ObIcHaM gO...
08-31-2013, 14:51
Zdraveite az sam na 15 godini i jiveq v dryga darjava.Shte vi razkraja istoriqta si s nadejdata che shte mi pomognete.Na 30uni 2012 godina se vlubix v momche s koeto ne sam se sreshtala lice v lice kakvo iskam da kaja s tova?iskam da kaja che sam go vijdala ot daleko i na snimki.Vsicko zapochna v denq koito toi me be vidql na otsreshtnata ylica s priqtelqt na moeta nai-dobra priqtelka.Edna vecher toi zapochna da mi pishe v diskysiq v koqto bqxme mnogo xora.Toi ne propyskashe den vkoito da ne me nareche slance,iskam te za gadje i tem podobni..Az znaex che tova e na shega no istinata e che az zapochnax da go xarzsvam vse poveche i poveche,dokato nakraq toi razbra!!I taka cqlo lqto mina dobre pisaxme si toi spodelqshe neshta koito ne bil mogal da gi kaje na vsekigo za men tova znacheshe mnogo.No doide vreme da se vrashtam v chyjbina i mi beshe strashno trydno.Ne mina i mesec stana taka che toi i az se skaraxme i toi napisa bezbroi romani v koito me opisva kakva s1m bila i dobavqshe kyp obidi s koito me nakara da se zamislq dali vs tova ne e bilo maitap i prosto ybivane na vreme kakto se i ykaza.No az ne spirax da go xaresvam dokato ne doide vreme da se v1rna pak v BG za lqtnata vakanciq.Razbira se toi mi se izvini i az glypachkata prostix toi ne beshe veche sigyren imam li oshte chyvtva k1m nego sled slychiloto se minala godina no az ne gi i pokazvax do predi onzi den v koito toi razbra vsichko .Ima i drygo che pisheshe neshta v skaip koito me karaxa da se draznq i mislq che tova go pravi narochno.Toi obache mi napisa kak s1m mogla da si pomislq tova i che mojelo da si ima priqtelka na koqto dokazva kolko q xaresva.N emina i chas i toi me premahna ot spisaka s obonati i dobavi che premahva tezi koito ne my trqbvat poveche i AZ bqx edna ot tqx.Stana mi mnogo jal i zapochnax da stradam zashtoto s nego bqxme priqteli i spodelqxme ne vedn1j a pochti vseki den neshta koito moga da gi nareka [prekaleno lichni]!!! Molq vi kajete kak da se spravq za napred i kak da ne t1ja poveche za nego!!:(