New_Teen_Mashine
09-01-2013, 12:29
Добър ден аз съм на 17 години и баща има сериозни проблеми с алкохола откакто се помня. Има си приятелка от 8 години, която впрочем е с 10 по-малка от него. Преминал съм през толкова много неща покрай него, че няма да имам място да изпиша всичко. Скара се със брат си и родителите си, премести се в апартамента на приятелката си и го ремонтира, преди това никой не живееше в него, но идва един етап от живота където тя мисли за дете и брак, защото живота тече и не може да разчита на баща ми да гледа такова след като е алкохолик. Той няма проблеми със здравето и ходи на работа, има син има си приятелка и сам си създава проблемите. Когато пие става друг човек, доста непредсказуем и искам някакъв съвет(смислен). Аз съм му син и е редно да говоря с него сериозно преди приятелката му да го изгони на квартира, защото ако излезе от апартамента на 99% ще заживее при "приятелите си" - пияниците. Не мисля за клиника, лекарства и тн. От време на сам изпитвам доста по-малко емоции към него, той не ме е водил почти никъде, почти нищо не сме правили заедно, а вече съм на възраст където и не искам. Изпитвам угризения, че нищо не мога да направя, а този човек реално няма проблеми в живота си, освен това да пие. Обичам родителите си и бих направил нещо, стига да, знам че ще има ефект!