PDA

View Full Version : Въпросче

istorika
08-29-2013, 10:42
Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?
Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло

Smrazqvashta
08-29-2013, 10:56
Красотата е абстракция, а коефицента на интелигентност не е довод за ум.

Cloud9
08-29-2013, 11:02
Аз пък харесвам мускулести и умни.

RedRanger
08-29-2013, 11:43
^като нас, ренджърите :?

LadyDi
08-29-2013, 11:44
трудно е да се влюбиш в мозъка на някой...

Amore-Mio*
08-29-2013, 11:44

И аз, по принцип.
Но пък, като се позамислих, само единия е бил такъв.
Останалите нямаха "мускулести тела", но пък бяха умни и именно това им харесвах. Реално, нямам нужда от тяло, а от здравомислещ човек до себе си. И не само аз мисля така. Това, че ти си попадал на такива момичета, автоматично не означава, че край, повечето са такива.

Lian4ety
08-29-2013, 12:47
Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си. :)

istorika
08-29-2013, 13:08
така е,права си,всеки с вкуса си

Cloud9
08-29-2013, 13:23
А пък вие,мъжете, защо не харесвате умни и пълнички момичета, а си падате по кльощави задници и големи цици?

istorika
08-29-2013, 13:39
виж сега,аз харесвам в едно момиче не толкова тялото,колкото душевната красота,и какво ако е пълничка,няма никакъв проблем,стига да е душевно красива

istorika
08-29-2013, 13:51
Аз не се имам за много умен и не съм искал да се изкарвам такъв,ако си останала с такова впечатление

istorika
08-29-2013, 13:53
Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.

Аз не се имам за много умен и не съм искал да се изкарвам такъв,ако си останала с такова впечатление

tonique
08-29-2013, 14:32
Отново ли ти, istorika :D :D :D

maldini
08-29-2013, 14:37
Отново ли ти, istorika :D :D :D

Тоя прави все култови теми хаха .

HollyGolightly
08-29-2013, 16:30
Такива теми винаги са ми изглеждали много комплексарски. До колкото съм забелязала, много по-лесно им е на закръглените мъже, умни или не, да си намерят приятелки, отколкото на закръглените момичета. И след като се смяташ за умен и знаеш какъв ти е недостатъка, направи нещо за себе си.

istorika
08-29-2013, 17:18
В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така

Иво
08-29-2013, 17:34
От половин час го цъкам тоя форум и вече съм на мнение, че тия теми просто ги пускаш ей така... да минава времето..

"Защо момичетата си падат повече по мускулести мъже,отколкото по умни ?"
"В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така"

7 часа разлика...

П.П. Просто като съвет.. Ако желаеш да направиш интересна тема с различни и цветущи мнения, пробвай като формулираш въпроса по друг начин.. например: "С какви момчета предпочитате да се срещате и защо?"

Lian4ety
08-29-2013, 17:51
П.П. Просто като съвет.. Ако желаеш да направиш интересна тема с различни и цветущи мнения, пробвай като формулираш въпроса по друг начин.. например: "С какви момчета предпочитате да се срещате и защо?"

+1
Според мен е въпрос на личен избор, нито женският пол харесва само определен тип визия от другия пол, нито обратното.

HollyGolightly
08-29-2013, 17:59
В крайна сметка всеки намира половинката си рано или късно,нали така

Тогава защо мрънкаш? Събирай си листчетата с кечисти и все някоя ще те "намери" 8-)

istorika
08-29-2013, 18:03
Сега и за хобито ми ли ще ми се бъркате,всеки събира различни неща

maldini
08-29-2013, 18:17
Никой не ти се бърка в нищо. Ти си тоя ,който се опитва да си обясни защо момичетата не го харесват,а то е толкова очевидно. Виж си аватара погледни се на кво приличаш ,по цял ден сигурно учиш ,не излизаш никъде и събираш картички на кечисти . Сигурно и компютърни игри играеш..еми кво искаш по тоя начин едва ли някога ще си намериш 'половинката'.

ADMIRALKA14
08-29-2013, 18:22
Като си се "усъвършенствал" толкова в ученето, вземи си "усъвършенствай" малко и външния вид.

SisiJ
08-29-2013, 18:39
Никога не съм си падала по мускулести момчета.
Не ми допадат изобщо. Харесвам момчета с нормално телосложение,но не и 'бъгнати' от мускули.

Сега като се замисля никога съм нямала приятел, който да е с огромни мускули...големи плочки.. и т.н.
Но както каза LadyDi "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой.." !

Иво
08-29-2013, 19:01
Е... дайте по-спокойно сега... прочетох доста злобни коментари от сорта на "виж се на кво приличаш.. фитнеси митнеси".. Аз също не приличам на Брад Пит, но не се оплаквам от липса на женско внимание.

Мисля, че проблема ти е изцяло в главата.. и по-точно как ТИ сам се възприемаш. На първо място трябва ТИ сам да се харесваш. Защо не пробваш следното (не е нужно да го правиш веднага... когато си готов).. Застани пред огледалото и се огледай, ако трябва вземи лист... и опиши нещата, които не ти допадат (например: отдавна не съм сменял рамките на очилата; не ми харесва тази тениска как ми стои.... и др.) След като ги опишеш ги прочети и се опитай да ги промениш по такъв начин, че ти самия да се харесаш! Или пък пробвай друго. Бях прочел, че имаш доста приятелки... защо не се допиташ до тях за съвет? Няма нищо срамно или унизително в това да попиташ за искреното мнение на приятел.. точно за това са приятелите и съм сигурен, че ще те разберат и помогнат!
НО първо и задължително ТИ самия трябва да се почувстваш комфортно в кожата си.. след това може да предприемеш крачката и да се запознаваш с нови, напълно непознати девойки... било то красиви, не чак толкова... каквито ти си харесваш. Дори и да те отрежат - не е болка за умиране, няма да си първия, едва ли ще си и последния. Ще продължаваш да опитваш!
Ако имаш нужда от някой съвет, не се притеснявай да драскаш и на лично... че тука като гледам доста кучета са се събрали, които не само лаят, а и хапят лошо..

Успех! Вярвам, че можеш да се справиш! ;)

DisappointedDreamer
08-29-2013, 19:36
Мускулести мъже пък никога не са ми хващали окото, ама грам. Дори такива с плочки са ми супер отвратителните. Такива дето се имат за много умни и го изтъкват, са ми не по-малко противни обаче. Хубаво е да си знае възможностите, ама не и да ги представя като по-добрата алтернатива от еди какво си.

Много правилно. Изобщо не харесвам мъже с плочки.

Авторе, първо забелязваш външността. Никой няма да поиска да опознае умът ти, ако първо не бъде привлечен от външността ти.

