Влез

View Full Version : На пътя към раздялата

keri00j
09-03-2013, 00:09
Здравейте, аз съм на 14. Ще се опитам да съм кратка и ясна.

Имам гадже от 6 месеца, от един град сме. Не сме излизали дори и на първа среща. За тези 6 месеца се опознавахме по скайп, но само сме си писали (не сме си говорили). Вървеше си добре, разбирахме се, писахме си лиготийки, споделяхме си много неща, да си кажем честно приятно ни беше и на двамата. Но днеска една моя приятелка, забелязала, че той си е направил профил в сайт за запознанства и се е писал (необвързан). Питах го дали е негов, той го потвърди. Но щом го питах защо си е направил профил и защо се е писал необвързан. Той заобикаляше темата. След няколко минути в които той се опитваше да се направи на невинен, е сменил от "необвързан" на "имам си приятелка". След като затихнаха нещата. Посетих профила му, беше изтрил всичко (име, снимка, информация...). Замълчах си. Излязох с приятелката ми, разходихме се малко и се прибрах. Той ми писа и аз го подкарах на темата, че ми е загубил доверието. Бях на ръба да му кажа че искам да скъсаме. Но реших да се посъветвам с приятелката ми. Дори и тя не можеше да ми помогне. Тя го попитала, дали ме обича. И той казал "ДА", още повече ме затрудни. И му казах 2 дена да не ми пише, защото искам да си събера мислите. И в момента се чудя има ли смисъл от тази връзка (за 6 месеца нито една среща, лъгал ме е няколко пъти и се съмнявам че всичко това което го разказва са себе си и семейството си е лъжа.)

Просто не знам какво да правя. В момента се намирам на една везна която не знае на къде да се наклони.
Ако може някакъв съвет. И ако може без простотии въобще не ми е до смях. Благодаря предварително. Ако имате въпроси питайте обикновено не пиша много ясно.

DragonLady
09-03-2013, 00:16
Доколко разбирам изобщо не си го виждала на живо? Или греша? Ако съм права разкарвай го веднага, онлайн любов не ти трябва, особено щом сте от един град ми се вижда голяма простотия, уж да сте гаджета, а веднъж да не сте се видели на живо.

keri00j
09-03-2013, 00:20
Доколко разбирам изобщо не си го виждала на живо? Или греша? Ако съм права разкарвай го веднага, онлайн любов не ти трябва, особено щом сте от един град ми се вижда голяма простотия, уж да сте гаджета, а веднъж да не сте се видели на живо.
Виждали сме се, само когато една друга моя приятелка ни запозна, и на практика след ден станахме гаджета. И да кажа той ми е първото гадже, затова не знам как да постъпя. Съжалявам че не го написах.

DragonLady
09-03-2013, 00:27
Щом за 6 месеца сте се виждали само веднъж, не мисля, че това е връзка ... Връзка е да се виждаш с въпросният човек, да излизате заедно по кафета, разходки, кино и тн. да има от време на целувки, прегръдки. Щом не излизате заедно, не си говорите, а само си чатите, не виждам що за "гаджета" сте. Онлайн гаджета? Колкто до рега му в сайт за запознанства, явно нещо не те е харесал, и си търси друга, но няма смелостта да ти го каже, или просто му е по-угодно да те баламосва и тебе.
Моят съвет е да спреш с глупостите и да го зарязваш тоя. Все ще си намериш истинско гадже, с което да излизате заедно, да си ходите на гости и тн.

keri00j
09-03-2013, 00:38
Щом за 6 месеца сте се виждали само веднъж, не мисля, че това е връзка ... Връзка е да се виждаш с въпросният човек, да излизате заедно по кафета, разходки, кино и тн. да има от време на целувки, прегръдки. Щом не излизате заедно, не си говорите, а само си чатите, не виждам що за "гаджета" сте. Онлайн гаджета? Колкто до рега му в сайт за запознанства, явно нещо не те е харесал, и си търси друга, но няма смелостта да ти го каже, или просто му е по-угодно да те баламосва и тебе.
Моят съвет е да спреш с глупостите и да го зарязваш тоя. Все ще си намериш истинско гадже, с което да излизате заедно, да си ходите на гости и тн.

Да имаш право в момента се чудя за кво се вързах на гадже. Всъщност бях си по щастлива като бях сама. Но сега вече свикнах с това да има кой да ми досажда по цял ден. А и без това не съм много по тези излизания 4 пъти месечно ми стига даже и по малко. Всъщност нямам големи претенции към момчетата. Не знам сега ако го зарежа всичко ще се промени, няма да си пишем така както сега. Няма какво да правя цялото това време което той ми го губеше, няма с какво да го запълня.

