Влез

View Full Version : Първи път или не точно...

xixixi1
08-31-2013, 23:12
Хей.Имам и друг профил тук,но не искам да се разкривам за това си направих този ;д .Първо моля без обиди и лоши коментари. Имам няколко въпростчета и се надявам да ми дадете съвети.На 17 години съм и имам сериозен приятел от 7 месеца.Мисля,че съм готова да правя секс с него,той не е девствен.Аз обаче съм девствена и реших да го направя с него.Преди два дена мисля ,че ме отвори с пръсти,смисъл успя да си вкара и двата пръста..не беше болка за умиране,но нямаше кръв.Така малко тъп въпрос,но след като е нямало кръв възможно ли е да не съм отворена още?И друго..цикълът ми е доста нередовен..понякога си идва нормално 3-4 месеца,после изведнъж закъснява със седмици както стана този месец.Да ви попитам по какъв начин ще повлияе сексът,ако го направя тези дни.Надявам се някой да ме насочи,благодаря ви. :)

horacio
08-31-2013, 23:32
Няма как с пръсти да те отвори и то само с два.

fUcKsMiLe
09-01-2013, 03:23
Върви не гинеколог относно цикъла.
Там ще ти кажат как можеш да го регулираш, ако не искаш да се притесняваш излишно.
Иначе може да ти дойде по-рано или да закъснее..
Абе по-добре върви на лекар, вече си достатъчно голяма да си имаш личен гинеколог.
Иначе 2 пръста.. окей, а защо не пробвате и както си му е реда?
Тогава хем ще си "отворена", хем няма да се чудиш за това дали си или не си. (В момента не си.)
И ползвайте презерватив.

meagain
09-01-2013, 12:03
МОЖЕ да те отвори с 2 пръста, кръвта не е задължителна.
Ако следващият път той бръкне с пръсти и не те боли изобщо, значи си отворена.
За цикъла не мога да ти помогна.

baby_baby
09-01-2013, 13:48
За цикъла отиди на гинеколог както казаха по-горе той ще ти каже как да си го реголираш

иначе следващия път го направете както си трябва и с презерватив

Marshmallow
09-01-2013, 22:35
Не знам дали те е отворил с пръсти малко вероятно е, но не е и невъзможно. Относно кръвта при много момичета няма кръв при първият път и цикълът вероятно ще се регулира след като запонеш да водиш полов живот.

marilyn
09-02-2013, 11:21
Не е задължително да има кръв. А какъв е смисъла да ти бърка с пръсти, а да не го направите като хората?

В другата тема ти казах, отиди на лекар за тоя цикъл.

NissaN
09-09-2013, 16:29
Едвали те е отворил

t.A.T.u.
09-12-2013, 10:06
Възможно е да те отвори с пръсти и не е задължително да има кръв. А за цикъла - отиди на гинеколог.