Второ, аз лично се харесвам съвкупност от ум и тяло. Нито ще харесам мускулест глупак, нито хилав/дебел гений.

bambinkataaa
08-29-2013, 20:38
Ами честно казано аз също не си падам по такива дето са с по - яко тяло от мен . Ще ме комплексира :D .. в кръга на шегата разбира се. Такива хващат окото ама повечето са до там.. колкото да се обърнеш и да си кажеш - Тоя е тренирал яко! Или има яко химия в него! :D Не харесвам заровените в учебниците господа, но не харесвам и тъпаците, които си нямат и понятие за какво става въпрос на тоя свят. A ако мнението ти за жените е такова то е много ограничено, както сам казваш - за всеки влак има пътници. Но идва и другия момент трябва поне малко да се грижиш и за външния си вид и отношението ти и самовъзприемането ти , маниерът, чувство за хумор, такива неща .. като цяло това оказва влияние. Е.. разбира се, ако не си си харесал някоя чалга имитация.. тогава вече са ти нужни плочки , пари , коли .. и тн :))

tonique
08-29-2013, 21:55
Ами честно казано аз също не си падам по такива дето са с по - яко тяло от мен . Ще ме комплексира :D .. в кръга на шегата разбира се. Такива хващат окото ама повечето са до там.. колкото да се обърнеш и да си кажеш - Тоя е тренирал яко! Или има яко химия в него! :D Не харесвам заровените в учебниците господа, но не харесвам и тъпаците, които си нямат и понятие за какво става въпрос на тоя свят. A ако мнението ти за жените е такова то е много ограничено, както сам казваш - за всеки влак има пътници. Но идва и другия момент трябва поне малко да се грижиш и за външния си вид и отношението ти и самовъзприемането ти , маниерът, чувство за хумор, такива неща .. като цяло това оказва влияние. Е.. разбира се, ако не си си харесал някоя чалга имитация.. тогава вече са ти нужни плочки , пари , коли .. и тн :))

Пхаха явно ти с тия където си казваш "тоя е тренирал яко - или има яко химия в него" само до погледи си останала :D

Всеки човек е различен тия където са в залата и тренират го правят също така да изглеждат по-добре и да се чувстват добре - хранят се пълноценно, какво искаш повече? :D

bambinkataaa
08-29-2013, 22:03
Пхаха явно ти с тия където си казваш "тоя е тренирал яко - или има яко химия в него" само до погледи си останала :D

Всеки човек е различен тия където са в залата и тренират го правят също така да изглеждат по-добре и да се чувстват добре - хранят се пълноценно, какво искаш повече? :D

Ми не смятам, че можеш само по това да съдиш, дали само с гледането съм си останала.. ;) ама в повечето случаи са безмозъчни типове, за които живота е само във фитнес залата, тесните блузки да покажем мускул и това е .. и все пак казвам повечето ;) тъй като моите приятели всички тренират и се чувстват добре, както ти казваш, но си имат и глава на раменете, която използват по предназначение .

tonique
08-29-2013, 22:27
Ми не смятам, че можеш само по това да съдиш, дали само с гледането съм си останала.. ;) ама в повечето случаи са безмозъчни типове, за които живота е само във фитнес залата, тесните блузки да покажем мускул и това е .. и все пак казвам повечето ;) тъй като моите приятели всички тренират и се чувстват добре, както ти казваш, но си имат и глава на раменете, която използват по предназначение .

Еми самата ти го каза "Такива хващат окото ама повечето са до там.. колкото да се обърнеш и да си кажеш - Тоя е тренирал яко! Или има яко химия в него!" другия път бъди по-подготвена :D

Еми за да постигнеш хубаво тяло примерно да си 1,75см. и да си 80-85кг. и да си с 5% мазнини - живота ти ще се върти само около фитнеса, да тренираш, да ядеш и спиш пълноценно - да нямаш почти никакъв нощен живот (по-точно дискотеки - алкохоли и т.н.)

пък тия където са по-слаби от мене те сигурно, нито се хранят както трябва, нито тренират - аз не ги броя за трениращи - те тренират само за да казват, че ходят на фитнес .. ;)

muhatacece
08-29-2013, 22:37
Значи сега, искам хубаво да помислиш над коментара ми !
Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти . :)
Надявам се, че съм ти помогнал

bambinkataaa
08-29-2013, 22:47
Еми самата ти го каза "Такива хващат окото ама повечето са до там.. колкото да се обърнеш и да си кажеш - Тоя е тренирал яко! Или има яко химия в него!" другия път бъди по-подготвена :D

Еми за да постигнеш хубаво тяло примерно да си 1,75см. и да си 80-85кг. и да си с 5% мазнини - живота ти ще се върти само около фитнеса, да тренираш, да ядеш и спиш пълноценно - да нямаш почти никакъв нощен живот (по-точно дискотеки - алкохоли и т.н.)

пък тия където са по-слаби от мене те сигурно, нито се хранят както трябва, нито тренират - аз не ги броя за трениращи - те тренират само за да казват, че ходят на фитнес .. ;)

За щастие не си човекът , пред когото трябва да давам обяснения. Приеми коментара ми както искаш, това е моето мнение. Не си падам по този начин на живот, ако цял живот само ще ходя по фитнеси и ще си следя теглото и процента на мазнини в тялото ми и няма да се забавлявам .. еми не мерси ;) предпочитам процентът ми мазнинка да е по - голям, да съм 2-3 кг над нормата , гаджето ми да не е фитнес манияк , но пък да съм изживяла всичко , което искам , а не да се ограничавам защото ще падна под " идеалните " килограми и форми. Няма идеални хора, колкото и да тренирате. Всеки си има приоритети, моите не са такива.
Баба ми не е ходила на фитнес пък дядо ми си я е взел . И мен някой ще ме вземе пък дори и да няма плочки.

melany94
08-29-2013, 22:59
Не че няма и такива,които харесват умни,но повечето от вас момичета ще предпочетете някой с мускули отколкото някой с коефициент на интелигентност 160 примерно,но без тяло
Ти са се сдуха, че никоя няма да те хареса ли??? Мани ги тея фитнес маняците от половината нищо няма да стане, защото те ходят с идеята да им се кефят тъпите путки и да се снимат за фб, а не защото искат примерно по-здравословен живот.
Всъщност изобщо не схващам от кога стана толкова важно това, че ходиш на фитнес. Защо постоянно трябва да се натяква, че тренираш при положение, че това е нещо абсолютно нормално.

tonique
08-29-2013, 23:03
Ти са се сдуха, че никоя няма да те хареса ли??? Мани ги тея фитнес маняците от половината нищо няма да стане, защото те ходят с идеята да им се кефят тъпите путки и да се снимат за фб, а не защото искат примерно по-здравословен живот.
Всъщност изобщо не схващам от кога стана толкова важно това, че ходиш на фитнес. Защо постоянно трябва да се натяква, че тренираш при положение, че това е нещо абсолютно нормално.

Ще те помоля само да изгледаш този клип: http://vbox7.com/play:50dea106c6 и http://vbox7.com/play:6057108a

Тоя, където пие метан и тестостерон е по-слаб от мене ...

малко ли са лишенията за да постигнеш хубаво тяло???

melany94
08-29-2013, 23:10
Ще те помоля само да изгледаш този клип: http://vbox7.com/play:50dea106c6 и http://vbox7.com/play:6057108a

Тоя, където пие метан и тестостерон е по-слаб от мене ...

малко ли са лишенията за да постигнеш хубаво тяло???

Виж кво, не са малко лишенията ама кажи ми кво ги интересува другите хора, колко често ходиш на фитнес или колко ти е ръката. Въпроса ми е защо мамка му тва да ходиш на фитнес е нещо кой знае кво? Кво като ходиш да тренираш си по-голям гъзар си от мене ли?

tonique
08-29-2013, 23:14
Виж кво, не са малко лишенията ама кажи ми кво ги интересува другите хора, колко често ходиш на фитнес или колко ти е ръката. Въпроса ми е защо мамка му тва да ходиш на фитнес е нещо кой знае кво? Кво като ходиш да тренираш си по-голям гъзар си от мене ли?

