PDA

View Full Version : Какво се очаква да направя аз?

sladkabebova
09-01-2013, 14:28
Здарвейте,
От около 5 месеца го познавам.Харесах го още първия път когато го видях,но той си имаше приятелка и от време на време си пишехме.Преди около месец и половина попаднахме в една компания.После той ми писа,че иска отново да се видим и така и стана.Каза ми,че съм много красива и супер много ми се кефи.3-тия път когато се видяхме,той ме целуна.Вечерта се чухме и той спомена,че не му трябва гажде в момента,тъй като само той влагал чувства и никой не ги оценявал.Видяхме се още около 3 пъти и последния път ми каза,че е започнал да мисли за мен и отново ме целуна.
Бях извън града и не сме се виждали от 2 седмици.Други ден ще се видим.Един наш общ приятел каза,че е говорил с него на тема ''мен'' и той е казал,че ме харесва,но не иска гадже.Всеки път като се засечем в скайп ми пише,праща целувки,държи се мило.А пък аз наистина искам да се получат нещата между нас.Дори когато имаше приятелка,аз тайно се надявах един ден да бъдем заедно.

И двамата сме на 18.

Благодаря,че прочетохте темата ми.Ще се радвам да чуя мнението ви. :-)

FuckinAwesome
09-01-2013, 14:32
Моето мнение:
Според мен той те харесва, но не е сигурен в това, дали ако се получи нещо между вас, ти ще му отговориш на чувствата. Явно в предишната си връзка е бил по някакъв начин наранен, недооценен или неразбран. Какво е станало с него и бившата му, някаква информация можеш ли да дадеш, така го правиш постно и неразбрано.
Ти го познаваш повече, отколкото ние. Той знае ли, че примерно общият Ви приятел би ти казал, това което той е казал на него? Защото може и да е капан. (виждал съм такива случаи)

Tsukuda_Hiroshi
09-01-2013, 14:35
Ако си сугирна, че момчето е сериозно, а не гони бройки, правейки се на жертва, то тогава и ти трябва да му покажеш по някакъв начин, че си сериозна. Ако си. Противно на общоприетото мнение, създадено заради малцина екземпляри, които са на принципа "еба и бегам", повечето мъже искат половинката им да е също толкова сериозна и вярна, колкото и вие - жените. Докажи се пред него, покажи му, че си различна (ако си) и предполагам ще се получат нещата.

sladkabebova
09-01-2013, 14:38
Моето мнение:
Според мен той те харесва, но не е сигурен в това, дали ако се получи нещо между вас, ти ще му отговориш на чувствата. Явно в предишната си връзка е бил по някакъв начин наранен, недооценен или неразбран. Какво е станало с него и бившата му, някаква информация можеш ли да дадеш, така го правиш постно и неразбрано.
Ти го познаваш повече, отколкото ние. Той знае ли, че примерно общият Ви приятел би ти казал, това което той е казал на него? Защото може и да е капан. (виждал съм такива случаи)

Ами да,мисля,че се досеща,тъй като общият ни приятел е много по-близък с мен,от колкото с него.Нямам представа какво е станало,а и не съм се интересувала толкова,все пак не е моя работа.Единственото което той ми каза е,че той влага чувства,а накрая остава сам без на никой да му пука.

chupachups
09-02-2013, 09:44
Покажи му че и ти си сериозна и ти влагаш чувства, не само той и так аби трябвало да се получи. :)

Rocknroll
09-02-2013, 10:58
Моето мнение:
+1
Ако си сигурна,че те харесва,поговори с него и му кажи,че го харесваш и искаш нещата между вас да се получат и го обеди,че няма да го нараниш,ако ти се довери .. но,разбира се,ако си сигурна,че няма да го направиш.

NikafNqkaf
09-02-2013, 10:58
Това, което трябва да направиш е единствено и само да следваш неговия начин и да продължите да правите това, което правите в момента. Ако не стъпиш на криво някъде, ще се стигне и до там да бъдете гаджета, просто в момента е в процес на добиване на доверие към теб. В никакъв случай не насилвай нещата - те ще станат така или иначе, ако имаш търпение и ако той е сериозен. Просто се пускаш по течението.

marilyn
09-02-2013, 11:42
Покажи му, че го харесваш, може би не се чувства уверен и трябва да му дадеш правилни сигнали.

Другият вариант е да иска само секс и наистина да няма нужда от връзка.

Mary_Jane_69
09-02-2013, 19:50
Ами чакай малко, щом не иска приятелка, значи не е готов за връзка, щото както казваш е останал с кофти впечатление от старата. Покажи му че си свястна девойка с добро сърце и ако спечелиш доверието му ще сте си щастливки.

zlatna lqstovica
09-03-2013, 12:01
Докажи ме,че ти не си такава "развей прах" и че няма да го нараниш,но като кажеш нещо дръж на думата си.Покажи му че той означава нещо за теб и че няма да му биеш дуспата след 1-2 месеца.Щом не иска връзка останете така след като бъде готов и сигурен в теб сам ще поиска да се обвържете.За сега си стойте така и като му докажеш,че си сериозна ще бъдете заедно,но в никакъв случай не бързай и не му натяквай или намеквай за връзки,защото може и да стане по-лошо.

LadyTerrible
09-03-2013, 12:36
Това,което виждам аз и мисля,че е ясно е:харесва те,но ти искаш връзка,той не.Това,което той най-вероятно иска е просто да си прави кефа с теб,но да не става сериозно.Прецени дали си готова на подобни отношения и най-добре поговори с него,за да се изясните и да не се налага повече да гадаеш.

MihaelaPavlova
09-03-2013, 13:57
Щом те харесва,дай му малко време! Покажи му че ти оценяваш чувствата му и ще станат нещата! :)))))))))))))))))) http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/553534-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F-%D0%B0%D0%B7 ии моля погледнете темата ми,страшно ми трабва помощ >.<

sladkabebova
09-03-2013, 14:50
Хей,благодаря за съветите.Мисля да оставя на него да действа макар,че вчера ми спомена,че е много срамежлив.Не мисля,че иска секс от мен.Той не е такъв.Снощи си направихме планове да ходим някъде за една вечер,един вид да прекарваме повече време заедно.

zlatna lqstovica
09-04-2013, 13:43
Чудесно

sladkabebova
09-06-2013, 07:38
Здравейте отново.
Вчера го видях и отново ме целуна,а аз го хванах за ръката по едно време.Каза,че аз съм единственото му развлечение.Вечерта си писахме и той се беше скарал с техните.Поговорихме си и аз му дадох няколко съвета,а той ми каза ''евала,благодаря ти за всичко''..

NissaN
10-03-2013, 07:09
Покажи му че имаш чуства към него.

baby_baby
10-28-2013, 13:30
Покажи му че имаш чуства към него.

+++