View Full Version : Харесвам едно момче и според мен и той ме харесва, но не ми отговаря!!!
Аз наистина харесвам това момче, че съм затънала в дълбока яма.Според мен и той ме харесва.Но вече два пъти си оговорихме среща-на първата аз не отидох заради сериозни проблеми и му се извиних, а на втората той не дойде.И от тогава не си пишем, но днес той е попита как съм, аз
му отговорих и той веднага излезе извън линия.Моля кажете какво да направя!
SNikolov_Rugby
09-01-2013, 14:01
Насрочете си още една среща, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и двамата да сте там. А ако не дойде пича търси друг. Това е.
Rocknroll
09-01-2013, 14:02
Насрочете си още една среща, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и двамата да сте там. А ако не дойде пича търси друг. Това е.
+1
;)
FuckinAwesome
09-01-2013, 14:40
Вързал ти е тенекия втория път, защото първия ти си му вързала и си мисли, че това, което ти си му казала е пълна измишльотина. Поговорете си и си уговорете истинска среща, на която да сте двамата....
chupachups
09-02-2013, 09:33
Обади му се по телефона (ако му го имаш).
mira va4eba
09-02-2013, 10:00
ох мила знам какво ти е и аз съм сега така хем ме гледа хем не ме добавя във фейсбук
NikafNqkaf
09-02-2013, 10:10
Човекът ти се прави на ощипана мома. Кажи му още веднъж, че си имала причини, за да не можеш да отидеш и му предложи нова среща. Щом ти е писал "как си" - лесно ще се "пречупи" и в момента се бори с ината и детските си щуротии.
Ти първия път тенекия ли му върза? Не му ли се обади, че имаш проблем и не можеш да дойдеш?
shadygirl
09-03-2013, 19:28
ох ох и аз съм така :( хем се харесваме за чувства ми говори на другия ден ми прати някакво човече в скайп и аз му писах кво става а той не ми отг цял ден а си човъркаше у фейса аз се чудя това как да го тълкувам ! ;(
Misheto_iw
09-04-2013, 11:57
Охх :D И аз съм така .. един ден е толкова мил, друг ден само ме гледа .. не знам и аз кво да правя, а съм сигурна, че не съм му безразлична ...
zlatna lqstovica
09-04-2013, 12:55
Хора и аз съм така.Има едно момче което ме харесва и аз го харесвам обаче на единия ден се закачаме на другия ме подминава като турски гробища.А за твоя случай по-добре се уговорете за истинска среща не само уговорки.
baby_baby
09-05-2013, 13:36
Вързал ти е тенекия втория път, защото първия ти си му вързала и си мисли, че това, което ти си му казала е пълна измишльотина. Поговорете си и си уговорете истинска среща, на която да сте двамата....
+1
или се срещнете на живо или по телефона няма как да излезе от линия така
BlueFace
09-05-2013, 17:38
Лапешка работа. Вземи го питай в прав текст дали има интерес и ако има му кажи да спре да се кифли и да излезете. Ако няма - много му здраве.
zlatna lqstovica
09-08-2013, 08:49
Лапешка работа. Вземи го питай в прав текст дали има интерес и ако има му кажи да спре да се кифли и да излезете. Ако няма - много му здраве.
+++Ако не се срещнете няма как да стане.