PDA

View Full Version : Секс история. ;д

meagain
09-01-2013, 22:49
Ето и една секс историйка, която намерих из нета: :дд

Седнах на лаптопа и започнах да си пиша с едно много сладко момче, с което си бях писала около месец. Но този път той ме изненада и каза:
-Е, мисля, че и двамата много си допадаме затова вече можем да преминем в друг етап.
-Какво имаш на предвид?
-Какво ще кажеш да дойдеш у нас по- късно?
-Амм.. с удоволствие.
След още няколко часа писане влезнах да се изкъпя, след което сложих най-хубавите си червени прашки, както и дантеленият ми червен сутиен. Облякох и най-хубавата си къса черна рокличка.
Час след това тръгнах. Позвънях на вратата му, той ми отвори, след което любезно ме покани да влезна. След 2 чаши вино и романтична вечеря, започна да става горещо..
Понеже беше ясно, че ще правим секс, аз започнах да го дразня, като ''без да искам'' изпуснах кутийката с цигарите си. Наведох се, и точно както аз исках, червените ми прашки се показаха, както и дупето ми. След като се изправих видях погледът му, който казваше искам да те чукам СЕГА!
И, разбира се, аз обичах грубата игра! Той ме дръпна рязко и започна да ме целува страстно с език, като с ръце, по най-бързият начин, сваляше рокличката ми. Хвана ме за дупето, след което разкопча сутиена ми и започна да целува гърдите ми. Погледнах надолу и видях огромният му член. Бях толкова възбудена, че исках веднага да ме изчука, но всичко по реда си. Започнах да слизам бавно надолу към члена му, като прошепвах какво точно ще му направя. След като си свърших работата, той се приближи и ме попита:
- Нежен или груб?
Аз отговорих:
- ГРУБ, разбира се!
Той ме дръпна рязко, обърна ме с дупето към него и ме накара да се подпирам с ръце на шкафа. И той, като мен, ми прошепна какво смята да ми причини. Направо настръхнах! След това рязко свали прашките ми и започна да оглежда това, което тази вечер беше негово. Наведе се, след което започна да ме лиже. Бях толкова възбудена и навлажнена, че просто няма на къде повече. Започна бавно да вкарва средният си пръст в навлажнената ми пу*ка. Забърза с движенията на пръста си, а аз умирах от кеф и започнах да викам:
- Да, да! По-бързо, още!!
След което той вкара още един пръст и започна да ви шепне:
- Харесва ли ти така, кучко? Харесва ли ти? Викай по-силно, кучко, викай!
След още една минута той просто не издържа и бавно започна да го вкарва в мен. Усещах как бавно навлиза в мен и просто умирах от удоволствие. Хвана ме за косата и започна да я дърпа, като бързо го вкарваше и изкарваше. Такъв оргазъм не бях получавала никога! След известно време той го извади и свърши право в устата ми. След този невероятен секс и двамата спахме чак до обяд.
Когато се събудихме той ме попита:
- Трябва да дойдеш отново, не мислиш ли?
- След това снощи, няма как да не дойда отново! - казах аз.

fevoos
09-02-2013, 00:58
Мъжът и жената към това се стремят,
а именно - сексуално да се задоволят.
С ръка на сърце споделяме истина нелека:
жената е най-добрият приятел на човека!

DarkTemplar
09-02-2013, 01:02
Спали чак до обед хората. Късметлии! :D

Rocknroll
09-02-2013, 11:33
+1 :D :D :D
Искам само да кажа,че съм сигурна,че половината вече си тренират ръчичките.
:D :D :D

baby_baby
09-02-2013, 13:35

:D :D :D :D :D

DarkTemplar
09-02-2013, 23:16
Искат и те да спят до обед а? :D

Rocknroll
09-05-2013, 09:31
Искат и те да спят до обед а? :D
:D :D:D
Копирачи! :D

Fisherman
09-05-2013, 09:33
са ше има втори бан,чикиджийските истории не са за тоя сайт

sweetka_96
09-05-2013, 11:18

xaxaxa :lol:

fenastz
09-05-2013, 11:44
Хубава историйка, навита ли си да го направиш на живо?

DarkTemplar
09-05-2013, 11:45
Копирачи! :D
Направо плагиати.

$cream
09-05-2013, 13:26
+1 :D :D :D

КАК по дяволите разбра!?

NissaN
09-05-2013, 15:14
Супер

Rocknroll
09-05-2013, 20:59
КАК по дяволите разбра!?
Медиум,брат. :D