lol:
ArtemisD
08-29-2013, 19:20
Амм по-добре не. една моя приятека или по-скоро позната преди около месец се опита с кренвирш (обелила го е) и при изваждането 1/2 от кренвирша остана в нея. Та после хоси на гинеколог да й го вадят и стана една дълга и широка ;х
Това са направо градски легенди. :D
flamesoulbgr
08-29-2013, 19:49
Това са направо градски легенди. :D
Лошото е, че май не са легенди.
RedRanger
08-29-2013, 20:36
четох подобна тема :))
RedRanger
08-29-2013, 20:37
Може да си вземе ренджър?
за такива услуги се доплаща :(
sramejlivkaa
08-29-2013, 22:10
А улеснява ли това първия полов акт?
Dannie96
08-30-2013, 06:23
По дяволите, не си пъхай храна.
Първо не знам защо искаш сама да се отваряш. Изчакай някой и го направете по естествен начин.
Ама не си пъхай зеленчуци, кренвирши, салами..
Това ме подсеща за една история. Майката на бившия ми е мед. сестра. Веднъж в спешното приеха жена с краставица между краката. Заседнала и не е могла да си я извади.
Затова не пъхай нищо, което не е предназначено за тази цел.
sramejlivkaa
08-30-2013, 07:09
Никой не е казал че ще си пъхам зеленчуци кренвирши и тем подобни .. Просто питам дали това улеснява първия полов акт и щом пускам тема значе съм решена да го направя ако има някакъв друг начин примерно ..
Smrazqvashta
08-30-2013, 07:17
Ако те е жал за храната, използвай дървен кол, може и метален.
soñadora
08-30-2013, 14:21
Каква е тази тенденция да се отваряте сами, не мога да разбера. Остави на някой младеж да свърши тази работа. И не, напъхването на краставица/морков/дезодорант по никакъв начин не ти гарантира, че няма да те боли първия път. Нито пък разкъсването на ципата с пръсти. Деца, не вършете глупости и ненужни неща! Много момичета го правят с цел да не изглеждат захлупени пред приятелите им, които не знаят, че са девствени. Други-от гъзария. Трети, защото ги е страх от болката. Природата си знае задачите, затова си гледайте живота и не си затормозявайте главиците с простотии.
Rocknroll
08-30-2013, 18:03
*Само да кажа, че съм твърдо против насилието над зеленчуци!!!*
+1 :D:D:D:D
baby_baby
08-30-2013, 20:18
Авторке защо не оставиш на някое момче от колкото да си пъхаш разни други работи който не трябва........
sramejlivkaa
08-30-2013, 21:36
Защото момчето не знае, че съм девствена излъгах го!
sweetka_96
08-30-2013, 21:49
Ти си тъпа кат' краставица..заклевам се!
Rocknroll
08-31-2013, 05:39
Ти си тъпа кат' краставица..заклевам се!
+1 :D:D:D:D
Какъв е смисъла да го лъжеш,бе жена!?Леле .. и сега понеже е излъгала,ще се отваря сама :D:D:D мозък като бръснач ..
Dannie96
08-31-2013, 10:12
И от кога девствеността е нещо срамно?
Кажи му истината. Повечето момчета обичат да са първи. Ще те боли по- малко когато е по естествен път. Не се излагай.
Ела при мен аз нема да ти пъхам зарзават и кренвирши а един 19 сантиметров кур за да ти отвора ципата.
~~~~Ghostface~~~~
09-10-2013, 18:44
Амм по-добре не. една моя приятека или по-скоро позната преди около месец се опита с кренвирш (обелила го е) и при изваждането 1/2 от кренвирша остана в нея. Та после ходи на гинеколог да й го вадят и стана една дълга и широка ;х
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
па то ще заприлича на квартална бакалия