Само го каза и ти " защото те ходят с идеята да им се кефят тъпите путки и да се снимат за фб " какво повече искаш? :D :D
А създателя на темата като е дебел - добре, нека кажем пухкав господин (DJ Ceci Ludata Glava, phaha) какво друго му остава?

melany94
08-29-2013, 23:15
Е кво дебелите да умират ли?

melany94
08-29-2013, 23:16
Човека може да го кефи да си е такъв. Кой си ти, че да му казваш как да изглежда??

maldini
08-29-2013, 23:17
Като го кефи да е такъв ще си седи девствен

bambinkataaa
08-29-2013, 23:19
Само го каза и ти " защото те ходят с идеята да им се кефят тъпите путки и да се снимат за фб " какво повече искаш? :D :D
А създателя на темата като е дебел - добре, нека кажем пухкав господин (DJ Ceci Ludata Glava, phaha) какво друго му остава?
И за какво го правиш тогава? И ти ли отиваш на републиканско, извинявай ? Или всеки фитнес манияк ще отиде на републиканско ? Имаш ли понятие от нещо повече от това как да се храниш за да имаш желан ефект, или някоя нова добавка ? По какъв начин те обогатява това, че даже начин на живот.. какво му е по-различното от това да ходя да тичам в парка?

bambinkataaa
08-29-2013, 23:21
Пълни глупости това, че ти няма да го харесаш такъв не значи , че някой друг няма да се вгледа в нещо друго в него .. например някое качество ;) .. теглото не е най - важното, мисля аз :)

melany94
08-29-2013, 23:22

Има момичета, които ги кефи да го правят с пълни момчета.

tonique
08-29-2013, 23:32
Човека може да го кефи да си е такъв. Кой си ти, че да му казваш как да изглежда??
Явно и ти си дебеланка, щом така избухваш :)

+1 пхахаа

И за какво го правиш тогава? И ти ли отиваш на републиканско, извинявай ? Или всеки фитнес манияк ще отиде на републиканско ? Имаш ли понятие от нещо повече от това как да се храниш за да имаш желан ефект, или някоя нова добавка ? По какъв начин те обогатява това, че даже начин на живот.. какво му е по-различното от това да ходя да тичам в парка?

Ами да ти кажа аз тренирам от април 2011г. последната ми почивка ми беше когато ходих на морето (нито ядях, нито тренирах - и не се чувствах с толкова голямо самочувствие) и сега съжалявам - свалих кг. и сила това е спорт, който трябва да си постоянен винаги - на мен ми се е падало да ходя на рождения си ден да тренирам, на Нова година и др. - и не само на мен на много други (но това няма значение) Но, бих оценил винаги момиче което се опитва да поддържа някак тялото си дори и с тичане - по-добре отколкото да се отдава на наркотиците и да пие през вечер :)

Има момичета, които ги кефи да го правят с пълни момчета.
Istorika нападай момче, твоя е :D :D

Аз не познавам такива или сигурно са грозни :D

maldini
08-29-2013, 23:34
Пълни глупости това, че ти няма да го харесаш такъв не значи , че някой друг няма да се вгледа в нещо друго в него .. например някое качество ;) .. теглото не е най - важното, мисля аз :)

ами за 24 години не се е намерило момиче , което да се е вгледало в тези други качества :( пича е на 24 и е девствен очевидно проблема му е във външния вид. Никое момиче няма да си причини такова нещо да си легне с такъв като него ,ако ще да има мозъка на Айнщайн. Енд ъф стори . Запазете си клишетата

melany94
08-29-2013, 23:37
Хаха забавен си, много ме радват такива като тебе дето си мислят, че могат да ме сдухат и то в форум. Кво са трябва да почна да ти се доказвам колко съм слаба ли, за да ти се харесам може би?? Предпочитам да ме мислиш за свиня отколкото да ме харесваш. Боли ме точно оня дебелата хаха

maldini
08-29-2013, 23:38
аз също не съм виждал красиво момиче , което да ходи с някой дебеланко ( без да броим курвите които ходят с чичковците с пари)
Но същите тея момичета постоянно обясняват колко нямал значение външния вид . Яко лицемерна история

bambinkataaa
08-29-2013, 23:41
Не смятам, че е заради външността му, а защото няма подход към жените и не си го е направил сам .. щото колкото и да си слабичък или якичък едно нормално момиче няма да ти се хвърли е така от нищото освен, ако не е много пияна сигурно .. не знам аз не бих го направила . . но пък познавам някои пълни хора , които си имат нормален сексуален живот и това че имат излишни килограми не им пречии да се наслаждават на секса.

melany94
08-29-2013, 23:43
Не смятам, че е заради външността му, а защото няма подход към жените и не си го е направил сам .. щото колкото и да си слабичък или якичък едно нормално момиче няма да ти се хвърли е така от нищото освен, ако не е много пияна сигурно .. не знам аз не бих го направила . . но пък познавам някои пълни хора , които си имат нормален сексуален живот и това че имат излишни килограми не им пречии да се наслаждават на секса.

Абсолютно е така всичко идва от това как се държиш

bambinkataaa
08-29-2013, 23:45
аз също не съм виждал красиво момиче , което да ходи с някой дебеланко ( без да броим курвите които ходят с чичковците с пари)
Но същите тея момичета постоянно обясняват колко нямал значение външния вид . Яко лицемерна история

Много добър пример мога да ти дам , но за жалост са хора които са част от личния ми живот и не мога да приложа снимков матриял :Д .. на кратко тя е красива слаба и готина , от 5 години е женена за мъж, който тогава беше бая пълничък когато се жениха говоря за 100 кг.. момчето не е богато ;) в момента тя работи и го издържа .. ама любов и детенце си имат ;) така че не ми обяснявай, че нямало такива случаи

maldini
08-29-2013, 23:52
то всякакви случаи може да има , аз казвам какво съм виждал аз. А честно казано ми се струва ,че поокрасяваш историята .. ЖЕНАТА да издържа дебеланкото ? Малко трудно ми е да го повярвам ,но дори и да е така това е единичен случай.

tonique
08-29-2013, 23:54
Хаха забавен си, много ме радват такива като тебе дето си мислят, че могат да ме сдухат и то в форум. Кво са трябва да почна да ти се доказвам колко съм слаба ли, за да ти се харесам може би?? Предпочитам да ме мислиш за свиня отколкото да ме харесваш. Боли ме точно оня дебелата хаха
Е тактиките ти да ти искам снимка, няма да провървят, скъпа :D :D
Щом не си дебела, явно си в другата крайност.. прекалено слаба :D

Има брат, но просто тия където са по-закръглените вярват в себе си - това е много важно :) но все пак да се пробват с модели няма, как да стане..

Подкрепям с две ръце :)

Ако имаш хубаво тяло - това не значи, че всички са ти в кърпа вързани..

