Влез

View Full Version : Разделно хранене

MegiBoOm
08-30-2013, 13:06
Здравейте, момичетата!
Както съм забелязала, доста от вас спазват разни хранителни режими, правят упражнения...общо казано - полагат грижа за външния си вид и вътрешното си здраве.
И тъй като никога досега не съм спазвала диети, поради това, че не е и имало много за какво и също така, защото съм неспособна да знам, че ми е забранено да ям нещо реших да прибягна до разделното хранене. Честно казано, харесвам тялото си, но искам по-слаби бедра, така че - 1,2кг няма да ми дойде никак зле.
И се чудех дали има някои от вас, които се хранят на този принцип. Чувала съм много добри отзиви за разделното хранене като цяло, както и резултати от него.
Проблемът е, че съм незапозната и тези дни ще седна да прочета една книжка, която се търкаля в нас от години.
Та, споделяйте вашият опит, съвети и мнение - всичко ще ми е от полза. (:

Ou7oFmYhEaD
08-31-2013, 07:12
Меги, за 1/2 кг не си струва да правиш разделно. То пак си е дооста голямо ограничение белтъчини+ въглехидрати no way. Храната не е казано само салати, яйца, меса, риби, плодове... глупости яж всичко но в граници и не се храни късно вечер, това дава добър резултат.

BonnieandClyde666
08-31-2013, 07:21
и не се храни късно вечер, това дава добър резултат.

Спрете се с тия глуости!

FuckingFreak
08-31-2013, 07:33
Меги, за 1/2 кг не си струва да правиш разделно.

Момичето е написало 1,2 кг, а не 1/2. Кой по дяволите почва каквато и да било диета/режим за 1/2 кг?!?
Според мен също не се тормози. Няма смисъл. Благоприятния ефект май е само върху храносмилането, ама и за него не съм сигурна, просто съм чела. Яж си чисто, без много боклуци, спортувай си, и всичко ще си дойде на мястото, не го мисли толкова :)

и не се храни късно вечер, това дава добър резултат.
О да, и това. Най-слабия ми период беше в който ядях след 10 часа вечерта. Обяснение? Нека се храни според графика си и както на нея ѝ е удобно. Ако си ляга в 2, много ясно, че няма да вечеря в 6, ами по-късно.

MegiBoOm
08-31-2013, 07:41
Благодаря Ви много! Fucking Freak, пратих ти съобщение.

FuckingFreak
08-31-2013, 15:41
Готова си, Меги :)