PDA

View Full Version : Защо?:(:(

VaSsiLlEnKkAtTa
08-31-2013, 17:53
Здравейте!Сигурна съм че историята ми не е не нещо ново но много бих искала да ми дадете съвети в които мога да се вслушам и осъзная как трябва да постъпя. Ha 14съм и
миналата година през лятото се влюбих в едно момче,но истината е, че не съм се среща лице в лице с него a отдалеч и само на снимки.Kоето някой хора казват че е нормално, други странHo а други невъзможно.Но любовта не пита!!В продължение на месеци ние си писахме споделяхме cи лични неща и започнах да се привързвам повече и повече към него.Само да добавя че не живея в България нo ваканциите прекарвам там,и това също ми се отразява зле!!Та мина лятото и дойде време да се връщам
обратно към чужбина и живеех до последния ден че мейжду нас може да се получи нещо, макар разтоянието да е голямо и знаех че няма да е лесно.Но след време става една къвга и с него се поскарахме,и не си писахме доста време!Аз продалявам да го харесвам без да знам има ли той чувства към мен и тази година лятото той съжалява за казаното и стореното от него и аз мy простих.Hай накрая той разбра че го харесвам и че няма човек който да не знае за това от тогава той започна да се дразни с мене да пиши какви ли не работи с скайп oт които аз се дразнех!! И споделих с приятел от които той разбра че се дразня и след това ми писа да не си мислa че това е за мен а след това ме блокирай навсякъде *skype,fb*..и ми каза че не му трябват излишни абонати и приятели.Oт което аз бях потресена и сега не спирам да мисля за това. Bие какво мислите?

Да продължавам ли или просто да го забравя??:(:(:(:(

ObIcHaM gO...
08-31-2013, 18:23
Ako prodaljish shte bade ogromna greshka shtom e postapil taka znachi ne te zaslyjava pak i sega ta parva shte se zapoznavash s novi i novi mejdy drygoto moeta istoriq se doblijava do tvoeta

Welinn
08-31-2013, 18:35
забрави го, той е глупак и не те заслужава.

bambinkataaa
08-31-2013, 20:04
Zdraveite.Az s1m na 15 godini i s1m momiche. Jiveq v Belgiq i se vr1shtam v BG samo prez vakanciite.Shte vi razkaja moeta istoriq s nadejdata che mojete s nqkoi vash polezen s1vet da mi pomognete... 30uni 2012 godina se zapoznax s edno momche koeto e na 17 godini.Istinata e che go zaxaresax ot dalech kakvo iskam da kaja s tova? iskam da kaja che ne s1m se sreshtala lice v lice s nego a ot dalech i na snimki..Toi zapochna da mi pishe v diskysiq v koqto bqxme mnogo xora !Toi ne propyskashe i den v koito da ne mi napihe sl1nchice,kakvo pravish zlato i tem podobni neshta koieto za len bqxa stranni zashtoto toi me be vijdal samo ot dalech..No s vremeto toi igraeshe rolqta si tolkova dobre dokato ne go zaxaresax strashno mnogo!!Pisaxme si toi spodelqshe svoi lichni neshta,i vsichki moi priqteli smqtaxa che toi s1shto me xaresva.No vsichko beche do tam.dokato az ne si zaminax obratno v Belgiq. Namashe i mesec dokato nie se skaraxme jestoko toi mi nagovori kyp obidi i v edin ot romana p1len s obidi mi napisa che ne my pyka za men,i che ne bil vinoven za tova che az s1m do zaxaresala ot nqkolko napisani mili dymi ot nego i che tova bilo b1zik!!Bqxme skarani taka do katone stana vreme da se pribiram tova lqto.Toi mi se izvini az my povqrvax razbira se zashtoto ne bqx sprqla da go xaresvam a toi ne znaeshe tova,predi moite priqtelki da my kajat vsichko toi razbirase ne napravi nishto izlizashe s drygi momicheta no v edin moment toi ostana sam.Spodelix s momicheto koeto xodi s nego i tq mi kaza che shte se opita da ni s1bere.Az znaex che nqma nachin zashtoto e ne v1zmojno ako edn chovek ne iska tova i taka cqloto lato mi mina s nadejdata che shte se polychi neshto dori i da ne vqrvax.Az pak se v1rnax v chyjbina a nie prod1ljavaxme da si pishem no.. napravix greshka!! che spodelix na moq blizka priqtelka che iskam da b1da s nego che go xaresvam i che me drazni tova che toi postoqnno pishe nqkakvi neshta ot roda na s1rchica i t.n. i az si mislex che toi go pravi ymishleno samo da me drazni.Edin den toi razbra za tova i mi napisa kak s1m mogla da si pomisla che tova go pishel zaradi men ili ne s1m li pomislila che mojel da si imalpriqtelka koeto tova ne e vqrno i do tam..No sled nqma i 2 chasa toi me premaxna ot spis1ka s obonati i napisa che ne ostavq tezi koito my trqbvat koeto v tozi slychei znachi che az ne my trqbvam.. Sega s1m potresena ot tova i ne znam kak da prod1lja na pred???;(

Сама ли си пишеш ObIcHaM gO ?? Темите са едно към едно ;д;д;д вече ти отговорих в другата тема..

ObIcHaM gO...
08-31-2013, 20:55
I na men mi se stori stranno istoriqta e pochti edna i s1shta no ima i takiva slychei:)

ObIcHaM gO...
08-31-2013, 21:20
prav si:) Welinn

Meonesssss
08-31-2013, 21:26
Стига бе ... Защо половината келеши на по 12-13 си мислят, че са влюбени в някой си от интернет, който всъщност само си решава проблема със скуката с тях :lol: :lol:

TrollFaace1
09-01-2013, 00:22
трол
кажи че ще повръщаш върху него

baby_baby
09-01-2013, 20:46
Това да си чатиш само с човека не е любов а убиване на време как ще се влюбиш като изобщо не си го виждала и не го познаваш