Влез

View Full Version : цикъл,цикъл,цикъл..

joana.nikolova3
08-30-2013, 11:00
Здравейте,хора! Не знам как да ви опиша моят проблем.. Та преди година изгубих девствеността си и не знам какво стана,но цикълът не ми идваше 2 месеца,и се бях наплашила,че съм бременна,но ми дойде. Започна да ми пропуска ..тоест един месец ми идваше,другия не и изпитвах силна болка в гърба и течеше страшно много! Спрях да водя полов живот за повече от половин година. Преди 5 месеца се запознах с приятеля ми и след месец започнахме да правим секс.. спря да ми пропуска през 1 месец и си идваше нормално,но сега пак нещо се обърка и не знам какво се случва .. миналата седмица ми тече кръв и то супер малко,без да ме боли кръста,без да имам болки в гърдите ..странна работа!Казах на майка ми за това,но все още не сме отишли на лекар и съм страшно притеснена.Дайте ми някакъв съвет..някакви предположения от какво може да се случва това .. благодаря предварително !

_sLaDuRaNa_
08-30-2013, 11:28
Ем, най-добре отиди на лекар. Защото когато не ти идва не значи че си бременна може причината да е друг затова се консултирай с някой лекар

joana.nikolova3
08-30-2013, 11:48
аз правих тест..отрицателен е и не се притеснявам за това!Но не мога да отида сама..на 16 съм,нито знам къде,нито знам колко ще струва,нито нищо,майка ми е прекалено заета

marilyn
08-30-2013, 11:51
Отиди на лекар. Личният ще ти даде направление, ако майка ти е толкова заета, отиди с приятелка.

Явно не си бременна, просто имаш смущения в цикъла, може да са хормони, кисти, какво ли не още. Ние няма как да те диагностицираме през форума.

baby_baby
08-30-2013, 14:25
Най-добре отиди на лекар

FuCKkK13
08-30-2013, 14:48
отиваш при личния за направление
разпитваш приятелки/по-големи хора от теб за добър гинеколог
искаш му номера,обаждаш се,записваш си час и отиваш ( но да,трябва да си с родител)
майка ти ще намери 2 часа за теб,едва ли е на работа 7/7
и не си бременна,може да не ти идва или да ти се ''побърква'' цикъла от милион причини,а воденето на полов живот да е само някакво съвпадение.. доста сериозни неща може да са така че отиди колкото се може по-скоро.. и не знам каква ще да е тая майка,която ще знае,че детето и има проблеми и няма да намери време да го закара на лекар

FuCKkK13
08-30-2013, 14:50
а да.. и си носи календарчето където си отбелязваш кога ти идва.. със сигурност ще иска да го види
а майка ти не знам дали знае,но и въпроса ''водиш ли полов живот'' най-вероятно ще ти бъде зададен

Rocknroll
08-30-2013, 18:02
Ем, най-добре отиди на лекар. Защото когато не ти идва не значи че си бременна може причината да е друг затова се консултирай с някой лекар
+1
На една приятелка не и беше идвало 1 месец и нещо и отиде на лекар и и каза,че има нещо като стена,което спира цикъла да идва и я рязаха и операции,шиха я и така нататък,не искам да те плаша,просто споменавам.Може пък и нищо да не е. :)

Скорпионка
08-30-2013, 18:10
Може да е нещо хормонално. По добре иди на лекар.

joana.nikolova3
08-30-2013, 19:01
Благодаря на всички за отзивите !

Скорпионка
08-30-2013, 19:13
Отиди на ендокринолог да си изследваш хормоните. Дано всичко да е наред.

ArtemisD
08-30-2013, 19:14
За да спреш да се тревожиш, мислейки си какво ли не, най-добре отиди на лекар. :)

Smith_6
08-30-2013, 22:30
Бременна си, верно с кърлеж но все пак си бременна.