HollyGolightly
09-03-2013, 00:47
Разбирам да сте от различни градове и да не можете да се виждате, ок, но живеете в един и същи град, освен това сте в лятна ваканци вече 2-3 месеца, защо не сте излизали поне веднъж? Това да си комуникирате само чрез скайп и приятелки не е работа. Сама казваш, че си била по-щастлива сама, на тази въраст само и осложняваш живота с връзки и гаджета.

ymmit
09-03-2013, 01:45
да не си заслужава да сте гаджета

ADMIRALKA14
09-03-2013, 05:51
И тя нарича това "връзка". :lol:

Smrazqvashta
09-03-2013, 06:33
Време е да изхвърлиш боклука. 8)

LipSy
09-03-2013, 07:59
Как може да живеете в 1 и същи град, да сте от 6 месеца заедно и да не излизате?! о.О Доста нереално ми звучи. Все пак си още на 14...не знам дали любовта между вас е голяма и дали е истинска...малки сте (поне ти, за него не знам). Не мисля, че ако се разделите ще е болка за умиране...ще срещнеш много други момчета...този не е единствен...Животът е пред теб!

Cloud9
09-03-2013, 08:05
И тя нарича това "връзка". :lol:

+1

Няма как да скъсате като не сте тръгвали. Човекът си прави профил в сайт за запознанства, защото ти не си му приоритет. Ти си само ей така да си пишете.Не се връзвай на обичам те.На тази възраст това не значи нищо.Продължи напред и не се занимавай с гаджета

Dannie96
09-03-2013, 09:14
FACEPALM

Момиче как може да кажеш на това връзка!? Къде отидоха реалните отношения? Шест месеца си писали и веднъж не са излезли. Това не е връзка и не можеш да му държиш сметка за нищо. Освен това не знам какво доверие можеш да му имаш. Доверието трудно ще се изгради чрез чатове и емотикони.
Чрез интернет не можеш да опознаеш никой. Да не говорим за любов.

Предлагам ти да излезете, да общувате на живо. Забравете за чатовете. Трябва ви разговор на живо, да е пред теб, да минете на една вълна, да си общувате по "старомодния" начин. Казваш, че сте гаджета, а прегръщали ли сте се поне!?

...

Mary_Jane_69
09-03-2013, 10:10
Значи вие сте заедно от 6 месеца, живеете в един град, и не се е стигнало най-малкото до първа среща?

zlatna lqstovica
09-03-2013, 10:40
Най-добре вземете да се срещате и да говорите очи в очи.Така онлайн връзка не може да съществува.6 месеца и само една среща то просто не си заслужава.Та по въпроса щом те е лъгал и преди ще продължава да те лъже.Прави си други профили за да си намира други приятелки.Такава връзка просто няма да съществува дълго.Ти реши,но не си заслужава.

marilyn
09-03-2013, 10:47
Това не е връзка и не знам какво се занимаваш. Един път сте се виждали, а ти го приемаш, че ти е гадже...

Не се занимавай с него.

ellzyy
09-03-2013, 10:56
в днешно време всичко е виртуално ;д

fUcKsMiLe
09-03-2013, 12:02
в днешно време всичко е виртуално ;д

За жалост.

И аз съм правила подобна грешка, но това беше като бях по-малка и наивна.
Виртуалните глупости нямат НИЩО ОБЩО с реалния свят. Излез малко навън, забавлявай се, живей.
Сега ти е времето да си с приятели и със хората които обичаш и ти е готино с тях.
Тази така наречена "връзка" е била само някакъв флирт, след който ти си си създала цял нов виртуален живот.
Това момче се е писало "необвързано", защото то реално Е необвързано.
Ти да не мислиш, че той приема това за истинска връзка?
Без прегръдки, целувки, милувки.. и старомодния начин на общуване - говоренето, ако ги няма тези неща,
реално погледнато твоето връзка ли е?

Съжалявам, че ти разбивам малкия виртуален свят, но е време да излезеш извън стаята си и
да започнеш да живееш като нормален човек.
Ако искаш "гадже", намери си такова, което ще виждаш, ако не всеки ден, то поне през ден-два и ще имаш
поне някакъв физически контакт.

horacio
09-03-2013, 12:06
О, хайде стига. Все едно не сте имали гадже по скайп като сте били малки. :D По-добре така да е момичето, отколкото да е разпоретина, както са повечето на 14 в момента. Чак й се смеете. Все едно на 14 сте били кой знае колко зрели и с адския акъл в главата. Май сте позабравили откъде сте дошли.