Много добър пример мога да ти дам , но за жалост са хора които са част от личния ми живот и не мога да приложа снимков матриял :Д .. на кратко тя е красива слаба и готина , от 5 години е женена за мъж, който тогава беше бая пълничък когато се жениха говоря за 100 кг.. момчето не е богато ;) в момента тя работи и го издържа .. ама любов и детенце си имат ;) така че не ми обяснявай, че нямало такива случаи

Еми, ако се държеше всякак е единствената за него преди да се оженят и да я обсипва с подаръци и някви такива - мислиш ли, че сега тя него щеше да издържа ;) Браво на пича

bambinkataaa
08-29-2013, 23:56
то всякакви случаи може да има , аз казвам какво съм виждал аз. А честно казано ми се струва ,че поокрасяваш историята .. ЖЕНАТА да издържа дебеланкото ? Малко трудно ми е да го повярвам ,но дори и да е така това е единичен случай.
Твое право е да вярваш или не, аз казвам какво съм виждала аз ;) .. и това че не можеш да повярваш, че дебелите хора също могат да бъдат харесвани е много кофти. ;)

maldini
08-29-2013, 23:58
аз не мога да повярвам в това ,че жена издържа мъжа си ,не в другото.. Представям си какъв мъж е тоя

tonique
08-30-2013, 00:04
аз не мога да повярвам в това ,че жена издържа мъжа си ,не в другото.. Представям си какъв мъж е тоя
Абе ти, луд ли си :D

и аз си търся някоя милионерка, ако има да ми пише на ЛС :D :D

bambinkataaa
08-30-2013, 00:04
Е тактиките ти да ти искам снимка, няма да провървят, скъпа :D :D

Еми, ако се държеше всякак е единствената за него преди да се оженят и да я обсипва с подаръци и някви такива - мислиш ли, че сега тя него щеше да издържа ;) Браво на пича

Това не го разбрах , но добре ;)) и като цяло извода след всичко е .. специално към автора на темата се обръщам ..
Ти си си виновен , човече.. вземи се в ръце, направи нещо за себе си , излизай повече , бъди уверен , ако имаш желание потренирай, потичай - ще се почустваш по - добре повярвай ми .. събери сили , набери самочувствие и излизай наперен навън ! Не си по - малко мъж от останалите, но имай предвид че главата ще ти трябва , както горната така и долната ;) ! Трябва да промениш отношението ти към жените защото това явно им действа отблъскващо .. и като цяло усещам , че много се отклонихме от първоначалната темата, която забравих каква беше вече :D :D :D

melany94
08-30-2013, 00:05

Е защо не вярваш има го и тоя момент, ако мъжа не може да си намери работа примерно. Вече живеем в такова време, че жените и мъжете са на едно ниво така че няма нищо срамно или странно.

bambinkataaa
08-30-2013, 00:06

еми малко п*тка си пада ама тя си го обича и просто в момента е безработен .. понеже - "той не може да работи какво да е" .. и за това се получават така нещата ;)

maldini
08-30-2013, 00:09

Супер унизително е жената да изкарва повече пари от мъжа ,още повече да го издържа . Лично мнение :)

melany94
08-30-2013, 00:11

Виж кво милионерките за да те издържат трябва да имаш голяма пишка и акъл в главата, за да не ги излагаш. Така че е голяма вероятността никога да не ти се случи такова нещо.

tonique
08-30-2013, 00:19
Виж кво милионерките за да те издържат трябва да имаш голяма пишка и акъл в главата, за да не ги излагаш. Така че е голяма вероятността никога да не ти се случи такова нещо.
Хммм, липсвах ли ти?! :D :D

Не ти искам снимката спри вече - само нахалсничиш, тва ли искаш? :D

melany94
08-30-2013, 00:22
Извинявай :(

tonique
08-30-2013, 00:23
Извинявай :(
няма, аз не приемам извинения от момичета който се пишат "melany94" :(

melany94
08-30-2013, 00:24
Кофти ...

LadyDi
08-30-2013, 05:41
Вие сте били много интересни :cool:

Dannie96
08-30-2013, 06:10
Всичко е комплексно. Познавам момчета с хубави тела и симпатяги в лицата, ама акъл йок и при такова положение може ли да ги харесам.

Човек не се влюбва в характера от пръв поглед и като цяло първоначално привличането е чисто физически. Затова е добре човек да се поддържа. Нямам предвид постоянно фитнес, химия, мускули и пр. Дори са ми неприятни толкова изваяните и релефни мускули. Става въпрос да се спортува. Не само за тяло, а като цяло и за здраве, без това да се превръща в мания или начин на живот.

Това не значи, че ще си падна по някой със 160 процент на интелигентност, ако няма подход към жените и разчита само на ума си.

За мен, момчето трябва задължително да е умен, да имаме за какво да си говорим, трябва да е с готин характер и няма да лъжа, че външността няма значение, но не е определяща. Да не говорим, че всеки си има свои разбирания за красиво. "Боклук за един, съкровище за друг."

Първо, бих те посъветвала да си разгледаш социалните умения. Не те познавам, но ми се струва, че не си особено ловък в разговорите с момичетата и нямаш подход. Второ, започни да спортуваш. Пак казвам, че не е най- важното да си с "перфектните размери", но ще си увеличиш самочувствието и шансовете. Не ти трябват плочки, гръб като скала и огромни ръце.
И недей с такова пренебрежение се отнасяй към жените. Не сме плячка, нито трофей, нито предмети.

Пък, ако след всичко изписано продължаваш да се оплакваш и самосъжаляваш, без да правиш нищо по въпроса да се самоусъвършенстваш, си дръж на "за всеки влак си има пътници."

the_vamps
08-30-2013, 08:11
а ти как реши че имаш коефициент на интелигентност 160 ? Пък и момичетата не харесваме момчета със самочувствие ? А твоето май е в повече ? (think)

Cloud9
08-30-2013, 08:22
Супер унизително е жената да изкарва повече пари от мъжа ,още повече да го издържа . Лично мнение :)

това ми е много интересно мислене.И маят мъж се поуплаши в един момент че ще взимам повече от него и реши втора работа да започва.Значи ако един ден стана шеф на фирма мъжът ми трябва да стане президент че да изкарва повече? Че иначе срамота! Не се заяждам, казвам само моето мнение.

br0ken
08-30-2013, 09:43
а ти как реши че имаш коефициент на интелигентност 160 ? Пък и момичетата не харесваме момчета със самочувствие ? А твоето май е в повече ? (think)

напълно подкрепям!! :D ;)

tonique
08-30-2013, 15:59
Кажи го на Коко, Ицето 100така и Веско аптекаря. :cool:

А на теб не знам как не ти писна да се рекламираш във всяка възможна тема. Поне се забавляваме, айде.

А ти какво мислиш, че не припада статуса им - на първо място парите и второ известността им в България ?!
Не ми омръзна, забавлявам се.

Rocknroll
08-30-2013, 17:38
Адски се дразня като слагате всички под общ знаменател "вие момичетата харесвате еди си какви". Това,че няколко пъти си ударил на камък, не значи,че всички са еднакви. Както казаха преди мен няма как човек да се влюби в мозъка от първия път. Външният вид не е най-важният, но е някакъв вид фактор за първо впечатление. Всеки с вкуса си. :)
+1
Абсолютно съм съгласна.Като го видиш за пръв път и ще ти допадне външният му вид,няма как да се влюбиш в ума му веднага-това става в последствие принципно.Всеки с вкуса си.Аз също харесвам мускулести и умни,както повечето хора,но рядко се срещат.

muhatacece
08-30-2013, 17:59
Значи сега, искам хубаво да помислиш над коментара ми !
Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти ИЛИ в процентът ти на интелигентност !
Надявам се, че съм ти помогнал

draid
08-30-2013, 21:19

Противен съм ти !??!?!?

