Влез

View Full Version : Болки в сърцето

TeeDyYyY
09-02-2013, 20:06
Здравейте! От няколко дена забелязах, че имам леки болки в областта на сърцето, смисъл седя си и изведнъж започва да ме боли. Не е някаква голяма болка, но все пак се усеща и протича 3-4 секунди. Майка ми ми каза, че е нерв, но не съм сигурна. Някой да знае на какво се дължи това? П.С. На 15 съм

meganet
09-05-2013, 10:30
Няма нищо страшно, аз много пъти съм получавал, може би е нерв найстина, ако си се притеснила нещо или си се изнервила.Пии повече вода в такива случай и се движи повече :)

Smrazqvashta
09-05-2013, 10:55
Сърце не боли. Най-вероятно е невралгия близо до него.

xantia
09-05-2013, 11:05
Сърце не боли. Най-вероятно е невралгия близо до него.

Взе ми думите от устата. :smt018

naty:)
09-11-2013, 11:58
И на мен ми се случва,даже понякога и се задъхвам без да съм правила някаква тежка физическа дейност..

qhnalametlata
10-02-2013, 13:55
Прочети малко за лечения и терапии с полу/скъпоценни камъни. Може даже да ти стане интересно.
В областта на сърдечна чакра обикновено се работи с камъни със зелен цвят. Може да е просто някакъв енергиен дисбаланс или някой да те е обидил (този център се влияе от емоциите на човека). След като си избереш правилното камъче, си има технология на почистване и зареждане, след което просто го поставяш там, където те боли. Има и универсални камъчета (напр. планински кристал), които можеш да прилагаш навсякъде по себе си (след почистване и зареждане, разбира се). Аз така си моря главоболието, когато въобще се появи. По време на пубертета направо ме подлудяваше, пустото!
И в крайна сметка - този метод е за предпочитане, пред това човек да се тъпче с лекарства, които не правят нищо друго, освен да тушират симптомите, обаче не правят нищо по въпроса с откриването на причината за тази болка.

Жълто
10-03-2013, 14:51
Може да е гърдата нещо или някакъв мускул в тази област, но едва ли сърцето в тази ранна възраст. И на мен ми е ставало така.