Момиче, попитай го да излезнете, ако не се съгласи, просто го разкарай, само те взима за балък.

keri00j
09-03-2013, 22:46
Благодаря на всички за съветите.
Помислих си и реших.
Днеска скъсах с него.

FuckinAwesome
09-04-2013, 00:58
Човек, за 6 месеца веднъж да се видите? Това е ... меко казано, детско.
Вземи го зарежи и си намери друго момче, е*и му майката, то просто не си заслужава такава "връзка", ако бих могъл така да нарека вашето.
А опитвала ли си се да го каниш на среща, или пък той - теб ?

ellzyy
09-04-2013, 10:36
всички сме имали такива увлечения ама чак пък 6 месеца .. реалния свят е много по - хубав , излизай , забавлявай се , както казаха другите живей си живота. И си намери истинско гадже, на което можеш да разчиташ , тогава ще ти е по - добре и ще научиш истинското значение на думата "връзка" .. Успех, мила !! :*

tori
09-04-2013, 17:44
Вие нямате и никога не сте имали връзка, че да я прекратявате. Цирка трябва да спре.

panda_girl_
09-05-2013, 02:04
Я го разкарай тоя. Гаджето е да го целуваш и да му се радваш, скайп чатовете са за братовчедките.

8bit
09-05-2013, 02:45
Здравейте, аз съм на 14. Ще се опитам да съм кратка и ясна.

Имам гадже от 6 месеца, от един град сме. Не сме излизали дори и на първа среща. За тези 6 месеца се опознавахме по скайп, но само сме си писали (не сме си говорили). Вървеше си добре, разбирахме се, писахме си лиготийки, споделяхме си много неща, да си кажем честно приятно ни беше и на двамата. Но днеска една моя приятелка, забелязала, че той си е направил профил в сайт за запознанства и се е писал (необвързан). Питах го дали е негов, той го потвърди. Но щом го питах защо си е направил профил и защо се е писал необвързан. Той заобикаляше темата. След няколко минути в които той се опитваше да се направи на невинен, е сменил от "необвързан" на "имам си приятелка". След като затихнаха нещата. Посетих профила му, беше изтрил всичко (име, снимка, информация...). Замълчах си. Излязох с приятелката ми, разходихме се малко и се прибрах. Той ми писа и аз го подкарах на темата, че ми е загубил доверието. Бях на ръба да му кажа че искам да скъсаме. Но реших да се посъветвам с приятелката ми. Дори и тя не можеше да ми помогне. Тя го попитала, дали ме обича. И той казал "ДА", още повече ме затрудни. И му казах 2 дена да не ми пише, защото искам да си събера мислите. И в момента се чудя има ли смисъл от тази връзка (за 6 месеца нито една среща, лъгал ме е няколко пъти и се съмнявам че всичко това което го разказва са себе си и семейството си е лъжа.)

Просто не знам какво да правя. В момента се намирам на една везна която не знае на къде да се наклони.
Ако може някакъв съвет. И ако може без простотии въобще не ми е до смях. Благодаря предварително. Ако имате въпроси питайте обикновено не пиша много ясно.
Телевизорът спря ли да ти говори? (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/553676)

Cloud9
09-05-2013, 05:38
О, хайде стига. Все едно не сте имали гадже по скайп като сте били малки. :D

По мое време нямаше скайп хаха.Имаше Мирка или там както се казва. ASL :D

MissBianka
09-05-2013, 16:18
Телевизорът спря ли да ти говори? (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/553676)

Ааааахахахахаха ааааааа не могааа !

По темата: вие май не сте гаджета и мисля, че той го знае

baby_baby
09-06-2013, 18:31
О, хайде стига. Все едно не сте имали гадже по скайп като сте били малки. :D По-добре така да е момичето, отколкото да е разпоретина, както са повечето на 14 в момента. Чак й се смеете. Все едно на 14 сте били кой знае колко зрели и с адския акъл в главата. Май сте позабравили откъде сте дошли.

Момиче, попитай го да излезнете, ако не се съгласи, просто го разкарай, само те взима за балък.

+1

kati 123
09-06-2013, 19:48
охх миличка защо се затрудняваш с толкова трудни неща. До колкото разбрах вие не сте се виждали само по скайп според мен това няма как де е връзка - освен виртуално. Няма какво да късаш с него защото вие и не сте ходили. Успокой се малко избягвай го и с времето ще го забравиш мисля че това е само увлечение. Не знам как може да се обичате във скайп :xx