Авторе, подозирам че в цялата схема се върти отново диплома от ВУЗ срещу фитнес и кафета. Мога да ти кажа, че ученето може да се съчетава и с излизания и с фитнес ако щеш и каквото там занимание странично искаш. Интелекта на човек не се изчерпва до научаване на една някой кръстоносен поход на 20 уравнения в математиката или решаването на някой казус в унито. Интелекта на всеки човек е съвкупност от много качества и познания, възможност за решаване на проблеми, подход към тях и може би визия за нещата. Проблема ти с жените се корени именно в последното, ограничаваш се до някакви дипломи които в случая няма как да ти помогнат, не само заради естеството им, ами и заради невъзможността да ги прилагаш в тия случай.

Да не забравяме и че критерият на всички жени за умен е коренно различен и се основава често на техният собствен интелект с който често сравняват, а може би и с някой друг убавец ;)

$cream
08-30-2013, 21:27

най-доброто, мисля че е моя случай. тялото е с нормална форма, плочки (не много яко откроено, норм), без някви изпъкнали мускули по ръцете (имам предвид имам, ама не изпкват) и иначе пълен отличник. е това е да си трепач :)

melany94
08-30-2013, 21:30
Ебати рекламата си направи

draid
08-30-2013, 21:32
най-доброто, мисля че е моя случай. тялото е с нормална форма, плочки (не много яко откроено, норм), без някви изпъкнали мускули по ръцете (имам предвид имам, ама не изпкват) и иначе пълен отличник. е това е да си трепач :)

Отличник != интелигентен

horacio
08-30-2013, 21:35
Мускулестите мъже за мен са само за да си изплакна окото с тях. Да погледам, да се понаточа, но дотам. Аз съм човек, който винаги търси по-дълга връзка и някак си като видя мускуляга, автоматично ми влиза в главата, че е глупав и надут. С такива хора не се разбирам най-малкото. Външният вид е от значение - да. Дотолкова, че само да ми направи някакво първоначално впечатление и натам вече всичко зависи от това, което има в главата.

muhatacece
08-30-2013, 21:41
Лол, а ако видиш някакъв задръстеняк със стипендия по история ще се спреш, ще го заговориш и ще се ужените ли .. Историка, не се обиждай. Дадох пример.

melany94
08-30-2013, 21:42
Лол, а ако видиш някакъв задръстеняк със стипендия по история ще се спреш, ще го заговориш и ще се ужените ли .. Историка, не се обиждай. Дадох пример.

Да

tonique
08-30-2013, 22:35
...
И ние така. :cool:
Ееее, айде се едно ти не правиш грешки в изреченията .. ;d

Нека заменим "че не припада" с "влияе" статуса им

maldini
08-31-2013, 00:23
Мускулестите мъже за мен са само за да си изплакна окото с тях. Да погледам, да се понаточа, но дотам. Аз съм човек, който винаги търси по-дълга връзка и някак си като видя мускуляга, автоматично ми влиза в главата, че е глупав и надут. С такива хора не се разбирам най-малкото. Външният вид е от значение - да. Дотолкова, че само да ми направи някакво първоначално впечатление и натам вече всичко зависи от това, което има в главата.

Не знаех,че всички мускулести мъже са глупави . Да ти имам и логиката . И тва ,че такива мъже са те отрязвали ,не значи че не се разбираш с тях :дд. Гроздето е кисело.

Spikyhedgehog
09-01-2013, 07:11
Авторе, мислиш ли, че една жена няма да се загледа по някое хубаво мускулесто момче с акъл в главата(не знам защо мислите, че двете неща не са съвместими изобщо), а ще тръгне да "съблюдава" и сваля някакъв очилат пудел 120кг с отлични оценки в студентската книжка, облечен по женска мода от 19 век? Е, хайде моля ти се, за всеки влак си имало пътници, ама то е за нормалните случаи. Ти нито тяло, нито характер имаш от това, което гледам, нито правилното отношение към жените. Най-забавното ми беше, че в една тема каза: "Не искам приятелка, не съм си взел." (перифразирано). Хахахах, ами поискай и си вземи, какво ни измъчваш тука с въпросите си? :D :D :D

Momicheto:)
09-01-2013, 08:02
А пък вие,мъжете, защо не харесвате умни и пълнички момичета, а си падате по кльощави задници и големи цици?

Точно. Природа. Ходи се бори с нея. :) Това обаче не означава, че всички жени търсим само и единствено това в мъжете. Нормално е да ни привличат хубави изваяни мъжки тела. :oops: И под това нямам предвид някакви напомпани батки', мен лично това ме отблъсква. 8-)

виж сега,аз харесвам в едно момиче не толкова тялото,колкото душевната красота,и какво ако е пълничка,няма никакъв проблем,стига да е душевно красива

Заради това не съм съгласна с първото ти мнение. Да, нормално е на пръв поглед да бъдеш привлечен от външния вид, това не означава, че 'си падаме само по мускулести'. Не бих се обвързала с човек, само защото ми харесват мускулите му. По-скоро обратното. Искам да е умен, зрял човек, свободно мислещ и най-вече със собствено мнение, да ме уважава и цени, пък останалото вече, дали ще е мускулест, или не, няма особено значение. Разбира се това би било бонус. :D + Горния коментар на Иво. :) Ако си с нагласата, че никой няма да те хареса и постоянно се чудиш защо нямаш приятелка и т.н., няма и да имаш. ЛОЛ. Сериозно, ако ти сам не се харесваш, такъв какъвто си и не се възприемаш, няма как да очакваш някой друг да те хареса. (:

LadyDi
09-01-2013, 08:26
Кака ви пък харесва мускулести мъже. С плочки.

В крайна сметка, обаче, какъвто и да е външният вид, трябва да има какво да си кажете, след като си вдигнете гащите. Не е задължително да е гений/отличник/носител на Нобелова награда. Достатъчно е да пасва на твоя собствен умствен капацитет, да може да те предизвиква да разговаряте. Пък ако има плочки на корема - още по-добре :cool:

Mary.Sue
09-01-2013, 16:40
Ами външността и умът вървят ръка за ръка. Просто винаги първото впечатление е начинът,по който изглеждаш и след това вече какво имаш в главата. Да си умен е хубаво, но трябва и да се грижиш за външността си за да си вдигнеш малко самочувствието.

istorika
09-01-2013, 18:01
да,права си Mary Sue

horacio
09-01-2013, 18:45
Не знаех,че всички мускулести мъже са глупави . Да ти имам и логиката . И тва ,че такива мъже са те отрязвали ,не значи че не се разбираш с тях :дд. Гроздето е кисело.

Не всички, но тези които познавам са и се е изградил някакъв стереотип в мен относно тях, знам ли. Не са ме отрязали, изобщо не съм се занимавала с подобни, разговаряла съм и не са ми харесвали.

sunshine :**
09-01-2013, 19:48
всеки е със различни предпочитания :ДД аз бих харесвала и двата типа които спомена :ДД но много мразя някой който е мускулест и плочест и през 2 минути го разглася сякаш ние не го виждаме, или пък някой интелигентен , ама само с ученето си живее , с две думи зависи от човека най-вече :D

muhatacece
09-01-2013, 20:14
пак ще го кажа, докато не получа +1 на коментара !
Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти, или в коефицентът ти на интелигентност ! :)

LadyDi
09-01-2013, 20:16
пак ще го кажа, докато не получа +1 на коментара !
Тренирай, защото няма от пръв поглед да се влюбят в характера ти, или в коефицентът ти на интелигентност ! :)
няма да получиш +1 от мен, докато не го изпишеш правилно

muhatacece
09-01-2013, 20:19
Сега ще се съдим по грешките ли ? Аз мога да почна :)

LadyDi
09-01-2013, 20:21
Сега ще се съдим по грешките ли ? Аз мога да почна :)

be my guest

muhatacece
09-01-2013, 20:22
no problem, psycho .. Сега ще си правим състезание. :) Внимавай да не сгрешиш, ма да знаеш, че догото ще ти изяде сладко котката :)

LadyDi
09-01-2013, 20:23
Ще се постарая.

muhatacece
09-01-2013, 20:24
А аз да намеря твои грешки :)

Smith_6
09-01-2013, 20:28
Каквото и да ти говорят горните парите винаги са привличали жените по-добре от мускулите и ума(сега ще дойде егати хейта от хора които не искат да признаят реалността).

istorika
09-09-2013, 11:46
Вече се загуби интереса към темата гледам

umri
09-09-2013, 14:06

Ако си наистина умен в по-абстрактен план, сам ще се досетиш да положиш труд върху тялото си, за да не изглежда мазно и безформено. Достатъчно е просто да си по-слаб, като не е задължително да си нацепена батка. Ако си достатъчно умен, ще знаеш или ще научиш, че външността е важен фактор, но не е на първо място при жените. Виждал съм как 110 килограмов човек става 70, така че без оправдания.

Ако си наистина толкова умен, ще можеш да достигнеш такова ниво, че ще знаеш малко повече за това от какво всъщност имат нужда жените. Външният вид е поправим с тренировки, подходящи дрехи се купуват, опит с жени се трупа, но трябва да знаеш какво правиш. Когато имаш определен проблем, си правиш план за действие, точки за отстраняване на проблема и гониш целта. Ако целта ти е да си намериш красива приятелка, няма да е лесно, но е далеч от невъзможно.

Redim_Umnosti
09-09-2013, 14:58
ХАХАХА бахти спрелата тема. Май проблема наистина идва още от ника "историка" :),ако беше "изобретателя на iphone" или "собственика на плейбой" всички щеха да са ти влюбени в "ума"!Има разбира се и изключения срещал съм страхотни момичета,който наистина изобщо не се вълнуват от пари и плочки,противно на това,което си мислите са и красиви!Абе да ти кажа сериозно най-важно за момичетата не е "амплитудата на бицепса" или колко си умен, а най-важното е отношението ти към нея...

slunch
09-09-2013, 15:19

Ми както пишеше на една картинка в фб " Тренирай, защото никой няма да се влюби от пръв поглед в характера ти" или нещо от този род беше. Всеки човек харесва различни неща, просто такива момчета радват окото и то особено като са без блуза. Все пак и външния вид е важен, но тва не означава, че като имаш много яко тяло всички ще те харесват. Но както е казано за всеки влак си има пътник. Това, че ние ги харесваме... ми да харесваме такива момчета, точим лиги и т.н. Но като се върна назад никое от моите гаджета имат мускулесто тяло, просто бяха слаби, но не и хърби. И с това безполезно откъсване от темата, просто не мисли повече по тази тема и си живей живота.

На същото мнение съм и аз Иво, най-важното е ти да се харесваш и да излъчваш самоувереност.

Smith_6
09-09-2013, 15:57
Вече се загуби интереса към темата гледам
Просто са се сетили, че говоренето на празни приказки и обсъждането на въпрос, чиито отговор всички знаят но въпреки това никой не си признава, във форум, в който има 100-200 души по които далеч не може да се съди за мнението на обществото, е безполезно.

mancho
09-09-2013, 16:11
батка може да си интелигентен ама ако не можеш да кажеш два лафа на кръст няма как да се получи номера само споко малко повече социални контакти с момичета за да се поразчупиш малко а не като видиш някое яко момиче и да си гълташ езика както се изразява един мой приятел "за всеки влак си има пътници но първо трябва да си вземеш билет" и че така де докато не се научиш да говориш с момичета няма как да си хванеш такова

maldini
09-09-2013, 18:01
Ако си наистина умен в по-абстрактен план, сам ще се досетиш да положиш труд върху тялото си, за да не изглежда мазно и безформено. Достатъчно е просто да си по-слаб, като не е задължително да си нацепена батка. Ако си достатъчно умен, ще знаеш или ще научиш, че външността е важен фактор, но не е на първо място при жените. Виждал съм как 110 килограмов човек става 70, така че без оправдания.

Ако си наистина толкова умен, ще можеш да достигнеш такова ниво, че ще знаеш малко повече за това от какво всъщност имат нужда жените. Външният вид е поправим с тренировки, подходящи дрехи се купуват, опит с жени се трупа, но трябва да знаеш какво правиш. Когато имаш определен проблем, си правиш план за действие, точки за отстраняване на проблема и гониш целта. Ако целта ти е да си намериш красива приятелка, няма да е лесно, но е далеч от невъзможно.
евала,няма какво повече да се каже по темата :)

baby_baby
09-10-2013, 19:34
Никога не съм си падала по мускулести момчета.
Не ми допадат изобщо. Харесвам момчета с нормално телосложение,но не и 'бъгнати' от мускули.

Сега като се замисля никога съм нямала приятел, който да е с огромни мускули...големи плочки.. и т.н.
Но както каза LadyDi "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой.." !

+1

Dexterfan
09-11-2013, 11:02
I personally prefer cute smart boys with glasses.But men (without six packs etc) are nice too.Blond prefered

fenastz
09-11-2013, 11:13
Защото мускулестите са по-красиви и плодовити, плюс което могат да предложат много по-добър секс от някой книжен плъх

istorika
09-13-2013, 10:32
хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим

Illusion772
09-13-2013, 10:56
хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим

Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.

spopi
09-13-2013, 11:00
Се пак всеки гледа и външността и после определят за ума. ;)

bitchwolf
09-13-2013, 15:30
Четох една книга, в която бяха описани резутатите от доста проучвания, та казват хората, че първото впечатление се създава в първите 4 секунди от запознанството. Там основна роля играе външния вид, жестовете, поведението и езика на тялото като цяло.
Моето мнение: Не е нужно да си супер секси, за да създадеш добро първо впечатление. Никой не си избира как да изглежда, но ако човекът отсреща види в теб един уверен, лъчезарен и разбран човек, не е гаранция, че ще те пожелае сексуално, но на 90% би контактувал отново с теб. После останалото :)

fenastz
09-13-2013, 16:50

Дали? Не 3, а над 50 съм прочел през живота си + това, че уча в СУ, + това, че не взимам никакви добавки и сигурно съм ебал повече пъти засега, отколкото ти изобщо ще ебеш през живота си, така че кво можеш да ми кажеш? Жал ми е, че ти ще умреш тъжен, когато някоя 150 килограмова космата кранта се претърколи в леглото ти върху теб, докато хърка.

tori
09-13-2013, 18:40
Ама аз си имам някаква мешавица от двете за приятел... Първо беше умен, сега е И мускулест.

istorika
09-23-2013, 15:41
готино е да си магистър по история,знаете ли,чувството е невероятно

102
09-24-2013, 15:19
АХАХахахахахаХаХа.. ти сериозно ли, веее ?>!>?!??!>/.

LadyDi
09-24-2013, 15:27
не мога да проумея дали ви пързаля по тънката лайсна или просто е... така

istorika
09-24-2013, 17:17
темата става все по-интересна,хахха

LadyDi
09-24-2013, 17:44
магистър по история ли си?

istorika
09-24-2013, 17:53
да,точно преди 2 седмици си защитих магистърската теза

prince
09-24-2013, 20:38
Тренирай, никоя няма да се влюби от пръв поглед в характера ти..

CoockieMonster
09-25-2013, 10:39
Какъв ти е проблема да бъдеш умен и с яко тяло? .. Комплексар. Както каза някой по-нагоре- "трудно е да се влюбиш в мозъка на някой... "

istorika
09-25-2013, 13:05
Платон е казал- " тялото е затвор за душата" така че не е ли по-важно какво имаш вътре,а не в какво си обвит от вън

LadyDi
09-25-2013, 13:08
Платон е казал- " тялото е затвор за душата" така че не е ли по-важно какво имаш вътре,а не в какво си обвит от вън

да, за теб може би
понеже като магистър по история ми цитираш Платон, ето ти друга трактовка - на икономически магистър ;)
тялото е продукта, който представяш пред света... ако душата ти не е опакована представително, търсенето ще отбележи значителен спад

istorika
09-25-2013, 14:12
хаха,това ми хареса много

stynioo
09-25-2013, 20:42
Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.

наистина..Дан Браун?
има го в матурата , споко.
всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.

prince
09-25-2013, 20:54

Никоя няма да се влюби в интелигентността или в характера ти от пръв поглед, тъй че тренирай :)

Illusion772
09-26-2013, 15:30
наистина..Дан Браун?
има го в матурата , споко.
всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.

Извинявай , да съм казал някъде че Дан Браун го има в матурата , или че въобще ме интересува матурата?

За мненията на Принца + 1 от мен

V L A D O 0 4 9
09-26-2013, 20:48
Защото мусколите им омайват главите :Х

LadyDi
09-26-2013, 20:59
Защото мусколите им омайват главите :Х

Ти имаш ли мускОли?

psychopath
09-26-2013, 23:01
Лесно е да искаш, важното е да можеш да предложиш нещо срещу това, което искаш да получиш. :О

LadyDi
09-27-2013, 07:32
Опасни сте с тия клишета. :lol: Чудя се в чии ли очи би звучало мъдро...

е де, винаги има един период от младостта, когато клишетата звучат мъдро :)

Illusion772
09-27-2013, 07:54
е де, винаги има един период от младостта, когато клишетата звучат мъдро :)

Даде , много хубаво че мислиш така , само искам да те питам нещо. Щом тези клишета не са истина , защо тогава никога ама никога не съм виждал некакъв дебел чичка с бирено коремче да се разхожда с някаква яка мацка (изключвам случаите в които този чичка е паралия)?

LadyDi
09-27-2013, 08:05
Защо ги изключваш? Щом ги изключваш, означава ли това, че смяташ, че паралиите са особено интелигентни и яките мацки дето ходят с тях са влюбени в характера им?
Не съм казвала, че в клишетата няма истина. А че е глупаво да се водим по тях.

Illusion772
09-27-2013, 09:42
Защо ги изключваш? Щом ги изключваш, означава ли това, че смяташ, че паралиите са особено интелигентни и яките мацки дето ходят с тях са влюбени в характера им?
Не съм казвала, че в клишетата няма истина. А че е глупаво да се водим по тях.

Не смятам паралиите за много умни , макар и да има винаги някои изключения.Това което искам да кажа е че жените се влюбват или в парите или в тялото или в положението на мъжете в обществото, и е нелепо да смятаме че някое момиче/жена може да се влюби от пръв поглед в 200 килограмовия интелигентен сладур, които нема 1 стотинка в джоба и дъха му вони на чесън.Така че на които не му се стой сам и не иска да е вечния Квазимодо - да ходи да тренира и да бачка , а не да поства в форумите като например Историка и няколкото други индивида на неговото мнение които срещнах по-горе.....

П.С. Искам да се извиня ако мненията звучат обидно или леко фанатично за някой , но аз подобно на някои хора не съм роден с перфектните гени и си скъсвам г*за от работа, и затова се дразня на някои мрънкала в форумите.

LadyDi
09-27-2013, 09:44
Съгласна съм.
Но това не прави клишето, по-малко клише :)

Cloud9
09-27-2013, 12:49
Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.

Light_Dreamer
09-27-2013, 19:13

Добър избор жалко, че са изчезващ вид. И аз така.

istorika
09-28-2013, 14:54
Аз пък мразя някой да се оправдава с това че има недостатъци във външния си вид и да ги приема като единствената причина да няма гадже.Аз не съм първа убавица, но от липса на кандидати никога не съм се оплаквала.Ако погледнем конкретно автора-имаме 24 годишен мъж, който пише тема за кръстоносните походи та предполагам учи история ,което /стана ми сложно изречението,ама се дръжте/ не е с големи перспективи за кариера. Ще кажете каква е връзката.Аз лично бих искала да разговарям с човек, който знае какво и защо учи и какво ще прави след завършването пред това да съм с човек, който ми натяква колко му е високо IQ-то.Да не споменавам и че авторът колекционира картичи с кечисти!!!!!Жените не харесват само по външност мъжете.Искат сигурност от тях, искат да са упора, да могат да водят нормален разговор с тях.Казвам жените,не момиченцата.Та, автора,предполагам си фейк, но ако не си- не гледай само да отслабнеш и да си защитиш дипломата.Важно е това, но най-важно е как ще се справиш в обикновен разговор.

Това че съм колекционирал картинки с кечисти си е мое хоби ( бивше) ,а темата за Кръстоносните походи е най-добрия избор за дипломна работа,поне за мен,а и не е вярно че не мога да се реализирам,но това е твое мнение

Sirona
09-28-2013, 15:02
^ Първо да кажа, че не се заяждам, а ми е чисто и просто любопитно да разбера каква реализация ще имаш според теб, освен може би учител по история или работа в държавен/военен архив? А и за информация и майка ми и братовчед ми са завършили точно история...и сега братовчеда кара второ висше, защото му писна да е учител :D

klimatronik
09-28-2013, 15:18
пфф, физиката не играе винаги роля . Нито пък външния вид. Аз бях най-добрия лостаджия от цялото даскало, но не ми се редиха мацки. До човек си е. Просто някои хора могат, знаят как, от вътре им идва, а други - не .

istorika
09-30-2013, 16:56
така е,до човек си е

tonique
09-30-2013, 20:36
така е,до човек си е
алеле брат колко си грозен се едно гледам онова филмчето "Красавицата и звяра" само, че и тая е грозна :( :lol:

взе ли си там важния изпит да им лафиш на ку*вите :lol: и как се обличаш се едно дядо ми гледам..

maldini
09-30-2013, 20:53
Е така като го гледам си е намерил некво момиче :Дд поне не е на ръчна вече

psychopath
10-01-2013, 05:03
Интересното е, че винаги се говори за тяло + интелект, а в действителност от едната страна на формулата има още доста неща, някои от тях твърде сложни за конкретизиране.
Спорта е здраве, спорта е страст, спорта е много неща. Не си позволявайте да правите подобни обобщения, защото разни сополи го правят, за да бъдат фейсбук звезди.
Ако нагласата ти е негативна и нямаш увереност в себе си, всичките плочки и знания отиват по дяволите.
Не е нужно да си Лазар Ангелов, за да ти връзват, нито да си Фройд, трябва да има баланс, но очаквай да ти се кефят, ако си кюфте, или ако си по-тъп от зелка.
Има ли базовото привличане, най-съществен е подхода.

istorika
10-01-2013, 07:26
алеле брат колко си грозен се едно гледам онова филмчето "Красавицата и звяра" само, че и тая е грозна :( :lol:

взе ли си там важния изпит да им лафиш на ку*вите :lol: и как се обличаш се едно дядо ми гледам..

ей педалче,ако още веднъж кажеш нещо за момичето до мен ще те намеря и ще те пребия,ясен ли съм

psychopath
10-02-2013, 03:03
хахахаххахахахахахаха

АХХАХАХАХАХАХАХХАХА

tonique
10-02-2013, 10:06
ей педалче,ако още веднъж кажеш нещо за момичето до мен ще те намеря и ще те пребия,ясен ли съм

много ми е интересно как ще ме биеш.. с учебника по История ли? :lol:
аз пък, ако те видя на живо ще ти се изплюя в лицето и на момичето също :lol:

Illusion772
10-02-2013, 13:07

Не че искам да те обиждам , но съдейки по профилната му снимка няма да имаш много шанс , освен ако + историк не си и сенсей по некое бойно изкуство

girlwithblueeyes
10-02-2013, 13:20
Аз пьк дьржа човекат до мен да спортува
Не обичам запуснатите момчета,всеки може да отдели и 30 мин за спорт.Другото са оправдания
Освен това не дипломата ,а това в главата те прави интелигентен,98% от момчетата,които познавам са активни спортисти,и това не им пречи да са страшно начетени за много неща извьн спорта
Нищо,че нямат IQ 110 ,и не са магистър по нещо си там

psychopath
10-02-2013, 19:31
Ти държиш...държиш ми к'ура.
Може да имаш всякакви изисквания, а ти какво можеш да предложиш?

girlwithblueeyes
10-02-2013, 20:51
Дьржа на спорта защото самата аз се занимавам с това цял живот.
Айде сега чакам да ми се каже колко сьм тьпа.Ама то всеки човек си има цели в живота
Ок хубаво спортистите са тьпи,но те си имат други приоритети ,да няма да ти решат сложно уравнение
Но пьк интелигетноста се показва в живота, а не в дипломата.

maldini
10-02-2013, 22:02
Никой не казва ,че спортистите са тъпи ,а това че повечето момичета имате хиляди претенции към момчетата ,а вие не предлагате нищо в замяна :)

girlwithblueeyes
10-02-2013, 22:12
Сьщото може да се каже и за вас:)

defender
10-02-2013, 22:17
Дьржа на спорта защото самата аз се занимавам с това цял живот.

а това означава ли че всъщност искаш да се ожениш за себе си, ама в мъжки род.

ПП: извинявам се че се намесвам. чезвам

girlwithblueeyes
10-02-2013, 22:25
Не естественно
Сега малко ме мьрзи да се обяснявам :D

istorika
10-03-2013, 09:47
сладурани

Kolekcioner
10-03-2013, 10:06
сладурани

Забивай ги на ЛС де...

Illusion772
10-03-2013, 11:32
сладурани

Забавно...... и аз това си помислих като видях профила ти за първи път.... :)

А иначе , по темата искам да кажа че момичетата са много по претенциозни за външния вид на момчетата, макар и често те самите не са цветя за мириса или гледане.

trouble_78
10-03-2013, 18:20
Защо момичетата харесват мускулести момчета? Защото повечето момичета гледат само външния вид. Може да е тъп селянин с мозък колкото на врабче , ама мускулите са важни. Това е логиката на повечето момичета. Малко са тези , които гледат отвътре , не отвън.

HollyGolightly
10-03-2013, 20:27
Момичетата сме такива и онакива, но колко от вас биха тръгнали с дебело момиче, с мустаци, само понеже е много умна? :?
И авторе, защо точно мрънкаш, намали си малко очакванията, не можеш да търсиш Одри Хепбърн, когато ти самият си с външността на Дани Девито.
Пък като не те устройва се вземи в ръце и направи нещо за себе си, не можеш само да се оплакваш и да очакваш другите да те харесат, когато ти самият не се харесваш и си се запуснал до такава степен. Това, че имаш добре оформено тяло не те прави глупав, напротив, даже показва амбициозност, постоянство и отдаденост, именно това привлича повечето момичета.

maldini
10-03-2013, 21:46
Момичетата сме такива и онакива, но колко от вас биха тръгнали с дебело момиче, с мустаци, само понеже е много умна? :?
И авторе, защо точно мрънкаш, намали си малко очакванията, не можеш да търсиш Одри Хепбърн, когато ти самият си с външността на Дани Девито.
Пък като не те устройва се вземи в ръце и направи нещо за себе си, не можеш само да се оплакваш и да очакваш другите да те харесат, когато ти самият не се харесваш и си се запуснал до такава степен. Това, че имаш добре оформено тяло не те прави глупав, напротив, даже показва амбициозност, постоянство и отдаденост, именно това привлича повечето момичета.
Това с Хепбърн и дани де вито ми хареса :D

102
10-04-2013, 08:32
Пак ли спасявате света...? По-лошо от това да си грозен е единствено това да си тъп и грозен.... да не осъзнаваш нещата, в случая според мен автора или си прави ташак, или е девствен.. и да.. секса не е важен, ама като ебеш ти се сменят малко мирогледите, мислите, възгледите и т.н. Също така, има и тъпи и хубави, явно случая с HollyGolightly е такъв.. Защоооо, защо Дани ДеВито да не може да е с Одри Хепбърн..? А да.. не е некрофил. ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪС СЕКИ, даже на мен ми се струва, че в повечето случаи красивите не гледат толкова външността.. напънете се и ще се сетите за случаи в които разликата между партньорите е огромна откъм красота и липсата на такава. Друг е въпроса, че ако си душевен дебил, а и външно никъв те няма, ситуацията се усложнява драстично.... И да, едва ли има умни момичета с мустаци.. а пък ако има, явно не са чак толкова умни.

tonique
10-04-2013, 08:58
Още ли коментирате тая тема :lol:

istorika
10-06-2013, 15:04
винаги има какво да се каже по даден въпрос дори да е напълно изчерпан

Skeletoner
10-06-2013, 15:17

"Идиот" Ф.Д. - "Красотата ще спаси света." :)))) Поинтересувай се от въпроса "Защо" (ето ти въпрос за коефициент "160 примерно")?
Любовта и харесването са различни неща, които подчертавам, че не ги смесвам.

maldini
10-06-2013, 15:20
Историка брат аре да ходиме да пиеме :D

heartlesandfreaky
10-06-2013, 15:59
Вместо да ореваваш света, че никоя не те харесва, остави за малко учебниците и си подай носа навън. Момичетата няма сами да ти почукат на вратата :D

NissaN
10-07-2013, 11:31
При зсеки е различно ПС аз съм мускулест но пък и не съм тъп.

tonique
10-08-2013, 22:25
При зсеки е различно ПС аз съм мускулест но пък и не съм тъп.

но за сметка на това си грозен :( xaxaax

то си личи колко си напомпан само по физиономията :lol: